Aihe

Kansanmusavaikutteet popissa

Mandie

Sydäntä lämmittää kun kansamusavaikutteita on viime aikoina ollut paljon ihan radiopopissakin. Vaikkei kaikki ole aina niin onnistuneitakaan, niin tulee olo, että musiikilla on vielä toivoa elpyä.

Erityisesti tämä oli varsin miellyttävä uutuus radiosta. Harmi kun ei löytynyt youtubesta.
http://open.spotify.com/track/1ARzD5igbZVsCD8qAOu56X

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Selen

   Samaa mieltä! Jopa Jenni Vartiainen ja PMMP, ovat sitä tehneet, ja ehkä se rohkaisee muita artisteja, vaikken kyllä itsekään välitä kaikista. Ei kaikki fuusio aina toimi, mutta parempi sekin kuin pelkkää poppia.

   Mainitsemaltasi artistilta löytyi kyllä muita kappaleita youtubesta, ehkä huomasitkin, vaikka ne eivät ihan yhtä kansanmusiikinomaisia olleetkaan kuin tuo laittamasi. Pidin silti paljon, oli sellaista aitoutta, kiitos vinkistä! Olis kiva löytää muitakin vastaavia artisteja ja bändejä, varsinkin suomeksi. Tuli hyvä mieli.
   http://m.youtube.com/watch?v=VWlbaWmLzEU
   http://m.youtube.com/watch?v=oTrzvIUMk8o
   http://m.youtube.com/watch?v=t9BmqG7UB6g

  • kalevala ja syntikka
  • Ventin Vihtori

   Tuo Jenni Vartiaisen biisi toimii kyllä tosi hyvin. Kertosäkeessä kumarretaan kansanmusiikin suuntaan vahvasti ja samalla hyvin luontevasti. Ei synny lainkaan semmoista päälleliimattua vaikutelmaa niinkuin usein valitettavasti syntyy kun kamuelementtejä ympätään popahtaviin biiseihin. Melkein voi kuvitella JPP:n paahtamaan viuluilla taustalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15692
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   326
   5569