Ystävähakuako tämä onkin?

ystävä, höh?

Profiilissani on mainittu kumppanuus, usein myös treffailu sen takia että "vakavuutta" pelkäävät miehet eivät luulisi ettenkö muka ymmärrä että ensialkuun vain tutustutaan, eikä mitään sitoumuksia voi vaatia ennenkuin on varma siitä että tässä se loppuelämän kumppani, ehkä, olisi. Ystävää siis en valitettavasti hae, koska ei se minulle kumminkaan riitä. Haluan kokonaisvaltaisemman ihmissuhteen.

Toisinaan alan juttelemaan miesten kanssa kuitenkin ihan muuten vaan, varsinkin jos he lähestyvät kommentilla johon tuntuisi töykeältä olla vastaamatta. Mutta jos mies ei profiilinsa perusteella ole lähelläkään hakemaani, kerron heti ensialkuun ettei hän valitettavasti ole tyyppiäni. Joskus nimittäin on saanut tulla pystyyn haukutuksi kun mies on jäänyt kuvittelemaan että juttelu johtaa johonkin, silloinkin kun hän ei hakemaani ole.

Vaan eipä ole siis oikein eikä hyvä sekään että on rehellinen ja haluaa ettei ole mitään väärinkäsityksiä. Ovat ottaneet miehet tyylikseen julistaa heti välittömästi "et ole tyyppiäni" -huomautuksen jälkeen että minä poika se olinkin tässä ihan muuten vaan juttelemassa ja/tai halusin olla vaan ystävä. Mausteeksi paiskataan yleensä vielä jotain sellaista josta minun pitää päätellä etten kovin kaksinen nainen edes ole, että eipä miestä kiinnostaisikaan.

Heh heh joo. Ymmärrän kyllä sen yskän siinä, tekisi mieli vain huomauttaa piruuttaan että valitettavasti minulla ei ole tässä mikään ystävähaku menossa. Ja perin on jännää että miehet laumoittain hakevat ystävyyttä itseään reilusti nuorempaan naiseen, luulisi että ystävät yleensä etsitään niiden joukosta jotka enemmän muistuttava omaa itseä.

Joskus kun olen jostain miehestä vähän kiinnostunut ja on juteltu, niin eipä silloin mies ole koskaan lähtenyt peruuttelemaan että "oikeastaan hainkin tässä vain ystävää".

5

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pahamutsi

      Niin, vastaamatta ei saa jättää, se on epäkohteliasta. Eikä pakkeja saa antaa, koska sitten on nirppanokka, jolle ei mikään kelpää. Ja jos ihmettelet, mikä järki tässä on, olet miehiin katkeroitunut. Ettäs tiedät.:)

      • blokkaukset hauskoja

        Jep, sain kaksi blokkausta.

        Ensimmäinen tuli mieheltä, jolle vastasin aloitusviestiin näin:

        "Moi, kiitos yhteydenotostasi! :)

        Vaikutat kivalta mieheltä, mutta nyt vain tuli tunne, ettemme varmaankaan ole toisiamme varten..

        Toivon kaikkea hyvää sinulle!

        Ystävyydellä
        Minna :) "

        Ja toinen tuli mieheltä, jolle en ehtinyt kahteen päivään vastaamaan aloitusviestiin työmatkani takia.

        Toisin sanoen pakeista tulee blokkaus ja pikaisesta vastaamattomuudesta tulee blokkaus. Ainut mistä ei ehkä tule on se, että aloittaa väkisin suhteen ihan kenen tahansa, jopa yhteen sopimattoman ihmisen kanssa.


      • Pahamutsi
        blokkaukset hauskoja kirjoitti:

        Jep, sain kaksi blokkausta.

        Ensimmäinen tuli mieheltä, jolle vastasin aloitusviestiin näin:

        "Moi, kiitos yhteydenotostasi! :)

        Vaikutat kivalta mieheltä, mutta nyt vain tuli tunne, ettemme varmaankaan ole toisiamme varten..

        Toivon kaikkea hyvää sinulle!

        Ystävyydellä
        Minna :) "

        Ja toinen tuli mieheltä, jolle en ehtinyt kahteen päivään vastaamaan aloitusviestiin työmatkani takia.

        Toisin sanoen pakeista tulee blokkaus ja pikaisesta vastaamattomuudesta tulee blokkaus. Ainut mistä ei ehkä tule on se, että aloittaa väkisin suhteen ihan kenen tahansa, jopa yhteen sopimattoman ihmisen kanssa.

        Jep. Naisella on velvollisuus aloittaa suhde jokaisen reppanan kanssa, joka sitä pyytää. Mitäs tuli deittipalstalle. Kaikenlaiset "femakot" täällä vain yrittää muuta väittää, mutta ei niitä pidä kuunnella. Sama pätee oikeassa elämässä. Naisten vika kun eivät ymmärrä antaa kaikille. Joutuvat miesraukat sitten raiskailemaan, kun eivät naiset käsitä parastaan, ja kun kumminkin naiset sitä salaisesti haluavat. Miksi muuten olisivat tulleet mekko päällä julkiselle paikalle.


    • Kaikkien kaveri

      Kaveri hakua todellakin. Voisitte naiset myös lukea sen profiilin mitä seuraa haetaan. Itselläni on hyvinkin selvästi näkyvillä Elämänkumppania. Eli tositarkoituksella haen ihmis suhdetta. Silti lähes jokaiset treffit päättyy niin että nainen ilmoittaa "Oltaisiinko vain kavereita" Mitä kavereita? Parisuhdettahan minä täältä etsin enkä kavereita. Miksi hakisin deitti palstalta kavereita kun niitä on oikeassa elämässäkin.
      Ja mitä kaveruutta se sellainen edes on kun nainen on ilmoittanut halunsa olla kaveri ja sen jälkeen hänestä ei enään kuulu yhtään mitään?

      • Read between lines

        Eksä ymmärrä että "ollaan vaan kavereita"-lause on "kohtelias" tapa ilmaista ettei ole kiinnostunut ja älä koskaan ota yhteyttä. Ja saattaa ollaa että miehen pitäisi tajuta ettei ne nyt naisia kavereiksi halua koska naisilla on omat juttunsa ja miehillä omansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      244
      2140
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1836
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      74
      1534
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      109
      1255
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1115
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1044
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe