Tunnetteko seuraavan hengellisen äänitteen?

Jesus is my Lord!

Äidilläni oli joskus hengellinen laulukasetti, jonka nimi oli muistaakseni Lapin kansan lauluja tai lapin lasten lauluja.

Muistan kasetilta pari laulua, joista toinen alkoi näin: 'Kiitos Herra taivaan maan, sulle kunnia kuuluu vaan, minäkin nyt laulaa saan sun kunniaa.'' Toinen laulu puolestaan meni näin: ''Jeesus hän on mun rakas paimenein, tuntee nimeltään jokaisen omansa.''

Muistaako kukaan tällaista C-kasettia? Olen yrittänyt etsiä sitä käsiini, mutta mistään ei tunnu löytyvän. Olen myös googlettanut kasetin nimellä ja laulujenkin nimillä, mutta ei vaan natsaa.

Jos muistat kyseisen äänitteen tai omistat sen, olisin kiitollinen, jos kertoisit:

1. Kasetin oikean nimen
2. Kasetilla esiintyvien laulajien/yhtyeiden nimet
3. Kasetin tuottajan nimen

3

75

Vastaukset

 • Hei, minulla on 2 kasettia Lapin lauluja. Tuottaja Rovaniemen helluntaiseurakunta. Julkaisija Ristin Voitto 1989. Sisältää laulut: A-puoli: Terveiset Lapista, Suuri on Herra, Katsokaa Jumalan karitsaa, Minä lammas oon, Usein murhe yllättää, Nyt riemuiten temppeliin. B-puoli: Kiitos Herra, Marian ylistyslaulu, Unilaulu, Minun sydämeni kaipaa, Ylistyssikermä.
  Jos haluat, voin lähettää sinulle kasetin. Voin myös äänittää sen mp3-muotoon.

 • "Jesus is my Lord", vieläkö kaipailet kasettia? Kasetit menossa kierrätykseen.
  Hyvää juhannusta, t. Piipexi

 • Hei Piipexi! Vieläkö sinulla on lapin lauluja-kasetti tallessa? Anteeksi, kun reagoin näin myöhään, mutta jos kasetti on vielä sinulla, olen ehdottomasti kiinnostunut.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996