Mustasukkaisuus

mitä tehdä?!

Teen henkiläkohtaisen avustajan töitä naapurilleni jolla on hermokipuja. Käyn siivoamassa, autan kauppa asioissa jne... Tällaista tavallista hommaa. Miehen vaimo on minua vähän nuorempi ja kauhean mustasukkainen minusta! Piikittelee, piilovittuilee, kokoajan arvostelee minun työtä ja saa kuulemma hirveitä mustasukkaisuuskohtauksia kun en ole paikalla. Tämän avustettavan kanssa tulemme todella hyvin toimeen ja meille on muodostunut jo omat jutut ja omanlainen huumori.

Tämä minun avustettava provosoi tätä vaimoaan kertomalla miten hänen kaverinsa kahuvat minua ja jotkut jotka eivät ole nähneet hänen vaimoaan luulevat minua häneksi, tämä avustaja kutsuu minua kakkosvaimoksi tämän vaimon kuullen jne... Olen tästä maininnut hänelle niin hän sanoo että haluaa olla rehellinen vaimolleen. Myöskin olen sanonut että on ihnottavaa kun en ole tehnyt mitään väärää, ainakin omasta mielestäni tämä alkaa menemään kiusaamisen puolelle vaimon taholta!

Nyt vaimo on keksinyt että tämän minun avustettavan pitäisi ottaa joku toinen avustettava kun vaimo lähtee reissuun! Pitäisikö minun jutella sen vaimon kanssa etten ole uhka heidän suhteelle vai antaa tilanteen tasaantua? Olen hänen enaimmäinen avustaja.

4

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvoja sinulle

      Jos sinulla on työsuhde, älä puutu millään tavoin heidän väleihinsä!
      Tee avustettavallesi selväksi, että olet työssä ja kaikki muu vihjailu/kuittailu muuhun on asiatonta kohtelua, etkä enää halua vastaavasta kuullakkaan.

      • aloittaja1

        Niin olen tehnytkin, sanonut ettei saa vasitellen ärsyttää sitä vaimoa ja minun mielestäni ei ole kivaa kun en ole tehnyt mitään väärää!


      • Kovempaa kieltä
        aloittaja1 kirjoitti:

        Niin olen tehnytkin, sanonut ettei saa vasitellen ärsyttää sitä vaimoa ja minun mielestäni ei ole kivaa kun en ole tehnyt mitään väärää!

        Nimimerkki "neuvoja sinulle" puhuu asiaa. Itse tuossa vastauksessasi ainakin käytät löysiä ilmaisuja kuten "ei saa vasitellen ärsyttää" ja "ei ole kivaa".

        Älä vetoa tuollaisilla löysillä tunnetason ilmaisuilla. Käytä kovaa kieltä: "Olen työsuhteessa. Suoritan työtehtäväni ja olen valmis keskustelemaan työhön liittyvistä asioista. Kaikenlainen työtehtäviin kuulumaton asiaton kommunikaatio on sellaista, mitä en hyväksy."

        Onko sinulla esimiestä tai -naista? Ehkä hän voisi auttaa tässä asiassa myös ottamalla asian puheeksi.


    • ...

      Pääsisitkö jonnekin muualle töihin, ja tälle miehelle voitaisiin valita miespuolinen avustaja? Yleensäkin hyvä vaihtoehto, niin vältytään kaikista limajutuista, joita on tullut kuultua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1874
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 103
      1676
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1487
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe