Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sekava suhde

haveri

En tiedä kaipaanko varsinaisesti täältä neuvoja, tukea vai pelkästään vuodattaa myrkylliset ajatukseni tänne, mutta teen sen kuitenkin.

Eli: olemme nyt n. puoli vuotta seurustelleet poikaystäväni kanssa. Heti alusta lähtien hän teki selväksi, ettei kykene yksiavioiseen parisuhteeseen, ja minä hajamielisyyttäni lähdin juttuun mukaan - en aluksi edes vakavissani. Sitten myöhemmin mies hetken aikaa väitti että hänen halunsa ulkopuolisiin suhteisiin olivat vähentyneet. Jatkuvasti kuitenkin etsimme parinvaihto- ja kolmenkimppaseuraa ja päädyimmekin kahden naisen kanssa sänkyyn. Mies kävi lisäksi itsekseen seikkailemassa yhden naisen kanssa, kun järkkäsin heille tapaamisen Treffien kautta.

Nyt tilanne on siis se, että yritän parhaani mukaan ymmärtää sen, ettei poikaystävä todellakaan voi elää tavallisessa parisuhteessa muttei halua avointa suhdetta, joka itselleni kuulostaisi helpoimmalta vaihtoehdolta. Toisaalta hän väittää että välittää minusta jne. mutta samaan aikaan kaipaa vietävästi "erilaista" naista perustellen tätä miehen vieteillä. Minun on helppo älyn tasolla asia käsittää, mutta valitettavasti tunteet ovat toista.

Esimerkiksi eilen ollessamme ulkona etsimässä naista kolmanneksi, olin voimakkaassa humalatilassa todella aggressiivinen, tönin miestä naisia päin, puhuin rumasti ("haluat taatusti upottaa kyrpäsi noiden teinien tiukkaan ja märkään vakoon") ja ihan myös varomatta sitä, kuulevatko ohikulkijat. Olin todella marttyyrimainen ja minua hävettää se, etten voi olla

a) vertailematta itseäni ulkonäöllisesti ja haluttavasti toisiin naisiin
b) hyväksyä sitä, että mies avoimesti himoitsee toisia naisia
c) hyväksyä sitä, etten tule koskaan riittämään miehelle tällaisenaan
d) välittämättä siitä valtavasta pahan olon tunteesta, jonka tilanne sisälläni aiheuttaa

Kaiken kaikkiaan mulla on aina ihan paska fiilis kun teen kaikesta tästä kauheaa draamaa ja tiedän et meidän pitäis erota. Syystä tai toisesta en kuitenkaan haluais luovuttaa, koska järjen tasolla homma kuulostaa ihan toimivalta: toteutetaan eläinten viettejä vapaasti eikä "omisteta" toista sillä tavalla. Mut ehkä mä olen sitten sielultani paljon konservatiivisempi kuin mitä haluan myöntää.

4

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • boheemi

      Sitten vaan alat treenaan sitä sieluasi vähemmän konservetiiviseksi!

    • muhahaa

      Eiks olekin niin, et sä et kuitenkaan saa naida muita miehiä. Vain poikaystäväsi saa seikkailla.. ;)

    • Eteenpäin vaan

      Sisko, haluat parisuhteeltasi ihan muuta kuin mitä nykyinen tunne-elämältään rikki oleva häiriintynyt miehenkuvatuksesi voi sinulle tarjota.

      Tämä ajanjakso on kohta historiaa elämässäsi, pääset eteenpäin etkä enää hairahdu kenen tahansa matkaan. Arvostat itseäsi jo sen verran, että ymmärrät huonon olosi kertovan sinulle että suhde ei toimi.

      Rohkeasti vaan hakemaan sisoutumiskykyistä normaalia kumppania! Ja pian, maineesi voi mennä tuollaisessa touhussa. Koska olette avoimessa liitossa, voit koko ajan etsiskellä vaikka nyksä vielä nyhvää nurkissasi.

      "Avoin liitto - lähes levällään" katso tuo näytelmä.

    • oppeliini1

      Sinä huolellisesti ja harkiten olet tekemässä itsestäsi kaikkien - ennekaikkea itsesi - halveksiman h...ran ja looserin.

      Maine jokaiselle on yksi kaikista tärkeimpiä ominaisuuksia. Sen kun menettää , sitä on hyvin vaikea saada takaisin. Sinä tarkoituksellisesti teet kaikkesi että kunniasi ja maineesi vedetään oikein kunnolla lokaan ja viemärien syvyyksiin.

      Tajuatko sinä mitä olet tekemässä? Vai oletko todella niin yksinkertainen että omaksut kuvailemasi elämän ainoaksi oikeaksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe