Vaatimukset ja hyvän kumppanin löytämisen mahdollisuus

Sama Vaatimuustaso

Olen muutaman viikon nyt pitänyt ilmoitusta treffit -osastolla. Ihan mukavasti on tullut juttua miesten kanssa ja parit treffitkin on asiallisten miesten kanssa ollut. On tullut tutustuttua kivoihin ja vähemmän kivoihin tyyppeihin.

Rupesin vaan miettimään profiileja lukiessani seuraavaa: Miehet ainakin (naisten profiileja en ole edes kurkannut, mutta yksi mies sanoi, että naisilla sama juttu) vaativat naisilta hyvin tarkasti asioita oli kyseessä lapsitilanne, tukan väri tai kilot. Tai mikä milloinkin. Miehiltä vaaditaan tiettyä omavaraisuutta, koulutusta ja tuloja kuulemma.

Kuinka suuri mahdollisuus muka on, että löytyy näihin ulkoisiin jne. vaatimuksiin soveltuva kumppani? Voihan olla, että tällaisia naisia tai miehiä todella on ja heidät voi joku tavatakin, mutta mitä jos ei muuten mätsää lainkaan ja sitten on naama epämiellyttävä tai joku muu vajavuus? Ottaisiko joku mies muka kurvikkaan ja kauniin mutta joka on mieleltään psykopaaatti tai väkivaltainen? Tai vaikka olis kuinka mitat täyttävä nainen, mutta nainen ylimielinen ja ilkeä?

Samalla kun te laitatte näitä vaatimuksia siitä montako kiloa naisen pitää painaa tai minkä ikäinen hän saa olla jne niin saatatte blokata ehdokkaista pois sen hyvän ja jopa oikean ihmisen jonkun ulkoisen seikan perusteella. Rakastumme monesti hyvin epätodennäköisiin ihmisiin muutenkin tuolla spontaanissa maailmassa, luonteeseen ja vetovoimaan jota ei rajoita mitkään ulkoiset jutut ja treffeillä saattaa joku epätodennäköinen ihminen ollakin aivan ihana.

Nauratti, kun joku mies vaati, että hänen treffikaverinsa täytyy painaa 55-57 kiloa. Mitä jos hänen elämänsä nainen painaisikin 60 kg eikä ota yhteyttä mieheen, koska tällä on näin tiukat kriteerit. Painonko perusteella miehet muka tuolla tanssipaikoillakin tai yökerhoissa valintaansa tekee muka? Ei tosiaankaan. Ajatelkaa nyt, jos vaikka naisetkin laittaisivat ilmoitukseen, että miehellä pitää olla 18cm penis, eikä treffeille ole vaatimattomamilla varustuksilla asiaa? Mitä merkitystä näillä muka on se rinnalla, että seura on mukavaa tai jos rakkaus astuu kuvioon? Kilot tai peniksen pituusko sen rakkauden tai ihmisyyden määrittää?

Lisäksi musta tuntuu, että miehet on sitten kauheen vihaisia, kun eivät löydä sitä vaadittua ihanteellista naista ja syyttävät siitä naisia, koska nää ei lähestymisestä huolimatta kiinnostu. Ainut ratkaisu on alkaa löysätä sitä vaatimustasoa ja ottaa ihmiset sellaisena kuin he on ja mikä tärkeintä: tyytyä suunnilleen omaan tasoon. Niin voi saada ainakin treffi- ja seksiseuraakin.
Muistan maajussille morsian -ohjelmasta parin vuoden takaa sen yhden (aika vastenmielisen näköisen ja käytöksisen ja todella lihavan, äitinsä määräysvallan alla olevan) miehen, joka olisi saanut täysin mieleisensä naisen, mutta jota ei huolinut sen takia, kun tää nainen oli yksinhuoltaja. Mies vaati jossain ilmatyhjiössä vain häntä varten säilytettyä neitsyttä, vaikka jokaisella nelikymppisellä on jo elettyä elämää ihan varmasti takana. Jos ei ole niin jotain outua ihmisessä on mun mielestä: on joko istunut elämäsä vankilassa tai mielisairaalassa, jos ei ole vietttänyt sitä kellarissa.

6

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mutta eikös sen ole tarkoitus olla nimenomaan ihannekumppani? :)

      Oma unelmakumppanini olisi melko tarkkaankin 27 vuotias, 160cm pitkä, pitkät mustat hieman aaltoilevat hiukset, harmaat tai vihreät silmät, hymykuopat, töissä joko hoiva-alalla tai lasten parissa. Painoa ehkä 5kg sopusuhtaa enemmän ja luonteelta söpön ujo, mutta uskaltaa tehdä asioita ja saakin aikaan kaikenlaista.

      Eli ihan kohtalaisen "vaativa" lista, vaikken oikeasti varmaan edes huomaisi noita ajatella paitsi kysyttäessä, kuten siinä treffiprofiililomakkeessa tehdään. Melkein olisin sillä jo vihille viemässä, jos nainen arvaisi suurimman osan ajasta oikein, missä kohdissa minun oudoille höpinöille kuuluisi nauraa, ja näyttäisi viihtyvän kanssani.

      "-- jokaisella nelikymppisellä on jo elettyä elämää ihan varmasti takana. Jos ei -- vietttänyt sitä kellarissa."

      Tämä hiekanjyvä rahisuttaa hammasratasta pääkopassa. Onko tämä nyt niin kovin (sanaasi käyttäen) outoa? Tai ainakaan negatiivista outoa? Veikkaisin, että jokin parisuhdemielessä täysin harmitonkin seikka, kuten sosiaalisten tilanteiden tai vaikkapa avarien tilojen aiheuttama ahdistus, voi helposti estää romanttisten suhteiden alkamisen/kehittymisen jopa sinne 40 vuoden ikään asti.

      "Lisäksi musta tuntuu, että miehet on sitten kauheen vihaisia, kun eivät löydä sitä vaadittua ihanteellista naista ja syyttävät siitä naisia--"

      Maailmassa, jossa vaikuttaa sattuma, on kuulemma pelottava elää. Epätietoisuuden tyhjiö ahdistaa. Helpompi osoittaa sormella ja sanoa, jotta tuon vika ja syystä että. Eikä ranne oikein tahdo taipua silleen, että sormi osoittaisi itseen.

      "Ottaisiko joku mies muka -- vaikka olis kuinka mitat täyttävä nainen, mutta nainen ylimielinen ja ilkeä?"

      Jos on kovasti ihastunut, niin kovasti antaa anteeksi myös tai edes halua huomata varoittavia merkkejä. Jos niitä edes näkyy, kun kuvittelisi nyt muutaman treffin ajan jaksavan ilkeyttään peitellä.

      "Miehiltä vaaditaan tiettyä omavaraisuutta, koulutusta ja tuloja kuulemma."

      Olen kokeillut treffiosiota myös. Muistan vain yhden profiilin, jossa tulovaatimus lähes tappoi nauruun, mutta saattoi se kourallisessa muitakin olla mainittu. Koulutuksella tai vähintään opiskelulla 25 - 35 -vuotiaiden sarjassa oli tilausta kieltämättä.

      • hng myhjklkj

        klyu,noöl,j g hµ.,


    • Onnstnt

      Kun on kiertänyt vähän muutakin kuin tahkon veiviä, osaa suhtautua elämään rennommin. Ihannekumppani voi olla muutakin kuin juuri se muotilehden näyttämä malli.

      Omassa haussani oli yksi ehdoton kriteeri. Kumppaniehdokkaalla pitää olla omia lapsia. Mistään muusta ei ollut vaatimuksia, ikähaarukkakin oli /-15 vuotta. Ja ihannekumppani löytyi kahdessa päivässä. Nyt olemme olleet yhdessä yli viisi vuotta ja yhteiselo on päivä päivältä sujuvampaa.

      Miksi lapsia? Noh, itsellänikin on. Molempien pitää käsittää kuinka ehdoton omien lasten tarpeiden asema on. Kaikesta muusta voi neuvotella, muttei tästä. En vain olisi kestänyt marinaa siitä että lähden lasten kanssa heidän sitä pyytäessä tai muuten tarvitessa.

      Kuvat ja muut ulkoiset seikat ovat toisarvoisia kun hakee samantapaista suhtautumista elämään ja arkeen. Sitähän se parisuhde on, jokapäiväisten asioiden kanssa eteenpäin katsomista. Yhdessä sienestäminen on selvästi tärkeämpi juttu kuin tietynruskeat silmät tai 53.6 kg paino. ;-)

      • onneksi olkoon!

        Nimimerkki Onnstnt. Tosi ihanaa, että olet löytänyt elämäsi kumppanin. Onneksi olkoon!! Totta tuo lapsiasia. Vain lapsen vanhempi tietää, mitä on asettaa lapset aina etusijalle kaikessa.

        Musta tuollainen kriteeri on täysin asiallinen ja tärkeä, samoin kuin sama kiinnostuspohja.

        Mutta joku hiusten väri, kilot ja muu on juttuja, jotka muuttuu muutenkin elämän aikana ja joihin vaikutetaan itse. Nämä on vain ulkoista ja joskus on tullut rakastuttua tuolla jossain täysin omien ihanteiden vastaisiin tyyppiin.


    • karpulekovzski

      Liian pitkä viesti luettavaksi

    • ...Sanni...

      Niin mahtava ja todenmukainen kirjoitus!!!!

      Olen täysin samaa mieltä. Olen saman huomannut.

      Muutenkin tuntuu että treffit palsta on vain kyttäyspaikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe