Benecol vie mieskunnon, vaikutus on melko välitön

Tiedoksi ja varo !

Benecol "kolesterolin alentaja" vie mieskunnon muutama sata grammaa vie kyvyt, halut jäi ennalleen. (erektio heikkenee ja ennekaikkea orgasmin saanti vaikeutuu aivan merkittävästi.

ryhmäkanne valmistajaa vastaan.

Kertokaa muutkin kokemuksianna.

19

6497

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gkghogogog

      Miks tollasta paskaa pitää syödä? En näe mtn muuta tarvetta kuin tietysti markkinoiden takia että valmistaja saa rahansa...Vitut se mtn kolea alentaa!

    • ei kukaan
      • kuultu-usein

        Kyllä suosittelevat, lääkärit ja terveydenhoitajat.
        Määrättyjä margariineja.


      • En suosittele
        kuultu-usein kirjoitti:

        Kyllä suosittelevat, lääkärit ja terveydenhoitajat.
        Määrättyjä margariineja.

        Kaikki margariinit ovat samaa pas*aa eri paketissa. Kertokaa tämä lääkäreillenne ja terveydenhoitajillenne, niin johan loppuu niiden tuputtaminen.


    • Potenssi-Paavo

      Asia on täysin päinvastoin. Jos sulla on jo tukkeutuneet suonet ja suolet, niin ei siinä enää auta kilonkaan päivitäinen Benecolin syönti. Terveellä miehellä sen sijaan potenssin on todettu nousseen kymmenillä prosenteilla.
      Syö voita tilalle, niin huomaat, että koko keppi rtoaa ja putoaa pois kuten spitaalisella.

    • Ei vie

      Empä ole huomannut. Mutta verenpainelääkkeet vie kuulemma.

    • täysparta

      Onkohan aloittajalla ollutkaan mitään mieskuntoa koskaan? Epäilen hänen olevan viiksekäs nainen.

    • Karsinogeeninen

      Ikävä kyllä tuo on aivan totta. Ja lisäksi kyseiset kolesterolinalentaja-margariinien epäillään (tiedetään) jossainmäärin edesauttavan syövän kehitystä. mm. Ruotsalaiset päätyneet tähän olettamukseen.

      myös karsinogeeninen.

      Siis ilmoittautukaa ASA - tiedostoon jos käytätte Benecolia.

    • huoh h

      Ja mikähän bebecolin mustamaalauskampanja täällä nyt on tarkoitus käynnistää?

      Statiinit saattavat vaikuttaa potenssiin joidenkin tutkimusten mukaan. Benecolissa ei ole statiineita vaan kasvistanoliesteriä, joka siis ei ole statiini.

    • Isolla pärjää

      Niin on ja linkkejä esille. Ei täällä kannata kaikkien impotetenttien tarinoita uskoa. Syökää sitä mistä tykkäätte.

      • käytän beneä

        Terveyden edistämisen vuoksihan Benecolia syödään, ei maun takia. Voi ja eläinrasvat kuuluvat koviin rasvoihin. Monet pitkä-aikäiskäyttäjistä lepäävät tietyn kiviaidan sisällä.
        Vahvat tyypit elävät 100 vuotiaiksi läskillä ja voilla. Nämä sydän- ja verisuoni sairaudet saattavat olla geeneihin liittyviä tekijöitä.


    • Lisää potkua

      Voi asiaan olla muitakin jopa psykosomattisia syitä. Minulta hävisi (tai heikkeni) mieskunto n. 2 -3 viikon Benecolin käytön yhteydessä. Nyt pidin viikon taukoa ja mies toimii kuin partiopoika. Syitä voi olla muitakin mutta epäilen Benecolia eniten.
      Jatkan käyttöä vielä ja jos vaikutus on negatiivinen niin lopetan sen käytön.

      Kolesterooli on nostettu yli muiden kun sydän ja verisuonisairauksiin vaikuttaa useat sadat muutkin yhtä merkittävät asiat, joita ei ole tutkittu ja joihin ei ole rahastulääkitystä.

      • Lisää potkua

        Ei saattanut sittenkään johtua Benecolista (aiemminkin vain epäilin sitä syyksi) olen jatkanut syöntiä ja elänyt terveellisesti, mieskunto on palannut jopa entistä paremmaksi. Pitää ketoa totuus jos on antanut väärää todistetta...


    • benecol vie terveyde

      Vuoden 2010 myydyin lääke koko maailmassa oli kolesterolilääke Lipitor.

      Vuonna 2013 statiineilla eli HMG-CoA-reduktaasin estäjillä oli käyttäjiä Suomessa 666 552 KELA-korvauksen saajaa, kun vuoden 2012 lukema oli 663 195 huijattua. Lisäystä oli 3 357 ihmistä kaikesta kohusta huolimatta. Todella rasvainen huijaus.

      "Toimin aikoinaan 25 vuotta tk-lääkärinä Itä-Suomessa. Jouduin seuraamaan tätäkin statiinirallia läheltä ja määräämään sitä potilaille pitkin hampain. Ohjeista ei voinut poiketa, muuten olisi ollut työpaikka vaarassa. Saahan statiineilla laborotatorioarvoja jonkunverran "korjattua". Ja käyttäjälle ehkä tulee sitä kautta turvallinen olo. Muita hyötyjä en havainnut. Tämä ralli olisi todella lopetettava!! Ei voi olla että joka kymmenes tavitsee statiinin. Auttaisiko jos jokainen statiinin käyttäjä ottaisi asian vakavasti puheeksi seuraavalla kontrollikäynnillään lääkärin kanssa? Tai ne, joilla ei vielä ole statiinia, vaatisivat perusteluita että miksi ei ole? Tällaista hiostamista meitä lääkäreitä kohtaan mielestäni myös tarvitaan."
      Entinen terveyskeskuslääkäri Itä-Suomesta

      "Terveys on liiketoimintana hyvin tuottoisaa, katteet korkealla. Käytännössä tarkoittaa lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden tekevän saumatonta yhteistyötä kaikkien saadessa mojovat voitot, julkiset lääkärikeskukset on tietoisesti rampautettu ja lihavat lompakot ohjattu yksityisille. Asia tulee muuttumaan kunhan auktoriteettiuskovainen suomen pullakansa tajuaa tulleensa vedätetyksi oikein kunnolla ja ymmärtävät kokonaisuuden liiketoiminnassa, eivätkä enää sokeana kulje narun päässä infernaalisia laskuja maksamassa, lääkärin "määräys" ei enää toimi taikasanana."

      Esim. masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa.

      Tuoreen ruotsalaistutkimuksen mukaan margariinit ja kevytlevitteet sisältävät valtavasti kemikaaleja ja jopa bensiiniä ja ompelukoneöljyä.

      Ruotsissa kukaan ei enää osta margariinia. Margariinirasia 1 SEK (0,12 EUR). Valistus on mennyt perille.
      https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=780412455302956&id=170058479671693&stream_ref=9

      Keiju Alentaja, Becel Proactive ja Benecol lisäävät oleellisesti sydänkuolemia. Niiden väitetään laskevan kolesterolia sisältämiensä kasvistanoleiden ansiosta. Kasvistanolit ovat kasvimaailman kolesteroleita. Stanolit imeytyvät suolistosta syrjäyttäen kolesterolin. Mutta kaiken mainostetun hyvän sijaan on todettu, että stanolit hapettuvat elimistössä 140 kertaa enemmän kuin varsinainen kolesteroli. Hapettunut kasvistanoli on yhteydessä siten sydänkuolemiin.

      http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2642922/
      http://www.jlr.org/content/49/7/1511.full

      • benecol vie terveyde

        Ikääntyessään verisuonet tukkeutuvat kalkista. Ja tämä kalkkeutuminen alkaa jo varhaisnuoruudessa, jos on väärät elintavat. Kalkkeutuminen nostaa myös verenpainetta.

        Tähän ei auta supermargariinit eikä statiinit, koska ne eivät ehkäise tai vähennä verisuonten kalkkeutumista. Statiinien on todettu lisäävän verisuonten kalkkeutumista sekä altistavan II-tyypin diabetekselle. FDA varoitti vuonna 2012 statiinien haittavaikutuksista ihmisten kognitiivisiin toimintoihin. Lääkkeen todettiin aiheuttavan muun muassa muistin menetystä ja sekavuutta. Lipitor atorvastatiinin pakkausselosteesta löytyy haittavakutuksista kohta ”muistin heikentyminen”

        Ennen statiinilääkityksen määräämistä pitää tiedostaa, että statiini aiheuttaa myös harmaakaihia. Silmäterän kalvot tarvitsevat korkean kolesterolipitoisuuden, jotta eivät sameutuisi. Kun statiini alentaa kolesterolitasoa, silmäterän kalvon läpinäkyvyys alkaa heiketä ja harmaakaihi kehittyä. Matalan kolesterolitason vaikutus harmaakaihin normaalia nopeampaan syntymiseen on todettu sekä eläinkokeissa että ihmistutkimuksissa.

        Lihaskipujen lisäksi kolesterolilääkitys vaikuttaa aivotoimintaan – Aivojen magneettikuvaus paljasti merkittävän eron aivotoiminnassa ennen statiinien käyttöä ja käytön aikana.

        Tanskalaistutkimus kertoo statiinin aiheuttamista hermostosairauksista. Sen mukaan statiinia korkeintaan kaksi vuotta käyttäneillä oli 14-kertainen riski saada ääreishermostosairaus verrattuna niihin, jotka eivät käytä statiinia. Kun statiinin käyttö oli jatkunut yli kaksi vuotta, riski nousi 26-kertaiseksi. Lähde: Statiinin uhrit, Atar, 2013

        Kalkkeutumisen ehkäisy on paras tapa pitää verisuonet kunnossa.

        Valtimoiden seinään kertyvästä plakista (paakusta) noin 50 % on kalkkia ja vain 3 % kolesterolia. Infarkti johtuu useimmiten paakun repeämästä ja siitä irtoavien palasten tukkimista pienistä valtimoista sydämessä tai aivoissa. Kolesteroli on sepelvaltimotautiin liittyvä riskitekijä, mutta vain pienelle ryhmälle, nuorehkoille miehille. Naisten ja vanhusten sydäntautiriskiä kolesteroli ei lisää. Erityisesti ikääntyneet naiset tarvitsevat suhteellisen korkeaa kolesterolitasoa elääkseen pitkään ja terveinä. Kolesterolista puhuttaessa tulisi aina muistaa, että kolesteroli ei ole rasva vaan vaha sekä paljon puhuttu tyydytetty rasva on aivan eri aine. Lisäksi tyydytetty rasva ei muutu kolesteroliksi, joten koko rasvakammoisuudella sekä kolesterolilla ei ole mitään tekemistä aivohalvausriskin kanssa. Kolesterolin vaarallisuuden naurettavuudesta kertoo sekin, että ilman kolesterolia ei olisi elämää. Elimistö tarvitsee kolesterolia ja siksi se itse valmistaa pääosan tarvitsemastaan kolesterolista, jota sitten lääkkeiden turvin pyritään keinolla millä hyvänsä alentamaan!
        http://personal.inet.fi/koti/remeli/Suomalainen_ravitsemuspolitiikka.htm

        Pohjois-Karjala -projektissa noudatettu rasvavalistus ei ole koskaan perustunut pätevään tutkimustietoon, vaan virheellisiin oletuksiin ja uskomuksiin. Mitä muuta Pekka Puskan pulju on saanut aikaan, kuin -50 luvulta terveen kansan sairaaksi? Ja kaksituhatpäisen puolityöttömän lääkärikunnan nostettua 20 000 täysin työllistettyyn lääkäriin? Eikä sekään riitä !!!! Eikä kukaan reagoi, eikä tee asialle mitään?

        Statiinien haitat, TAPAUSESIMERKKI: Leino Utriainen
        https://www.facebook.com/christer.sundqvist/posts/10152022583088171?stream_ref=1


        "STATIINIEN VAIKUTUSAIKAKAUDELLA kuolemat sydänlihassairauksiin, verenpainehäiriöihin sekä aorttaläppäsairauksiin ovat lisääntyneet rajusti. Ei liene vaikeaa arvata, mikä aiheutti tämän. Alla olevan linkin takaa löytyy Tilastokeskuksen rekisterien korutonta numerotietoa erityisesti vuoden 1998 jälkeiseltä ajalta."
        https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxsZWlub3V0cmlhaW5lbnxneDo0NTU0N2NmMGU1NTNlNDdj

        "Kun lääkäri määrää statiineja potilaalle, potilas ajattelee, että kyllä varmaan pitkään kouluja käynyt lääkäri ja pitkään praktiikkaansa hoitanut lääkäri lääkkeet tuntee. Mutta tämä on v*tun suuri vale!
        Lääkärit tietävät aivan liian vähän lääkkeistä. He saavat lääketietonsa lääketehtailta, jotka vääristelevät ja kaunistelevat lääkkeiden vaikutuksia. Lääkärit saavat tietonsa lääkkeistä lukiessaan lääketieteellisiä julkaisuja, jotka pahimmillaan ovat täynnä vääristelevää ja harhaanjohtavaa tietoa lääkkeistä koska lääketehtaat yrittävät viimeiseen asti repiä kaikki rahat irti lääkemolekyyleistään ja jättävät ikävät asiat kertomatta. Vasta sitten kun todistustaakka jonkun lääkkeen vaarallisuudesta tulee niin rankaksi, ettei enää voidaa haittoja vähätellä, silloin nämä lääketehtaat taipuvat maksamaan hurjia satojen miljoonien eurojen sakkoja."
        https://www.facebook.com/christer.sundqvist/posts/10152262054398171


    • Arska20000

      Kyllä se evoluutio teistäkin huolen pitää! Ruohhahhaaaahaaaaa...

    • Anonyymi

      Voi vie hengen

      • Anonyymi

        Voi ei ole vielä vienyt henkeä. Sitten kun Benecol, Becel ja Alentaja yms. "terveelliset" levitteet maistuvat yhtä hyvälle kuin voi tai Oivariini., voin niitä ostaa. Näitä paskanmakuisia en leivälleni laita, ennemmin jätän rasvat pois tai laitan oliiviöljyä. Sitäkään ei vain hyvänmakuisena suomalaisesta kaupasta saa.


    • Anonyymi

      Laita sitä Benecolia sun hanuriin niin kyllä se siitä lähtee, vaikka ryhmäkanne...555555

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe