Olen lumeavioliiton uhri

Lumeavioliiton uhri

Varokaa lumeavioliittoja!!! En kirjoita katkeruudessa, mutta olen jo itse joutunut kahden lumeaviolliton uhriksi eli minua on huijattu. Joku nyt tietenkin jo kysyy, että miksi menet ulkomaalaisen kanssa aina naimisiin? Vastauksen voi antaa asiaan suomalaiset naiset, jotka kiertävät aina minut 50m. Säteeltä. Tietenkin minun olisi pitänyt käsittää asia, jos ei suomalaisetkaan naiset minua hyväksy ei kai sitten ulkomaalaisetkaan muussa kuin hyötymis tarkoituksessa ja tuohon me olemme hyviä uhreja, kun ei täällä hyväksytä on sitten mahtava kokemus, kun yllättäen ulkomaalainen hyväksyy, kun osaa näytellä rakastunutta.

Ensimmäinen oli minulla vuonna 1993 solmittu ”avioliitto” ja oli kestoltaan n. 10 vuotta. Ensin ei pitänyt hänellä olla edes lapsia, mutta myöhemmin heitä ilmaantuikin ja kun oli heidät saatu Suomeen ja kaikille oleskeluluvat ja muut asiat kuntoon piti ”puolisoni” tehdä heti avioero.

Toinen tapahtui 2004 Ex-vaimoni oli yrittänyt saada tavalla tai toisella mahdollisuutta päästä asumaan suomeen. Hän oli saanut tiedon suomen ystäviltään, että minä olin perinyt minun tädiltäni huomattavan perinnön. Ja hän hakeutui seuraani ja kaikin keinoin teki naimisiin menon nopeasti. Kun hän oli kaiken mahdolliset asiat saanut Suomessa järjestettyä ja minun rahani ja luottotietoni meni. Hän välittömästi haki yksipuolisesti eroa ja muutti pois. Aivan selvästi tehty lume ja hyötymis avioliitto. Jos olisi ollut rakkautta edes vähän jättäisikö toinen puolisoaan tuollaisessa tilanteessa yksin? Raukkautta ei ole ollut koko aikana ollut muutakuin näyteltyä rakkautta. Vielä kaiken lisäksi hän tekeytyi uskovaiseksi, mutta uskovainen ei tekisi tuota että jättäisi miehensä kaiken vaikeuksien keskellä oman onnensa nojaan ja valehtelee Jumalalle naimisiin menessä Jumalan kasvojen edessä. Miksi tuollaista naista voi kutsua? Mikä tekee mitä vain saadakseen hyödyn kenen kanssa tahansa jota ei kukaan edes Suomessa halua puolisokseensa. Minä ainakin kutsun huoraksi ja sanon kuten edesmennyt Juice että vaimoni on frankenstein.

12

440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suosi suomalaista

      Hahah, tyhmästä päästä kärsii koko elämä.

      Ehkä seuraava akka Venuksesta?

    • 7+7

      No aika harvoin näissä tällaisissa avioliitoissa on kyse rakkaudesta. Monessa sellaisessa kulttuurissa, josta näitä vaimoja löytyy/haetaan, ei romanttisella rakkaudella ole niin suurta väliä kuin täällä päin. Onhan tämä ihan selvää, ihme, että jotkut miehet aina vaan luulevat että se on rakkautta. Tietenkin suuria rakkauksiakin voi syttyä, mutta se on kyllä harvinaisempaa. Monessa olemattoman sosiaaliturvan maissa lasten kuuluu elättää vanhempansa. Länsimainen mies on heille koko perheelle lottovoitto. Täällä Suomessa, missä on mahdollisuus saada vaikka mitä tukia, ei tajuta sitä miten asiat monessa muussa kulttuurissa toimii avioliittojen suhteen.

      • Thaikaunottaret

        Seurustelin aikoinaan tavallisen suomalaisen kanssa. Mies matkusti Thaimaahan ja kehui,kuinka kauniita naisia siellä on. En ollut enää mitään.
        Mies kehuskeli,että ovat niin palvelualttiita,että pesevät miehen vehkeetkin ennen käyttöä. Ohoh.
        Mies jätti minut,ja alkoi,"seukkaamaan" thaikaunottaren kanssa.
        Todellisuudessa nainen oli ilotyttö,joka pokas typeriä miehiä.
        Olisin myöhemmin kelvannut,mutta ei todellakaan enää kiinnostanut tällainen ukko. Hyi helvata.


    • Day and night

      Avioliittoa ei pidä koskaan solmia kenenkään kanssa, ei suomalaisen eikä ulkomaalaisen, ennekuin todella tuntee toisen.
      Jos ulkomaalaisen haluaa, on viisainta katsoa joku jolla jo on oleskelulupa, joka on integroitunut ja asiat muutenkin kunnossa.
      Missään sokeassa "rakkauden"huumassa ei pidä vihille rynnätä. Ei kenenkään kanssa.
      Olen ollut naimisissa 14 vuotta ulkomaalaisen kanssa. Toisemme olemme tunteneet 16 vuotta. Aluksi olin toki skeptinen ja siinä ja siinä että vihille lähdin. Siitä huolimatta meillä meni tosi hyvin, mies kävi ja käy vakituisessa työssä, on nyt hakenut myös kansalaisuuden. Suomessa emme asu vaan eräässä kolmannessa maassa. Ei siis kummankaan kotimaassa. Hänen perheensä tunnen serkkuja setiä ja tätejä myöten! Pidän heistä todella kovasti ja olen aina avosylin vastaan otettu.
      Ei ne avioliitot näytä kestävän sen kummemmin saman kansalaisten kesken, mutta ulkomaaløaisen kanssa on haasteena väistämättä erilaiset taustat, tavat, kaikki. Vaatii paljon tahtoa molemmilta, mutta antaa tosi paljon onnistuessaan!
      Sinulla tuntuu olevan myös taakkana tuo huono itsetunto; naiset kiertää 50 metrin päästä jne. Oletko miettinyt miten paljon se vaikuttaa naissuhteisiisi ja valintoihisi?
      On todella vaikeaa solmia onnistunutta ja tasapainoista parisuhdetta jos omaa itseään ei pysty rakastamaan. On vaikeaa antaa rakkautta myöskään toiselle, tai sitä vastaanottaa.
      Ehkä kannattaisi ensin hoitaa tuo puoli kuntoon, ennenkuin parisuhdetta edes alkaa haaveilemaan.

    • n.25.hki

      oletko kenties miettinyt, että sinussa voi olla jotakin vikaa, jos naiset kiertävät sinua 50 metrin säteeltä?
      panostatko sinä ulkonäköösi, pukeutumiseesi ja hygieniaan? jos olisit nainen haluaisitko sinä seurustella itsesi kaltaisen miehen kanssa? arvostatko kumppaniasi ja kohteletko häntä hyvin? teetkö puolet kotitöistä? oletko liian juurtunut arkirutiineihin?

      mielestäni 10v. kestänyt liitto ei kuulosta lumeliitolta, nainen olisi todennäköisesti jo 5 vuoden jälkeen saatuaan pysyvän oleskeluluvan ja kansalaisuuden saanut heidät Suomeen joten tuskin hän ainoastaan hyötysyistä pysyi noin pitkään kanssasi. Suomalaisista joka toinen eroaa, ulkomaalaisten kanssa seurustelevista enemmän kuin joka toinen eroaa, koska kulttuurierot sun muut vaikeuttavat suhdetta.

    • Yhä yleisempää

      Olen hyvin pahoillani puolestasi, ap. Varoitat aiheesta. Maailma on muuttunut, mutta avioliitto/osituslaki ei ole. Yhä useammin suomalaistetkin kusettavat niin, että menevät naimisiin vain rahan vuoksi. 5v riittää, että saa puolisonsa omaisuudesta puolet, tai eräät avioliiton aikana ostattavat puolisollaan omaisuutta omiin nimiinsä.

      Tämä alkaa olla aika yleistä tässä maassa, kun rikkaat ja köyhät kohtaavat toisensa joka paikassa, 'rikas' on helppo saalis löytää mistä tahansa, joillekin ison asunnon velaton omistaja on jo rikas kumppanisaalis. Ennen avioliitot olivat elinikäisiä, nykyään eroon päättyvät liitot kestävät keskimäärin 11 vuotta ja erossa parin omaisuus puolitetaan. Joten osituslaki ei enää sovi nykypäivään, kun ollaan muutama vuosi vain naimisissa, ja silti pitää jakaa omaisuutensa erossa toiselle.

      • A-liitto erikseen asuen

        Tiedän kauan aviossa olleita pariskuntia,jotka eivät asu yhdessä. Molemmilla oma elämä. Kuoleman sattuessa ovat samalla lähtöviivalla,kuin yhdessä asuvat.
        Osaa sitä vanhempikin pariskunta ketkutella.


    • 18+9

      fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

      eli toka kerta omaa typeryyttä.

    • mustarastaas

      Älä suostu enää menemään naimisiin. Seurustella voi aina ja olla avoliitossakin... Aika yksinkertaista? Myös sillä on aikalailla merkitystä että mistä maista sinä näitä vaimokkeita haalit... köyhistä maista ei kannata ainakaan ilman että on varpaillaan.

    • Mietippätätä

      Sitä varten avioehto on keksitty! Jos toisella osapuolella ei ole minkäänlaista omaisuutta ja toisella taas reilusti, on mielestäni perusteltua tehdä avioehto joka koskee nimenomaan ennen avioliittoa kertynyttä omaisuutta. Avioliiton aikana kerrytetty omaisuus taas voisi sitten olla yhteistä ja joka sitten mahdollisen eron sattuessa puolitetaan. Näin molemmat lähtisivät avioliittoon samalta viivalta. Mikäli toinen osapuoli ei tämänkältaiseen ehtoon suostu, voit olla varma että hän on rahan perässä.

    • binopmpmp

      Ei muuta kuin naimisiin vaan, mutta muistakaa hyvät ihmiset se avioehto. Ja muistakaa myös että kun vanhuus tulee että perintö niin että lapsien puolisot jäävät nuolemaan näppejään.

    • tunnista epäaidot

      Ehkä ulkomailla on ihmisiä, jotka ovat köyhiä ja epätoivoisia. Siellä ei ole sosiaaliturvaa? Tai valuutta on suurempi täällä?

      Ehkä voit korjata vähän jotain, jos epäilet että on syitä miksi nainen ei kiinnostu. Ovatko ne pinnallisemmasta päästä naisia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe