Olen lumeavioliiton uhri

Olen lumeavioliiton

Varokaa lumeavioliittoja!!! En kirjoita katkeruudessa, mutta olen jo itse joutunut kahden lumeaviolliton uhriksi eli minua on huijattu. Joku nyt tietenkin jo kysyy, että miksi menet ulkomaalaisen kanssa aina naimisiin? Vastauksen voi antaa asiaan suomalaiset naiset, jotka kiertävät aina minut 50m. Säteeltä. Tietenkin minun olisi pitänyt käsittää asia, jos ei suomalaisetkaan naiset minua hyväksy ei kai sitten ulkomaalaisetkaan muussa kuin hyötymis tarkoituksessa ja tuohon me olemme hyviä uhreja, kun ei täällä hyväksytä on sitten mahtava kokemus, kun yllättäen ulkomaalainen hyväksyy, kun osaa näytellä rakastunutta.

Ensimmäinen oli minulla vuonna 1993 solmittu ”avioliitto” ja oli kestoltaan n. 10 vuotta. Ensin ei pitänyt hänellä olla edes lapsia, mutta myöhemmin heitä ilmaantuikin ja kun oli heidät saatu Suomeen ja kaikille oleskeluluvat ja muut asiat kuntoon piti ”puolisoni” tehdä heti avioero.

Toinen tapahtui 2004 Ex-vaimoni oli yrittänyt saada tavalla tai toisella mahdollisuutta päästä asumaan suomeen. Hän oli saanut tiedon suomen ystäviltään, että minä olin perinyt minun tädiltäni huomattavan perinnön. Ja hän hakeutui seuraani ja kaikin keinoin teki naimisiin menon nopeasti. Kun hän oli kaiken mahdolliset asiat saanut Suomessa järjestettyä ja minun rahani ja luottotietoni meni. Hän välittömästi haki yksipuolisesti eroa ja muutti pois. Aivan selvästi tehty lume ja hyötymis avioliitto. Jos olisi ollut rakkautta edes vähän jättäisikö toinen puolisoaan tuollaisessa tilanteessa yksin? Raukkautta ei ole ollut koko aikana ollut muutakuin näyteltyä rakkautta. Vielä kaiken lisäksi hän tekeytyi uskovaiseksi, mutta uskovainen ei tekisi tuota että jättäisi miehensä kaiken vaikeuksien keskellä oman onnensa nojaan ja valehtelee Jumalalle naimisiin menessä Jumalan kasvojen edessä. Miksi tuollaista naista voi kutsua? Mikä tekee mitä vain saadakseen hyödyn kenen kanssa tahansa jota ei kukaan edes Suomessa halua puolisokseensa. Minä ainakin kutsun huoraksi ja sanon kuten edesmennyt Juice että vaimoni on frankenstein.

3

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bullshit1

      Höpö höpö.. jopa tarinana aivan onneton sepustus.

      • Lume avioitunut

        Lumeavioliittoja on ollut iät ja ajat. Paljon tuli silloin kun suomalaiset rakennusmiehet rakensi neuvostovallan aikaan Tallinnaan Viru hotellia. Silloin moni meni naimisiin eestiläisen tai venäläisen kanssa. Kun muutto järjestyi Suomeen oli Suomessa ensimmäinen matka Ruotsin lauttalle ja Ruotsiin ja anoa sieltä poliittista turvapaikkaa ja se onnistui siellä. Suomi ei myöntänyt kommunismia pakoon lähteneille.

        Sitten tuli monelle Suomalaiselle miehelle ongelma, kun siihen aikaan ei saanut avioeroa noin vain kuin nykyään, kun naista ei löytynyt mistään oli ehkä mennyt amerikkaan tai kgb:n agentit siepanneet takaisin äiti venäjälle. Suomen mies ei voinut mennä uudelleen naimisiin kun oli jo naimisissa eikä ero sanut kuinkaan.


      • Totuus on voittaaa

        Mutta totta joka sana


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11154
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3113
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2964
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1704
    9. 85
      1678
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe