Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Varokaa lumeavioliittoja!!!

Lumeavioliiton uhri

Varokaa lumeavioliittoja!!! En kirjoita katkeruudessa, mutta olen jo itse joutunut kahden lumeaviolliton uhriksi eli minua on huijattu. Joku nyt tietenkin jo kysyy, että miksi menet ulkomaalaisen kanssa aina naimisiin? Vastauksen voi antaa asiaan suomalaiset naiset, jotka kiertävät aina minut 50m. Säteeltä. Tietenkin minun olisi pitänyt käsittää asia, jos ei suomalaisetkaan naiset minua hyväksy ei kai sitten ulkomaalaisetkaan muussa kuin hyötymis tarkoituksessa ja tuohon me olemme hyviä uhreja, kun ei täällä hyväksytä on sitten mahtava kokemus, kun yllättäen ulkomaalainen hyväksyy, kun osaa näytellä rakastunutta.

Ensimmäinen oli minulla vuonna 1993 solmittu ”avioliitto” ja oli kestoltaan n. 10 vuotta. Ensin ei pitänyt hänellä olla edes lapsia, mutta myöhemmin heitä ilmaantuikin ja kun oli heidät saatu Suomeen ja kaikille oleskeluluvat ja muut asiat kuntoon piti ”puolisoni” tehdä heti avioero.

Toinen tapahtui 2004 Ex-vaimoni oli yrittänyt saada tavalla tai toisella mahdollisuutta päästä asumaan suomeen. Hän oli saanut tiedon suomen ystäviltään, että minä olin perinyt minun tädiltäni huomattavan perinnön. Ja hän hakeutui seuraani ja kaikin keinoin teki naimisiin menon nopeasti. Kun hän oli kaiken mahdolliset asiat saanut Suomessa järjestettyä ja minun rahani ja luottotietoni meni. Hän välittömästi haki yksipuolisesti eroa ja muutti pois. Aivan selvästi tehty lume ja hyötymis avioliitto. Jos olisi ollut rakkautta edes vähän jättäisikö toinen puolisoaan tuollaisessa tilanteessa yksin? Raukkautta ei ole ollut koko aikana ollut muutakuin näyteltyä rakkautta. Vielä kaiken lisäksi hän tekeytyi uskovaiseksi, mutta uskovainen ei tekisi tuota että jättäisi miehensä kaiken vaikeuksien keskellä oman onnensa nojaan ja valehtelee Jumalalle naimisiin menessä Jumalan kasvojen edessä. Miksi tuollaista naista voi kutsua? Mikä tekee mitä vain saadakseen hyödyn kenen kanssa tahansa jota ei kukaan edes Suomessa halua puolisokseensa. Minä ainakin kutsun hxxxxxi ja sanon kuten edesmennyt Juice että vaimoni on frankenstein.

6

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mek

      Jos on vähän ennemmän omaisuutta niin naimisiin ei kannata ilman avioehtoa mennä ollenkaan niin toinen ei pääse rahastamaan mahdollisessa erossa ja se siitä.
      Suomen lain mukaan ei ole mitään lumeliittoa olemassakaan vaan henkilöt ovat joko naimisissa tai ei mutta mistä sitä' toisen ajatuksen juoksua tiettää millä perusteella hän naimisiin menee.

    • retertgertg

      Ou nou! Siis anteeksi vain, mutta onko nykyäänkin vielä noin hyväuskoinen hölmö?
      Jos minulla olisi yhtään ylimääräistä mammonaa, niin satavarmasti tekisin avioehdon ihan supisuomalaisen siipan kanssakin. Ja sama juttu toisinpäin - jos tulevalla puolisolla olisi mammonaa, ehdottaisin hänelle avioehdon tekemistä, niin eipä jäisi mitään epäselvää.

      Maailma on väärällään epärehellisiä hyväksikäyttäjiä ja ikävä kyllä näiden vuoksi moni rehellisin aikein liikkeellä oleva, aidosti rakastava ihminenkin saa kärsiä ennakkoluuloista. Avioituminen "Jumalan kasvojen edessä" on tosiaankin vain sanahelinää suurelle osalle ihmisistä vailla sen kummempaa painoarvoa. Luvata voi mitä vain, huomenna mieli voikin jo olla muuttunut.

      Tapauksillasi ei ole kyllä lumeliiton kanssa mitään tekemistä - lumeliitossahan molemmat osapuolet ovat tietoisia homman nimestä eli esim että toinen saa liiton kautta oleskeluluvan Suomeen tms. Sinua on jymäytetty kahteen kertaan, se on eri asia.

      • uhri3

        Avioehto ei auta asiaa jos toinen voi kuluttaa varat jo avioliiton aikana ja sitten erota


      • Ei Pummeille!
        uhri3 kirjoitti:

        Avioehto ei auta asiaa jos toinen voi kuluttaa varat jo avioliiton aikana ja sitten erota

        No eipä siinä voi muuta kuin ottaa takkiin, kun on tullut oltua hyväuskoinen hölmö.
        Haloo, eikö yhtään ala hälytyskellot päässä soimaan, jos "nuorikolla" on hirveä vimma laittaa sileäksi rahoja, jotka eivät edes ole hänen?! Varmin tae erotella jyvät akanoista on tehdä heti alkuunsa selväksi, että molemmilla on omat rahat ja toisen pussille ei mennä, jos omat on tuhlattu.


      • Kokenut näinen
        uhri3 kirjoitti:

        Avioehto ei auta asiaa jos toinen voi kuluttaa varat jo avioliiton aikana ja sitten erota

        Jos on avioehto sen parempi että miehen velka ei kuulu vaimolle eikö niin? Mutta jos ei ole avioehto miehen velka myös vaimon velka.


    • Valehdellut mies

      Olet valehdellut. Kyllä kaikki tietä mitä olet tehnyt että luotosi mennyt. Kun itse ei ole tytyväinen vaimosi ja hanki uutta seksiä ja nuoria tyttöstä afrikasta. HE HE HE. Luin jo aikaisemmin mitä vaimosi komentoi tätä kotisivullesi, mutta olet jo poistanut.

      En usko että vaimosi on sunnittelut lumeavioilitosta, jos on ne kestä vaan muutama vuoden, mutta molemmat aviolitosi kuulu jo melkein kymennen vuoten aviolitto.

      Olet itse valehtelut Jumalan edessä rakasta vaimosi, mutta olet vielä naimisessa rakastunut afrikkan tyttöstä ja lähetit rahakin sinne. Nyt syyttä vaimosi? Katso edes vähän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe