Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Riidat loppuu vain lyömiseen

badman??

Meillä suhteessa suurehko väkivaltaongelma. Nainen käy riitojen aikana käsiksi, ja lyön sitten takaisin, tai vedän hiuksista maahan tai puristan ranteista. Sitten vasta pystyy keskustelemaan.

Nainen on sairaalloisen mustasukkainen ja alkaa kyselemään ja jankuttamaan aivan turhasta, päästään keksimiä juttuja. Milloin minulla on juttua tai panosuhde kenenkin hänen ystävänsä tai jopa sisaruksen kanssa.. Olen sanonut etten enää raportoi hänelle jokaista liikettäni koska en halua tukea hänen vainoharhaisuuttaan. Nainen alkaa huutamaan että olen pettänyt häntä.. Lyö nyrkeillä tai avarilla.. No muahan ei lyödä. Eli lyön takaisin avarilla tai talutan hiuksista makkariin ja paiskaan oven kiinni. Sitten menee hetki niin nainen tulee selittämään kuinka ei ymmärrä mikä häneen aina menee. Taas on kuukausi normaalia kunnes keksii mulle uuden panon..

Hirveä show tuli taas kun meillä on töihin tullut uusi apulainen joka on nainen, josta en ole kertonut, koska en todellakaan koe tätä tarpeelliseksi. No tilanne eskaloitui kun nainen, joka on alaiseni soitti ja kysyi joidenkin mappien paikkaa. Tästä vaimo sitten päätteli että meillä on salainen panosuhde ja mappi on koodinimi ja miksi muuten olisin pimittänyt tietoa. Sanoin hänelle etten muutenkaan raportoi työasioitani ja pyysin hakemaan itselleen hoitoa. Taas sama kuvio: läpsi kasvoille, löin takaisin, alkoi itkemään ja valitti kuinka sairas ja loukkaantunut on.. Ei kuitenkaan hae itselleen hoitoa.

Ikinä en ole häneen koskenut ensimmäisenä. En myöskään ole mitenkään nauttinut toisen satuttamisesta. Hänen kanssaan ei vaan riidat lopu muuten. Jos lähden ulos hän tarttuu kiinni, jos pääsen lähtemään niin kun tulen takaisin riita jatkuu siitä mihin jäi...

Olen sanonut että hänen on mentävä terapiaan, hän sanoo että minun myös! Sanoin että voidaan mennä yhdessä, ei suostu koska kuulemma vain häntä syytettäisiin. Kun kysyn haluaako hän olla tällaisessa väkivaltaisessa suhteessa, hän vastaa että ymmärtää että suutun ja se on ok.

Mulle tää nyt ei ole ok millään tavalla, koska on aika alentavaa olla ns naisten hakkaaja.. Mutta uskokaa vaan kaikkea on yritetty.. Pois lähtemistä, mykkäkoulua, rauhallisesti puhumista... Nainen lietsoo itsensä niin hysteeriseen tilaan, että mikään ei auta. Sitten käy käiskisi ja saa tuon vastareaktion aikaan.

Kokemuksia? Vinkkejä?

7

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rakkauttako tuo?

      Sinuna lähtisin raivohullun luota. Ota siis ero!

    • vaikee sanoo

      sitä on saatettu pienenä pitää pienessä kopperossa,jos alkanu riehumaan.ehkä ei toinna veetuilla,joku mieltä tasaava lääke olisko paikallaan,sokerit alhaalla,persepanoa vailla...??

    • Hei

      Myötätuntoa teille.
      Mutta hienoa, että olet ryhtynyt tekemään jotain tilanteen korjaamiseksi. Niin kuin tiedät, tunnet ja kirjoitat, tämä ei ole ok.

      Olette keskustelleet terapiasta, mutta nainen ei suostu yhteiseen terapiaan. Onko mahdollista, että ensin osallistuisitte kumpikin erikseen terapiaan – ja vasta myöhemmin olisitte terapiassa yhtä aikaa? Kirjoitat, että nainen pelkää sitä, että häntä terapiassa syyllistettäisiin. Entä jos nainen saisi vallita terapeutin? Usein me ihmiset kyllä ihan itse syyllistämme itsemme (syystä tai syyttä).

      Jos nainen ei suostu terapiaan, mitä jos menet sinne ihan itse? Silloin ainakin sinä pääset paremmin selvyyteen omista toiveistasi, tunteistasi ja reagointitavoistasi ja saat apua. Kun me ihmiset vain olemme sellaisia, että me tarvitsemme toinen toisiamme – ja erityisesti silloin kun on ongelmia. Ja kriisitilanteissa tarvitsemme niitä, jotka eivät ole tähän kriisiin osallisia.

      Uskon, että terapeutti olisi teidän molempien puolella. Tsemppiä!

      Päivi-pappi Hämeestä

    • Kissa pöydälle

      Jotkut ihmiset eivät vain sovi toisilleen. Mitä jos eroaisitte hetkeksi ainakin ja nainen hankkiutuisi terapiaan (sinäkin voit tarvita sitä). Hankkiutumalla terapiaan nainen voisi ainakin todistaa rakastavansa sinua ja osoittaa haluavansa yhteistä PAREMPAA tulevaisuutta.

    • badman?

      Jos puhun naiselle erosta hän alkaa itkemään, lupaa muuttua, lupaa mennä puhumaan jonnekin.. Sitten se aina unohtuu. 90% ajasta on normaali, mutta about kerran kuukaudessa sekoaa.

      On muuten iloinen, ahkera, energinen ja hauska. Sitten vaan joku pieni asia tapahtuu (esimerkiks tuo puhelinsoitto) ja piru on irti.

      Ärsyttää niin sekin että nainen saa mut aina suuttumaan, ja käymään käsiksi. Olen hänelle sanonut ettei koske minuun koska lyön kyllä takaisin, tämän olen sanonut ihan ilman riitaa.. Mutta tuntuu että nainen jollain sairaalla tavalla tykkää siitä että käyn häneen käsiksi koska silloin ei ole yksin se paha. Jos johonkin en reagoi hän tulee iholle.

      Esimerkiksi tilanne jossa nainen on vartin huutanut kuinka panen työkaveriani.. En ole enää jaksanut hänelle vastata, sanonut vain että on aivan sekaisin ja ollut hiljaa. Tulee ja nipistää, minä takaisin, hän kovempaa, otan kiinni ja käsken lopettaa, jatkaa kovempaa jatkuu niin kauan kunnes satutan häntä, sitten alkaa itkemään ja minä joudun pyytämään anteeksi. Ihan sairasta.

      Noh, kai tässä pitää jotenkin saada tuo terapiaan..

    • hyi2

      Minusta on todella ala-arvoista, että mies alentuu lyömään takaisin. Ei naiselta sen hyväksyttävämpää, mutta kun mietitään järjellä niin kumpi voi todennäköisesti satuttaa enemmän ja toista? Kiinni piteleminen rauhoittamiseksi ei ole mielestäni paha (tosin itse tilanteessa vittumaista) mutta takaisin lyöminen särähtää vaan niin pahasti korvaan.

    • SannaMari

      Naisella saattaa itsellään olla historiassa huonoja kokemuksia entuudestaan miehistä,luottamuksesta..Itsetuntokin tokin vaikuttaa mutta ei ole syynä kokonaan tälläiseen käytökseen.Hänelle on ok että suutut ja käytät väkivaltaa ja että myös hän käyttää väkivaltaa riitatilanteissa kertoo nimenomaan siitä huonosta itsetunnosta.Kuulostaa enemmänkin siltä että hänellä on vihan hallinta ongelmia..Mutta tilannetta ei auta myöskään se että suljet etkä pidä naistasi tilanteen tasalla mitä elämässäsi tapahtuu,minusta se enemminkin ruokkii hänen mustasukkaisuuttaan.Jos oikeasti rakastat häntä niin tuet ja väännöt vaikka rautalangasta hänelle että syytä ei ole mustasukkaisuuteen ja väkivalta on loputtava.Teidän täytyisi opetella riitelemään oikein.Ehkä hänen olisi helpompi hakea itsenäisesti apua eli menisi ammattiauttajalle hakemaan apua itselleen..Ja ei ole oikein tietysti kummaltakaan tuo väkivaltaisuus mutta etkö mitenkään muuten saa häntä lopettamaan väkivaltaisuutta kun vastaamalla siihen..Se ei ole oikein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe