Paras tapa lähestyä miestä?

Equalize

Pienesti haluan tilannetta avata. Olen eronnut, kahden alle kouluikäisen lapsen äiti sekä opiskelija. Opiskeluiden kautta näen tätä miestä joskus enemmän joskus vähemmän. Tiedämme toisemme ja hän tietää lapsistani, keskustelukerrat ovat kuitenkin minimissä.. Yhteisiä kavereita kuitenkin on, mutta jostain syystä emme ole osuneet samoihin tilanteisiin/samoihin porukoihin juuri lainkaan. Vielä kuukausi sitten sain sellaista viestiä mieheltä, että hän todella voisi olla minuun myös ihastunut, mutta nyt en viime aikoina juuri ole häntä nähnyt ja kesää kohden todennäköisesti vielä vähemmän. Olen ymmärtänyt, että hän(kin) on jollain tasolla ujohko.

Haluaisin itse tehdä jonkin askeleen lähemmäs, mutta en uskalla, minullahan on lapsia, voisiko mies muka siitä huolimatta olla ihastunut? Minulla on lapsia, mitä mies mahtaa ajatella jos sellainen nainen yllättäen lähstyisikin häntä? Toisaalta en tiedä edes miten lähestyisin.. Ikäluokkamme on sama. Fb:ssä emme ole kavereita ja muutenkin olen itse hyvin nihkeä kutsumaan ketään kaveriksi, edes sellaista, jonka kanssa irl olisinkin kaveri. Yleensä vain hyväksyn, jos joku tuttu pyytää. Olenkin miettinyt tuota ikään kuin viimeisenä vaihtoehtona lähettää tuolle miehelle kaveripyyntö tai viesti FB:ssä, mutta enpä tiedä..mitenköhän mies siihen suhtautuisi. Nyt en rehellisesti sanottuna tiedä missä ja milloin tulen häntä taas näkemään ennen syksyä. Mahdollisesti satunnaisesti jossain. Haluaisin vain niin tutustua tuohon mieheen, koska en tunnu saavan häntä pois mielestä.

Toisaalta pelkään niin sitä, että jos vaikka saisinkin rohkeutta lähestyä häntä vaikka sitten FB:n kautta ja tulisinkin täysin torjutuksi, miten kehtaan enää kohdata häntä sen jälkeen..? Ja toisaalta mietin, onko edes mahdollista, että mies voisi (tai ainakin jossain vaiheessa olisi ollut) olla minuun myös ihastunut? Lapsistani hän on siis kyllä tietoinen, ollut koko ajan...

10

865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6r7l687ö9

      No minkä takia et vain laita fb kaveripyyntöä ja kysy kahville? Vai pidätkö itseäsi jotenkin huonompana ihmisenä kun sulla on lapsia?

      Mulle on nainen tehnyt noin ja olin erittäin iloinen.

    • yksinmiesolen

      Eihän Facebook tarkoita aina edes kaveripyyntöä. Voit laittaa viestin ja pyrkiä keskusteluun ja toivoa sitten että mies tekee kaveripyyntöä tai edes keskustelee.

      Itsellä on yksi juttu historiassa, kun tutustuin naiseen joka seurustelu ja myöhemmin erosi. Hän oli välillä toisella paikkakunnalla ja perusti perheen.

      Itse olin kyllä miettinyt häntä myös saksalaisesta, koska tiesin ettei hänellä ollut mitään sitä vastaan. Olen aivan samanlainen kuin ap. eli en tee paljoa kaveripyyntöä Facebookissa. Myöhemmin tämä ihminen sitten teki kaveripyynnön. Kaikesta huolimatta, hän melkein heti laittoi sinne viestin, jossa kertoi olevansa pahoillaan, että oli miettinyt aiemmin yhtä asiaa muttei ollut tajunnut sanoa sitä sillon kun se olisi ollut mahdollista.

      Kannattaa kokeilla vaikka se jää kaveruudeksi.

      • yksinmiesolen

        Olipa viestissäni typoja. Ei ole suoja sana, kun sanoo saksalaisesta, kun se piti olla seksuaalisesti.... muista jutuista varmaan saatkin selvää.


    • Equalize

      No sanokaas miehet, miten regoisitte, jos nainen, jonka hyvin tiedätte, mutta jonka kanssa ette ole sen läheisemmin juurikaan olleet tekemisissä yllättäen laittaisi fb:ssä kaveripyynnön kera viestiä tyylin: "Moi. Olen tässä miettinyt mahdatko tapailla ketään tällä hetkellä?" Liian tunkegettelevaa/hyökkäävää? Vai miten pitäisi lähestyä..? Juuri nyt irl kohtaaminen on hyvin epätodennäköistä..

      • .......

        Parempi tapa vois olla pyytää vaikka kahville tms. Halu tutustua tulisi selväksi siitäkin, eikä olisi niin vaivaannuttava kuin tuollainen puuntakaa tyyliin, että alaks olee. Tai sitten muuten vaan joku moikkaus ja mitä kuuluu ja siitä sitten jotain small talkia ja sitten jos mies ei vaikuta välttelevältä, niin voi pyytää sinna kahville tai minne vaan.


    • yksinolenmiesminä

      Riippuu nyt tietenkin siitä, että oletteko olleet jo aiemmin FB kamuja, vai pyydätkö kaverin vasta nyt kamuksi.

      Itse aikanaan kun liityin FB:n, niin laitoin kaveripyyntöjä piiriin, jossa oli yksi nainen, joka oli vakiintunut ja itselle mielenkiintoinen. Jätin kuitenkin hänet kutsumatta kaveriksi, hän kuitenkin pyöri jonkun aikaa kaveriehdotuksissa kunnes hän itse sitten lisäsi minut kaveriksi. Tiesin yhteyksistä, että hänen status oli muuttunut muutamia aikoja aiemmin ja pysyvämmin, eli en kommunoinut sen enempää.Jossakin yhteydessä hän kuitenkin laittoi viestin jossa kertoi mietteistään ja oli pahoillaan, kun ei ollut ymmärtänyt kertoa tunteitaan ja ajatuksistaan, joihin liittyi kaiketi myös K-18-asiat.

      Mutta sinulle ap. voithan laittaa kaverille viestin, jossa aivan suoraan kysyt miten menee. Jos ja kun kaveri vastaa, niin pyri keskusteluun joka jatkuuu eteenpäin ja kyllä siellä jossain kohti tulee sitten se tilanne, jossa puhutaan menneestä ihmissuhteista ja nykypäivästä ja miten aiotaan tulla jatkossa etenemään. Ehkä se mielenikiinnon purkaus sitten tulee miehenkin puolelta ja pääset helpommalla tätä ihmistä lähemmäs.

      Ratkaisu voi olla hyvinkin helppo. Sinä olet valmis asiassa ja odotat että mies lähestyy sinua.

    • Equalize

      Kylläpä tuntuu taas tyhmältä...miten aikuinen nainen voi näin kauan miettiä miten aloittaa keskustelu miehen kanssa? Tai oikeastaan kenen tahansa miehen kanssa kun se keskustelu on helpompaakin helpompi aloittaa, mutta kun on siitä miehestä kyse, niin vain miettii että miten aloittaa, ettei tee itsestään ihan idioottia? Mitä jos olenkin ymmärtänyt miehen katseet ja toiminnat väärin eikä hän olekaan todellakaan kiinnostunut ja teen itsestäni naurettavan kuvitellessani niin? Kesällä tuskin näen miestä kovinkaan paljon, mutta entäs sitten myöhemmin, kun taas näemme useammin? Jos siis nolaan itseni täydellisesti nyt...

      • ujous_estää

        Sittenpä nolaat. Huomaat että ei se nyt maata kaatanut, unohtuu aikanaan jne.
        Jahkailet ja mietit onnesi ohi tuolla menolla.
        Siis, suosittelen voimakkaasti mokaamista, olen siis mokaamisten puolestapuhuja.
        Tai riskinottoa ehkä tarkoitamme.


      • Equalize
        ujous_estää kirjoitti:

        Sittenpä nolaat. Huomaat että ei se nyt maata kaatanut, unohtuu aikanaan jne.
        Jahkailet ja mietit onnesi ohi tuolla menolla.
        Siis, suosittelen voimakkaasti mokaamista, olen siis mokaamisten puolestapuhuja.
        Tai riskinottoa ehkä tarkoitamme.

        Olet kyllä oikeassa.. En halua jahkailla onneani ohi.
        Irl en tule miestä tapaamaan nyt vähään aikaan, muuta kuin erittäin hyvällä tuurilla, eli todennäköisesti en..
        Olen tullut siihen tulokseen, että pitää laittaa viestiä menemään nyt, mutta en tiedä minkälaista. En haluaisi heti pyytää kahville tms. vaan aluksi avata puheyhteyden viestittelemällä. Mies kyllä tietää minut, mutta emme ole juuri koskaan jutelleet, olleet vain "moikkaus"-tasolla. Olisi ollut tilaisuuksia avata tuo puheyhteys irl tässä jokin aika sitten, mutta mennyt onmennyttä ja ne tilaisuudet ovat jo menneet.
        Pelkkä "mitä kuuluu?" -viesti tuntuu myös tylsältä laittaa... Mies on kyllä osoittanut kiinnostuksen merkkejä myös jo jonkin aikaa (ainakin mielestäni), mutta minusta johtuvista syistä luulen että pallo on ikään kuin minulla nyt ottaa seuraava askel.. Olisi kiva kuulla miehen näkökulmaa siitä minkä tyyppinen viesti olisi mukava yhtäkkiä yllättäen saada naiselta, jonka kanssa ette ole koskaan kunnolla irl jutelleet, mutta josta olette ainakin olleet kiinnostunut/ihastunut?


    • Vaikka näin

      No itse olen kolmekymppinen mies. Lähtökohtaisesti ajatus että nainen lähestyy minua viestillä, oli se sitten sähköposti tai tekstiviesti niin jo pelkkä yhteyden otto on minulle ainakin osoitus siitä että ilmeisesti kyseinen viestin lähettänyt nainen on jollain tasolla minusta kiinnostunut kerran ottaa yhteyttä oma aloitteisesti. Mitä tulee viestin sisältöön niin esimerkkinä vaikka että Moi, mitäs kuuluu T.sinun nimesi tai Moikka, miten on päivä mennyt, lähtisitkös vaikka kahville seuraksi joku päivä T.sinun nimesi, on varsin riittävä. Tuo riittää kyllä varmasti aloittamaan keskustelun ja pitäisi olla jo aika selvä merkki miehelle että olet hänestä kiinnostunut tai ainakin minulle se on.

      Tuo fb:n kaveripyyntö on myös ihan ok ja sellainen neutraali juttu jossa voi jutustella juuriki viestien välityksellä ilman mitään sen enempiä paineita eli sekin on ihan varteen otettava vaihtoehto tuossa tilanteessasi.

      Ja et sinä itseäsi nolaa vaan jos tulee pakit tai häntä ei kiinnosta niin ei siihen todellakaan maailma kaadu vaan sitten jatkatte tälläisinä hyvän päivän tuttuina ja sillä siisti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      618
      17027
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      59
      15208
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      393
      9397
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      48
      5794
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      12
      4699
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      174
      3365
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      118
      1975
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1399
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      102
      1347
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1247
    Aihe