Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Aikka Hakalan terveys?

Yhtyettä kaipaillen

Mikä on kaverin nykyinen terveyden tilansa? Vieläkö on sairaalassa ja onko merkkejä toipumisesta?

16

1408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parane Aikka!

      Samaa olen itsekkin pohtinut ja kun mitään ei asiasta missään kerrota? Aikka oli yksi suomen parhaista Rockareista, tosi kurjaa jos Hän ei pääse kuntoutumaan.

    • Aikka oli kingi!

      Eikö kukaan tiedä mitä miehelle tänään kuuluu?

      • Musicman68

        Iltalehdessä oli pariviikkoa sitten juttua että Aikka on edelleen sairaalahoidossa, ollut siis jo noin vuoden verran. Voinnissa on tapahtunut pientä edistymistä veljen mukaan mutta toiveet siitä että hän pystyisi enää soittamaan kitaraa tai laulamaan voitaneen unohtaa.


      • Kiitos Aikka!
        Musicman68 kirjoitti:

        Iltalehdessä oli pariviikkoa sitten juttua että Aikka on edelleen sairaalahoidossa, ollut siis jo noin vuoden verran. Voinnissa on tapahtunut pientä edistymistä veljen mukaan mutta toiveet siitä että hän pystyisi enää soittamaan kitaraa tai laulamaan voitaneen unohtaa.

        http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288680873895.html

        Surullista luettavaa, ei taida Aikka enää koskaan nousta lavoille, mutta onneksi Hän järjesti meille monille ikimuistettavat vuodet rockin avulla, kiitos siitä Aikka, me tulemme sinut aina muistamaan! Elimme nuoruuden sinun musiikin tahdissa......


    • Terveyttä ja Kuntoa!

      Oli miten oli Aikka/Teddy on/oli Suomen parhaimpia Rock n Roll ja Rockabilly laulajia ja kitaristeja. Teddy ja Tigers toi kunnon American meiningin Suomeen. Aikalle/Tedylle hyviä vointeja ja paranemisia. Kyllä se kitara vielä soi, rokki raikaa ja yleisö hurraa. Lava odottaa. Tsemppiä. Tigers Twist vielä soi maallisilla lavoilla.

      • KeepOnRockin

        Oliko tuohon aivoinfarkttiin osuutta myös aikaisemmalla hieman huuruisella elämän tyylillä... No, mutta en tässä arvostele kenenkään tekemisiä. Toivon mukaan mies kuitenkin 50-vuotiaana saa vielä itsestään äänen ja soinnut irti. Ikä ei vielä kuitenkaan ole niin korkealla. Toivon mukaan Hakala nousee vielä pystyyn lavalle ja heittää keikkansa.

        Teddy & The Tigers oli kyllä 70-luvun pitkätukka Suomessa merkittävin uuden tyylin (Punkin ohessa, se on pakko myös mainita) luoja. Käsitykseni mukaan Suomi oli nuorisotyyliltään euroopan ensimmäin maa jossa hiukset lyhenivät 70-luvun lopulla.

        Itse löysin Tigersin kautta 50-luvun alkuperäiset rokkarit ja ilman Tigersia en olisi kiinnittänyt niihin samalla tavalla huomiota. Eli siinä mielessä Teddy & The Tigers on ollut minulle tietyllä kiertotiellä erittäin tärkeä bändi.

        Tigersin ohessa jo menneet: Cochran, Vincent, B. Holly, J. Burnette jne olisivat jääneet kenties huomioimatta. Tietty Chuck Berry oli ennen Tigersia tärkein Rock' n Roll artisti ainakin minulle, mutta muita siis löytyi Tigersin ohella - luojan kiitos - isot määrät.

        Sama koskee myös muiden kuin omaanikin soittamista. Teddy & The Tigersilla oli siihenkin oma osuutensa monen hepun musiikkiharrastuksen aloittamisessa.


    • Tigers'ien merkitys 50-luvun rokin leviämisessä oli tosiaan suuri; itsekin muistan, kun äänitin kasetille "Dancin Shoes" piisin ja se oli maailman paras piisi silloin, on toki hyvä veto vieläkin kuunneltuna.

    • Keep On Rockin` : )

      Teddy/Aikka palaa vielä. Uskon sen. Hieno Rock`n Roll/Rockabilly laulaja ja soittaja. Voimia ja Tervehtymisiä Aikalle/Teddy:lle, Henki voittaa Sielun. Sillä mennään.

      • jp2

        ei palaa


    • Alpolla on afasia.

      "Kohtaus vei aluksi Hakalan puhekyvyn kokonaan. Tilanne on kohentunut jonkin verran, mutta Hakalalle on jäänyt kuitenkin merkittävä afasia, eli puheen tuottamisen ja ymmärtämisen häiriö."

      Eikös se 70-luvun lopun nikotteleva laulutyyli vähän siihen viitannut, että puheessa on jo valmiiksi jotain häiriöitä? Eihän kukaan muuten nikottelemalla laula.

      • Älä Aikka vielä....

        Onko kukaan kuullut lisää uutisia Aika tilasta? Onko jo siirtynyt sairaalasta kotihoidolle?


      • Punkkari78

        Olipa todella typerä kommentti "alpolla on afasia"-nimimerkiltä. Päätteletkö samalla tavalla että sprinttereillä on virtsanpidätysvaikeuksia jo nuorena miehenä kun niin kovaa juoksevat?


    • tauno häivä

      Ei mikään höölmömpi jätkä.Suosikkeja Steppenwolf ja muut rokkibluus-bändit.Näin tääl Kervossa.

    • rockin since -65

      Joo voimia toipumiseen Aikka! Iso kunnioitus ja kumarrus.

    • kartsankävijä

      Oliko Aikka äsken haastateltavana radiossa vai puhuttiinko hänestä vain?

    • Rockabillyman

      Ikävä kyllä Aikan tauti taitaa olla sama, kuin mitä on liikkeellä niin paljon suomalaisten muusikkojen keskuudessa. Alkoholismi ja sen seuraukset. Nyt se on sanottu ääneen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2358
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 54
      1325
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      83
      1284
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe