Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mies ei suostu puhumaan suhteestamme,riitaa vaantulee

ruisso14

niin jos minä yritän puhua suhteestamme niin mies alkaa että pitääö nyt alkaa puhuun kun hän lähtee kohta töihin.no tännänkin oisi ollut 2-tuntia aikaa,niin ei tullut luokseni jutteleen.
olin odottanut häneltä anteeksipyyntöä,eilen sanoin hänelle että etkö pysty edes siihen.kun hän haukkui minun lumpuksi pääsiäisenä,lapsen kuullen.
kun välillä haluun irrottautua ja käydä ravintolassa,siis hyvin harvoin.
enkä sieltä ole kenekään mukaan lähtenyt.
ukko vaan menee töihin,tulee juo kaljaa.lapsi jos pyytää puhelinta reissuun lainaksi niin alkaa ukko huutamaan että oko talo raikuu,että et saa kun kerrankin hajotit.ei se sitä tahallaan hajottanut se tippui portaikossa.
eli siis huutamalla lapsellekin puhuu asiansa mitä on.
lapsi on jo kouluikäinen että kyllä ymmärtää.
naapurin eukkohan ihmetteli että etkö sinä mennyt työtn kanssa reissuun niin sanoin että kotona vältyttiin taas riidalta kun en lähtenyt.naapuri sanoi mustasukkaiseksi ukkoa.
tiedä häntä mitä tuollainen oikein on.ainoa minne saisn jäädä yöpymään on isäni kesämökki joka on korvessa,ajatelkaa.v-mainen tyyppi.

nytkin mummeli joutui lähtemään kauaksi lapsen kanssa reissuun muutamaksi päiväsi kun minä en saanut lähteä kun ukko itte töissä.nyt minä vaan istun kokona tietokoneella.
onko teidän mieelstä ukko vähän outo?

5

375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ruma äijä.

      Miksi olet alkoholistin kanssa joka haukkuu sinua? Ei tuo ole mitään rakkautta?

    • oppeliini1

      Joko sinä olet hiukan yksinkertainen tai sitten sinulla on hyvin sairas mielikuvitus keksiessäsi noin ala-arvoista tekstiä.

      Kumpi tahaansa, tee yhteiskunnalle palvelus: älä lisäänny!!

    • diu dau dau

      on tosi paska ja näköalaton on tuo suhdekin.ei tee lapselles hyvää,meinaan itsetunnolle tai jos pelkää jopa äijää.siis onhan täällä noita miehiä joka lähtöön mutta sen verta sivistynyt pitäis olla ettei huuda ja kiroa lasten kuullen.älä ärsytä äijää,ei tuollainen räjähdysaltis puhetta kuuntele!!!

    • mitätojentaa

      Outo on ukko, vielä oudompi akka joka joka oikkuun suostuu ja alistuu. Etkö ole töissä itse lainkaan, sekö varjolla ja turvin ilkeä rääväsuu-kaljajuoppo sinua ja kärsivää lapsiraukkaa piinaa vuodesta toiseen?

      Olisikohan jotakin muuta tehtävissä kuin odottaa vuodesta toiseen, milloin miehesi haluaa hillityn sivistyneesti keskustella suhteenne tilasta?

      • 8+2

        Eikös toi nyt ole ihan normaali parisuhde? Minulla on takana 11 vuoden avoliitto edellisen mieheni kanssa. Koskaan emme korottaneet toisillemme ääntä tai sanoneet kertaakaan pahasti vaikka mies jäi useasti kiinni pettämisestä niin asialinjalla pysyttiin. Lopulta itsekin petin ja erottiin. Ollaan yhä hyviä ystäviä. Nykyinen mieheni on alusta asti haistatellut ja huutanut minulle. Hänen kanssaan pitää olla äärimmäisen varovainen että ei sano mitään mistä hän saattaa olla eri mieltä koska sitten alkaa raivoaminen. Olen saanut käsityksen että minulla on nyt normaali parisuhde jota minulla ei exäni kanssa ollut. Että parisuhteen kuuluukin olla tällaista iänikuista taistelua puolisoa vastaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe