www.livechat.fi

18v

elikkäs, sain tänään bännit livechatista valvojalta ilman että tein mitään:
julkaisin kuvan minusta ja koirastani, joku nainen alkoi juttelemaan minulle, ja samalla joku toinen nimimerkki alkoi ehdottelemaan salasuhdetta jonka nimimerkistä oli vaikea päätellä oliko mies vai nainen.
Sain yhtäkkiä porttikiellon vuorokaudeksi juuri äsken ilman minkäänlaista varoitusta, juuri sillä hetkellä kun nainen alkoi juttelemaan tuli päivitys ja eteen teksti että porttikielto. En puhunut provosoivasti, en jakanut provosoivia kuvia eikä nimimerkkinikään ollut provosoiva.

Mikähän on valvojan motiivi tässä asiassa?

35

16023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omegamv6

      Mullakin on bannia tullut sinne ilman mitään syytä.Sit kun bannit loppuu niin tulee lisää vaan?Joku siinä mestassa on pielessä ja pahasti.

    • 2+15

      Ulkomaaliset im livet, live jasminit vievät vain rahat ja nehän tienaakin sillä 1-100 sisään 700< x dollaria kuukaudesssa ja onhan tääläkin palvelimia puhelimitse et lähettävät lämmittely viestejä eikä ole tekemisissä profiilin kanssa. Koukuttavat.

    • Älävalita

      Typerys, lukisit ensin säännöt ja sitte vasta valittasit, säännöissä lukee että eläin- kuvia ei saa julkaista,eikä lapsi ,ja muutakin ,mutta joo tollasia pölvästejä jokka valittaa eikä ees sen vertaa että sääntöihin tutustuis. No myönnän toki että siellä on paljon vääryyksiä ,mutta tää kysymys oli niin typerä että pakko vastata.

      • rgrg

        ei siel chatissä säännöt tarkota mitään! valvojat siel sais opetella säännöt. itte oot typerys ja vitun idiootti


      • Anonyymi

        Eihän poria voi periä


      • Anonyymi
        rgrg kirjoitti:

        ei siel chatissä säännöt tarkota mitään! valvojat siel sais opetella säännöt. itte oot typerys ja vitun idiootti

        ei säännöt on tehty rikottavaksi aina ja kaikkialla.
        Sitten voi valittaa miksi sääntöjä edes on
        mennään tällä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän poria voi periä

        Kyllä käsittääkseni poria voi periä, kuten muutakin perus tavaraa ja valuuttaa.. korjatkaa siis jossen ihan väärässä ole. Käsittääkseni jos omaisesta aika jättää on perunkirjoituksessa määrättävän omaisuus siirettävä lähimmäiselle omaiselle. Tämä koskee käsittääkseni myös poria.


    • pussihousu

      mielestäni nimimerkillä kun yleiskeskusteluun ei laita sähköposti osoitteita eikä nimiä eikä osoitteita eikä puhelinnumroita. Samoin kuvat tulee olla ohjeen mukaan ei eläimiä eikä kopioituja netistä.
      Kyllä livechat toimii ihan mukavasti ja siellä on reaaliaikaisesti ihan mukaviakin ihmisiä miehiä ja naisia sekä kaikenikäisiä ja livekamerassa voi katsella ja voi itsekin esiintyä.
      Eikä ole rahankerääjiä jos ei lähde mukaan sivustolla esiintyviä maksullisia naisia.
      Useampina päivinä livechatissa 700 - 800 nimimerkkiä ja jotkut esiintyvät näköjään useammalla nimimerkillä ja osa vaihtaa sukupuolta. Profiileja joka lähtöön

    • Seksitön

      Kysymys pakottaako kukaan seksin takia chatteihin tai muunkaan takia. Kannattasko mielummin katsoa peiliin ja miettiä sain 17.44 aikaan bannit , kun lankesin provoon kusipäähän livechatissa Ei tervejärkinen hae seuraa chateista seksiin..

    • sdhdtjfn

      Itse olin chatissä vain paikkalla, en kirjoittanut mitään, tai lähettänyt kuvia, en yrittänyt keskustella kenenkään kanssa, mutta sain bannit sieltä n.5 minuutissa. Mitä helvettiä siellä tapahtuu?? Toiset kauppaavat itseään jatkuvasti julkisesti, ja se saa jatkua..

      • Anonyymi

        Ei se ole bänni jos logataan pihalle idlaamisen takia... noobi!


    • bobinka

      livechat mobilin versio on maksulinen ...WTF jos Pöytäkone versio on ilmainen.....

    • tyyppivaan

      Ihme perseilyä kyllä tuo livechatin valvojien toiminta. Bannia satelee ilman syytä, mutta sitten maksullista seuraa on tarjolla aina ja viruslinkkejä jaellaan yleisellä. Todella paska paikka kaikinpuolin ja suurin syy tähän on valvojien toiminta. Valvojilla noussut pissi päähän ja toiminta sen mukaista!

    • paskinmesta

      Joku oli samankaltaisella nikillä kuin omani laittanut jonkun eläinkuvan ylelle, ja minä sain siksi bannit. Kiva.

    • bannimarjatta

      Tuleeko sit bannit jos näyttää niinku apinalta, ja luullaan eläinkuvax, vai ? Jos syä sillee banaanii niinku viettelevasti, niinku.

      • apinat

        toki sut estetään, mikäli nää vakio ruikuttaja rouvat huomaa pyytää sitä ylläpidolta muah muah


    • SeksuaalisestiAktiivinen

      Mahtava paikka. Todella hauskaa runkata camissa ja esitellä kyrpää muille. Viuhahtajan ykkös mesta, suosittelen kaikille. Varsinkin naisille

    • bannitaina

      Jos saat ns. bannit, niin mokkula irti ja takaisin, niin taas pelittää!

      • Anonyymi

        Mokkula ? Aika harvat sellaista käyttää


    • znznzn

      Joo bannit sieltä nytkin aika herkästi saa ja syyttä. Vuosia sitten sai jos ei hakenut seksiä olemattomista naisista jotka olivat miehiä naisen nikillä. Sitten laitettiin se bi ja gay osio niille. Eikä kukaan käyttänyt sitä. Nyt se on lopetettu ja meno on aina vaan , kun villissä lännessä. Ja jos ei tietyt miehet heti ja nyt näe alastonta naista tai seksiä. Ne itkee valvojalle että on joko väärässä chatissa tai joku 12-14v ja bannit kolahti heti. Minusta valvojan pitäs keskustella ennen bannimista sen bannattavan kanssa. Ei näköjään ole edes haluja siihen nimerkillä muutamat kymmenet bannit syyttä saanut.

      • znznzn

        Korjaus saa heti seksiä.


    • apinat

      se livechathan mennyt ihan mielivaltaiseksi.

      samat 4-6kpl jauhaa, ja ruikuttaa sille ylläpidolle, ja ne estää mielivaltaisesti muut.
      mitä ne millonkin mahtaa pyytää...

    • Anonyymi

      Sehän siellä on,kun isoinosa noista heti ja nyt pilluu miehistä asuu vielä äitinsä luona äiti alakerrassa ja se seksiä hakeva aikamies poika yläkerrassa ovi lukossa ja alasti vehe kädessä. Ettei äiti yllätä. Ja varatut miehet omassa työhuoneessa missä asuvat yötkin ja syövät ehkä eri aikaan,kun se vaimonsa tai yhdessä ja ovat puhumatta sinä aikana sanaakaan toisillee. Että kyllä meno on hurjaa ja nämä miehet on just niitä jotka saa kaikkista 12-14 vuotiaita jos ei seksi kiinnosta. Lopputulos bannit syyttömille.

      • Anonyymi

        En tajunnut. Kirjoita selvemmin äläkä ole idiootti.


    • Anonyymi

      Ihan kusetusta koko saitti. Valittaa jatkuvasti, että ei pysty kirjautumaan sisään, koska palvelussa ruuhkaa ja käyttäjämäärät hyppii kokoajan 450-686 välillä, eikä sisään pääse. Mutta pääset sisään jonon ohi jos maksat premium jäsenyyden, vaikka mitään jonoa ei todellisuudessa ole.

      Chatti on täynnä botteja ja joidenkin kanssa kun pääset enemmän juttuun ja alat ehdottomaan lähempää tutustumista mm. puhelinnumeroa tai kik tunnusta vaihtamalla katoavat he.

      • Anonyymi

        Tää on todellakin totta. Yritin juuri kirjautua sisään väliaikaisella nimimerkillä, niin on kuulemma täynnä kaikki kanavat (kokeilin erikseen). Yeah, uskoo ken haluaa ettei tonne muka mahdu lauantai-aamuna 9:30, varsinkin kuin pahimmat chatti-runkkarit ovat kuitenkin sammuneet aamukuudelta koko yön session jäljiltä.


    • Anonyymi

      2 häirikköä aina vauhdissa usealla nimmerkillä, pahin niistä Markku40-tre ja miljoonan nimimerkin apina, joka on usealla nimimerkillä samaan aikaan riehumassa

      • Anonyymi

        se hyttie1m nikki, varokaa sitä vanhaa jahtaajaa.
        ylläpito poistaa tän, mutta ei tuota ylempää kommenttia, tsi tsi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        se hyttie1m nikki, varokaa sitä vanhaa jahtaajaa.
        ylläpito poistaa tän, mutta ei tuota ylempää kommenttia, tsi tsi

        joo toi hyttie ihan seko


    • Anonyymi

      Mimosa, mimosa!

    • Anonyymi

      Ja tulit sitten tänne valittamaan asiasta? Ihmisillä on oikeitakin ongelmia kuten se, että minulle ei vastata kun kohteliaasti kysyn mitä kuuluu tai edes semmoiseen ystävälliseen tervehdykseen kuten esim. Moi. Nimimerkki isokulli22cm

    • Anonyymi

      Ihme rahastusta tuo livechät nykyään. Todella vaikea päästä chättiin sisään kun on muka lähes aina "täynnä" ja kauppaavat tuota maksullista jonon ohitusta.

      Sitten jos chättiin pääsee niin siellä on ehkä 200-300 käyttäjää ja useita botteja mainostamassa vaikka mitä.

    • Anonyymi

      Yöllä pääsee, sitten porukka on mitä on.

      • Anonyymi

        eipä pääse ainakaan tähän aikaan

        tähän ketjuun päädyin kun googlettin että mitä on livechätille tapahtunut kun viimeksi tullut useampi vuosi sitten siellä käytyä


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe