Yksinäiselle parisuhde?

yksinäinennainen

Miten yksinäinen nainen löytää miehen? Naisvaltainen työpaikka, kaveripiiriä ei ole kummemmin, eikä sielläkään miespuolisia ihmisiä, ei tuttuja tai tutun tuttuja, harrastuksissa ei miehiä lähes ollenkaan. Kaikki tuntuvat tapaavan jossain bileissä tai tapahtumissa tutun kautta, mutta entä sellaiset naiset, jolla ei verkostoa ole? Baarista miestä en halua. Muuten olen sosiaalinen, hyvännäköinen, enkä lukkiudu kotiin. Käyn paljon yksin kahviloissa, kirjastoissa, keikoilla, tapahtumissa ja harrastuksissa, mutta eipä sieltä nyt miestä viitsi alkaa iskemään. Miten muka tuntemattomasta voi tietää, tulisiko mitään? Pitäisi sitä nyt vähän ennakkoon jo tuntea, ennen kuin voi alkaa miettiä vakavampaa. Mutta kun niitä miespuolisia ystäviä ei ole.

On kurjaa, että monet pitävät miehetöntä naista luuserina, jolla on korkea rima. Minun ainoa ehtoni on se, että minä viihdyn miehen seurassa oli hän minkänäköinen tai minkälainen tahansa. Mutta kun en koskaan törmää miehiin, saati jos törmään, niin johonkuhun, jonka kanssa voisi edes vähän ystävystyä ja harkita siitä sitten lähempää tutustumista.

Olen nuori, mutta silti jo epätoivoinen. Sanotaan, ettei se mies etsimällä etsimällä löydy, koska silloin se on epäaitoa ja olen samaa mieltä. Mutta ei se kyllä vastaan tule, kun vähiten odottaa ja on tässä aika kauan odotettu :( Elämä tuntuu epäreilulta, kun kaikilla minun ikäisilläni on jo suhteet ja poikaystävät ja ovat kerrallaan sinkkuja vain muutaman kuukauden. En käsitä, mikä minussa on vikana... Haluaisin jo löytää jonkun, joka voisi joskus pitää yksinäistä naista hetken aikaa sylissä.

10

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma vikasi

      "Baarista miestä en halua. Muuten olen sosiaalinen, hyvännäköinen, enkä lukkiudu kotiin. Käyn paljon yksin kahviloissa, kirjastoissa, keikoilla, tapahtumissa ja harrastuksissa, mutta eipä sieltä nyt miestä viitsi alkaa iskemään."

      Onpas hankala tilanne.

      Et viitsi iskeä ketään siellä missä käyt ja baarista et halua miestä koska?...

      " Miten muka tuntemattomasta voi tietää, tulisiko mitään? Pitäisi sitä nyt vähän ennakkoon jo tuntea, ennen kuin voi alkaa miettiä vakavampaa. "

      Tätä vaihetta kutsutaan "tutustumiseksi.

      "En käsitä, mikä minussa on vikana... Haluaisin jo löytää jonkun, joka voisi joskus pitää yksinäistä naista hetken aikaa sylissä. "

      Ylempänä olen listannut sinun ongelmakohtasi.

      Et etsi baareista, et iske tai lähesty ketään ja et tutustu ihmisiin.

      Ja jos haluat vain miehen joka pitää naista hetken sylissä niin baarit ovat paras paikka siihen....

      Jos taas ehdit vakavampaa niin pyydät sieltä paikoista tai baarista jonkun mukaasi kahvitreffeille vaikkapa.

    • Mummeli :))

      Nykyisin on todella ok tutustua ihmisiin netissä. Siihen ei tarvita verkostoja. Joka tapauksessa ole valmis näkemään vaivaa. Sinun täytyy käydä lukuisia nettikeskusteluja, tavata useita miehiä ja olla valmis myös pettymään.

      Huolestuttavaa kohdallasi on se, ettei sinulla ole naispuolisia kavereita ja ystäviä. Oletko todella sosiaalinen? Haluatko päästää muita ihmisiä elämääsi? Se on ensimmäinen edellytys sille että voit alkaa seurustelemaan. Ei ole hyvä jos ikään kuin pidät ovea auki vain sille yhdelle ainoalle oikealle miehelle. Olisi ihme jos hän sille osuisi.

      Enemmän ihmisiä, enemmän kanssakäymistä muiden kanssa. Siitä se lähtee. Ja vaikka et miestä saisikaan, et ainakaan olisi yksin.

    • sinkkumies.

      Menet juttelee miehille vaikka kadulla ja pyydä treffeille. KAunis nainen saa miehen helposti jos on rohkea ja uskaltaa lähestyä miestä.

      • miehet säikkyy

        Tuo ei pidä paikkaansa. Olen tosi sosiaalinen tyyppi ja miehet ovat ihan kauhuissaan kun menen puhumaan heille. Siis miltei tärisevät pelosta. Varatut sanovat heti paniikissa, että ovat varattuja (tai sitten se on tekosyy paeta minua..) En ole flirttaileva, vaan muuten vaan avoimen puhelias. En ole kyllä miestä tuolla juttelemaan meno- taktiikalla saanut koskaan! Ja olen kuulemma kaunis: Joku sanoikin baarissa, että "ei voi olla totta, että noin kaunis nainen tulee tuosta vaan juuri hänelle puhumaan!"


    • Haluan seurustella.

      Nykyään ei kovin moni halua seurustella.
      Oma vapaus on tärkeämpää.

    • älä valehtele.

      Sinun ainoa ehtos ei pidä paikkansa.

    • seli seli

      Naiseton mies on luuseri eikä miehetön nainen. Nainen valitsee aina miehen ja sulla on varmaan muitakin kriteerejä kuin että viihdyt miehes seurassa. Varmana miehen ulkonäön pitää miellyttää, miehen pitää olla treenattu eikä kaljamahainen koska et varmaan harrastaisi hiukan lihavan kanssa seksiä parisuhteessa. Etkä ottaisi minkälaista tahansa, et varmaan sellaista joka harrastaa 4 tuntia illassa korttia kavereiden kanssa ja juo kaljaa. Naiset aina selittää että kelpaa kaikki ja mikä millainen tahansa mutta se ei varmasti pidä paikkansa. Nainen saa miehen koska nainen valitsee miehen. Et varmaan ole edes tehnyt alotteita.

    • Aito mies

      Hei AP,

      ymmärrän hyvin pulmasi! Tuntuu siltä, että Suomessa ainoa "salllittu" paikka tutustua uusiin ihmisiin on baari / yökerho. Baareissa tulee käytyä muutaman kerran vuodessa töiden merkeissä ja silloin tulee keskityttyä lähinnä työkavereihin / asiakkaisiin. Ja muutenkin tod näk edes haluaisi tutustua naiseen, joka viihtyy baarissa.

      Potentiaalisia naisia tuleekin sitten tavattua töiden ulkopuolella lähinnä kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa. Ja totta kai sielläkin voi varmaan alkaa jutustelemaan ja siitä vähitellen kehittämään eteenpäin ja niin olenkin tehnyt, mutta aikaa kuluu..

      AP, mistäpäin Suomea olet? Itse olen pk-seudulla ja uudelleen sijoittuminen Suomessa ei ole kovin helppoa töiden luonteesta johtuen. Helpompaa olisi sijoittua jonnekin Suomen ulkopuolelle, jos muuttamaan lähtisin :)

    • Don't worry. Yksinäinen vaeltaja löytää aina seuraa, kunhan uskaltautuu edes vähän mukavuusalueelta.

      Tämä on ihan hyvä paikka aloittaa. Voi sentään kuulla jotain, toisin kuin baarissa tai klubilla. Ei ole yhtä oikeaa tapaa.

      Tuntemattomasta on tosin vaikea tietää, joten suosittelen jakamaan aika paljon itsestäsi. En ehkä kaikille, mutta valitsemillesi. Sitä saa mitä jakaa.

      Ihmiset eivät avadu, ellet ota riskiä ja tee sitä ensin.

    • TaivasEiKylläOoAlapu

      Kun kaikilla muilla on.
      Mikä minussa on vikana.
      Ihan ollaan kuin lapset.
      Niin.
      Voi surkea kun ei voi
      kehittyä.
      Mikä siinäkin on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      149
      23954
    2. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      630
      23199
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      135
      13618
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      396
      9960
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      300
      7730
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      26
      5993
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      186
      3424
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      3005
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      77
      1979
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1681
    Aihe