Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tehdäkö vittumaisesti puolustaessa itseäni?

tämän kokenut

Laitetaan sama tännekin.

Kaverini on pitkässä parisuhteessa. Jo vuosia sitten huomasin kaverini suhteen melko totaalisesti väljähtyneen ja pinnan alla on eriasteisia valtataisteluja. Tilannetta ei ole helpottanut lasten lisääntyminen ja yhteinen asunto, mutta hei: jokainen tyylillään, vai?

Kaverini avo on tullut tutuksi matkan varrella ja jo hieman aiemmin kuin huomasin heidän suhteensa väljähtyneen, olin huomaavinani avon osoittavan kiinnostusta mua kohtaan. Vuosia annoin asian olla, mutta niin kävi tässäkin kuten joskus muulloinkin, eli kun tulee hyvin juttuun vastakkaisen sukupuolen kanssa, lopulta alkoi muakin houkutttaa. Tilanne kehittyi siihen, että sain suoria vihjauksia joihin lopulta vastasin samalla mitalla.

Kaverini avo oli avautunut tilanteesta hyvälle ystävälleen joka oli puhunut järkeä tilanteen mahdottomuudesta. Tilanne kuitenkin kehittyi huomattavasti vielä senkin jälkeen. Tämä ystävätär kuitenkin tulee hyvin juttuun kaverini kanssa, ja kaverini avon tietämättä olen useasti vuosien aikana ollut näkemässä miten ja millä mielellä molemmat juttelevat. Kehonkieli, eleet jne.

Tilanne kehittyi siihen, että avo kertoi miehelleen olleensa yhteyksissä muhun. En tiedä mitä on kertonut. Minä kerroin saman menemättä yksityiskohtiin kun niitä ei kyselty .Meidän välit on kuitenkin kuten ennenkin. Tilanteesta kertomisen jälkeen avo käyttäytyi lapsellisesti mua kohtaan joka aiheutti tarpeettoman jännitteen tilanteeseen. Asiaa ei auta, että nyt tämä avon ystävätär on alkanut aika tökerösti mustamaalata mua. Tietämättään tai tietoisesti. Haluaisin uskoa avon erottavan mustamaalaamisen totuudesta, mutta en usko näin kokonaan olevan. Enkä tiedä onko mua mustamaalattu kaverinikin kuulleen kun mua pimitetään tilanteen ulkopuolella. Kaverini kyllä tuntee minut.

Tämä avon käytös aiheutti sen, että vaikka en ikimaailmassa aiemmin olisi kertonut kaverini ja avon ystävän välisestä selkeästä kemiasta hänelle, olen alkanut epäillä itseäni että mikäli tilanne kehittyy vielä epäedullisemmaksi ja käytös ei aikuistu, saatan möläyttää asian ilmoille sen varjolla, että mieti ketä kuuntelet ja paljonko annat painoarvoa muiden sanomisille.

Jäädäkö syntipukiksi vaiko ei.

5

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mieti ensin

      siis...melkosta saippuaa.olkion kemiaa ei se tarkoita vielä mitään kuten taas sinun ha avon välillä todellusta säpinää.mitä sä haluat lienee relevantimpi kysymys,oletko rakastunut?valitsisitko tän avon jos saisit?

      • tämän kokenut

        En valitsisi :)


    • Nimierkki ccc

      Onpahan taas saippuaooppera. Mitäs jos vaan keskittyisit omiin asioihisi? Jättäytyisit selän takana sohlaamisten ja juoruilujen ja paljastusten ulkopuolelle?

      Vaikea nähdä sinua yksinomaan syntipukkina, kun olet ollut tuota soppaa keittämässäkin.

      • tämän kokenut

        Älä? Juuri noinhan olen tehnyt enkä ole mustamaalannut ketään. Mut kysehän ei varsinaisesti ole tuosta, vaan siitä että sopivasti v*ttuuntuneena tai provosoituneessa mielentilassa saatan napauttaa takaisin kun vähän luulen erään kaunistelevan osuuttaan asioissa ynnä se, että tämä ystävätär tarinoi mitä tarinoi.

        Kyllähän asiat menee näinkin, mutta onko sekään hyvä että ne sijautuu mahdollisille valheille?


      • Yksinkertaista
        tämän kokenut kirjoitti:

        Älä? Juuri noinhan olen tehnyt enkä ole mustamaalannut ketään. Mut kysehän ei varsinaisesti ole tuosta, vaan siitä että sopivasti v*ttuuntuneena tai provosoituneessa mielentilassa saatan napauttaa takaisin kun vähän luulen erään kaunistelevan osuuttaan asioissa ynnä se, että tämä ystävätär tarinoi mitä tarinoi.

        Kyllähän asiat menee näinkin, mutta onko sekään hyvä että ne sijautuu mahdollisille valheille?

        No todellakin. Älä sekaannu toisten parisuhteisiin äläkä osallistu turhaan juoruiluun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe