Ei se onnistu

kiitos kaikesta!

Nimittäin olen sellanen 5 kiloa ylipainonen, poltan ja juon. Mutta kauniiksi kehuttu moneen kertaan, olenhan kaunis, mutta sain kyllä sellasen ryöpytyksen etten unohda ihan hevillä.

Kävin niin, että ihastelin paria nuorempaa jätkää siinä tiskinkulmalta, kaveruksia. Toinen lähti vessaan ja lyöttäydyin vaan juttusille, aattelin et hoidan tän homman kotiin. Se mies oli tosi komea ja kroppa kunnossa. Koitin jututtaa, mutta mies käänsi jutun aina minuun päin... kysyi miltei ensimmäisenä, poltanko, onko lapsia, yh, mitä teet työksesi jne. muutama kysymys pikasesti.. otin sen huvittuneesti, mutta pidin kun noin kysyi kuitenkin heti. Sitten mies ilmotti ykskantaan hetki oltiin keskusteltu, että mietin kannattaako jatkaa keskustelua, se ei tule johtamaan mihinkään. Ihmettelin et mikäs nyt tuli. Ensinnäkin poltat, juot, et näytä siltä että urheilisit ja vaikket ole yh, niin olet hetkenpäästä niin vanhan näköinen ettei se nyt vaan käy. Olin et mitä helv. Ok! Lähen himaan, en jaksa oikeasti tätä. Kait tässä pitää alkaa tekeen jotain.

Aatelkaa, peli on pelattu kun täyttää 28v. jos poltat. Sain kuulla muutakin tekstiä... hän ei kuulemma pidä siitä, että jotku näyttää mummoilta hänen rinnallaan kun hän itse säilyy vuosikymmenen täysin muuttumattomana. Myönsi sentään et vaikeuksia on löytää ketään kun kaikki polttaa vähänkään paremmannäköset sen ulkokuorensa piloille.

15

355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yököttävä nainen

      Mies ei halua olla tekemisissä tervakeuhkon kanssa. Polttajan hengitys, vaatteet ym. haisevat. Hampaat- ja sormet kellastuvat ja fakta on myös, että tupakka vanhentaa ihoa, imiessä tulee huulirypyt. Verenkierron heiketessä ihonväri muuttuu harmaaksi. Pahin on tietenkin se, että tupakointi aiheuttaa keuhko- ja suusyöpää, verenkiertohäiriöitä, jotka vaikuttavat koko ihmisen terveyteen. Tupakointi on kallis tapa tuhota oma- ja muiden terveys. Tupakoivien vanhempien lapsilla on monia tupakoinnin aiheuttamia sairauksia. Alkoholi aiheuttaa samanlaisia haittoja. Tupakoiva ja juova ihminen antaa itsestään tyhmän ja luuserimaisen kuvan, siksi, oikeutetusti sait pakit.

    • _M84_

      Vaikka ihan noin suoraan en alkaisi tuntemattomalle naiselle puhumaan niin silti tuo tupakointi on minullekkin se joka lopahduttaa kiinnostuksen. Se haju vaan on niin ikävä että vie kyllä halut naista kohtaan hyvin nopeasti. Muuten en katso kieroon vaikka olisikin lapsia tai pikkuisen sitä mainittua ylipainoa tai muuta sellaista, ne ei minua haittaa. Järjellinen alkon käyttökään ei haittaa mutta tuo tupakka, hyi helvetti.

    • Älä nyt itseesi ota, pakkeja tulee ja matka jatkuu. Kaverilla oli vaan speksit siinä asennossa ettet niihin osunut. Oli sentään rehellinen.

      Uutta yritystä peliin.

      Toki jos haluaa tuosta vähän pohdittavaa niin tuon lauseesi"Kait tässä pitää alkaa tekeen jotain." voisi ottaa syvempään tarkasteluun.

    • eräsnainen

      Jep, samaa mieltä edellisen kanssa, että ei kannata ottaa liikaa itseensä. Tyyppi vaikutti aika typerältä, jos laukoo noin suoraan tuommoista. Oli ehkä oma itsetunto vähän turhankin kohdillaan. Älä anna sen masentaa!

      Itsellekin aikoinaan baarissa satanut myös kuraa niskaan. On haukuttu suoraan päin naamaa rumaksi, läskiksi yms. Ei niitä kommentteja unohda ikinä, mutta on päässyt niiden ohi.
      Kyseinen mies ei vain ollut sinua varten tällä kertaa. Älä lopeta yrittämistä. Kyllä se sopiva vielä tulee kohdille :)

    • yöks

      Tyyppi oli epäkohtelias idiootti kun laukoi tuollaista päin naamaa. Kohteliaisuus täysin hukassa. Et siis menettänyt mitään, mutta...

      Samalla kyseinen mies oli rehellisesti sanottuna oikeassa. Itseänikin yleensä inhottaa ajatus tupakoivasta naisesta. Olen joskus baarissa puhelinnumeronsa antaneen ihan kauniin ja sopusuhtaisen naisen päättänyt kelpaamattomaksi mm. sen perusteella että nainen tupakoi. Ei se ollut ainoa syy, oli toinenkin syy, mutta jos ei olisi tupakoinut, niin varmasti olisin ollut kiinnostunut ainakin katsomaan asiaa eteenpäin. Näin jälkikäteen kyllä olen pitänyt itseäni idioottina että takerruin tuohon tupakointi asiaan, olisi kai sitä nyt voinu silti katsoa vähän eteenpäin.

      Samaten olen kyllä paria tupakoivaa naista suudellut. Ja itse tupakoimattomana täytyy sanoa että ne suudelmat maistuvat ihan kammottavan ummehtuneelta. Täysi työ yrittää olla keskittymättä siihen suudelman yököttävään makuun. Aika hyvä mood killer se tupakkasuudelma, ihan toista kun suutelee tupakoimatonta naista, jolloin pystyy keskittymään muuhunkin kuin siihen ällöttävään makuun.

      Pitkään tupakoineiden naamasta myös näkee sen että on tullut sauhuteltua.

      Eli tupakointi on ihan syystäkin turn off naisessa. Jos tohon heittää vielä päälle ylipainon niin sitten ollaankin naistyypissä jota ainakaan itse en edes haluaisi suhteeseen, tai edes yhdeksi yöksi sänkyyni.

      Pelkkä 5 kilon ylipaino nyt on aika mitätöntä, se ei yksinään naisessa haittaisi. Samaten kauniille ja sopusuhtaiselle naiselle sen tupakoinnin voi nuorempana juuri ja juuri antaa antaaksi. Mutta toi ylipaino tupakointi kombinaatio on kyllä sellainen asia että ei kiitos. Mieluumin olen kokonaan ilman naista.

      Tämä nyt oli oma rehellinen näkemys tupakoivista naisista.

      • tosi yöks

        Kyllä sen voi sanoa suoraan, että ei kiinnosta. Ja tyyppihän oli kohtelias, koska vielä perusteli miksi antoi pakit! Tupakka- ja liikakilot pois.


    • er-45

      Jeps, komppaan savuttomia. Jos poltat, niin se on iso EIEI minulle. Aivan kammottavan makuisia ihmisiä. Te ette ehkä tajua sitä, mutta mielikuvana voisi olla että minua etoo tuo tupakointi yhtä paljon kuin sinua voisi etoa se, että työnnän sormeni paskaan ja sitten tarjoan sitä sinulle nuoltavaksi.

      Joten, etsi sellainen joka polttaa, jos et itse pysty lopettamaan.

      Ja siis, miksi ylipäätänsä poltat?! Järki vähissä tai jotain?

      • ..........

        En nyt ihan tuota sormi paskassa mielikuvaa allekirjoittaisi, mutta tosiaan tupakoivat eivät taida vaan käsittää sitä miten paljon se tupakka haisee ja maistuu täysin tupakoimattomille.

        Se on todellakin vähän sama fiilis kuin kengänpohjaa haistelisi ja nuoleskelisi kun tupakoivaa suutelee. Olenhan minäkin nyt elämässäni tupakkaa jonkun satunnaisen kerran polttanut, tiedän miltä se maistuu - ja se tupakan savun maku suussa on paljon lievempi ja siedettävämpi, kuin tupakoivan naisen hengityksen ja suun maku suudellessa. Kun se tupakka muhii siellä suussa ja keuhkoissa, niin lopputulos on melkoisen ällöttävä coctail. Jotain ihan muuta kuin vain yksittäisen röökin ummehtunut maku.

        Ehkä jos tupakoijat ymmärtäisi todella ahkerasti aina pestä suunsa ennen intiimiä hetkiä ja vielä vähän suuvedellä kurlaisi päälle. Tuskin sekään kokonaan peittäisi sitä hajua ja makua, mutta ehkä edes vähän. Ei se silti poistaisi sitä mielikuvaa mikä tupakoivista naisista tulee.

        Tupakoivien kannattaa siis tapailla mieluumin niitä toisia tupakoivia. Koska ne ei sitä makua ja hajua varmaan juuri huomaa. Tai sitten lopettaa se tupakointi jos haluaa tupakoimattoman kumppanin.


    • savuton mies

      Naiset ne vasta tylyjä on.

      • Rehellisyyttä

        Komppaan. Naiset osaavat olla todella tylyjä. Ja vaativat miehiltä rehellisyyttä mukamas, sitten kun sitä saavat, itkevät miehiä ilkeiksi.


    • Rehti mies

      Terva keuho ei kelpaa. Rehti mies ei kelpaa naisille joka ei petä.

    • Uskomaton moukka

      Tupakointi voi olla este, mutta miehen käytös oli silti ala-arvoista. Tällä kertaa tupakoinnista oli jopa hyötyä, kun aloittaja pääsi eroon moisesta törpöstä. Ei hän mikään unelmamies ole, vaan huomannut, että on helpompi aiheuttaa toisille pahaa oloa kuin yrittää löytää sitä oikeaa ja ottaa itse vastaan pakkeja.

      • moukka tupakoi

        Todellakin oli unelmamies, kun vaatii, että nainen ei ole tupakoiva luuseri!


    • CheckyoselfBe4YoRecy

      Poltat, juot ja olet ylipainoinen. ''Miksi en kelpaa :('' Vastaat omaan kysymykseesi heti alussa. Ruusu on muuttunut pubiruusuksi, tottakai kehutaan kauniiksi koska yhden yön jutut.

      • Shakaout

        Hyvin sanottu! Yhteiskunta vaalii ihmisiä nykyään ''Olet täydellinen noin'' HERÄTYS! Ette ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe