kuinka 14v iskee 19v?

toivotonhehe

kuulostaa aika mahottomalta, mutta ikäeroa 'vain' 5 vuotta.. kuinka siis isken 5 vuotta vanhemman?

9

217

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdfasfas

      Olemalla oma itsesi. Jos ei toimi niin tuskin sitten millään. Kannattaa myös varoa. Sinun ikäisesi ei ehkä vielä ymmärrä mitä tuon ikäinen mies haluaa ja kovasti.

    • eyesore

      Olet sakkolihaa. Jätä iskut iskemättä.

    • Yhdessä 25 vuotta

      Jos nuo on oikeat ikänne, niin älä rupea iskemään.
      Mitäs, jos vaan tutustuisitte juttelemalla ja viettämällä aikaa julkisilla paikoilla? Itselläni oli tuo sama "ongelma" vuosia sitten ja vaikka kuinka tekisi mieli ja kokisit itsesi aikuiseksi, niin älä hankkiudu hänen kanssaan kahdenkeskisiin tilanteisiin. Vaikka hän olisi sinulle se oikea, eikä koskaan satuttaisi sinua, niin seinillä on on silmät ja korvat. umpirakastunut teini (en halveksu/vähättele ikääsi) ei välttämättä tajua, kuinka ilkeä ja pahansuopa voi ympäristö olla.Vähäinenkin juoru saa selkäänsä siivet ja lähiölisät ja pian ihastuksenkohteesi saa loppuelämäkseen pedofiilin leiman.
      Varmasti koet itsesi riittävän fiksuksi ja kokeneeksi (niin minäkin aikanaan), ettet epäile tunteittesi aitoutta. Enkä minäkään epäile, mutta toivoisin, että ne villeimmät tunteet voisit laittaa syrjään vielä vuodeksi tai kahdeksi. Jos tämä kaveri on sinulle tarkoitettu, ei sinun todellakaan pidä ryhtyä mihinkään isku hommiin. Ne yleensä päättyy nolosti ja niistä saattaa jäädä pitkäaikainen kivi suhteenne kenkään.
      Anna hänelle aikaa, vaikkapa 2015 vuoden jouluun asti. Jos silloin ajattelet vielä samoin, niin anna palaa :)
      Enpä minä muuten olisi vastannutkaan, mutta itse kävin läpi tuon kaiken.. Hetkeäkään en ole katunut, en varsinkaan niitä , jotka vietin hänen kanssaan kahvilassa jutellen :)

    • 5+5

      Tuossa iässä 5 vuotta on valtava ikäero.

    • nykyaikainen

      Tämä ei ole puolustuspuhe pedareille, mutta:

      Ihmisen biologia on muokkaantunut niin, että tytöt tulevat sukukypsiksi aiemmin kuin pojat. Nykyaikana tämä luo juridisia rajoitteita.

      • asdfasdfsafd

        Samapa tuo. "Pedofiili" on se mitä sitten huudetaan kun miestä ruvetaan lynkkaamaan.


      • vaaralogiikka

        ja nykyään tämä johtuu lähinnä ympäristössä olevista kemikaaleista (esim. estrogeeni vesistössä) EI siitä että tytöt olisivat jotenkin kypsempiä!
        Päin vastoin, naiset pysyvät nykyään hedelmällisinä pidempään kuin ennen, joten lapsiavioliitoille ei ole minkäänlaisia perusteita.
        Teepä läksysi, ennen kuin alat pauhata.


      • asfasdfasfaf
        vaaralogiikka kirjoitti:

        ja nykyään tämä johtuu lähinnä ympäristössä olevista kemikaaleista (esim. estrogeeni vesistössä) EI siitä että tytöt olisivat jotenkin kypsempiä!
        Päin vastoin, naiset pysyvät nykyään hedelmällisinä pidempään kuin ennen, joten lapsiavioliitoille ei ole minkäänlaisia perusteita.
        Teepä läksysi, ennen kuin alat pauhata.

        Kuulostaa täydeltä huuhaalta. Vesistöjen estrogeeni vaikuttanee lähinnä kaloihin, eikä siitäkään ole hirveesti tietoa. Lapset kasvavat nykyään nopeammin ja isommiksi koska ravinnosta ei ole juuri puutetta toisin kuin menneinä vuosikymmeninä.

        Toisekseen, tässä ei ole kyse lapsiavioliitoista, vaikka yhtäläistä niihin on se, että tässäkin tapauksessa AP on liian nuori voidakseen laillisesti päättää oman kehonsa käytöstä.

        Alkuperäinen, tässä yhteiskunnassa sinun osasi on olla holhottu kunnes täytät 18 vuotta. Siihen saakka sinä et viime kädessä voi laillisesti päättää asioistasi. Mikäli sinut on ns. kasvatettu tynnyrissä, tulet luultavasti olemaan senkin jälkeen hyvän aikaa melko avuton.

        Lain mukaan 14-vuotiaan tekemisiin ei voi kuulua kovin läheinen kanssakäyminen yli 16-vuotiaiden miesten kanssa. Saatat joutua ongelmiin jo halailusta, jos joku katsoo pahalla silmällä ja pistää viranomaiset liikkeelle. Ja mies myös, saattaa tahria nimensä iäksi eikä pääse työelämään. Omanikäisiin sekaantumalla et ainakaan ole rakentamassa rikostapausta, mutta senkin vanhemmat, lastensuojelu, sosiaalitoimi, koulu tai muu taho saattaa katsoa sopimattomaksi ja ryhtyä pakkokeinoihin.

        Turvallisinta on leikkiä nukeilla vielä ainakin pari vuotta.


    • oiniiano

      täydellisessä maailmassa, ei mitenkään...

      todellisuudessa, no jos esität vanhempaa niin eiköhän se onnistu. Mutta ymmärrät kai, että jos joku saa tietää, niin hän voi joutua vaikeuksiin, ja sinä myös? 19v katsotaan jo aikuiseksi, ja hän joutuu aikuisena lain eteen, pahimmassa tapauksessa oikeuteen lapsen hyväksikäytöstä (vaikka olisitte vain vaihtaneet vihjailevia tekstiviestejä, muuta ei tarvita!) sinä "vain" joudut vanhempiesi kanssa lastensuojelun piiriin, eli kunnan sosiaalitoimi tulee ottamaan yhteyttä sinuun ja vanhempiisi koska olet alaikäinen, ja sen lisäksi alle 16! Vaikka oikeasti muuta ei olisi tapahtunut kuin viestien vaihtoa!

      Teidän iässä, ikäero vain on liikaa... eli ei kannata "iskeä", mutta jos on todella mielenkiintoinen tyyppi, niin ystävystyä kyllä kannattaa... mutta sitä iskemistä pitäisi kyllä odottaa vielä pari vuotta, ja jos tulette juttuun vielä silloinkin, niin se käy luonnostaan... tai sitten olet jo kyllästynyt koko tyyppiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1485
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1179
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      927
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      783
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      57
      706
    Aihe