Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mies ja sekakäyttö ja riita

en jaksa pian enää

Eli tilanne on, mies korvaushoidossa. Vaihtelevalla menestyksellä. Toisinaan syö lääkkeitä lisäksi jotka todellakaan ole lääkärin määrämiä. Nyt kuvaan tullut hormoonit salilla käynnin yhteydessä.

Tänään itselläni sit kajahti. En siis itse käytä mitään, enkä ole ikinä edes käyttänyt.

Kävimme miehen kaverin luona kahvilla.kahvien sijasta piikitti hormoonia lihakseen ja kaverinsa oli vetäny hormoonien lisäksi muutakin kun pulkkaa..

Haukuin mieheni valehtelusta ja kaveri sai samalla mitalla. Avauduin sekakäytöstä koska meni hermot ja en jaksa kyseistä toimintaa katsella. Kun ei perkele mitään voida tehdä ilman jonkinsortin ainetta...

Nyt minä olen kuulemma sekopää joka saa raivareita. Okei, niin sainkin mutta mielestäni en tehnyt mitään väärää... Mielestäni on oikeus avautua koska asun mieheni kanssa ja tiedän mitä nuo paskat ihmiselle aiheuttaa. Suurin synti oli avautua kaverin aikana ja olis pitänyt pyytää kaverilta anteeksi. Joo en pyytänyt enkä pyydä.

mitä mieltä olette..olisiko pitänyt pyytää anteeksi ??

En itsekään enää tiedä koska nää osaa syyllistää tosi tehokkaasti.

Tästä lähtien saan kuulemma istua kotona kun mieheni juoksee ympäriinsä,koska en osaa käyttäytyä.

Sanokaa rehellinen mielipiteenne.

5

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10.20

      Tiedätkö, kun luin tekstisi niin siitä tuli enemmänkin mieleen, että et vain kerta kaikkiaan jaksa enää miestäsi ja niitä ongelmai jotka pyörivät hänen ympärillään. Sinulla on selkeästi paha olla ja en ihmettele että se on purkautunut tällä tavalla. Huutamisesta voisit pyytää hänen kaverilleen kyllä anteeksi, vaikka hän ei olekkaan näyttänyt minkäänlaista kunnioitusta taikka kiltteyttä sinulle, koska puhut hänestä niin ettet te kaksi tunne oikeasti toisianne. Anteeksi pyytäminen voisi kyllä helpottaa sinunkin oloasi, kun raivon lähteminen mielestäsi olisi nyt tärkeää, että voisitte alkaa yhdessä miehesi kanssakeskustelamaan siitä että muuttaako HÄN tapansa hormoonien suhteen kun et pidä siitä että aina on tuhoamassa itseään sellaisilla aineilla.

      Puhu tunteistasi rakentavasti, ehkä ihmiset ympärilläsi alkavat ymmärtämään siten miten pahasti heidän tekonsa vaikuttavat muihin.

    • mkjhnbgkjik

      Kuulostaa siltä, että tämä anteeksipyyntöasia on pienimpiä ongelmiasi. Silloin siitä on helpompi keskustella kuin jostain isommasta kuten siitä, että miehen elämäntapa on päihdekeskeinen.

      Etkö mieti sitä, miksi olet tällaisessa suhteessa vielä itse selvin päin. Hyvin harva ihminen kestää tuollaista elämäntapaa. Hae itsellesi apua jostain vertaistukiryhmästä, al-anon tai NA läheisille.

    • lähde pian

      Sinuna en jäisi katsomaan tuota elämää päivääkään. Miten voit kuvitella jaksavasi katsella sekakäyttäjän toilailua lopun ikäsi tai hankkia lapsia päihde- tai huumeperheeseen?
      Anteeksipyyntö on sivuseikka muiden ongelmesi rinnalla. Ehkä tälle miehesi kaverillekkin oli hyvä tehdä selväksi, että tuo elämän tapa johtaa suuriin vaikeuksiin, jos ei ole jo. Tietty ei saisi mennä henkilökohtaisiin solvauksiin puolin eikä toisin.
      Ainaskaan miehesi ei kunnioita sinua ja parisuhdettanne, kun omaehtoesti tuhoaa terveytensä.

    • oppeliini1

      Miksi sinä liimaat itsesi tuon tason miehiin? Mitä kauneutta ja oikeutta sinä näet huolellisesti ja harkiten heittäessäsi elämäsi kadun loka-ojaan valitsemalla tuon tason seuralaisia ja ystäviä? Kuika sinä kerrot itsellesi että on oikein sinun elää tuon tason ihmisen kanssa? Mitää pahaa, laitonta ja väärää näet poistuessasi tuon tason miehen ja ystävien näko- ja kuulopiiristä?

      Kuulostat nuorelta, älä rakas ystävä pilaa elämääsi valitsemalla noin hirveän ala-arvoista seuraa.
      Paljon parempi on elää yksin ja rauhassa valita laatukaverit kuin hyväksyä jokaikinen vastaantuleva!

    • Neuvo______

      Oli vähän rumaa rähjätä kaverin luona, koska olitte kylässä. Sinun olisi pitänyt odottaa siihen asti, että olette kahdestaan, mutta senhän tiesitkin.

      Älä syyllistä itseäsi, koska suuttumiseesi oli kuitenkin hyvä syy.

      Suojele sen verran henkeäsi ja terveyttäsi, että pysy etäällä sekakäyttäjistä ja hormonihemmoista! Eihän päihderiippuvuus vielä sinänsä aiheuta ympäristölle vaaraa, mutta miehesi ja hänen kaverinsa vaikuttavat jotenkin täydellisen piittaamattomilta. Hormonit ovat arvaamattomia.

      Kai tajuat senkin, että sinun on turha keskustella miehesi kanssa aiheesta. Ei hän tule myöntämään, että lääkkeiden päihdekäyttö ja ylimääräiset hormonit ovat helvetin paska juttu ja riski myös sinun kannaltasi.

      Päin vastoin, miehesi yrittää selittää sinulle, miksi kaikki sellainen on ihan ok.

      Sinä päätät missä olet. Surullisinta katsottavaa ja kuultavaa ovat ne, jotka valitsevat tuollaiseen elämäntapaan jäämisen (väkivaltaiseen suhteeseen tai päihdesotkuun jäämisen) ja hakevat samalla vuosikausia ulkopuolisilta pelastusta. Yhden kaverini kanssa kävimme vastaavan keskustelun hänen miehensä alkoholin käytöstä, kun mies oli juonut kaikki rahat ja hankkinut velkaakin.

      Kun mainitsin eroamisen, kaverini katsoi minua yllättyneenä ja silmät suurina: "En tietenkään eroa!"

      Toinen, väkivaltaisen miehen kanssa elävä, järjesti aina tasaisin väliajoin kriisin elämässään, ja sitten seurakunnan ja kriisipalvelun ja ties minkä työntekijät tulivat hätiin ja yrittivät auttaa. Nainen oli koukussa draamaan ja keskusteluun ja kaikkeen siihen välienselvittelysäätöön ja uhrin rooliin. Kerran hän soitti minulle keskellä yötä, koska hänen henkensä oli hänen mielestään vaarassa. Kun kerroin soittavani poliisit, hän ei yhtäkkiä enää ollutkaan vaarassa.

      Eli: ole tietoinen siitä missä tilanteessa olet ja ota vastuu omasta olemisestasi. Ole tietoinen siitä, mitä valinnoista seuraa.

      Sinuna lähtisin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2132
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      32
      1802
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1540
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1506
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1412
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe