Henkilöstöpartneri Vertico Oy

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä lafkasta? Toimiiko palkanmaksu ym. ja millaista on päällystö? Ajattelin hakea heidän kauttaan kassahommiin, mutta näistä vuokrafirmoista kun aina kuulee kaikennäköistä, niin ajattelin ensin varmistaa, josko jollain olisi kokemusta...
Ilmianna
Jaa

34 VastaustaEn suosittele. Kannata valita joku toinen. Kyseisessä yrityksessä ei toimi informaatio, ns. esimiehet eivät ole todellakaan tehtäviensä tasalla ja työntekijöitä on liikaa vrt siihen kuinka paljon vuoroja on. Jos palkasta jää uuttumaan esim yksi vuoro, niin sitä saa kysellä moneen otteeseen ennen kuin suostuvat maksamaan. Ns. koulutukset, joita ilman et saa vuoroja ovat palkattomia, mikä ei ole oman kokemukseni mukaan normaali käytäntö. Tuossa muutamia omia kokemuksia kyseisestä lafkasta, en todellakaan suosittele.
Ilmianna
Jaa
Komppaan edellistä. Koulutuksestani on kulunut jo tovi ja en ole vieläkään saanut töitä. kun olen varannut vuoron, sieltä on voivoteltu että aika haastava ensimmäiseksi työvuoroksi. Kuitenkaan en saa kokemusta jolloin en voi varata työvuoroja ja oravanpyörä on aluillaan.
Ilmianna
Jaa
Siis niillähän ei ole mitään töitä! Olen ollut nyt yli kuukkauden ilman mitään töitä! Vertico jopa lupaili että lokakuun lopussa olisi tosi paljon töitä... Hassua että tuttavat jotka ovat töissä staffpointille ja opteamillä on aina jotain työkeikkoja! Vertico ei edes vastaa sähköpostiin! Palkkakuitit aina myöhässä ja verotkin useinkin laskettu väärin! Kärsivällisyys alkaa kyllä loppumaan niiden kanssa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Itse menin verticon kirjoille kesällä 2014 koulun ohelle saadakseni lisä töitä. Nyt harmittaa, koska vuoden vaihduttua, joka ikisessä palkkakuitissa ennakkopidätystä on otettu liikaa, ay maksujen perintä puuttuu ja palkkakuitit muutenkin päin sitä itseään. Korjauksia kysyessä kukaan ei vastaa mistään eikä kukaan tiedä mitään. Enpä ole nyt ottanut vuoroja sitä kautta minnekään, kun ei oikein kiinnosta alkaa korjailemaan muka ammattilaisten tekemää työtä ja soittamaan 100 kertaa samasta asiasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mä en myöskään suosittele ! Kirjotin sopparin syyskyyssa ja olen työskennellyt vain KAKSI vuoroa !!? Työhaastattelussa sanoivat tarvitsevansa työntekijöitä sillä kaikkia vuoroja ei saada tehtyä kun ei ole työntekijöitä. No nyt tässä ollaan sitten reilu kuukaus oltu ns. tyttömänä vaikka heidän listoilla ollaan. Vuoroja on, mutta semmosille aloille mille itsellä ei ole koulutusta mm. tarjoilua sekä keittiöhommia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
joo verticolla mäkin olen ollut syyskuusta saakka ja neljä vuoroa päässyt tekemään ! ei niillä töitä oo ikinä vaikka aina niitä kovasti lupaillaan "tulevan "
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Minulle on maksettu palkkaa harjoittelijapalkalla,vaikka kokemusta kaupan alalta löytyy jo yli vuoden ajalta. Mikä kummallisinta niin työsopimuksissa ei lue tarkalleen tuntipalkkaa vaan ainoastaan viittaus työehtosopimuksen mukaiseen palkkaan,vähän pistää ihmetyttämään tällainen touhu.
Ilmianna
Jaa
Mulla haastattelu ylihuomenna ja nyt näitä luettuani tuli fiilis että toivottavasti mua ei valita sinne :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mulla huomenna haastattelu ja eksyin tänne vanhaan ketjuun ku alko kiinnostaa kyseisen firman toimintaperiaatteet ja ylipäätään ihmisten mielipiteet. Ei hyvältä näytä :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ite oon ollu kyseisellä firmalla viimevuoden heinäkuusta lähtien ja oon ollu kyllä tosi tyytyväinen! Henkilökunta on tosi mukavaa ja kyllä mulle ainakin on vastattu sähköposteihin, ja puheluihin varsinkin siellä vastataan aina. Kerran on ollut palkkakuitissa ongelmia että pari vuoroa oli jäänyt heiltä huomaamatta mutta asia korjattiin heti kun laitoin sähköpostia sinne. :) mulla myös staffpointilla kavereita ja mitä niiden kanssa oon keskustellu nii ihan samallalailla työvuoroja on tarjolla, eli vakituiseksi ei kannata tällaiset vuokrafirmat koska vuoroja tarjolla satunnaisesti, mutta esim opiskelujen ohella on tosi hyvä. Ite oon saanut ton firman kautta töitä keskimäärin 2-3 vuoroa viikossa, joskus on aikoja jolloin niitä paljon enemmän tarjolla! Omaan työllistymiseen siellä voi ite vaikuttaa myös esim käymällä sellasen kauppakassi keräilijä koulutuksen, jollon voi tehdä niitä vuoroja vaikka pelkästään jos kassalla istuminen tökkii.. Kassaharjottelusta myöskin saa korvauksen, joka maksetaan kun tietty määrä tunteja tullut täyteen. Toimistolla pidettävistö koulutuksista ei korvauksia saanut, mutta ne oli mun mielestä kuitenkin tosi hyviä ja laajoja! Ite suosittelen kyllä lämpimästi henkilöstöpartnereita! :)
Ilmianna
Jaa
Mulla on sekä hyviä, että huonoja kokemuksia. Hyvät on juuri nämä koulutukset ja se, että tulee välillä erilaisia työmahollisuuksia kuten Sokoksen 3plus1 - päivät tai Alepa Kauppakassi. Palkanmaksu on kyllä todella perseestä, ja se kanssa kannattaakin olla varovainen. Tosin kuin muut työnantajat kaupan alalla, he maksoivat harjoittelijapalkkaa kunnes täydet 12 kuukautta töissä oli tullut täyteen (monet tulkitsevat, että täysi palkka alkaa vuoden kuluttua ensimmäisestä työsopimuksesta, riippumatta kauanko oli töissä), ja sen jälkeen sai taistella, jotta palkka nousisi normaaliksi. Ja takautuvasti puuttuvia palkkoja ei maksettu, sillä "laskut asiakkaille oli jo lähetetty" eikä ole kuulemma heidän vika että he eivät tiedä, että palkka on noussut (vaikka näkyy selvästi heidän nettisivuilla omissa tiedoissa laskettuna työkokemusen määrä, eikä missään sanota, että työntekijän tulisi muistuttaa asiasta etukäteen.) Palkkakuitin saamisen jälkeen annetaan noin 12 tuntia aikaa tehdä valitus, johon ei kuitenkaan ole koskaa vastattu saatika reagoitu. Palkanmaksusta kun heille soittaa, niin voi venyä puolituntiseksi maanitteluksi, johon vastataan pahimmillaan menemällä henkilökohtaisuuksiin, mutta yleensä muuten toimistossa ovat todella mukavia ja ymmärtäviä. Suosittelen kyllä jotain muuta firmaa, tai sitten hakee verticolle ns. B-vaihtoehtona, jolloin tekee heille vuoroja kun muilta firmoilla ei niitä saa.
1
Ilmianna
Jaa
En suosittele! Pääsin loppu haastatteluun ja kyseessä oli alunperin Deshelin vuoropäällikkö työ, mutta puhuivat ympäripyöreitä työhaastattelussa ja yhtäkkiä hakivat kosmetologeja ja sanoivat että antavat harjottelu jakson. Töissä sitten palkka 8e tunti ja pitää myydä asiakkaille 1600e paketteja niin palkka nousee eli proviikka työtä periaatteessa. Noh kävin sen melkein viikon kestävän harjoittelu jakson läpi ja ihmiset kyselivät siinä samalla että tehtäisiin sopimus mutta ei ikinä siinä jostain syystä pystytty sitä tekemään. Kun harjoittelu oli ohi viimeisenä päivänä kutsuttiin toiseen huoneeseen ja siellä oli myös 1 minun lisäkseni jonka kanssa olimme harjoittelussa ja yhtäkkiä tullaan sanomaan että me emme pääse töihin. Olimme ihmeissämme! mitä ihmettä?? kaikki meni hyvin ja meille opetuksen antava nainen sanoi että meillä ei ole mitään hätää että voi vielä harjoitella lisää tekemään niitä kasvohoitoja jos ei tunnu sujuvan, missään vaiheessa ei sanottu että joku meistä lähtisi. Meillä ei ollut aikasempaa kokemusta mutta teimme hyvin kaiken, kysyin että miten ihmeessä tämä on mahdollista he sanoivat että minulla ei muka ole motivaatiota kun kerran katsoin puhelinta tunnin aikana jossa oli käyty läpi asiat jotka jo opettelin ja puhuttiin ihan päivän selviä juttuja. Toinen joka heitettiin ulos teki asiat paremmin jopa kun minä! voisin sanoa näin. Sanoin sille tyypille kun näin että hänellekkin käy sama että miten te voitte heittää hänet pois, hän oli todella hyvä mutta ei puhunut paljon, oli vähän hiljasempi persoona. Sitten hänelle sanottiin että sinussa ei ole muka asennetta. Oli kyllä niin törkeä firma että ei mitään järkeä.
1
Ilmianna
Jaa
Vaikka asiakasyritykselle olisi laskut lähetetty, työntekijällä on oikeus puuttuviin palkkoihin viisivuotta. Aivan sama onko syy asiakasyrityksen tai heidän. Itse olen kyseisestä yrityksestä kuullut että ennakonpidätystä palkoista on otettu aivan umpimähkäisesti, ja palkkakuitteja on mahdoton saada.
Ilmianna
Jaa
Oletteko huomanneet että todella vähän vuoroja nyt tarjolla... Ovatko palkanneet niin paljon lisää työntekijöitä että ei riitä vanhoillekkaan mitään tunteja.
1
Ilmianna
Jaa
Mulla oli tänään tyähaastattelu verrticon kautta DeShellin ja hakevat uskoakseni meikki konsultteja kahdeksan, ei kosmetologeja tai vuoropääliköitä. Haastattelussa kutsuttiin ensi ma-ti väliseen palkattomaan ''koulutus/karsinta-ajalle''. Pohjapalkaksi luvattiin se 1600, mutta peruspalkaksi kuvailtiin 2500e. No myös tästä 8,50e/h oli puhetta, sekä provikasta, Täytyypä olla tarkkana siis palkkojen suhteen,että pitävät paikkansa. Oli myös puhetta siitä, olikohan se nyt joko 2pakettia per 2vko tai sitten 2paketti per kk, veikkaan per 2vko. (Asiakkaita noi. 60 per viikkko) Jos pääsen läpi jatulen valituksi, luvattiin omaa työhuonetta ja kahta asiakasta per päivä, 6h työpäiviä ja nuorekasta työilmapiiriä. Kuitenkin laadukkaiden kosmetiikka-tuotteiden kanssan kun ollaan tekemisissä, hinta on kalliimpi. Luonnollisesti ovat siis vaikeampi myydä. Uskokon kyllä asiakaskunnan olevan myös sellaista, ettei mahdottomuus pästä provikoilla.Hieman pisti epäilyttämään ylempiä tekstejä luiessa, mutta on minulla silti pieni usko, että ei ole niin paha kun mitä on uhkailtu. Toivottavasti tulen valituksi, ainahan sitä voi lopettaa jos ei maistu =)
Ilmianna
Jaa
Olen ollut puoli vuotta Verticolla. Loistava henkilökunta hoitaa hyvin työnsä, ystävällistä ja asiallista panostamista.Vuoroja tarjottaan varausjärjestelmän lisääksi myös puhelimetse ja sähköpostitse. Aina saa puhelimella yhdeyyde, palkat ajoissa ei mittään virheitä työtunneissa eikä veroprosentissa. Suosittelen. Ainoa miinus- vuoroja ei oo paljonkaan keskusta- 8-10km alueella.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nyt on mennyt alas. Ei vuoroja tarjoilla vaik kyttää 30x päivässä. ei mitään.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
EN SUOSITTELE! Palkoissa virheitä ja ihan erikseen käsketän tarkistamaan oma palkkanauha ja ilmoittamaan, mikäli löytää virheitä. Eikö ensisijaisesti palkanlaskijan tehtävä ole huolehtia siitä, että palkat tulee maksuun OIKEIN? Ei työntekijä kuulu huolehtia kerta toisensa jälkeen omasta palkastaan, että varmasti on oikein maksettu. Eihän jokainen edes tiedä, mitä kaikkia lisiä ja milloin pitää maksaa.

Työsopimusta ei saa lainkaan - tehdään vain ns puitesopimus, josta ei käy palkka ilmi lainkaan. Epämääräisesti viitataan työehtosopimukseen. Itse en tiennyt palkkaani lainkaan, ennen kuin olin jo työvuoroja tehnyt, aloin selvitellä mikä palkkani oikeasti on. Haastattelija otti kopiot työtodistuksistani ja erikseen mainitsi, että kopioi kokemusvuosilisiä varten. Maksavat kuitenkin minulle harjoittelijan palkkaa ja vetoavat työehtosopimukseen... Kun ei KAUPAN ALAN kokemusta ole, palkka on ensimmäisenä vuonna harjoittelijan palkka (9,45e/h). Todellisuudessa minulla on palvelualoilta kokemusta vuosi tolkulla kassatyöstä, asiakaspalvelusta, myynnistä jne. Joskaan ei suoraan kaupan alalta. TYÖEHTOSOPIMUKSEN MUKAAN kuitenkin verrattavissa oleva ammattikokemus tulee laskea/huomioida kaupan kokemusvuosiin kohtuullisessa määrin (joka on noin puolet siitä, mitä on tehnyt töitä verrattavissa olevan työkokemuksen aloilla - esimerkiksi kuudesta vuodesta ravintola-alalla kassatarjoilijana pitäisi huomioida kaupan alan kokemusvuosiin kolme vuotta).

Keskusteltuani samassa firmassa työskentelevien kolleegojen kanssa palkoista, kävi ilmi, että osa, jolla ei ole minkäänlaista työkokemusta, saavat yhden kokemusvuoden palkkaa. Lisäksi sain huutia siitä, että olen mennyt keskustelemaan palkoista - "Sinä aikuinen ihminen, miten lapsellista käytöstä... Olet tehnyt niin väärin..." Manasi eräs toimiston rouva minulle puhelimessa. En ole kirjoittanut salassapitosopimusta koskien palkkaani. Ihmettelen myös suuresti, miksi palkoista ei heidän mielestään saisi keskustella - totta kai saa, ei se salaisuus ole. Ja miksi siitä pitää suuttua työntekijälle, että hän on mennyt niin tekemään? Kuulemma jokainen halukas voi mennä toimistolle puhumaan palkka-asioista ihan niin paljon kuin haluaa, mutta keskenään niistä ei puhuta ( ei etenkään asiakasyrityksen kahvitiloissa).

Verticolla ei myöskään ole työterveyshuoltoa. Sairastuessa kustannat lääkärikäynnin itse. Ei henkilöstöetuja. Eikä heillä toimi informaatiokaan.

Lisäksi heidän kassakoulutus on palkaton. Monilla muilla firmoilla kuulemani mukaan kassakoulutuksesta saa harjoittelijan palkan, jonka jälkeen työt aloittaessa siirrytään vuoden kokemusken palkkaan.

Näin, tällaista kokemusta itselläni kyseisestä lafkasta...

Kertokaas, minkälaista palkkaa ja millä työkokemuksella ja koulutuksella saatte, ketkä työskentelette Verticolla?

IHANAA KEVÄTTÄ!
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Itse saan juuri sitä palkkaa mitä pitääkin ja ei ole mitään ongelmia ollut lafkan kanssa. Se nyt on täysin itsestäänselvää, ettei asiakasfirman taukotiloissa keskustella aihepiiristä vaan suoraan toimistotyöntekijöiden kanssa.

Millä tavalla toimistolla perustelivat sinulle, ettei sinun työkokemuksesi ole "verrattavissa olevaa"? Mistä sait tuon, että "kohtuullinen määrä" on noin puolet edeltävästä työkokemuksesta? En löydä tuota kohtaa työehtosopimuksesta. Sieltä kyllä löytyy maininta, että tuosta sovitaan työsopimusta tehdessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Olen samaa mieltä Ananaksen kanssa, että palkoista puhuminen on sallittua, ja ne niistä puhuu ketkä tahtoo. Itse en työskentele Verticolla, enkä kaiken lukemani ja kuulemani jälkeen edes haluaisi työskennellä - lähestulkoon kaikki pelkkää negatiivista. Kuulostaa hieman hämärälle tuo heidän puitesopimus, missä viitataan palkan osalta vaan työehtosopimukseen eikä tarkka palkka näy sopimuksessa ollenkaan. Lukemieni ja kuulemieni asioiden perusteella en myöskään suosittelisi kyseistä firmaa kenellekään. On varmasti olemassa paljon parempia ja luotettavia vuokrafirmoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Juurikin niin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen ollut Vertico,, n työntekijänä Keikkalaisena/tuntityöläisenä vuoden ajan
OLEN TYYTYVÄINEN:)
PALKAT STEMMAA:)
Korvaukset lomapäivistä maksetaan jokatiliin...ei ole ees tarvinnu kysyä niitä
Niinkuin monessa muussa keikkafirmassa pitää
Töitä tietty on vähän
Ja se pitää ymmärtää
Näitä firmoja kun on pilvin pimein,ja heilläkin kilpailuttamista
Vertico tarjoaa tuntitöitä..määräaikaisiakin on ollut
Pitää ottaa mitä saa,, kun on tämmöiseen työsopimuksen liittynyt
OLEN ITSE HYVIN TYYTYVÄINEN kyseiseen firmaan
Ja heidän henkilökuntaansa,jotka säännöllisesti pitävät sivut kuosissa,, ja laittavat myös sähköposteja,, viestejä ja jopa soittelevat :)
Ilmianna
Jaa
todella paska firma
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Miksi olet tätä mieltä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
En suosittele kenellekkään.
Ilmianna
Jaa
Moikka!
Ootteko vielä siellä töissä?
Jos ette niin miten lopetitte siellä olemisen?
En jaksa enään itse sitä että soittavat aamulla että päivällä on töitä ja vuoroja tosi vähän.
Ja mulla on muukin työ niin voisin lopettaa siellä, mutta miten?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Itse myös kyllästyny into lopahti kun keväällä viimeksi keikkaa.kai täytyy muuta hommaa miettii
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lopettaminen ei muuta vaadi kuin että sanot itsesi irti. Huonoja kokemuksia mullakin koko paskasta. Löydät varmasti paremman ja luotettavamman työnantajan itsellesi kuin Vertico. Kunnon kusetusta koko virma ja väki kieroa kuin korkkiruuvi.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
LuMiZ kirjoitti:
Lopettaminen ei muuta vaadi kuin että sanot itsesi irti. Huonoja kokemuksia mullakin koko paskasta. Löydät varmasti paremman ja luotettavamman työnantajan itsellesi kuin Vertico. Kunnon kusetusta koko virma ja väki kieroa kuin korkkiruuvi.
Agreed! Osaa ne loukata ja mennä henkilökohtaisuuksiin, ei ne muuta siellä osaakaa. En suosittele kenellekään!! Kiertäkää se kaukaa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
LuMiZ kirjoitti:
Lopettaminen ei muuta vaadi kuin että sanot itsesi irti. Huonoja kokemuksia mullakin koko paskasta. Löydät varmasti paremman ja luotettavamman työnantajan itsellesi kuin Vertico. Kunnon kusetusta koko virma ja väki kieroa kuin korkkiruuvi.
Ihan kusetusta on. Varokaa mihin laitatte nimen alle. Liittoon vaan yhteyttä että Vertica saa maistaa omaa paskapatukkaa..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vaan stand by vuoroja ja jos hyvin käy tule 1vuoro aamulla johokin seudulle koko lafkalle
Ilmianna
Jaa
Minua ihmetyttää lähinnä noi niiden tarjoamat työkeikat ja ajat. Tieto työstä tulee noin puolitoista tuntia ennen työvuoroa. Miten siinä mihinkään toiselle puolelle pääkaupunkiseutua kerkiää julkisilla niin että ei tulisi kiire. Varsinkin jos täytyy mennä vaikka Helsinki-Vantaa puolelle. Saman tien kun saat tiedon ja käyt sen varaamassa pitäisi siis lähteä että kerkiit ajoissa työkohteeseen. Lisäksi sen työvuoron varaamisen jälkeen menee jonkin aikaa että vahvistavat tämän vuoron sinulle. Käsittämätöntä ihmisten kyykytystä!! Mitä mieltä muut asiasta? Onko samoja kokemuksia?
Ilmianna
Jaa
Kyllä Vertico toimii huomattavasti paremmin kuin moni muu saman alan putiikeista. Verticon TJ Esa Kuismanen on todella reilu, suorapuheinen pitkän linjan ammattilainen. Sanoo aiheesta niin hyvässä kuin pahassa, ei pakene pikkupomojen selän taakse kuten moni muu alan yrittäjä/TJ vaan haluaa selvittää asiat ja mahd erimielisyydet henkkoht, josta respectiä hänelle. Omalla kohdallani kaikki on pelittänyt kuten on sovittu aina kun asian saattaa Esan tietoon eikä tyydy väliportaan tai käyttäjäyrityksen edustajan vääriin väittämiin. Palkanmaksut hoidettu sovitusti, tarvittaessa jopa sovittua nopeammin. Minulla pelkkää posit sanottavaa Verticosta ja Kuismasesta, valitettavasti samaa ei voi sanoa tiettyjen käyttäjäyrityksien valehtelevista, Perniön peräkammarissa kasvaneista pulleista pikkupomoista. Vertico toimii todella hyvin niin kauan kun hoidat hommasi ja olet rehellinen.
Ilmianna
Jaa
En suosittele kenellekään Verticoa työsopimukset hämäräriä samoin kaikki muu...kannattaa valita joku toinen ...onkohan laillistakaan..
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Henkilöstöpartneri Vertico Oy

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä lafkasta? Toimiiko palkanmaksu ym. ja millaista on päällystö? Ajattelin hakea heidän kauttaan kassahommiin, mutta näistä vuokrafirmoista kun aina kuulee kaikennäköistä, niin ajattelin ensin varmistaa, josko jollain olisi kokemusta...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta