Henkistä ja fyysistä väkivaltaa.

rtrt

Aion nyt vihdoinkin avautua asiasta nimeltä poikaystäväni.
Ollaan seurusteltu kohta kaks vuotta, molemmat 19 vuotiaita.
Me riidellään aina. En liioittele. Aina toi keksii aiheen mistä huutaa. En saa enää nähä poikapuolisia kavereita, tyttöpuolisista kavereista saan nähdä kahta koska poikaystävä mieltää ne kunnollisiks. En saa mennä baariin, mutta poikaystävä käy ite joka viikonloppu bilettämässä, ties mitä tekee...
Mun pitäisi poistaa facebook ellen näytä kaikkia keskusteluja hänelle, pitäis poistaa instagram etten laita herukuvia (mitä en oo eläessäni laittanukkaan), vähän väliä pitää antaa kännykkä hänelle että se voi kattoo viestit ja puhelutiedot...
En oo ikinä tavannu poikaystävän perhettä, en oo ikinä käyny heillä kylässä, mut hän on meillä yötä vähän väliä.
Jos ollaan kahestaan jossain illanistujaisissa hän päättää millon lähetään ja kyttää kokoajan. Syyttää millon mistäkin, pettämisestä, flirttailemisesta... Vaikka en noin tee.
Hän saa puhua eksälleen mutta mä en.
Kerran oltiin ajelemassa autolla ja tuli riitaa koska sanoin ettei meille pääse yöksi, heitti autosta pihalle ja jouduin mennä taksilla kotiin.
Puoli vuotta sitten sain tietää että oon raskaana, poikaystävä sanoi että jos en tee aborttia hän ei oo muhun enää missää yhteyksissä.. Tein abortin, hän ei tullu tueksi vaan mun äiti tuli.
Toi pahin mitä meillä on tapahtunu.
Seksissä ei suostu käyttää kortsua joten mun pitää olla ehkäsypillereillä, jos en halua seksiä hän pakottaa joko kiristämällä tai tulee vaan kiinni ja alkaa räpläämään.
Mä en edes nauti seksistä.
Erotaan vähän väliä mutta aina palataan takas muutaman päivän päästä.
Poikaystävä on tukistanu mua, puristanu ranteista, seksin aikana pitää kaulasta lujaa kiinni...
Tiedän että mulla on itellä päässä vikaa koska en jätä poikaystävää, mut oon yrittäny, aina vaan palataan yhteen.
Isä löi mua kun olin pieni ja sillonkin aina annoin anteeks koska hän on mun isä, ehkä tässäkin annan anteeks koska hän on mun poikystävä... Mulla on yksinjäämisen pelkoa ja kiinnyn ihmisiin helposti...

Mietin vaan että miten saisin rohkeutta jättää hänet oikeasti, ettei enää palattais yhteen... Alan olee jo henkisesti tosi väsynyt.

5

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ystävän neuvo

      Mietipä asiaa tältä kantilta: antaako tuo suhde sulle mitään hyvää? Tekeekö tuo suhde sut onnelliseksi? Oletko tuossa suhteessa ihan omasta vapaasta tahdostasi ja vilpittömästä halustasi?

      Jos vastaus on tällaisille osa-alueille "Ei", niin tuossa on vain yksi ratkaisu: Pakkaa kamppeesi ja lähde, tee se jo tänään, koska tuo tilanne ei tuosta huomennakaan paremmaksi muutu. Kuten olet huomannut, niin se on mennyt vain ja ainoastaan huonommaksi.... Meillä on vain yksi elämä, sitä ei kannata tuhlata päivääkään huonoon suhteeseen, vaan on parempi olla vaikka ihan yksin, seksin saatika rahankaan takia ei kannata jäädä roikkumaan, ne järjestyy aina jotenkin =)

    • cnna

      Tee se heti, ja päätä jo etukäteen, ettet enää esim. vastaa hänen soittoihinsa tai viesteihinsä tms. Pidä kirkkaana mielessä, että sinulle on parempaa tiedossa, siitä voit olla varma. Voisitko myös pyytää ystäviä tueksesi ja että viettäisivät kanssasi aikaa, ettet luisuisi takaisin tähän suhteeseen.
      Sinulla on oikeus päättää kehostasi, eikä kukaan saa koskea siihen ilman lupaa tai tavoilla, joista et pidä. Olet paljon arvokkaampi.

    • 8 + 9

      Olet saanut itsellesi täydellisen miehen. Ystäväsi ovat varmaan kateellisia. Tee sille pari lasta ja sitten kun se häipyy koska ei jaksa perhe-elämää, eikä perseesikään ole enää niin kiinteä, laita nettideitti-ilmoitus. Siinä voit sitten maalailla, kuinka arvostat tunteellista ja kumppanin huomioon ottavaa miestä, joka osaa arvostaa sinua takaisin. Ulkonäölläkään ei enää ole ihan niin aljon väliä, kunhan joku elättäisi teidät.

    • Irti!!!!!!

      Hei hei tyttö, nyt heti heti HETI irti tuosta kaverista!!!!!

      JUST vastaavanalainen oli mun tapaus, tosin kymmeniä vuosia sitten, mutta 19- vuotias oli hänkin ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien järjettömän mustasukkainen ja juuri kaikki nuo samat kuviot oli hänellä käytössä. Itse meni ja teki mitä vain, mutta minun piti olla kuin kahleissa kiinni seinään, ei mitään maa elämää saanut olla. Silloin ei ollut vielä kännyköitä (onneksi) eikä tietokoneita tietenkään, mutta juuri noin hänkin olisi toiminut niiden suhteen.

      Minun kotiini tuli milloin tahansa ja tutki huoneeni joka nurkan, kaikessä hän näki jotain merkkejä minun uskottomuudestani. Kirjatkin plarasi läpi, ettei niiden välissä vain ollut kirjeitä tai lappuja ja jos joku viaton lappunen oli, siinä oli heti jotain epäilyttävää.

      Pahin juttu oli tuo sama, mistä kirjoitit: rakastellessa hän piti lujaa kiinni kaulasta aivan kuin yrittäen harjoitella kuristamista. Ja sitten hän teki sen kerran. Menin tajuttomaksi ja putosin lattialle, heräsin siitä sitten kyllä heti enkä ensin muistanut yhtään mitään, missä olin, mitä olin ollut tekemässä jne.

      Niin hullu olin, että kuitenkin menin hänen kanssaan naimisiin ja sitä ei olisi pitänyt ikinä tehdä. En viitsi alkaa selostaa kaikkea, mutta tilanne meni lopulta sellaiseksi, että minun oli turvauduttava naapureihin ja lähdettävä yön selkään lapsemme kanssa, muuten olisin menettänyt henkeni. Se oli ollut lähellä jo muutaman kerran aiemminkin. Mies ei ollut terve. Luulen, että hän itsekin kärsi siitä, että hänen elämänsä oli niin täynnä epäluuloa ja vainoharhaisuutta, sillä hän teki sitten myöhemmin itsemurhan. Muistan, kuinka usein pelkäsin häntä aivan kauheasti ja yritin kaikin tavoin olla provosoimatta häntä ja opin kyllä pikku hiljaa olemaan puhumatta hänelle mistään sellaisesta, mikä saattaisi laukaista hänessä harhaiset epäilyt, mutta sellainen on kamalan kuluttavaa ja lopulta kuitenkin tilanne pahenee niin, että teet niin tai näin, kaikki on väärin.

      Varjele hyvä lapsi itseäsi siltä kohtalolta! Minua veti hänessä puoleensa se, että hän oli hyvän näköinen ja joskus oikein ihastuttavakin. Alkoholia hän kuitenkin käytti järjettömät määrät ja sekin tietysti oli osasyy hänen sairauteensa. Ja ne toiset naiset... hoh hoi, niitä riitti. Joskus tuntuu, etten vieläkään ole päässyt yli niistä kaikista nöyryytyksistä ja loukkauksista ja noloista tilanteista, joihin hän minut järjesti, mutta aika onneksi kuitenkin aina tekee tehtävänsä.

      Jospa sinä nyt olisit edes se yksi, joka uskoo, kun sanotaan, että tuosta ei seuraa hyvää! Yleensähän nuoret tekevät uhallaankin juuri päinvastoin kuin neuvotaan, vaikka toinen ihminen kuinka olisi oikeassa ja näkee, että nyt mennään metsään ja pahasti.

      Tuo isäjuttu on muuten ihan tosi, juuri noin oli minullakin. Isä kohteli huonosti äitiä ja koko perhettä, ei ollut kunnollinen isän malli. Sanotaan, että hyvin herkästi tytöt ottavat puolisokseen samanlaisen miehen kuin isä, vaikka tämä olisi ollut kuinka huono isä. Varmasti oli kohdallani juuri näin. MInä en osannut suhtautua mitenkään sellaisiin poikiin, jotka olivat kilttejä ja kunnollisia ja raittiita. Ei, minun piti saada mieheksi isän kaltainen mies, joka kohteli minua sillä tavalla, mihin olin kotona tottunut.

      Tosin minun on annettava omalle isälleni tässä tunnustus. Isä oli sitten kuitenkin se, joka minua auttoi siinä, että pääsin eroon tuosta miehestä. Isä hommasi salamavauhtia minulle ja lapselleni asunnon ja auttoi muutenkin monin tavoin. Isä sairasti silloin jo parantumatonta tautia, josta hän ei ollut kertonut kenellekään ja ehkä sen vuoksi halusi tehdä jotain hyväkseni vielä kun ehti.

      Älä tuhlaa kallista nuoruuttasi.

    • mistänoita

      Muuta äidin luo. Ei muuta sanottavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2214
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1448
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1300
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1055
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe