Mehiläinen VAROITUS

Huolestunut!

Ystäväni kävi pari vuotta sitten Mehiläisessä ihonhoidossa ja sai vielä hoitovoiteen mukaansa.

Hoidot tehtiin anti age tarkoituksessa. Ystäväni valitsi lääkärin hoidon toteuttajaksi, koska uskoi lääkärin tunnetusta yrityksestä olevan ammattitaitoinen ja tietävän mitä teki.
Ystäväni kysyi ennen hoitoja ja ennen hoitovoiteen käyttöä lääkäriltä voiko hoidoista olla haittaa. Lääkäri vakuutteli kirkkain silmin ettei hoidoista voi olla haittaa ja sanoi vielä, että hoidoista ei ehkä ole mitää hyötyä. Ystävästä tuo tuntui sopivalta vastaukselta, sillä ei hän halunnut tehdä mitään kasvoilleen mistä olisi haittaa. Rahan meno hyödyttömästä hoidosta olisi pieni murhe siihen verrattuna, jos hoidosta olisi haittaa hänen kasvoilleen.

Hoitojen jälkeen ystäväni sai lääkäriltä reseptin lääkärin mukaan ainoaan toimivaan anti-age rasvaan. Tuo lääkevoide oli tarkoitettu akneihoisten paksulle ja rasvaiselle iholle. Ystävälläni oli kaunis mutta tuolloin hieman kuiva ja ohuehko herkkä iho. Tämän hän kertoi myös lääkärille. Lääkäri vakuutteli ettei voiteesta voi olla mitään haittaa ystäväni iholle, vaikka sitä käytetäänkin yleensä muuntyyppiseen ihoon. Lääkäri kirjoitti ystävälleni reseptin 0,025 ja 0,05 voiteisiin ja kirjoitti reseptiin kyseessä olevan sairauden hoito. Kyseessä ei ollut sairauden hoito.
Lääkäri antoi pikaisen huonon ohjeistuksen miten voidetta käytetään ja kertoi kuinka ihon tila huononee alkuun kunnes se paranee.

Ystäväni oli sinisilmäinen ja uskoi tätä lääkäriä, joka ei selvästikään ollut perehtynyt asiaan syvemmin. Nyt ystäväni kaunis kasvojen iho on pilalla. Iho ei toimi enää normaalisti. Se on rutikuiva, siihen tulee pigmenttiläikkiä, iho on veltto ja vanhan pöhöttyneen oloinen, rasvatuotanto on muuttunut niin ettei ihon oma rasvantuotanto toimi oikein, hänelle tulee kystisiä ihon alle jääviä paiseita. Hänen aikaisemmin niin nuorekkaat kasvot ovat vanhettuneet hoitojen takia yli 10 vuotta ja vanhentuvat kokoajan kovaa vauhtia enemmän, koska iho ei toimi enää niin kuin pitäisi.

Ystäväni on ollut hyvin syvästi masentunut tämän asian takia eikä hän halua näyttää kasvojaan missään, koska monet ovat kyselleet mitä hänelle on tapahtunut jne. Hän katuu syvästi sitä että luotti tällaista tietämätöntä mieslääkäriä.

Kyseinen mies toimii myös kauneudenhoitoputiikissa ja piikittää botoxia ym. Tulee mieleen josko hän tekee tahallaan näitä vanhennushoitoja, jotta saa pistosbisnekseensä asiakkaita. Tuolla tavalla kierre nimittäin on valmis. Ystäväni saamasta hoidosta kasvojen iho ei nimittäin parane. Ainoa hoitovaihtoehto lienee jonkin sortin fillerit. Sairasta, olen hyvin surullinen ystäväni puolesta.

8

575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avitcid

      Kyseessä on selvästikin Avitcid merkkinen emulsiovoide. Ohessa tietoja:

      http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=612

      Hiukan kyllä nyt epäilen jutun todenperäisyyttä. Ei tuolla voiteella saa mitään pilattua. Käytän sitä itse samoin kuin äitini. Käytön alussa saattaa ilmetä hilseilyä ja punoitusta hoidettavalla alueella, mutta lopputulos on upea. Avitcidilla saa pienet pintarypyt mm. häivytettyä ja ihon kokonaan uudistettua.
      Eiköhän ystäväsi paiseet ja ihon veltostuminen johdu ihan jostain muusta kuin Avitcidista. Kuulostaa ihan höpöjutulta :)

    • Vajaat tiedot

      Miksi kaunisihoinen ihminen menee kasvohoitoon? Olisiko se varsinainen hoito (mikä hoito?) vaikuttanut ihon tyypin muuttumiseen eikä jälkihoitona käytetty voide.

    • Nimimerkki3233

      Itselläni huono kokemus hammaslääkäristä joka antaa botox-piikityksiä Mehiläisessä. Onneksi vaikutus on ohi menevää. Tehkää esteettiset operaatiot osaavalla plastiikkakirurgilla!

      • minnariitta73

        Onhan niitä hyviäkin hammaslääkäreitä. Kullamaa leikkaa Virossa rintoja ja on hammaslääkäri.


      • uygiuiljkl
        minnariitta73 kirjoitti:

        Onhan niitä hyviäkin hammaslääkäreitä. Kullamaa leikkaa Virossa rintoja ja on hammaslääkäri.

        Taas näitä suomalaisten plastiikkakirurgien levittämiä juttuja. Voihan peruskoulutus olla miltä lääkärikoulutuksen linjalta tahansa, ratkaisevinta on jatkokoulutus ja erikoistuminen. Esimerkiksi mainittu Kullamaa on erikoistunut mm. Suomessa ja muualla ulkomailla plastiikkakirurgiaan. Toisaalta hammaslääkärin peruskoulutuksesta luulisi olevan huomattavaa hyötyä kasvojen alueen plastiikkakirurgiassa.

        Onhan näitä ylilyöntejä tapahtunut Suomessakin. Eräs ortopedi esiintyy sisätautien ja erityisesti diabeteksen asiantuntijana.


    • imnot

      Retin-A voiteet eivät vaan sovi kaikille. Ei se ole lääkärin vika,eikä hän tuota varmasti tahallaan tehnyt. Todella monet normaalit ihmiset hehkuttavat niiden tehoa keskustelufoorumeilla ja uskon että joillekin sopii. Minulle toivat vaan juonteita enemmän ensiin,eikä kyse ollut ihon kuivuudesta. Lopetin käytön,juonteet vaan pysyivät kuukausia. Laitoin lopulta filleriä ja jatkossa kierrän nuo voiteet kaukaa.

    • Varoitus

      Varoitus täältäkin ja nosto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe