Avoin suhde, ollako vai ei olla? Miesten mielipiteitä vailla

suljettu avoin

Mieheni ehdotti meille avointa suhdetta. Suostuin siihen vastahakoisesti pitkien keskustelujen jälkeen. Teimme yhdessä selkeät säännöt. Avoin suhde alkoi. Minulla alkoi olemaan vientiä, mutta miehelläni ei. Miehestäni tuli todella mustasukkainen, vaikka toimin yhdessä sovittujen sääntöjen mukaisesti. Nyt hän haluaa lopettaa avoimen suhteen ja minä jatkaa.

Mitä miehelle tapahtui? Hän vaatimalla vaati vapaata suhdetta ja nyt hän on aivan toista mieltä asiasta. Ota teistä miehistä sitten selvää.

8

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli luulotautinen

      "Mitä miehelle tapahtui?"

      Tuli todellisuus vastaan, ja mieli muuttui. Vanha sanonta "Soitellen sotaan" kuvaa tätä aika hyvin.

      Uskonnollisesti sanaillen: Miehesi oli ennen. ns.kirjanoppinut, ei siis tuntenut vielä todellisuutta, luuli vain tietävänsä. Mutta nyt, kun hän ensimmäisen kerran tunsi todellisuuden kosketuksen, hän vasta tuli oikeasti tietämään.

      Tätäkin kuvaa elävästi vanha sanonta: "Luulo ei ole tiedon väärti" (väärti=veroinen)

    • röh röh

      Miehesi siis ehdotti että te eläisitte niinkuin siat läävässä Että kummallakin on oikeus maata ja röhkiä toisen samanlaisen (sian) kanssa. Nyt kun sinä aloit toimimaan sopimuksen mukaan, (helposti aivopestävä) mies ei, se ei enää kuulostanutkaan ihanalta lääväelämiseltä hänen mielestään.

      Ehkä auttaisi jos hankkisitte läävään lisää olkia, kaukalon ja oikein kunnolla röhkisitte niin että kaikki muutkin tajuavat älykkyysosamääränne. Tai ei tarvitse, muut jo tietävät sen.

      Röh röh...

      • suljettu avoin

        Kuka sanoi, että olen kokeillut vapauttani loppuun asti käytännössä? Joten voit röhkiä ihan rauhassa siellä omassa läävässäsi. Jos sulla sattuu kumppani olemaan.


      • apvkstcon
        suljettu avoin kirjoitti:

        Kuka sanoi, että olen kokeillut vapauttani loppuun asti käytännössä? Joten voit röhkiä ihan rauhassa siellä omassa läävässäsi. Jos sulla sattuu kumppani olemaan.

        moi jos oot vielä miespuolisen mielipiteitä vailla niin hanki pre paid kortti ja laita viestiä numeroon 041-7274270 niin saat vaan asiallisia vastauksia,ja tukea


    • apvkstcon

      juu jos mies on kerran asiaa ehdottanut niin älä suostu lopettamaan, jos kerran vapaa suhde hyvältä tuntuu.

      Kunnon mies on aina vakaa ja järkähtämätön mielipiteissään..eli mitä tuli sanottua ja sovittua, se pitää.

      Itekkin pidän vapaan suhteen ideaa hienona.
      sexuaalisuus on varmaanki paljo aktiivisempaa kun kohtaa aina uusia
      mielenkiintosia petikavereita

      toista ei voi omistaa

    • Näinhän se on !

      Miehellesi ei tullut mieleen, että avoin suhde on naiselle paljon edullisempi kuin miehelle, koska (ainakin seksi-)seuraa löytyy aina... Nyt sitten iski kateus ja mustasukkaisuus.

    • Niin mikäs NALLEKARHU täällä on? Olen kaveri joka etsii SINUA! Tässä vähän
      lisää sitten minusta! Ja jos haluat kysellä lisää niin kysele! Ja jos olet edelleen kiinostunut sitten minusta niin... Vähän vaikeata näin aluksi alkaa kehua näin itseäni, mutta yritän nyt oikein kovasti jos.. Olen ihan katseenkestävä (siis normaali), hyvin nuorekas. Urheileva ja muutenkin fiksu oloinen savuton kaveri. Joo mun ulkoiset mitat on 183 Cm, n.90 Kg. Hiukset on tumman ruskeat ja siistit lyhyet, silmät on Suomen siniset-harmaat. Pilkettä silmäkulmassa oleva ja siloposkinen terve nuorekas kaveri. Ns. Aivan normaalli Suomalainen MIES!
      (NALLEKARHU JOTA SAA RUTISTAA) Jalat maassa oleva puhuva ja pussaava, mutta myös se lapsenomainen uteliasuus ja innostustuskyky on tallella, lempilajejani ovat mm. Ajattelu, ihmettely, kyseleminen ja kommunikointi. Harrastuksiin kuuluu mm. Uinti ja talvella hiihto ja laskettelu joskus punttisali. Saanko soittaa sinulle! Niin sovitaan sitten milloin voime tutustua toisiinmme tarkemmin, Kenties jo hyvin nopeastikin. Jos sinulle vain sopii? Ja haluat tälläisen mukavan kaverin vaikka silloin tällöin hieromaan itseäsi! Silloin tällöin kuin sinulle vain sopii. Voin tulla sinne sinun luoksesi vaikka HETI! Arki aamusta jos me niin vain sovitaan. Voin antaa sulle ihanan kokovartalo hieronnan niin siinä sitten voime tutustua kaikessarauhassa ajankanssa! SAANKO TARJOTA SINULLE IHAN TAVALISTA TANTRA HIERONTAA!
      Hieronta alkaa päästä tai niskasta rentouttavalla hieronnalla / hyväillyllä.
      Tämän jälkeen voidaan siirtyä kaulaa ja rintojen ylä lihaksia hierotaan hyvin kevyesti hellivillä pitkillä ja rentouttavilla vedoilla. Rentoutumisen aikana siiryn hartioihin, olkapäät ja kädet. Erilaiset hierontaliikkeet vapauttaavat tukoksia, jolloin energia pääsee virtaamaan paremmin sinun kehossasi. Käänyt nyt vatsallesi. Erogeenisten pisteiden etsintämenetelmä saattaa tuottaa miellyttäviä yllätyksiä sinulle! Aloitan ensin sivelemällä selkäsi alhaalta ylöspäin pitkin rauhottavin vedoin koko kämmenellä. Siten hartioihin, alaselkää, pakaroihin ja jalkoihin. Jalkojen hieronta aloitan nilkoista tai jalkapohjista ja siiryn pikkuhiljaa ylemmäs, aina sisäreisiin ja pakaroihin asti. Seuravaksi käänyt selälleen ja jos haluat niin sinun alavartalosi peitellään. Aloitan sormista kämmenen kautta käsivarren sisäpintaa pitkin rinnannipukkaan kulkevalta linjalta. Painelen niitä hellästi mutta tuntuvasti ja aloitan sinun rinnan alueen hieronnan / hyväilyn. Vatsalta siirytään hieromaan jalkoja aloitan jalkapohjista nilkoista ja lähen liuvuttan käsiä ylös päin jatkaen
      lonkkanivelten ympäri ulkokautta takas alaspäin...
      TÄRKEÄÄ ! HIEROTTAVALLA ON HIERONTAHETKESSÄ KAIKKI VALTA JA HÄN SAA KOKO AJAN PYYTÄÄ HIEROJAA TEKEMÄÄN TIETTYJÄ ASIOITA JA MYÖS OLEMAAN TEKEMÄTTÄ JOTAIN ASIOITA. YLLÄMAINITTU HIERONNAN KULKU ON VAIN ESIMERKKI ERÄÄNLAISESTA HIERONTASESSIOSTA. HIERONNAN TAVOITTEENA ON HIEROTTAVAN RENTOUTUMINEN, HYVINVOINTI LUOTTAMUS ON MOLEMPIEN YHTEINEN ASIA!
      Tantrahieronta on aistillista ja intiimiä kokovartalohierontaa! Rauhallinen ja turvallinen tila rentoutumisen, kosketan hyvin kevyesti sivellen ja rakastaen ihoasi ja sen öljyistä paljasta pintaa. Annan kaikki hellyyteni tulla käsiini ja virrata sormistani sinun ihanaa kehoosi, kunes rentoudut täysin ja olet valmis ottamaan vastaa hyväilyni ja kosketukseni. Hyväilen sinua hitaasti ja hyvin hellästi rakastaen. Niin kuin sinulla olisi rajattomasti aikaa nautiskella hyvin herkästä tilasta. Olet hyvin tietoinen ja rakastat kosketusta, annat itsellesi luvan tuntea ja kokea sen kaiken mitä tulee sydämestäsi. Anna tunteiden virrata esiin ja koe ne niiden ilmentyessä. On hyväksi kaikki tuntemasi tunteet:) Anna itsesi luvan nauti minun kosketuksesta! Voit nauttia pelkästään ihanasta tunteesta ja hellyydestä:) Ei siis mitään väkisin vaan jos siltä tuntuu! Kyseessä vähän piristystä sinun arkeesi ja sen rutiineihin. VÄHÄN LUKSUSTA SINULLE!
      KÄYTTÄN ERI TEKNIIKOITA! TANTRA, TUINA, SHIATSU, VYÖHYKETERAPIA
      T:) SINUN HIEROJA JANI 040 3797366 [email protected]

    • Jipo1

      Hän ei vaan kestänyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3226
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2724
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      117
      2719
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2123
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 175
      1365
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1160
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe