harmonylife - hairbell shampoo&hoitis

toimiko sulla?

Heti tähän alkuun sanon: älkää te kaikkitietävät jotka ette ole kokeilleet kyseistä tuotetta tule sanomaan ettei hius kasva 1- 1,5cm enempää kuussa koska toisin on todistanut jo pelkkä risiiniöljy omalla kohalla.

Hairbell shampoo & hoitoaine lupaavat jo 30päivän kokeilulla aiempaa tuuheammat sekä nopeammin kasvavat hiukset joka toisen tai kolmannen päivän käytöllä. 2x250ml shampoo&hoitoaine pullo maksaa harmonylifen sivuilla n.32e postikulut. Pullojen pitäisi riittää 2kk ajaksi hiusten pituudesta riippumatta koska jopa hoitoaine hierotaan vain päänahkaan. Latvoihin voi käyttää samalla jotain omaa (itsellä trsemme keratin hoitis). Harmonylifen sivuilta lisätietoa.

muutama kysymys kokeilleille: kuinka kauan olet käyttänyt? milloin huomasit tuloksia/ huomasitko ollenkaan? Riittikö aineet 2kk, lyhempään vai kauemmin? olisitko valmis tilaamaan uudet pullot/tilasitko? muutenkin kokemukseen perustuvia arvosteluja :)

Itse pesen tänään kolmannen kerran. Hairbell hoitoaineen olen aina illalla hieronut päänahkaan virutettuihin hiuksiin yöksi ja pessyt aamulla hairbellin shampoolla. Jos ei muuta niin hiukset on ainakin ihanan silkkisen sikeät ja takuttomat. Tuloksia ei vielä tietenkään huomaa muutakuin pesun jälkeisessä laadussa. Kasvattaa tai ei niin olen valmis käyttämään tulevaisuudessakin tätä tuotetta ihan senkin takia miten iiiihanat hiuksista tulee pesun jäljiltä :)

10

5281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaapsas

      Onko muilla kokemuksia kyseisestä tuotteesta? Käytittekö aineita vain päänahkaan vai kaikille hiuksiin?

      • kyllä, se toimii!

        Hei :) Mä oon käyttänyt nyt about kolme kuukautta joka toinen päivä kun pesen hiukset. Kavupyrähys (2,5cm) tapahtui ekan ja toisen käyttö kuun välissä että mittaa oikeasti tuli lisää, sen huomasi pituudesta silmämääräisesti sekä runsaasti tupsahtaneesta juurikasvusta, eli itsellä on ainakin ollut hintansa väärti :)
        Shampoota kuin shampoota hierotaan ainoastaan päänahkaan ja viruttaessa se pesee tarpeeksi latvojakin eli ei kannata kuivattaa pituuksia turhalla shampoon hinkutuksella niihin saati shampoota (varsinkaan näin kallista!)
        Hoitoaine myös hierotaan ainoastaan päänahkaan, se lukee hairbell purkin ohjeistuksessakin. Ei se pituuksissa mitään kasvata, ainoastaan turhaa tuhlausta jälleen varsinkin kun kyse on kasvua lisäävästä tuotteesta. Tätä hoitoainetta kuluu muutenkin puolet enemmän kuin shampoota koska se ei levity yhtä hyvin.
        Itse käytin hoitoaineen kaverina tehohoitoa latvoihin ja annoin vaikuttaa saman aikaa kun hoitoaineen päänahassa (yleensä aina ainakin 5min) joskus myös hieroin hairbell hoitista yöksi hautumaan hiusturbaanin alle ja pesin vasta aamulla/päivällä pois, viikonloput mahollisti hyvin tän muhitteluhoidon :) pituuksiin kannattaa samalla laittaa jotain; hoitista, öljyä, tehohoitoa ym.


    • ostin ja petyin

      itse käyttänyt reilun kuukauden, mutta mitään eroa hiusten kasvussa ei ole ollut. Tiedä sitten. Käytän shampoot ja hoitoaine purnukat kuitenkin loppuun. Itse en usko kasvunopeuden kiihdyttämiseen shampoitten avulla, mutta voihan se joillakin ehkä toimia.

    • ihanoktuote

      Itse olen käyttänyt tuotteita noin 2 kk ja noin joka 3. päivä pessyt näillä hiukset. Pituutta ei ole tullut normaalia enempää, mutta ilokseni uutta hiusta on alkanut kasvaa :) Miinusta on, että hiusjatkeeni ovat karhentuneet enemmän kuin normaalisti, mutta omat hiukset on ok. Saman asian ajaa kampaamosarja Nioxin. Tämä on vain kalliimpi kuin Hairbell. Nioxinilla Myös hyviä tuloksia aktivoimaan uusien hiusten kasvua ja vahvistamaan (Huom! Siis uusi hius kasvaa vahvempana!)

    • eiapuasiitäkään

      olen käyttänyt 6kk ja joopas joo..ei mitään eroa entiseen. kaikkea ne keksiikin että saavat rahastettua hyväuskoiset ihmiset

    • xhvvj

      Mä tilasin jo toisen satsin, ihan senkin vuoksi, koska on todella hyvä hoitoaine, tekee hiuksista niin silkkiset ja pehmeät. Tällä kertaa tilasin myös keratiini shamppoon ja hoitoaineen ja tehohoidon. Olen niin tyytyväinen näihin tuotteisiin. En niinkään kasvun takia, mutta ovat muutenkin niin hyviä tuotteita.

    • Täyttähumpuukia

      Olen käyttänyt niitä kohta vuoden, ei sitte mitään tehoa, paska tuote, lupaa paljon, mutta ei anna yhtään mitään, tyhjän saa maksamattakin.

    • tiedetodistaa

      Ihmiset on ,kun keskiajalla uskovat kaikkea humpuukia.

      • Minäävain2

        Mulla on hyväkuntoiset, pitkät ja paksut hiukset, jotka kasvavat nopeesti ilman mitään keinotekoisiakonsteja.


    • Anonyymi

      Hei
      Kysyisin kuinka usein hiukset tulee pestä?
      Kerran, kaksi viikossa vai joka päivä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7721
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      77
      3744
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1323
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1077
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1007
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      56
      1005
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      833
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      708
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      705
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      663
    Aihe