Mies ei vastaa

kesäheinä

Olen ollut kaukosuhteessa pari vuotta miehen kanssa. Suhteemme alussa hänellä oli myös muita naisia,väitti minulle kuitenkin olevani ainoa. Tästä minulle on jäänyt mustasukkaisuus ja epävarmuus. Taas viikon loppuna tuli riitaa,koska pelkää,etten ole ainoa. Olen kysynyt häneltä tekstarilla useamman kertaa eilen ja tänään,haluaako erota. Eihän hänellekään ole kivaa olla jatkuvan epäilyksen alla. Hän ei kuitenkaan vastaa mitään. Auttakaa,mitä sen miehen päässä liikkuu.

6

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miesmiäs

      No jos varmaksi tiedät, että suhteenne alussa oli muitakin naisia ja silti väitti sinun olevan ainoa, niin mieshän valehteli sinulle. Valehteli siis jo heti suhteenne alussa. Kannattaako valehtelijaan luottaa? Nou.

    • Miksi kiusata itseää

      Suhteessa kuin suhteessa pitää olla sen luottamuksen kunnossa. Mistä merkeistä olet päätellyt, että hänellä on edelleen näitä muita naisia? Perustuuko epäilyksesi vain omaan kuvitelmaan vai onko ihan konkreettistakin näyttöä asiasta?
      Itse olen myös etäsuhteessa ollut muutaman vuoden ja samoin luottamuksen kanssa on ollut ongelmia. Itse olen rehellinen ja avoin ihminen ja ihmetyttää välillä miehen sulkeutuneisuus puhelinta myöten.Lisäksi yhteydenpitomme takkuilee siten ettei mies vastaa viestiin joskus ollenkaan ja saa minut sitten ihmetyksen/ huolen valtaan, että onko kaikki hyvin. Eikä yhteydenpitomme todellakaan ole enää päivittäistä, hyvä kun viikottaista siihen nähden, mitä se oli suhteemme alkutaipaleella. Olenkin ottanut tämän rehellisyys suhteessa/ muut naiset asian puheeksi parikin kertaa ja miesystäväni kyllä tietää, että meidän suhde loppuu, jos hänellä on joku muu.
      On hyvä, että olet pohtinut sekä hänen, että itsesi kannalta tilannettanne ja eihän tuommoinen tee hyvää kummallekaan. Itse en vaan ymmärrä mieheltä/ naiselta tuollaista pelailua suhteessa, hän ei varmaan ymmärrä, että särkee tuolla tavalla oman tunne-elämänsä tyystin ja on jotenkin rikki ihmisenä, jos tuollaista touhuaa.
      Jos itsekin olet kysynyt häneltä sitä, että haluaako hän erota? Niin hän varmaan miettii samaa, että haluatko sinä, mutta miksi olla suhteessa, josta tullut ikävä kaikin puolin eli riitelette keskenänne ja sinä sekä hän elätte jatkuvassa epäilyksen/epävarmuuden tilassa. Onko se nautinnollinen suhde enää ollenkaan?

    • konttuura

      Kuinka hyvin tunnet miehen ja hänen taustansa? Onko pettänyt aikaisemmissa suhteissaan? Kysele muilta ja ota selvää, miehen sanaan ei kannata pelkästään luottaa, koska näköjään valehtelee. Kukaan ei voi tietää mitä miehen päässä liikkuu, mutta aika välinpitämätöntä toimintaa on tuollainen vastaamattomuus, lapsellistakin.

    • hellepukka

      Miten kävi? Ystäväni samassa tilanteessa ja yritän auttaa.

    • -----

      Itse saattaisin kyllä mennä jotenkin lukkoon ja ärsyyntyä, jos minua epäiltäisiin ja syytettäisiin uskottomuudesta ja sitten tivattaisiin tekstiviestillä haluanko erota. Varmaan siis vetäytyisin..Vaikka inhoankin puhumattomuutta/vastaamattomuutta. Poikaystäväni harrastaa sitä myös, eli ei välttämättä vastaa kaikkiin kiivastuksissani kirjoittamiini viesteihin, joskus siis ihan ymmärrettävästi, mutta joskus kylllä ihan turhaan ja se tuntuu kylmältä ja loukkaavalta.

    • Pikkulady

      Tollanen mies on juuri se jolla useita naisia :) Itse olen myös vuosia kuunnellut valheita. Sitten kun paikat käyvät liian kuumaksi mies luopuu ja etsii laumaansa uuden että maitokiintiöt pysyisivät samana ja taas huippuhetkellä lauetessaan kysyy "saako tulla:) Panomies on aina panomies loppuun saakka ja kenenkään on turha kuvitella häntä omistavansa. Todellisuudessa onneton ja jonkin asteen erakkokin. On tottunut naimaan useaa ja saa kiksinsä jännityksestä. Mukavaahan se on kun on useita ja naiset laittavat ruokaa, juottavat ja tekevät kaikkensa että pukki tyytyväinen ja hyvillä mielin. Itsekäs narsisti hän on ja ajattelee aina vain itseään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      302
      3508
    2. 204
      2971
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      235
      2015
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1435
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    8. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1324
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe