Mies on kiinnostunut~minä en~tai päinvastoin

neiti ruiskukka

Onko muilla samaa ongelmaa? Eli olette kiinnostunut jostain tyypistä, joka ei sitten olekaan teistä kiinnostunut tai teihin on kiinnostunut, joku tyyppi, josta ette itse ole kiinnostunut?

Mulla nää jutut tuntuu menevän aina jotenkin ristiin. On miehiä, jotka osoittaa kiinnostusta, mutta omalta puolelta niitä kiinnostuksen tai ihastumisen tunteita ei vaan ole vaikka miten haluaisikin. Sitten saattaa olla itse kiinnostunut, mutta mies on jotenkin viileän tai etäisen oloinen. Ei oikein tiedä miten sinnikkäästi jotain miestä edes viitsii yrittää ettei vaikuta ihan totaalisen epätoivoiselta tai tee muuten vaan itsestään typerää. Ja miten selkeän kiinnostuksen ilmaisun mies naiselta tarvitsee, että asia menee jakeluun.

Mukaan mahtuu myös sellaisia tapauksia, jossa itse en aluksi ole ollut kiinnostunut, mutta mies on aika sitkeästi yrittänyt. Sitten kun alan lämpenemään ja kiinnostumaan niin kiinnostus lopahtaakin vastapuolelta. Näissä tapauksissa mies on tosin saattanut etsiä jotain enemmän seksiseuran tyyppistä ja kun on tajunnut, että olen oikeasti vakavissani liikenteessä niin häippäissyt takavasemmalle. Muutenkin tuntuu, että ovatko miehet jotenkin sitoutumiskammoisia. Onko oikeasti olemassa vakavissaan olevia miehiä liikenteessä? Näin monet miehet sanovat, mutta käytännössä kuitenkin paljastuu usein jotain ihan muuta.

En olisi kuitenkaan heti ketään alttarille raahaamassa, joten ei mun pitäis mikään liian pelottava tapauskaan olla :) Totta kai ensin pitää tutustua rauhassa, oppia tuntemaan ja yleensäkin selvittää onko suhteella tulevaisuutta.

Miksi tän pitääkin olla näin vaikeaa välillä?!

27

588

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Onko muilla samaa ongelmaa? Eli olette kiinnostunut jostain tyypistä, joka ei sitten olekaan teistä kiinnostunut tai teihin on kiinnostunut, joku tyyppi, josta ette itse ole kiinnostunut?"

      Ensimmäinen on tuttua. Tai ainakaan kukaan ei ole näyttänyt kiinnostustaan.

    • Paljon Oppinut

      "Onko muilla samaa ongelmaa? Eli olette kiinnostunut jostain tyypistä, joka ei sitten olekaan teistä kiinnostunut tai teihin on kiinnostunut, joku tyyppi, josta ette itse ole kiinnostunut?"

      Kaikille noin käy. - Tutustu tasoteoriaan, se selvittää syitä

      "Mulla nää jutut tuntuu menevän aina jotenkin ristiin. On miehiä, jotka osoittaa kiinnostusta, mutta omalta puolelta niitä kiinnostuksen tai ihastumisen tunteita ei vaan ole vaikka miten haluaisikin."

      Koet heidät alempitasoiseksi itsesi kanssa tai saman tasoiseksi, mutta naiset haluavat ja ihastuvat vain ylempitasoisiin.

      " Sitten saattaa olla itse kiinnostunut, mutta mies on jotenkin viileän tai etäisen oloinen. Ei oikein tiedä miten sinnikkäästi jotain miestä edes viitsii yrittää ettei vaikuta ihan totaalisen epätoivoiselta tai tee muuten vaan itsestään typerää. Ja miten selkeän kiinnostuksen ilmaisun mies naiselta tarvitsee, että asia menee jakeluun."

      He ovat ylempitasoisia joten he eivät ole todella kiinnostuneita sinusta.

      "Mukaan mahtuu myös sellaisia tapauksia, jossa itse en aluksi ole ollut kiinnostunut, mutta mies on aika sitkeästi yrittänyt. Sitten kun alan lämpenemään ja kiinnostumaan niin kiinnostus lopahtaakin vastapuolelta. Näissä tapauksissa mies on tosin saattanut etsiä jotain enemmän seksiseuran tyyppistä ja kun on tajunnut, että olen oikeasti vakavissani liikenteessä niin häippäissyt takavasemmalle."

      Se johtuu siitä että nuo miehet ovat sinua ylempitasoisia ja kelpaat heille vain panoksi.
      Rationalisoit asiaa että se johtuu siitä kuinka käyttäydyt jne. jotta voisit pyydystää ylempitasoisin miehen (muut palstat kuten miten mies isketään, suhteen aloittaminen etc. ovat täynnä noita "miten seksisuhde muutetaan rakkaussuhteeksi" kysymyksiä joissa naiset nussivat pelimiehen/ylempitasoisen miehen kanssa ja kuvittelevat kaikenlaista vaikka ovat vain huvivälineitä)

      "Muutenkin tuntuu, että ovatko miehet jotenkin sitoutumiskammoisia. Onko oikeasti olemassa vakavissaan olevia miehiä liikenteessä? Näin monet miehet sanovat, mutta käytännössä kuitenkin paljastuu usein jotain ihan muuta. "

      Ahaa.
      Tähän on yksinkertainen syy kuten selitin ylempänä.
      Rationalisoit asiaa että mistä asiaa kiikastaa vaikka kyse on siitä että he ovat vain sinua ylempitasoisia.
      Sen jälkeen jatkat saa keksimällä että he ovat sitoutumiskammoisia.
      Tätä samaa kuulee muiltakin naisilta:
      -Minua ei kiinnosta 90% miehistä, mutta ne 10% miehistä jotka kiinnostavat ovat "sitoutumiskammoisia" joten kaikki miehet ovat sitoutumiskammoisia.

      "En olisi kuitenkaan heti ketään alttarille raahaamassa, joten ei mun pitäis mikään liian pelottava tapauskaan olla :) Totta kai ensin pitää tutustua rauhassa, oppia tuntemaan ja yleensäkin selvittää onko suhteella tulevaisuutta."

      Yritä nyt ymmärtää että puhut pukille.
      Kerrot että et ole pelottava etkä halua ketään raahata alttarille ja rauhassa pitää tutustua kun puhut miehistä jotka ovat sinua ylempitasoisia ja haluavat sinulta lähinnä hetkellistä/väliaikaista seuraa.

      Ei, suhteellanne ei ole tulevaisuutta koska olet heitä selkeästi alempitasoinen.

      "Miksi tän pitääkin olla näin vaikeaa välillä?! "

      Koska et ymmärrä omaa tasoasi ja kapsahdat katajaan kun yrität kurkottaa kuuseen.

      Toista ketjua lainaten: VIKA ON SINUSSA. KATSO PEILIIN.

      • Womanx

        Kommenttia sinulle ja alkuperäiselle.

        Alkuperäiselle: totta on nuo havainnot. Muistan jo koulun alaluokilta saakka, että kiinnostumiset/ihastumiset eivät tapahtuneet ajallisesti samalla hetkellä.

        Tasoteoria kirjoittajalle: tasoteorioissa on oma järkensä, mutta ei ne selitä jokaista kohtaamista ja hetkeä. Jos on kyse hyvin saman tasoisista ihmisistä, niin et voi selittää heidän kohtaamisongelmaa tasoteorialla. Nythän sinä tuossa tekstissäsi selitit kaiken tasoteorialla.

        Mitä sitten tarkoitan? Sitä, että ihmisillä kiinnostus ei vaan herää saman aikaisesti. Jos joku ihastunut tulee täysin yllättäen sanomaan, että "alatko sä olemaan mun kanssa? Lähdetkö kahville?" niin vasta siitä hetkestä alkaen tämä henkilö vasta alkaa miettimään asiaa kun taas tämä kyselijä on asiassa muutaman metrin edellä.
        Jos on oikeasti kiinnostunut, niin pitää olla malttia odottaa sitä vastausta.


      • Super ATM
        Womanx kirjoitti:

        Kommenttia sinulle ja alkuperäiselle.

        Alkuperäiselle: totta on nuo havainnot. Muistan jo koulun alaluokilta saakka, että kiinnostumiset/ihastumiset eivät tapahtuneet ajallisesti samalla hetkellä.

        Tasoteoria kirjoittajalle: tasoteorioissa on oma järkensä, mutta ei ne selitä jokaista kohtaamista ja hetkeä. Jos on kyse hyvin saman tasoisista ihmisistä, niin et voi selittää heidän kohtaamisongelmaa tasoteorialla. Nythän sinä tuossa tekstissäsi selitit kaiken tasoteorialla.

        Mitä sitten tarkoitan? Sitä, että ihmisillä kiinnostus ei vaan herää saman aikaisesti. Jos joku ihastunut tulee täysin yllättäen sanomaan, että "alatko sä olemaan mun kanssa? Lähdetkö kahville?" niin vasta siitä hetkestä alkaen tämä henkilö vasta alkaa miettimään asiaa kun taas tämä kyselijä on asiassa muutaman metrin edellä.
        Jos on oikeasti kiinnostunut, niin pitää olla malttia odottaa sitä vastausta.

        "Tasoteoria kirjoittajalle: tasoteorioissa on oma järkensä, mutta ei ne selitä jokaista kohtaamista ja hetkeä. Jos on kyse hyvin saman tasoisista ihmisistä, niin et voi selittää heidän kohtaamisongelmaa tasoteorialla. Nythän sinä tuossa tekstissäsi selitit kaiken tasoteorialla."

        Kyllä tasoteoria pätee myös tuossa tilanteessa, ehkä voitaisiin puhua absoluuttisesta/subjektiivisesta tasosta. Tasoon vaikuttaa myös käytös eli itsevarmuus, näyttääkö mies haluavan oman tasoisiaan jne. Tästä syytä varatut usein kiinnostavat, vaikka miehen taso ei olisi perinteisillä mittareilla korkeampi, alitajuisesti viileä käytös tulkitaan korkeamman tason osoitukseksi.

        Suurin osa naisista ei tunnista näitä asioita itsessään, koska he uskovat kemiaan tms romanttiseen että kaikki vain tapahtuu. Kysehän ei ole laskelmoinnista, vaan naisen vaistoista jotka varmaankin on peräisin jostain kivikaudelta.

        Jos mietitte vaikka pelimiehiä, hehän juuri viestittävät korkeasta arvoista vaikka olisivat lyhyitä ja pienituloisia. Naiset TUNTEVAT olevansa turvassa korkean statuksen miehen kanssa joka pystyy suojelemaan naista ja lasta, vaikka tietoisesti hehän ovat vain bailaamassa ja kaikki vain tapahtuu ;)


    • Super ATM

      Kuulostaa varsin tutulta, kamunaiset eivät muusta puhukaan kuin tästä.

      - sytyt miehistä jotka haluavat seksiä mutta ei suhdetta
      - sytyt miehistä jotka eivät ole kiinnostuneita sinusta
      - ET syty miehistä jotka ovat kiinnostuneita sinusta MUTTA haluavat suhdetta eikä vain seksiä

      Huomaan tässä kaavan ;)

      Sytyt pelimiehistä, koska he osaavat painaa oikeista napeista. Yksikään nainen ei myönnä tätä, mutta silti baarista lähdetään juuri pelimiesten kanssa. Sitten kummastellaan että miksi se mies ei olekaan kiinnostunut seuraavalla viikolla. Ihme juttu, miks näin käy mulle ;)

      Sytyt miehistä jotka eivät ole sinusta kiinnostuneita, koska juuri kiinnostuksen puute viestii korkeammasta statuksesta...kyse on miehistä jotka saisivat muitakin naisia, ja tämä herättää sinun halusi.

      Eli sytyttääkseen sinut, miehen on viestittävä korkeaa statusta. Joko siten että sinun on jahdattava häntä, tai pelimiestempuilla. Jos mies yrittää sinua, mutta ei omaa pelimiestaitoja...no chance.

      Näin se aina menee.

    • Sillain on käynyt, et miestä kiinnostais (ainakin jonkunlainen viritys), mutta itse en ole ollut kiinnostunut. Monesti sellaiset tapaukset on olleet varattuja, jonkun kaverin exä, kaverimies haluaisi syventää ystävyyttä, joku joka haluaa pelkkää seksiä tai heti edellisen parisuhteen jälkeen en ole halunnut vielä mitään uutta... tms. Eli mun kiinnostumattomuudelle on ollut hyvä syy noissa tapauksissa.

      Sit mä mietin tilannetta toisinpäin ja en saanut mieleeni oikein mitään tapausta, jossa itse olisin ollut kiinnostunut, mutta mies ei. Tai ehkä mulla ei pääse sellaisia tilanteita oikeastaan syntymään.
      Teen aloitteita vain sellaisille miehille, jotka vaikuttaa selvästi olevan musta kiinnostuneita, eli pakkeja ei juurikaan tule.
      Toki olen käynyt esim. tindertreffeillä ja nettitreffeillä, joissa se kiinnostus syntyy vähän eri tavalla. Ehkä sitten kai sytyn sen verran hitaasti, että en ehdi pettyä jos toinen ei olekaan kiinnostunut. Hitaan hämäläisen hyvä ominaisuus... ;)
      Mietin myös, että hyvällä itsetunnollakin voi olla sen asian kanssa jotain tekemistä. Ymmärrän ja hyväksyn sen heti, jos toinen ilmoittaa ettei jatkoa tule. En jää murehtimaan tai vatvomaan sitä.

    • "Onko muilla samaa ongelmaa? Eli olette kiinnostunut jostain tyypistä, joka ei sitten olekaan teistä kiinnostunut tai teihin on kiinnostunut, joku tyyppi, josta ette itse ole kiinnostunut?"
      Tosi tuttua juttua on tuo kyllä. Sellaiset jotka tuntuu kiinnostavilta eivät edes vilkaise päinkään, kun taas semmoset yleensä jotka ei kiinnosta niin kattelevat ym. Tää on iänikuinen dilemma.

    • neiti ruiskukka

      Tässä on kaikille vähän yhteisesti vastausta. Itse en nyt kyllä ihan täysin jaksa uskoa tuohon tasoteoriaan vaikka siinä ehkä jotain perää voi ollakin. Mun on myös vaikea yrittää määritellä itseäni tai muitakaan ihmisiä mihinkään tasoihin.

      Kiinnostun aika lailla jotenkin samantyyppisistä ihmisistä kuin mitä itse olen. Tietysti joissakin ominaisuuksissa voi olla eroja ja mies voi joiltakin osin olla minua tasokkaampi. Minä taas joltain toisilta ominaisuuksilta tasokkaampi. Se tärkein ominaisuus on kuitenkin se, että synkkaa henkisellä puolella, pystytään juttelemaan monista asioista ja miehellä on samantyyppinen arvomaailma ja ehkä joitain samoja tulevaisuuden suunnitelmia. Taustat ja luonteet ei mielellään mitään aivan ääripäitä. Siis silleen, että on helppo tulla toimeen. En mielestäni ole mikään kuuseen kurkottelija. Karsastan liian urasuuntautuneita, yli-itsevarmoja, superkomeita tai varakkaan ja hienon oloisia miehiä. Pelimiehet yritän kiertää mahdollisimman kaukaa. Ärsyttää kun he ovat sotkemassa vakavissaan olevien parin hakua...

      Lähinnä mietin vielä näitä tilanteita, joissa olen itse ilmaissut olevani kiinnostunut eikä mieheltä olekaan tullut ihan samanlaista vastakaikua. Että voiko olla, että miehen kiinnostus ei ole välttämättä vielä herännyt.. Tykkää esim. jutella, mutta ei ole vielä mielestään tutustunut tarpeeksi hyvin. En oo kuitenkaan noissa tilanteissa mitään suoria pakkejakaan saanut. Lähinnä se on ollut sellaista, että olen jutellut miehen kanssa ja vaikka kehunut häntä jostain, sanonut ,että vaikuttaa kiinnostavalta tms.., mutta mies on saattanut sivuuttaa asian, eikä ilmaista vastapuolista kiinnostusta. Jatkaa kuitenkin juttelua ihan normaalisti eikä ole karkuunkaan juossut. En oo siis suoraan ehdottanut mitään vaan koittanut keskustelun lomassa vähän selvittää mitä mies on minusta mieltä. Toisaalta jotkut miehet eivät ehkä oikein osaa lähteä tällaiseen keskusteluun mukaan. Osa ei ole tottunut itse kehumaan muita tai ottamaan kehuja vastaan. Mietinkin, että tarvitseeko miehet sen aivan suoran ehdotuksen ja toiminnan, että he yleensäkin tajuavat edes naisen puolelta olevan kiinnostuksen merkkejä ilmassa vai onko tuo (kehujen ja kiinnostuksen osoituksen sivuuttaminen) jo selvä merkki ettei kiinnosta.

      • mies..

        "Mietinkin, että tarvitseeko miehet sen aivan suoran ehdotuksen ja toiminnan, että he yleensäkin tajuavat edes naisen puolelta olevan kiinnostuksen merkkejä ilmassa"

        kyllä tarvitsemme :)


      • ht palstavisiitillä

        "Lähinnä mietin vielä näitä tilanteita, joissa olen itse ilmaissut olevani kiinnostunut eikä mieheltä olekaan tullut ihan samanlaista vastakaikua"

        Tervetuloa keskiverto/alempitasoisten miesten maailmaan. Etenkin baareissa. :D

        Mutta... Joskus silloin hyvin harvoin kun nainen on selkeästi vinkannut kiinnostusta suuntaani vaikkei ole sitä ihan suoraan niin sanonut, niin olen tehnyt juurinkin noin että olen vain jatkanut keskustelua ja ollut olevinaan "autuaan tietämätön" siitä että nainen on kiinnostunut. Syynä on ollut joko se, että nainen ei ole luonteen ja ulkonäön puolesta kiinnostanut minua yhtään. Ja kerran elämässäni se että nainen oli liiankin kaunis ja liian nuori että en vain voinut uskoa että minkäänlainen suhde naiseen olisi voinut kestää. Eikä ollut silloin itsevarmuutta ja uskallusta edes yrittää.

        Tuollaisten epäselvien signaaleiden sivuuttaminen on se helpoin tapa hoitaa tilanne niin että molemmat säilyttävät kasvonsa jos ei ole kiinnostunut.


      • jännäATM

        Tämä kysymys on aivan vilpitön: Jos me tarvitsemme sellaisen ihan suoran osoituksen kiinnostuksesta, niin mikä ongelma sellaisen tekemisessä on?


      • neiti ruiskukka
        ht palstavisiitillä kirjoitti:

        "Lähinnä mietin vielä näitä tilanteita, joissa olen itse ilmaissut olevani kiinnostunut eikä mieheltä olekaan tullut ihan samanlaista vastakaikua"

        Tervetuloa keskiverto/alempitasoisten miesten maailmaan. Etenkin baareissa. :D

        Mutta... Joskus silloin hyvin harvoin kun nainen on selkeästi vinkannut kiinnostusta suuntaani vaikkei ole sitä ihan suoraan niin sanonut, niin olen tehnyt juurinkin noin että olen vain jatkanut keskustelua ja ollut olevinaan "autuaan tietämätön" siitä että nainen on kiinnostunut. Syynä on ollut joko se, että nainen ei ole luonteen ja ulkonäön puolesta kiinnostanut minua yhtään. Ja kerran elämässäni se että nainen oli liiankin kaunis ja liian nuori että en vain voinut uskoa että minkäänlainen suhde naiseen olisi voinut kestää. Eikä ollut silloin itsevarmuutta ja uskallusta edes yrittää.

        Tuollaisten epäselvien signaaleiden sivuuttaminen on se helpoin tapa hoitaa tilanne niin että molemmat säilyttävät kasvonsa jos ei ole kiinnostunut.

        Kiitosta vaan, just siihen maailmaanhan mää kaipasinkin..:)

        Toisaalta nyt tulee vähän ristiriitaista neuvoa kun toisaalta sanotaan, että miehet tarvii sen aivan suoran ehdotuksenkin. Toisaalta tuostakin voi syntyä väärinkäsityksiä jos ne epäselvät signaalit vaan sivuutetaan, mutta sitten kai täytyy vaan kysyä ihan suoraan jos haluaa aivan satavarma olla.


      • neiti ruiskukka
        jännäATM kirjoitti:

        Tämä kysymys on aivan vilpitön: Jos me tarvitsemme sellaisen ihan suoran osoituksen kiinnostuksesta, niin mikä ongelma sellaisen tekemisessä on?

        No tarvitsetteko te? Itse en vaan oo sen tyyppinen ihminen, että menisin suoraan puolituntemattomalle heittämään jonkun treffipyynnön ilmoille. Haluan ensin vähän tunnustella maaperää ja selvittää onko sieltä miehen puolelta mahdollisesti jotain kiinnostusta. Tällöin ne suorat ehdotuksetkin osuu paremmin oikeaan osoitteeseen.


      • jännäATM
        neiti ruiskukka kirjoitti:

        No tarvitsetteko te? Itse en vaan oo sen tyyppinen ihminen, että menisin suoraan puolituntemattomalle heittämään jonkun treffipyynnön ilmoille. Haluan ensin vähän tunnustella maaperää ja selvittää onko sieltä miehen puolelta mahdollisesti jotain kiinnostusta. Tällöin ne suorat ehdotuksetkin osuu paremmin oikeaan osoitteeseen.

        No en voi puhua kuin omasta puolestani, mutta kyllä minä olisin ainakin kovin ilahtunut tuollaisesta. Enkä todellakaan osaa naisten yleisestä käytöksestä tulkita sitä onko se vain kaverillista ystävällisyyttä vai itsensä sillä tavalla tykö tekemistä, että minä sitten tajuaisin tehdä sen treffipyynnön.


      • neiti ruiskukka
        jännäATM kirjoitti:

        No en voi puhua kuin omasta puolestani, mutta kyllä minä olisin ainakin kovin ilahtunut tuollaisesta. Enkä todellakaan osaa naisten yleisestä käytöksestä tulkita sitä onko se vain kaverillista ystävällisyyttä vai itsensä sillä tavalla tykö tekemistä, että minä sitten tajuaisin tehdä sen treffipyynnön.

        okei.. no siis tuohan siinä on ollut toiveena, että se mieskin sitten osoittais kiinnostusta kun on itse ensin ilmaissut kiinnostuksensa ja tekis sitten mielellään sen suoran aloitteenkin. Tai voihan sen itsekin tehdä jos molemmin puoleista kiinnostusta on. Mutta tuota tässä pohdin, että jos itse osoittaa kiinnostusta ja mies ei siihen suuremmin reagoi, niin voiko silloin aina olettaa, että miestä ei vain kiinnosta vai voiko tuo reagoimattomuus johtua jostain muustakin?


      • jännäATM
        neiti ruiskukka kirjoitti:

        okei.. no siis tuohan siinä on ollut toiveena, että se mieskin sitten osoittais kiinnostusta kun on itse ensin ilmaissut kiinnostuksensa ja tekis sitten mielellään sen suoran aloitteenkin. Tai voihan sen itsekin tehdä jos molemmin puoleista kiinnostusta on. Mutta tuota tässä pohdin, että jos itse osoittaa kiinnostusta ja mies ei siihen suuremmin reagoi, niin voiko silloin aina olettaa, että miestä ei vain kiinnosta vai voiko tuo reagoimattomuus johtua jostain muustakin?

        Enpä osaa sanoa kyylä mitään tuohon. Ei meistä miehistäkään voi aina ihan selvää ottaa :D


      • neiti ruiskukka
        jännäATM kirjoitti:

        Enpä osaa sanoa kyylä mitään tuohon. Ei meistä miehistäkään voi aina ihan selvää ottaa :D

        no se on kyllä totta :D


    • Kympin Nainen

      Sinkkuusaikana itselleni tapahtunut ilmiö on ollut epätahtisuus. Minä olen hidas tutustumaan ja tarvitsen aikaa / tilaa, mutta miehet olisivat halunneet edetä nopeammin. Enkä puhu siis nyt seksistä, vaan he olisivat halunneet sitoutua vakavasti nopeammin kuin minä - mikä tuntuu oudolta kun väitetään miesten olevan sitoutumiskammoisia. Tästä on sitten seurannut omituisuuksia - minua on epäilty peluriksi ja/tai itse olen kokenut ahdistusta mm. painostuksen johdosta vaikka alussa olisi sovittu hitaasti edettävän. Mutta kukapa sitä tunteitaan pystyisi säännöstelemään tai pakottamaan. Hankalaa siis myös tuollainen epätahtisuus.

    • tukallinen mies

      Joo, näin miehenäkin tuollainen kuulostaa tutulta. Tuo epätahtisuus ennen kaikkea. Itse olen tyypiltäni sellainen heittäytyjä, että heittäydyn täysillä suhteeseen ja minulla on ollut muutama kokemus sellainen, jossa toinen osapuoli ei ole ollut siihen halukas, vaan on halunnut tutustua rauhassa ja hitaamminen. Sellainen ei sovi minulle, koska olen omassa elämässäni muutenkin sellainen, etten halua varmistella vaan heittäytyä elämään mukaan toi se mitä tahansa. Onneksi nykyisessä suhteessa toinenkin osapuoli on sellainen. Lisäksi joskus ollut esteenä myös se, että toinen osapuoli on ollut hirveän riippuvinen kaverisuhteistaan ja siinä menee sitten kaikki aika. Minä haluan omistautua suhteelle silloin kuin siihen alan, enkä jaksa enää kaikenmaailman kissanristijäisissä juoksemista. Teatteri ja muu kulttuuri on erikseen ja niissä onkin mukava käydä kullan kanssa yhdessä.

      • Gammaromeo

        Itsekin olen ns. heittäytyjä. Jotenkin vaan omasta mielestäni tiedän heti hyvin, kun sen itselleni passelin olen löytänyt. Enkä koe että asiassa pitäisi jarrutella. Ei toki tarkoita sitä, että muutamassa kuukaudessa pitäisi käytännössä yhteen muuttaa ja nähdä joka tai lähes joka päivä. Voisiko osa naisista haluta varmistaa että mies on tosissaan, siis silloin kun tosissaan olo on naisesta ihan toivottavaa.


    • näin siis

      Varattu = Neiti ruiskukka on kiinnostunut
      Sinkku = neiti ei ole kiinnostunut

    • atm1

      No aika harvoin, ensinnäkään naiset eivät osoita olevansa kiinnostuneita kuin korkeintaan kerran vuodessa tai parissa ja kyllähän se useimmiten on juuri niin, että sittenkin se nainen on joku YH, tai muuta sellaista. Itse taas en nykyään enää viitsi edes pistää netissä viestiä, saatika sitten livenä ketään lähestyä. Pari kertaa yritin joskus, mutta en saanut edes vastausta ja livenä ei ole koskaan sellaista tilaisuutta tullut vastaan.

    • Anonyymi

      Väkivalta,tyyli mies pitää pyydystää,ei käy,mies jotkut jakaa puhelin- numeroita kauppa Pakko jotkut jopa lääketiede reittiä kohta tulee uusi vamma sinulle k myynti,neste rsnkauksi. Kortti puhelut Mersu vahtuu.

    • Anonyymi

      Hyvin usein. Mä tuppaan vetämään puoleeni ääliöitä.

    • Anonyymi

      Mies saa naisen kun Kay kusella etta nainen nakee, Jo's on Isot Munat nainen kiinnostuu heti, viela kun laskettaa pari pieru a homma on hanskassa

    • Anonyymi

      Jokaisella naisella aivan varmasti ikään katsomaata on näitä miehiä jotka väkisin tupautuu seraan ja yrtys iskeä.Eikä perille menen milään kaunisti sanottuna Ei Kiinnosta. tev. Helsinki nainen ja leski 2v parisuhteesta.. todella en edes kinostunut kenestäkään

    • Anonyymi

      Ihana aihe. Vähän vanha ketju mutta hypätään mukaan.

      Olen vihdoin huomannut, mistä omat pariutumisongelmani johtuivat: minä tarvitsen ja tarvitsin miehen, joka ei koskaan rajoita minua. "Sopivantasoinen" (jos sellaista sanaa on pakko käyttää" mies on sellainen, joka antaa minun olla oma itseni. En tee yhtään mitään sen vuoksi, että joku toinen pitää siitä tai sitä tavataan tehdä. Läheisteni eteen olen kyllä valmis tekemään paljonkin, mutta silloin kyse on suoraan heidän rakastamisestaan ja sen osoittamisesta teoilla ja ajankäytöllä.

      En ymmärrä, minkä luokituksen mukaan sitoutumiskammoinen mies olisi tasokas. Ei ole eikä ole koskaan ollut.

      En ymmärrä sitäkään, minkä luokituksen mukaan muiden tahdon mukaan elävät ei-rohkeat henkilöt olisivat sopivia parisuhteeseen sillä perusteella, että he olisivat "samantasoisia". Tässä ryhmässä elävät pahimmat naisten rajoittajat, joille kaikenlainen massasta poikkeavuus on kauhistus.

      Tasoteoria on aina ollut puutteellinen. Se jättää pois muuttujia, jotka vaikuttavat valintoihin ja sopivuuteen erityisesti niiden naisten ja miesten kohdalla, joiden elämänarvot ja valinnat poikkeavat valtavirrasta.

      🦄

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      241
      3445
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      119
      2089
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      99
      1524
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      195
      1382
    5. Olen päättänyt saada sinut

      Minua ei estot pidättele. Otan vaikka väkisin.
      Ikävä
      23
      1269
    6. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      33
      1204
    7. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      111
      1197
    8. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1083
    9. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      48
      1079
    10. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      1030
    Aihe