Vesipaastolla 10 päivän laihdutus

lihava nainen

Moikka. Alotan huomenna vesipaaston, jotta saisin edes vähän kiloja pois ennen kuin koulut taas alkaa. Mua on kiusattu tosi paljon ylipainon takia, enkä jaksa sitä enää yhtää. Olen lyhyt nainen ja painan 71kg. Vesipaaston aikana juon pari litraa vettä ja liikun sen verran, mikä tuntuu hyvältä. Olen lukenut artikkeleita ja kirjan vesipaastosta, joten tiedä mitä oon tekemässä. Tänään syön vielä kevyemmin, ja huomenna aloitan. Suolihuuhtelua en tee.

7

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lihava nainen

      Ensimmäinen päivä ohi. Olo oli kokoajan tosi hyvä ja kävin tunnin kävelylenkillä. Kertaakaan ei huimannut, vaikka sitä ootinki - maha tosin tuntu tyhjältä. Illalla teki mieli ruokaa mutta en onneksi sortunu. Tästä jatketaan.

      • Aivan väärin

        Turhaa homma. Sinua kiusataan siksi että ovat päättäneet kiusata jotakuta ja sinä olet helppo uhri. Tulet huomaamaan että kiusaaminen jatkuu edelleen laihduttuasi koska annat heikkouden näkyä. Siinä ohessa tuhoat terveytesi typerillä paastoilla. Ei paastoamalla painoa pudoteta. Menetät vain vettä ja lihaksesi. Kun väsyt vesi tulee takaisin ja lihaksen tilalle rasvakudos.


    • Ei paastoille

      Paljon terveellisempää ja pysyvämpiin tuloksiin pääset hallitulla syömisellä. Tuollainen paasto pudottaa hetkellisesti painoa mikä johtuu tosiasiassa nesteen poistumisesta ja suoliston tyhjenemisestä. Mitään pysyvää hyötyä tuosta ei ole.

      Jos haluat todella ylipainoa pois kannattaa edelleen syödä, harkitus suunnitelman mukaan. Hyvä painonpudotusvauhti on puoli kiloa viikossa. Tähän vauhtiin pääsee ilman terveydellisiä haittavaikutuksia ja turhaa kärsimystä. Myöskin lihasten menettäminen on minimaalista.

      Tuohon kiusaamiseen en osaa ottaa kantaa koska en tunne tilannetta mutta arvelen että perussyyt eivät tule muuttumaan vaikka kuinka vesipaastolle ryhdyt. Ne ovat huomattavasti syvemmällä eikä niitä yhdellä hokkuspokkuskonstilla tulla muuttamaan. Kehoittaisin kääntymään asiantuntijoiden puoleen.

    • kohta ex lihava

      Myös minä olen vesipaastolla. Ja se toimii todella. Ensimmäiseksi lähtee tietenkin neste mutta sitten alkaa rasvat sulaa. Osta apteekista ketoositikkuja joilla voit seurata ketoosin voimakkuutta. Diabeetikot käyttää näitä seuratakseen etteivät joutuisi ketoosiin, minä seuraan että olisin mahdollisimman voimakkaassa ketoosissa! Keväällä sain 8 kg sulatettua 3 viikossa, eikä tehnyt heikkoakaan. Kun lopetin, vain nesteet tuli takaisin n. 2 kg. Nyt on seuraavan 8 läskikilon poiston aika. Punnitsen itseni aina aamulla ja merkitsen lukeman kalenteriin. Tähän mennessä joka vrk läskejä lähtenyt n.400-600 gr. Minä en käy lenkillä koska teen fyysisesti melko raskasta työtä. Onnea paastolle ja uudelle laihemmalle naiselle !

      PS. Osta välitavoitefarkkuja. Jumalaisen ihana tunne kun niitä saa viedä kirpparille. Liian isoina!!!!

      • haisee itsepetos

        Lihakset siellä suli. Valitettavasti. Aivot tarvitsee hiilareita ja lihakset proteiinia.


      • kohta ex lihava
        haisee itsepetos kirjoitti:

        Lihakset siellä suli. Valitettavasti. Aivot tarvitsee hiilareita ja lihakset proteiinia.

        Tähän mennessä sulanut läskiä 10 kg. Ja ei ne kaikki voi olla lihasta. Ajan täysperää ja lastaan ja puran lastit lähes aina itse. En ole huomannut erikoisväsymystä. Paitsi yhtenä päivänä kun join vettä aivan liian vähän.Silloin heikotti, onneksi oli vp. Lihasten menetyksellä on turha pelotella, tarttee kokeilla itse. Tietää mistä puhuu !!!


      • En usko paastoon
        kohta ex lihava kirjoitti:

        Tähän mennessä sulanut läskiä 10 kg. Ja ei ne kaikki voi olla lihasta. Ajan täysperää ja lastaan ja puran lastit lähes aina itse. En ole huomannut erikoisväsymystä. Paitsi yhtenä päivänä kun join vettä aivan liian vähän.Silloin heikotti, onneksi oli vp. Lihasten menetyksellä on turha pelotella, tarttee kokeilla itse. Tietää mistä puhuu !!!

        Laihdutin 20 kg jättämällä pullat, leivän (paitsi ruisnäkkileivän) ja perunan. Enkä tehnyt mitään muuta asian eteen. Perunat korvasin kasviksilla. En paastonnut päivääkään enkä kokenut nälkää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe