Kuormasta syöminen!!!

Kuomasta ei syödä!

Työpaikkaromanssit on oman näkemykseni mukaan päättynyt monen kohdalla "paskasesti". En suosittele moista. Kaveri pitää löytyä muualta. Kaikki seuraa työpaikalla romanssin etenemistä. siinä voi saada potkut joku tai jotkut. Tuo negatiivisia juoruilevia energioita sekä kliktiytymiä. Eräs tarina päätty itsemurhaan.

30

6331

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huono

      Pyh.

    • Aloittaessani urani vanhempi kollega totesi:"Karjaan ja palkollisiin ei pidä seota!"

      • nauta

        Hyvin sanottu! Tämä nauta lähti.Perään vaan haikaillaan yhä.


    • kuormajuhta

      Ei työpaikkaromanssi ole "kuormasta syömistä" Jossain deitti-tai seuralaispalveluissa ilmaisu voi olla relevantti, muualla ei. Työntekijöiden ei tarvitse elää selibaatissa.

      Minulle ilmaus "kuormasta syöminen" tarkoittaa sitä ettei kavereiden tai sukulaisten kumppaneihin sekaannuta.

    • 19+1

      Työpaikkaromanssi ei oo pahasta jos siinä ei ole mitään pettämistä ja muuta likaista peliä mukana. meidän työpaikalla on 2 pariskuntaa jotka ovat tutustuneet toisiinsa juuri työpaikalla ja elävät onnellista elämää (tai ainakin vaikuttaa siltä). Se on aivan eri asia kun lähdetään romansseja pyörittää varattuina tai kokeilemaan kaikki työpaikan naiset/miehet toistensa perään.

      • meilläkin pareja

        Niin, pettäjät on asia erikseen, mutta kaksi vapaata ihmistä jos löytää toisensa työn kautta ja tulevat onnelliseksi toisensa löydettyään - MITÄ PAHAA SIINÄ SITTEN MUKA OLISI - ei mitään.
        Rakkauden tunne ei katso aikaa eikä paikkaa.
        Se vain tulee ja kolahtaa.


    • bsbsb

      Olisihan noita potentiaalisia naisehdokkaita töissä ollut jo melkein yhden käden sormet, mutku on tää periaate niin ei onnaa. Eikö sen järkikin sano ettei siinä työnteosta tule mitään jos suhteessa sattuisi tulemaan joku riitamökötysvaihe, niin tai näin niin vaikuttaisi työntekoon kuitenkin. Meillä on töissä kyllä nyt pariskunta joilla näyttää menevän hyvin, mutta heillä auttaneekin se etteivät kuitenkaan työskentele samalla osastolla eikä täten tarvitse katsoa toisiaan 24/7.

    • amatrööri ei vaaosaa

      tarkotatko et on menty tuhkaluukkuosastolle hommiin.sillonhan se varmaan niin meneekin.

    • Vinttipöllö

      Työpaikkahan on mitä parhain paikka tavata ja tutustua vasstakkaiseen sukupuoleen. Vieläkun sattuu olemaan naisvaltainen ala (olen siis mies) niin ennenpitkää voi hyvinkin tulla vipinää useammankin kanssa. Ei siinä paljon baareja tarvi, tai deitti sivustoja. Voin tämän sanoa omasta kokemuksestani. No mikäpäs siinä,kaksi ihmistä löytää toisensa,sehän on vain ihanaa,mutta tässä piilee vaara. Kun sattuukin niin,että suhde loppuu ja töitä pitäisi jatkaa entiseen tapaan. Työn teosta voi tulla tuskaisen hankalaa,jopa töihin lähtemisestä. Okei,jos ero on ollut suht siisti ja ollaan ystäviä,niin se ehkä vielä menee,mutta jos juttuun liittyy muutakin,kuten katkeruutta,mustasukkaisuutta,kolmas pyörä,pettämistä,niin tialnteestä tulle ahdistava. Yleensä helpottaisi kun ei enää tarvisi sitä ihmistä nähdä,mutta jos molemmilla työ josta ei voi,tai välttämättä edes halua ottaa lopareita,niin siinäpä sitten kärvistelet. En suosittele vakavaa parisuhdetta työkaveriin. No toisaalta,pitäähän sitä uskaltaa elää,eikä aina ajatella mahdollisia ikäviä seuraamuksia,mutta itsellä just käynyt edellä mainitulla tavalla,niin viestin sisältö on tuomitseva. Ennemmin vaikka saunaillassa käy vaan panemaan,siitä ei ihan tällaista tunnetilaa seuraa.

    • järki..

      Samaa mieltä.Vierestä seuranneena ei ole voinut muuta kuin nauraa.Mies haukkuu naistaan työkavereille jonka kaikki tuntee ja purkaamieltään töissä missä kummatkin ovat.Kun ero tuli työpaikkamuuttui sotamaaksi ja siellä kerrottiin jopa kuinka lahna toinen on sängyssä ja pillupieruja päästelee,haisee, varastelee töistä sitä ja tätä.Järkyttävää koska tästähän juorut vasta leviää ei pelkästään työpaikalla...No loppujenlopuksi toiselle annettiin vielä potkut, parempi näin!Ja tähän mahtuu vielä varatun pomon naimista toiselta työntekijältä.Pettämistä toisen työkaverin kanssa vaikka seurusteli jo ennestään samassa firmassa olevan kanssa...jne. ja kaikissa paskainen loppu.

    • Forbidden act

      Ei sitä ihastumista voi ennustaa saatika vastustaa. Vaikka ajattelisit järjellä kuinka, niin se pieni ihastuksen kide kuitenkin muistututtaa itsestään, etkä voi olla katsomatta ihastuksesi olemusta tai olla ajattelematta hänen hymyä, puhetapaa tai katsetta.

      Fyysinen läheisyys ei ole suotavaa tietenkään, ollaan joko koulussa tai töissä, niin aina sellaista kuhertelua katsotaan arvostelevasti. Koulussakin sitä katsotaan turhan siirappisena lääppimisenä.

      Jos molemmat ovat niin hienovaraisesti tunteensa ilmaisseet ja fiksuina osaavat toimia olosuhteiden ja protokollan mukaan, niin ainoa keino on riutua ikävässä tai sitten odottaa raktaisun löytämistä, koska sinällään ihastumisessa ei ole mitään väärää. Ollakko 10 vutta vanhempi tai samaa sukupuolta, töissä tai koulussa, niin ihastuminen on aina oikein ja sallittua. Se on luonnollista. Kunhan ei sikaile.

      Niin paljon on meillä murheita, töitä, odotuksia, kiireitä, että pieni suloinen rakkaus voisi olla kuin puunjuuri jonka alle voi suojaan mennä paahtavan ja ankaran Auringon alta ja hengähtää. Sieltä maisemakin taas näyttää kauniimmalta.

      • Anonyymi

        Kauniisti sanottu. Totta.


      • Anonyymi

        Hyvin sanottu! Itse olen ihastunut reilut 10 vuotta nuorempaan työkaveriin, molemmat ollaan varattuja.. Välillä tuntuu, että tunne on molemminpuolinen. Eihän tässä mitään järkeä ole, mutta tunteilleen ei voi mitään.. Omassa avioliitossa en ole enää ollut kovin onnellinen, ehkä siksi nämä tunteet heräsikin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin sanottu! Itse olen ihastunut reilut 10 vuotta nuorempaan työkaveriin, molemmat ollaan varattuja.. Välillä tuntuu, että tunne on molemminpuolinen. Eihän tässä mitään järkeä ole, mutta tunteilleen ei voi mitään.. Omassa avioliitossa en ole enää ollut kovin onnellinen, ehkä siksi nämä tunteet heräsikin..

        En luonnollisesti toivo että kenenkään avioliitto olisi huono, mutta olisitpa hän 🥰


    • sen pitunen se

      mitenkäs kävi liidelissä kun söivät kuormasta...

    • Menneitä muistellen

      Aloimme seurustella samassa työpaikassa ja yritimme salata sitä. Aamulla tulimme samasta sängystä työpaikalle eri ovista ja tervehdimme asiallisesti käytävällä. Ei aina pokka pitänyt.

    • kyl mää aikii

      Oikeen kahrella kärellä kahmien

    • Kateus panettelee

      Kaikki nauraa, jollei päin niin selän takana ja haluavat tuhota työpaikalla nussivien onnen johon he katsovat olevan oikeutettuja täydellä palkalla.

      • Mitä vikaa...

        ...on siinä, että syö kuormasta? Just kuormassahan ne parhaat tuotteet on.
        Miksi siis lähteä merta edemmäs kalaan?


      • hejee
        Mitä vikaa... kirjoitti:

        ...on siinä, että syö kuormasta? Just kuormassahan ne parhaat tuotteet on.
        Miksi siis lähteä merta edemmäs kalaan?

        Pikkujouluihin....saunailtoihin.....ylitöihin....ja palkka juoksee!


    • vai mikä se oli

      No kohta ei tarvii enää syödä kuormasta :)

      • Anonyymi

        Miksi ei ?


    • Anonyymi

      Minun kuulemistani rakkaustarinoista parhaat ja ainoat onnistuneet ovat olleet kaikki työpaikkaromansseja.

      Työpaikalla ihminen viettää suurimman osan elämästään ja tutustuu täten kaikkein parhaiten toiseen ihmiseen, ja käydessään kaikki töissä vastaan tulevat vastoinkäymiset, todella näkee toisen kaikki puolet!

      Ei töissä rakastuminen ainakaan sun baarituttavuuksia, tai kassajonon salamaihastuksia huonompi ole!!!

      • Anonyymi

        Aivan samaa mieltä ja jos molemmat vapaita niin mikäs siinä.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä täälläkin. Kukahan edes keksinyt fraasin syödä kuormasta liittäen sen töihin, todella lapsellinen ajatus. Kunhan työnsä hoitaa niin ei sen muuta pitäisi estää, ihmisiä sitä ollaan.


      • Anonyymi

        Pervoa,se on. Ja muut tuntee myötähäpeää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan samaa mieltä ja jos molemmat vapaita niin mikäs siinä.

        Sepäs se niin, harvoin on


    • Anonyymi

      Hah 😅 Ei oo kuormasta syömistä nähnytkään. Jotkut kerkee töiltään edes muuten tutustumaan kehenkään, niin missäpä muualla tapais. Pöljä.

    • Anonyymi

      Kun tekee työnsä niin mikäs siinä? Mutta jos kahdella lemmenleikit meneillään niin saattaa olla että se työ on vain treffipaikka, ainakin alussa ja silloin saattaa jäädä työt toisten kannettavaksi. Seukkaukset vapaalla niin ok.

    • Anonyymi

      No lauantaina yksien työpaikkaromanssi loppui ilmi sotaan.akka petti minkä ehti, ja äijä oli vain leikkikalujäppinen. Aamen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1595
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1302
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      877
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      805
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      701
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      674
    Aihe