Kannattaako naista lähestyä rannalla tai lähipuistossa?

holger2

Tuli siis tällainen asia mieleen, nyt kun on kesä ja hellettäkin riittänyt ja moni mies on varmasti katsellut rannoilla ja lähipuistoissa toinen toistaan kauniimpia naisia ottamassa aurinkoa pikku pikku bikineissään. Mutta kysymys kuuluukin: Kannattaako miehen yrittääkään lähestyä naista uimarannalla tai lähipuistossa edes asiallisesti, ja miten yleensä naiset suhtautuvat siihen, jos mies yrittää tulla tekemään tuttavuutta silloin kun he ovat rannalla tai puistossa aurinkoa ottamassa?

Tietysti sillä on paljon merkitystä, että miten lähestyt. On tietysti selvää jos ihan kysymättä ja röyhkeästi leiriydyt aurinkoa ottavan naisen lähelle, niin kyllähän se silloin voi tuntua naisesta kiusalliselta ja jopa karkottaakin hänet. Mutta jos kohteliaasti ensin kysyt että haittaako jos liityn seuraan, ja pidät puheet muutenkin asiallisina, niin mielestäni siinä ei pitäisi silloin olla mitään ongelmaa. Tuossa tapauksessa nainen voi sitten kohteliaasti sanoa joko kyllä tai ei. Itsellä asiasta kokemusta sen verran, että joskus ihan muutamia kertoja olen lähestynyt naista ihan kohteliaasti puistossa ja rannallakin. Jotkut ovat sanoneet että kiitos, en nyt tarvi seuraa tai että ei mielellään, mutta kyllä jotkut ovat näyttäneet vihreääkin valoa. Riippuu siis varmaan paljon naisestakin.

Varmaan turhan usein rannalla tai puistossa aurinkoa ottavaa naista lähestyvä mies leimataan pervoksi ahdistelijaksi, vaikka hän ei sitä olisikaan ja yrittää lähestyä naista siinä missä muuallakin.

Eli onko siis uimaranta tai lähipuisto yhtään sen kummempi lähestymispaikka, kuin joku muu julkinen paikka, ja onko naisen asiallinen lähestyminen kyseisissä paikoissa suotavaa, vai koetaanko se herkästi häirinnäksi, tai jopa ahdisteluksi?

5

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulkonäkö ulkonäkö
    • VEM

      Tähän tosiaan pätee kaikki samat lainalaisuudet kuin lähestymisessä yleensä. Hauskojen ja hyvännäköisten miesten seura koetaan miellyttäväksi ja rumat ja humalaiset ovat ällöttäviä ja saisivat pyysyä kaukana.

      Tosin ehkä pitää muistaa, että uimarannalla tai puistossa aurinkoa ottava nainen on kyllä tietoisempi siitä, että hänen paljas pinta saattaa herättää positiivista huomiota, kun taas esim linja-autossa, kirjastossa tms ollaan liikkeellä usein ihan muut asiat mielessä.

    • Rumamies.

      Joo ei ruman kannata lähestyä tylyjä suomi naisia. Ei naisten kannata pyytää apuakaan sitten jos joku ryöstää tai yrittää raiskata. Minä en ainakaan auta.

    • Hgdfhh

      Rannalla just itsekseni ja mietin, että oiskohan täältä mahdollista löytää seuraa ja jopa tuleva treffikumppani.

      Totuus nyt ainakin tällä rannalla näyttäisi olevan

      a) ulkoisesti kiinnostavat naiset ovat joko varattuja tai liian nuoria mulle (tarkemmin mä liian vanha heille :D)

      b) täällä ei kyllä kukaan harrasta baareista tuttua silmäpeliä, jotta voisi edes saada vähän jotain merkkiä siitä kenellä on ylipäänsä haku päällä tai voisi olla kiinnostunut. Jotkut vähän skannailee maisemia peililasien takaa, joten tiedä mihin katsovat.

      c) itsekin tässä yrittää kuitenkin säilyttää kohteliaisuuden rajan, mutta katselen avoimuuden nimissä ilman aurinkolaseja.

      • Hgdfhh

        a-kohtaan voisi lisätä myös tai puhuvat viroa/venäjää...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3045
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      104
      2384
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2142
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1963
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 164
      1238
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe