Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Duutonien kasvatus oppia

Tarvitaan Duutsonit

Katselin Duutsonien ohjelmaa, jossa yrittivät saada perheen kokoon. Siinä lapset oli valloillaan, tehneet jo pahojakin juttuja.

Äiti ei huutanut, mutta ei myöskään kuunnellut, ilmoitti toisen kotinsa oleva Facebook, isä taasen väistä kaikkea, ei ollut paikalla, joap niin huonot välit oli isällä ja pojilla, että mitään keskustelua ei ollut, alaikäiset pojat.
Jos ei huudettu, ei puhuttu eikä välitetty ja pojathan oireilu juuri syystä, että vanhemmat olivat ihan muualla kaiken aikaa, eikä välittäneet.

Isä oli aika ongelma, sillä hän ei oikein suostunut mihinkään ja koki kaiken olevan häntä vastaan, saas nähdä saivatko Duutsonit isän huomaamaan jatkossa lapsensa ja olemaan auktoriteetti heille, eikä tuollainen nahjus.
No äiti paljasti, että oli salannut poikien tekosia isältä.

No eipä ole ainut perhe, jossa yleensä äiti pitää sitä toista kotiaan Facebookia paremmin pystyssä kuin omaansa ja lasten hyvinvointi.
Voidaan mennä leikkipuistoon tai jonnekin, missä lapset viihtyvät yksin ja samalla räptälätään sitä Facebookia. Kotona ei olla koskaan aina mennään, jotta pääsee lapsistaan eroon. Siellä Facebookissa sitten on se ihana "salasuhde" toinen mies jolle velmuillaan.

Isältä salataan asioita kuten tässäkin Duutson jutun perheessä.

Hitto että ottaa päähän tuollainen Facebookissa läträäminen, minusta sossun pitäisi kysyä eroperheen lasten asioita hoitaessa, kumpi vanhemmista on toataalisesti enemmän osallistunut lasten kanssa olemiseen kuunnellen, ollen kotona. Ja se tärkein kysymys, kuinka paljon siellä sosiaalisessa mediassa ollaan.
Näin saisivat nämä äidit mennä sen facebookinsa kanssa elämään sitä kakkos elämäänsä ja ilman lapsia ja näkemään vain valvotuissa tapaamisissa .

Yksikin tässä jatkuvasti määkii, että mies ei tee kaikkea mitä pitäisi, tiedän että tekee, hoitaa lapset heti työstä päästyään, tekee ruuat, siivoaa.
Akka vaatii jopa kenkänsä laittamaan jalkaan, kun ei enää taivu siihenkään itse. Sitten pitää olla se kakkonen siellä Facebookissa, jolle lirkutellaan jatkuvasti. Että ällöttää.

Duutsoneita tarvittaisiin tässäkin perheessä kipeästi, jotta lapsilla olisi edes jonkinlainen tulevaisuus. Ja varmasti monessa muussakin , tuo Facebook vie lapsilta äidin ja sitä kautta monesti isän, joka ei enää viitsi välittää, kun huomaa olevansa vain kone kotona.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe