Luottamus

trustis

Semmoinen pulma, että minulle on yhtäkkiä tullut jonkinlainen luottamuspula ja pelko. Tämä kai alkoi kun miesystävä sanoi että exä laittoi viestiä. He ovat ennenkin viestitelleet ja mies on niistä sanonut. He olivat vain vähän aikaa yhdessä ja monta vuotta olleet kavereita ennenkuin mies minut tapasi, joten en niin harvoin tapahtuvassa yhteydenpidossa nähnyt mitään väärää. Nyt kuitenkin tuli tämä ihme olo. Puhuin tästä miehelle ja hän sanoi että voin vaikka katsoa viestit jos häiritsee ja ei hänellä ole mitään tarvetta pitää yhteyttä. En kuitenkaan halunnut nähdä viestejä... Nyt mietin olisiko sittenkin pitänyt, luotan mieheen ettei siellä varmaan mitään semmoista ole, mutta olisiko se ihan kamalan väärin jos pyytäisin kuitenkin näyttämään ne, saisinkohan sitten mielenrauhan? Voihan siellä olla jotain semmoista mitä mies ei ole edes tajunnut että se olisi väärin. Tämä exä kuitenkin kuulemma vähän ennen meidän seurustelua olisi halunnut vielä miehen takas, joten en oikein muutenkaan voisi hyväksyä heitä kavereina vaikkei miehen puolelta mitään olisikaan.. En muutenkaan tajua mistä tämä pelko nyt yhtäkkiä tuli.... edellinen suhde oli helvettiä juuri miehen exän takia niin ehkä tässä tilanteessa nyt jokin muistutti siitä tms.

6

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varokee exiä

      Kohta se käy panemas sitä. Ainahan niissä jotain on, kun toinen alkaa laittaa viestii niin mies kiinnostuu. Se miehen exä haluaa miehes takas, ei se nyt huvikseen laita viestiä.

    • Kommentti Keijo

      Ainakin sulla on rehellinen mies(vai onko?), kun antaa kertoi että exä laittoi viestiä ja antaa vielä näyttää ne viestit. Mies saattaa olla ihan parisuhdekelpoinen.

      Mutta se, että sulle tuli paha olo tuosta tapahtumasta kertoo vaan siitä, että et ole selvittänyt aiemman suhteen mörköjä itsellesi. "Trauma" aktivoitui siis. Pinnan alla saattaa olla vielä paljon sellaista mikä pomppaa esiin juuri silloin kun et halua. Olisiko vähän aika käydä läpi noita menneisyyden selvittämättömiä juttuja?

      • i6y7ui6rfy

        Jep, samaa mieltä. Pitää ottaa järkikulta käteen ja kelata, mistä outo olo on lähtöisin. Mies on rehellisesti kertonut exän viesteistä, joten siltä osin homma on kunnossa. Ei ole oikein kaataa menneisyyden huonoja kokemuksia niihin syyttömän niskaan - sen sanon yhden miehen luottamusta hankittuani pidemmän kaavan mukaan!


    • 5+14

      Niin, varmaankin jonkinlainen trauma siitä on sitten jäänyt... kun tämän miehen kanssa on tosi hyvä ja turvallinen olla. Ei pitäisi olla mitään ongelmaa, eikä ole ollutkaan kun vasta nyt kun "tyhjästä" tuli tämä olo.

      ap

    • totuus?

      Mikä oli eron syy? Siis muutakin kuin miehen suusta sanottuna.

      • väliäkö

        Kai heillä vaan ei sitten toiminut se juttu, näin ainakin ymmärsin, olivat niin vähän aikaa yhdessäkin.

        ap


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe