VARO: VITA PRO

Axx50

Tilasin Vita Prota kännykällä ja aloin heti saada mainosekstareita puhelimeeni. Peruin tilaukset tietenkin, mutta paskaviestejä tulee edelleen. Suosittelen: pysy kaukana tästä firmasta: perustavat toimintansa hillittömään ja laittomaan spämmäykseen.

11

1344

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vita EPro

      VitaePro 1 kapseli sisältää:

      Astaksantiinia 2 mg, Luteiinia 6 mg, Zeaksantiinia 1,2 mg, C-vitamiinia 100 mg , D3-vitamiinia 5 µg, E-vitamiinia 12 mg, EPA 31 mg, DHA 125 mg

      http://www.antioksidantit.com/astaksantiini/



      C-vitamiini 100mg : C-vitamiinin tarve on 500-1000mg / vrk (uusimpien tutkimusten mukaan vähimmäistarve päivässä on 400mg). C-vitamiinia kannattaa tankata joka päivä. C-vitamiinin puutos altistaa lukuisille eri sairauksille. Kun C-vitamiinia ei ole riittävästi, sitä ei riitä kaikkiin kehon soluihin ja kudoksiin.

      D3-vitamiinia 5 µg : D-vitamiinin todellinen tarve on 50-125µg/vrk

      E-vitamiinia 12 mg : Suomalaiset saavat E-vitamiinia keskimäärin riittävästi. Hyviä lähteitä ovat: kylmäpuristetut kasviöljyt, pähkinät, avokado, siemenet, manteli, vehnänalkioöljy, tumman vihreät kasvikset ja kananmuna.

      E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka koostuu yhdisteistä. Kahdeksan tärkeintä yhdistettä, jotka muodostavat E-vitamiiniperheen, voidaan jakaa kahteen (2) ryhmään: tokoferolit ja tokotrienolit. Kummassakin on alfa-, beta-, gamma- ja delta-aineosat. Alfatokoferoli löydettiin ensimmäisenä ja päällysmerkinnöissä ilmoitettu teho ilmoittaa ainoastaan tämän osan määrän.

      Miten tunnistaa synteettinen E -vitamiini?
      Luonnollinen E-vitamiini on erittäin kallis raaka-aine, ja siksi sen keinotekoisten versioiden valmistus ja käyttö on aina ollut monille yrityksille varsin kannattavaa. Tämän vuoksi markkinoilla on useita tuotteita, jotka ovat joko 100-prosenttisesti synteettisiä tai synteettisten ja luonnollisten aineiden sekoituksia. Mikäli tuotteessa on oikea tuoteseloste on varsin helppoa päätellä, onko tuote luonnollinen vai synteettinen. Kaikki luonnollinen E-vitamiini ilmoitetaan d-alfatokoferolina. Synteettinen E-vitamiini tulee ilmoittaa tuoteselosteessa dl-alfatokoferolina. Täten ”d” merkitsee luonnollista ja ”dl” synteettistä E-vitamiinia.

      EPA 31 mg ja DHA 125 mg : Suomalaisen ravitsemussuosituksen (VRN) mukaan Omega-3 rasvahappoja tulisi saada 1-2 grammaa päivässä eli esim. villiä lohta n. 150 grammaa päivässä.


      Eli kapselissa on niin vähän mitään ravintoaineita, jotta vaikuttaisi edes plasebon tavoin, joten täyttä humpuukia.

      Juuri tällaiset tuotteet pilaavat koko luontaisen terveyden hoidon maineen, kun myydään täyttä tyhjää kalliilla hinnalla.

    • en_osta_en_osta

      Humpuuki menee kaupaksi kunhan sitä vaan ahkerasti mainostetaan. Lieneekö hyväksyttyjä sellaisetkaan keinot, että tuotteen ostaneille tarjotaan Italian matkoja...

    • semmostavaanettä

      Tyhmästä päästä kärsii. joo välttäkää tätä paskaa,

    • järkkyyyyy

      6 eri mainosta tästä menossa ja niistä 1 radiossakin.

      • en lähtenyt

        Natural, pohjoismainen, miljardi kokoluokan luontaistuoteyritys lahjoittaa jopa etelänmatkoja, mm Italiaan asiakkailleen, saadakseen pitkäaikaissopimuksia.


    • kukeliskokkelis

      Ja sitten ihmiset uskovat näihin "ilmaisiin" matkoihin. Joku aikanaan valitti että ilmaista on lennot ja majoitus. Liitäntäkuljetukset, syömiset, päiväretket ym. maksat itse. Hotelli voi olla kaukana lentoasemasta ja välien kulut maksat omasta pussista. Oli tullut kalliimmaksi kuin joku halpa pakettimatka.

      • Anonyymi

        Mulla tulee niiden mainoksia vaikka en ole tilannutkaan.


    • Anonyymi

      mullakin on serkun kaveri postissa töissä.sille ei oo mainoksia tullu.serku soitti sille

    • Anonyymi

      Pari vuotta tuli noita käytettyä, mutta ei niillä ollut mitään vaikutusta elimistöön.
      Kun lopetimme, niin meitä on vainottu ainakin 5 vuotta jatkuvilla puhelinsoitoilla ja postin kautta tulleilla mainoksilla. Vita E-pro on turhuutta "joka päivä".

      • Anonyymi

        Kyseisessä tuotteessa on kutakin aineosaa niin vähän ettei ole haitaksi terveydelle, mutta eipä ole avuksikaan. Mainostuksessakin viitataan yleisiin tutkimuksiin mm. miten vitamiinit vaikuttavat ihmisen terveyteen. Ilmeisesti Vita e-prolle ei ole tehty mitään lääketieteellistä tutkimusta (olisi liian kallista).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyseisessä tuotteessa on kutakin aineosaa niin vähän ettei ole haitaksi terveydelle, mutta eipä ole avuksikaan. Mainostuksessakin viitataan yleisiin tutkimuksiin mm. miten vitamiinit vaikuttavat ihmisen terveyteen. Ilmeisesti Vita e-prolle ei ole tehty mitään lääketieteellistä tutkimusta (olisi liian kallista).

        Omat tutkimuksethan ne kaikkein parhaita ovatkin. Ja tietysti ilman mitään viitteitä. Paitsi tietysti kuva jostain Norjan metsissä elävästä mummusta joka on pysynyt ainakin siihen asti terveenä kun aloitti syömään ainetta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe