Kysyn epäilijöiltä

-lapsi-

Mikä on mielestänne tärkeintä elämässä? Miten perustelette käsityksenne? Oma käsitykseni perustuu Raamattuun. Jeesus sovitti syntimme, joten tärkeintä on antaa sovittaa itsensä Jumalan kanssa.

2Kor. 5:20
Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
http://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0

118

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1234567...

      Monet kuvittelevat, että he ovat perustaneet uskonsa Raamatun sanalle, mutta ovat kaukana Raamatun sanan totuuksista.

      • uskonsa ja

        Mielikuvituksensa voi jokainen perustaa omaan itsekkyyteesä vaikkapa, kunhan varoo törmäämästä totuuteen.
        Sillä silloin särkyy jotakin.

        Se vaara alkaa olemaan itse kullakin.


      • ---
        uskonsa ja kirjoitti:

        Mielikuvituksensa voi jokainen perustaa omaan itsekkyyteesä vaikkapa, kunhan varoo törmäämästä totuuteen.
        Sillä silloin särkyy jotakin.

        Se vaara alkaa olemaan itse kullakin.

        Kokemuksestako kirjoitat?


    • Niitäkin on

      Ja monet, kun katsot ateismi palstaa, niin eivät ymmärrä raamatusta mitään.

      • Näisso

        Parempi onkin ymmärtää todellisuudesta jotain, eikä keskittyä satukirjojen pläräämiseen.


    • -lapsi-

      Toistan kysymykseni ja pyydän epäilijöitä miettimään ja antamaan perusteltuja vastauksia.

      Mikä on mielestänne tärkeintä elämässä? Miten perustelette käsityksenne?

      • Nimimerkillä exhellari86 on tuossa yllä esitetty kysymykseesi varsin kattava vastaus, minkä myös itse allekirjoitan. Lisäksi haluaisin kiinnitettävän huomiota myös ympäristöasioihin. Perustelen tämän sillä, että ihmisoikeuksien ja tasa-arvon laiminlyönnin hyväksyminen johtaa pahimmillaan sotaan ja kansanmurhiin, niin kuin voi johtaa piittaamattomuus ympäristöstäkin. Toiset sitten vain toitottavat aamenta ja hallelujaa eivätkä piittaa mistään, kun kuvittelevat tulevansa temmatuiksi taivaaseen huomenna.


      • -lapsi-
        khaosmonaut kirjoitti:

        Nimimerkillä exhellari86 on tuossa yllä esitetty kysymykseesi varsin kattava vastaus, minkä myös itse allekirjoitan. Lisäksi haluaisin kiinnitettävän huomiota myös ympäristöasioihin. Perustelen tämän sillä, että ihmisoikeuksien ja tasa-arvon laiminlyönnin hyväksyminen johtaa pahimmillaan sotaan ja kansanmurhiin, niin kuin voi johtaa piittaamattomuus ympäristöstäkin. Toiset sitten vain toitottavat aamenta ja hallelujaa eivätkä piittaa mistään, kun kuvittelevat tulevansa temmatuiksi taivaaseen huomenna.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12396512#comment-69098348


    • uyor

      Etsippä sitten itsellesi sopiva sivusto. Onko se Pravda, joka todellisuudessa pitää?

    • Olenko oikeassa?

      Lapsi.
      Perustelit hyvin asiat, mutta kuten huomaat, emme voi vastata raamatullisiin aiheisiin. Olemme maailman ihmisiä ja meillähän on tietenkin se ainoa oikea ymmärrys kaikista asioista. Näin minä näen tilanteen.

      • -lapsi-

        Ahaa. Kuitenkin on niin, että ellei Jumala olisi puhuva Jumala, ei kellään olisi tietoa elämän alkuperästä ja tarkoituksesta.


      • Doomhammer

        Trolli.


      • Netpunk
        -lapsi- kirjoitti:

        Ahaa. Kuitenkin on niin, että ellei Jumala olisi puhuva Jumala, ei kellään olisi tietoa elämän alkuperästä ja tarkoituksesta.

        Minä en tiedä elämän alkuperästä ennen Planckin aikaa, mutta et tiedä sinäkään ilman todistamattomia ennakko-oletuksia.


    • yks vaan

      Totisesti, amen.

    • totuutta etsien

      Jeesus ei itse puhunut paljoakaan että hänen tehtävänsä on sovittaa ihmisten syntejä. Puhuiko tarkkaan ottaen ollenkaan. Sen sijaan hän antoi moraalisia ohjeita lähimmäisten kohtelusta.

      Agnostikkona epäilen koko liirumlaarua mitä höpötetään profetioista ja muista henkimaailman kummallisuuksista. Kun Jeesuksen toimintaa tarkastellaan niillä ei ollut hänellekään keskeistä merkitystä. Voipa olla että ne ovat vain taikauskoisen ajan kertojien lisäyksiä omien kuvitelmiensa vahvistukseksi. Evankeliumeitahan ei kirjoitettu reaaliajassa vaan paljon myöhemmin.

      • -lapsi-

        Totuutta etsien. Yhdenkin Herraan luottavan olemassaolo todistaa Jeesuksen veren voimasta. VT ennusti Vapahtajan verisen kuoleman. Miksi uskot viattoman Jeesuksen joutuneen tapettavaksi?

        2.Moos:
        12:21 Ja Mooses kutsui kaikki Israelin vanhimmat ja sanoi heille: "Menkää ja ottakaa lammas kutakin perhekuntaanne kohti ja teurastakaa pääsiäislammas.
        12:22 Ja ottakaa isoppikimppu, kastakaa se vereen, joka on maljassa, ja sivelkää ovenpäällinen ja molemmat pihtipielet sillä verellä, joka on maljassa. Älköönkä kukaan menkö ulos talonsa ovesta ennen aamua.
        12:23 Sillä Herra kulkee rankaisemassa egyptiläisiä; mutta kun Herra näkee veren ovenpäällisessä ja molemmissa pihtipielissä, menee hän sen oven ohi eikä salli tuhoojan tulla teidän taloihinne teitä vitsauksella lyömään.

        12:46 Samassa talossa se syötäköön; älköön mitään siitä lihasta vietäkö talosta ulos, älkääkä siitä luuta rikkoko.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/2Moos.12.html

        Joh:
        19:30 Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.
        19:31 Koska silloin oli valmistuspäivä, niin - etteivät ruumiit jäisi ristille sapatiksi, sillä se sapatinpäivä oli suuri - juutalaiset pyysivät Pilatukselta, että ristiinnaulittujen sääriluut rikottaisiin ja ruumiit otettaisiin alas.
        19:32 Niin sotamiehet tulivat ja rikkoivat sääriluut ensin toiselta ja sitten toiselta hänen kanssaan ristiinnaulitulta.
        19:33 Mutta kun he tulivat Jeesuksen luo ja näkivät hänet jo kuolleeksi, eivät he rikkoneet hänen luitaan,
        19:34 vaan yksi sotamiehistä puhkaisi keihäällä hänen kylkensä, ja heti vuoti siitä verta ja vettä.
        19:35 Ja joka sen näki, on sen todistanut, ja hänen todistuksensa on tosi, ja hän tietää totta puhuvansa, että tekin uskoisitte.
        19:36 Sillä tämä tapahtui, että kirjoitus kävisi toteen: "Älköön häneltä luuta rikottako."
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Joh.19.html

        Langennut maailma ei kiinnostu pelastuksesta, ellei Jumala kutsu ensin. Jos ja kun Jumala kutsuu sinua, älä torju Häntä.

        > Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta. Raamattu sanoo, että Herra kutsuu ihmisiä 2 ja jopa 3 kertaa Job 33:28. hän pelasti minun sieluni joutumasta hautaan, ja minun henkeni saa iloiten katsella valkeutta'. 29. Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle.

        Jeesus sanoo, että Isä on antanut (kutsunut) ihmisiä Hänelle Joh. 17: 24. Isä, minä tahdon, että missä minä olen, siellä nekin, jotka sinä olet minulle antanut, olisivat minun kanssani, että he näkisivät minun kirkkauteni, jonka sinä olet minulle antanut, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman perustamista. Rakas lukija. Jos Isä vetää sinua tai jotain tuttuasi Jeesuksen puoleen niin käänny tai anna tutullesi ohje kääntyä Jeesuksen puoleen heti ja ota vastaan pelastava usko. Raamattu sanoo miksi Jeesus, Kristus, Messias, Herra, Jumala, Jumalan Poika, syntiemme Sovittaja on tullut maailmaan Joh. 3: 16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Kuinka sitten voit ottaa vastaan Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana. Se on elämäsi tärkein asia. Alla on yksinkertaiset ohjeet. <
        http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

        Ketkä menevät taivaaseen

        Ilm. 7:14
        Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen." Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
        http://www.youtube.com/watch?v=1ULcID6FYAY
        Jeesus on ylösnoussut!
        http://saarna.1g.fi/saarnat//Kalevi_Lehtinen_18.mp3


    • ---

      Onkin tärkeää katsoa aikamääräät kirjoituksista, sillä kun väliin viestitään vastakkaista asiaa, ed. kirjoittajan kirjoituskin vääristyy.
      Yllä esim.

      Lapsi kirjoittaa...
      yks vaan vastaa -amen.
      Doonhammer kirjoittaa väiin - trolli.

      Nyt näyttää kuin yks vaan kirjoittaisi sanan trolli jälkeen amen -sanan.

      Katso kirjoitusajat. Näet, mihin asiaan on sanottu amen.

      • -lapsi-

        Selkeämpää on, jos kirjoittaa kommentin alkuun sen nimen, jolle vastaa.


      • Doomhammer
        -lapsi- kirjoitti:

        Selkeämpää on, jos kirjoittaa kommentin alkuun sen nimen, jolle vastaa.

        Vastaaminen tiettyyn kommenttiin saisi kyllä näkyä hieman selvemmin, kuin vain tuon aavistuksen verran sisennettynä pienen kulmanuolen kera. Sekavaksihan tuo tosin menee vasta sitten, kun vastauksia tiettyyn kommentiin on niin runsaasti, että scrollailemalla sekoaa siinä kuka on kullekin vastannut.

        Olen myös pannut merkille, että kun vastauksia tiettyyn kommenttiin on tullut riittävä määrä, ei foorumi enää sisennä uusia vastauksia siinä ketjussa, vaan kommentit tulevat julkaisujärjestyksessä.


    • Netpunk

      Elämän tarkoitus on elämä itse, koska tämä elämä on ainutkertainen tapahtuma.
      Asiaa voidaan lähestyä myös negaation kautta: Elämän tarkoitus EI ole elää fiktiivisen kosmisen sadistin määräysten mukaan.

      • -lapsi-

        Netpunk. En usko sinun luoneen elämää. Näin ollen ei ole syytä olettaa sinun tietävän elämän tarkoitusta.


      • Netpunk sanoi :
        Elämän tarkoitus EI ole elää fiktiivisen kosmisen sadistin määräysten mukaan.
        __________
        Hänen määräyksensä ovat hyvät eli voisitko ajatella asiaa tuoltakin kannalta
        ja nöyrtyä Sanan alle sillä silloin saatat tulla KUTSUTUKSI?


      • Näisso

      • Näin se vaan on

      • -lapsi-
        Näin se vaan on kirjoitti:

        Jumala on Jumala ja tekee mitä tahtoo. Ihmisen nyrkin puinnit taivasta kohden eivät mitään hyödytä, sillä Jumala on KORKEIN !

        Aamen. Jumala: "Minä olen."
        http://www.youtube.com/watch?v=GauUHGDiTXk


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Aamen. Jumala: "Minä olen."
        http://www.youtube.com/watch?v=GauUHGDiTXk

        Näkökulma

        Jumala loi kaiken. Jumala omistaa kaiken. Hän tekee omaisuudellaan mitä tahtoo. Tilannetta voisi kuvata seuraavasti.

        Näytelmä: Maailmanhistoria
        Käsis ja ohjaus: Jumala
        Näyttelijät: Ihmissuku
        Yleisö: Enkelit


    • Kunginas Herodes

      Jos minun pitäisi olla näin pyhä, kun lapsi kirjoittaa tekstissään, niin kait minä sitten joudun helvettiin. Olen olosuhteiden uhri ja elän kädestä suuhun, niin vapaan ajan kun nukkumisen kanssa. Toisilla on todella aikaa vatvoa uskoa ja raamattua. Kirjoittaa tänne näkemyksiään, josta ei tavallinen ihminen ymmärrä mitään. Onko taivaaseen pääsemisestä tulossa kenties yliopistotutkinto? Onko syntien anteeksipyytäminen rakettitiedettä?

      Täällä kirjoitetaan raamatusta ja puhutaan niin lentävästi, ettei tavallinen ihminen ymmärrä mitään. Voisin todeta, että tekstinne on yhtä utopistista kuin Hamlet.

      • -lapsi-

        Herodes. Sopiiko, että aloitamme alusta? Ovatko luominen ja paratiisin lankeemus mielestäsi tosia?


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Herodes. Sopiiko, että aloitamme alusta? Ovatko luominen ja paratiisin lankeemus mielestäsi tosia?

        Syntien anteeksipyytäminen ei tietenkään ole rakettitiedettä, mutta langennut maailma on ylpeä. Siksi se ei hevillä myönnä syntisyyttään.

        Lohtu ja toivo

        Joh. 3:16
        Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Matt. 11:28
        Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.


      • Kuningas Herodes
        -lapsi- kirjoitti:

        Herodes. Sopiiko, että aloitamme alusta? Ovatko luominen ja paratiisin lankeemus mielestäsi tosia?

        Lapsi

        Luominen on varmasti tapahtunut raamatun kertomusten mukaan. Minulle on ihan sama kuka sen omenan söi paratiisissa. Täällä me ollaan jälkeläiset. Ja niitä omenia syödään edelleenkin.

        Pointtini on se, että meille kaikille ei ole annettu mahdollisuutta esittää mahtavaa raamatun miestä ja saarnata jokaisen lyhtypylvään juuressa.

        Minä kunnioitan kristillisiä arvoja. Iltaisin kiitän tästä päivästä. Pyrin olemaan ystävilleni tueksi ja auttaa hädässä olevia. Elää tämän yhteiskunnan arvojen mukaisesti.

        Sana Profetia on synonyymi kaikelle pahalle. En ole kuullutkaan tämän päivän profetioista mitään positiivista. Ainaista sotaa ja tuskaa, sitä se on.

        Missä on ne elämän hyveet? Kun odoteaan vaan sotaa ja Harmagedonin loppua.
        Miten voin tukea lapisiani järkevään ja positiiviseen tulevaisuuteen, kun saarnat ovat näin ahdistavia. Eikö lapsilla saa olla tulevaisuutta ja turvallista lapsuutta ilman näitä profeettojen maalaamia pahoja asioita.

        En minä pieni ihminen voi sille mitään, että maailmassa soditaan ja lapset kärsii. Voin vain toivoa, että näillä lapsilla olisi suojelusenkeli, joka varjelee näitä lapsia.

        En jaksa kirjoittaa enempää. Jos en kelpaa Jeesukselle näin, niin heittäköön sitten hiilipuolelle.


      • -lapsi-
        Kuningas Herodes kirjoitti:

        Lapsi

        Luominen on varmasti tapahtunut raamatun kertomusten mukaan. Minulle on ihan sama kuka sen omenan söi paratiisissa. Täällä me ollaan jälkeläiset. Ja niitä omenia syödään edelleenkin.

        Pointtini on se, että meille kaikille ei ole annettu mahdollisuutta esittää mahtavaa raamatun miestä ja saarnata jokaisen lyhtypylvään juuressa.

        Minä kunnioitan kristillisiä arvoja. Iltaisin kiitän tästä päivästä. Pyrin olemaan ystävilleni tueksi ja auttaa hädässä olevia. Elää tämän yhteiskunnan arvojen mukaisesti.

        Sana Profetia on synonyymi kaikelle pahalle. En ole kuullutkaan tämän päivän profetioista mitään positiivista. Ainaista sotaa ja tuskaa, sitä se on.

        Missä on ne elämän hyveet? Kun odoteaan vaan sotaa ja Harmagedonin loppua.
        Miten voin tukea lapisiani järkevään ja positiiviseen tulevaisuuteen, kun saarnat ovat näin ahdistavia. Eikö lapsilla saa olla tulevaisuutta ja turvallista lapsuutta ilman näitä profeettojen maalaamia pahoja asioita.

        En minä pieni ihminen voi sille mitään, että maailmassa soditaan ja lapset kärsii. Voin vain toivoa, että näillä lapsilla olisi suojelusenkeli, joka varjelee näitä lapsia.

        En jaksa kirjoittaa enempää. Jos en kelpaa Jeesukselle näin, niin heittäköön sitten hiilipuolelle.

        Herodes. Musta tuntuu, että olet keskittynyt tuijottamaan vajavaisiin ihmisiin, etkä halua etsiä pelastusta Raamatusta.

        Joh. 3:16
        Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Room. 10:17
        Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

        Luuk. 4:4
        Jeesus vastasi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä.'"

        Joh:
        4:7 Niin tuli eräs Samarian nainen ammentamaan vettä. Jeesus sanoi hänelle: "Anna minulle juoda."
        4:8 Sillä hänen opetuslapsensa olivat lähteneet kaupunkiin ruokaa ostamaan.
        4:9 Niin Samarian nainen sanoi hänelle: "Kuinka sinä, joka olet juutalainen, pyydät juotavaa minulta, samarialaiselta naiselta?" Sillä juutalaiset eivät seurustele samarialaisten kanssa.
        4:10 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos sinä tietäisit Jumalan lahjan, ja kuka se on, joka sinulle sanoo: 'Anna minulle juoda', niin sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä."
        4:11 Nainen sanoi hänelle: "Herra, eipä sinulla ole ammennusastiaa, ja kaivo on syvä; mistä sinulla sitten on se elävä vesi?
        4:12 Et kai sinä ole suurempi kuin meidän isämme Jaakob, joka antoi meille tämän kaivon ja joi siitä, hän itse sekä hänen poikansa ja karjansa?"
        4:13 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen,
        4:14 mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."
        4:15 Nainen sanoi hänelle: "Herra, anna minulle sitä vettä, ettei minun tulisi jano eikä minun tarvitsisi käydä täällä ammentamassa."

        Langennut maailma ei kiinnostu pelastuksesta, ellei Jumala kutsu ensin.

        - Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta. Raamattu sanoo, että Herra kutsuu ihmisiä 2 ja jopa 3 kertaa Job 33:28. hän pelasti minun sieluni joutumasta hautaan, ja minun henkeni saa iloiten katsella valkeutta'. 29. Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle. Jeesus sanoo, että Isä on antanut (kutsunut) ihmisiä Hänelle Joh. 17:24. Isä, minä tahdon, että missä minä olen, siellä nekin, jotka sinä olet minulle antanut, olisivat minun kanssani, että he näkisivät minun kirkkauteni, jonka sinä olet minulle antanut, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman perustamista. Rakas lukija. Jos Isä vetää sinua tai jotain tuttuasi Jeesuksen puoleen niin käänny tai anna tutullesi ohje kääntyä Jeesuksen puoleen heti ja ota vastaan pelastava usko. Raamattu sanoo miksi Jeesus, Kristus, Messias, Herra, Jumala, Jumalan Poika, syntiemme Sovittaja on tullut maailmaan Joh. 3:16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Kuinka sitten voit ottaa vastaan Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana. Se on elämäsi tärkein asia. Alla on yksinkertaiset ohjeet.
        http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

        Rasittuville silmille:D
        http://www.rkk-sansa.net/raamattu-kannesta-kanteen/kirjat


      • Kuningas Herodes
        -lapsi- kirjoitti:

        Herodes. Musta tuntuu, että olet keskittynyt tuijottamaan vajavaisiin ihmisiin, etkä halua etsiä pelastusta Raamatusta.

        Joh. 3:16
        Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Room. 10:17
        Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

        Luuk. 4:4
        Jeesus vastasi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä.'"

        Joh:
        4:7 Niin tuli eräs Samarian nainen ammentamaan vettä. Jeesus sanoi hänelle: "Anna minulle juoda."
        4:8 Sillä hänen opetuslapsensa olivat lähteneet kaupunkiin ruokaa ostamaan.
        4:9 Niin Samarian nainen sanoi hänelle: "Kuinka sinä, joka olet juutalainen, pyydät juotavaa minulta, samarialaiselta naiselta?" Sillä juutalaiset eivät seurustele samarialaisten kanssa.
        4:10 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos sinä tietäisit Jumalan lahjan, ja kuka se on, joka sinulle sanoo: 'Anna minulle juoda', niin sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä."
        4:11 Nainen sanoi hänelle: "Herra, eipä sinulla ole ammennusastiaa, ja kaivo on syvä; mistä sinulla sitten on se elävä vesi?
        4:12 Et kai sinä ole suurempi kuin meidän isämme Jaakob, joka antoi meille tämän kaivon ja joi siitä, hän itse sekä hänen poikansa ja karjansa?"
        4:13 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen,
        4:14 mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."
        4:15 Nainen sanoi hänelle: "Herra, anna minulle sitä vettä, ettei minun tulisi jano eikä minun tarvitsisi käydä täällä ammentamassa."

        Langennut maailma ei kiinnostu pelastuksesta, ellei Jumala kutsu ensin.

        - Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta. Raamattu sanoo, että Herra kutsuu ihmisiä 2 ja jopa 3 kertaa Job 33:28. hän pelasti minun sieluni joutumasta hautaan, ja minun henkeni saa iloiten katsella valkeutta'. 29. Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle. Jeesus sanoo, että Isä on antanut (kutsunut) ihmisiä Hänelle Joh. 17:24. Isä, minä tahdon, että missä minä olen, siellä nekin, jotka sinä olet minulle antanut, olisivat minun kanssani, että he näkisivät minun kirkkauteni, jonka sinä olet minulle antanut, koska olet rakastanut minua jo ennen maailman perustamista. Rakas lukija. Jos Isä vetää sinua tai jotain tuttuasi Jeesuksen puoleen niin käänny tai anna tutullesi ohje kääntyä Jeesuksen puoleen heti ja ota vastaan pelastava usko. Raamattu sanoo miksi Jeesus, Kristus, Messias, Herra, Jumala, Jumalan Poika, syntiemme Sovittaja on tullut maailmaan Joh. 3:16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Kuinka sitten voit ottaa vastaan Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajana. Se on elämäsi tärkein asia. Alla on yksinkertaiset ohjeet.
        http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

        Rasittuville silmille:D
        http://www.rkk-sansa.net/raamattu-kannesta-kanteen/kirjat

        Lapsi

        Ihan oikeasti? Eikö taivas ole avoinna myös vajavaisille? Yhdistelet raamatunlauseita ihan omassa järjestyksessäsi. Minun ei tarvitse osata raamattua ulkoa päästäkseni taivaaseen. Tuntuu kuin olisit Pietarin tilalla porteilla katsomassa, kuka on lukenut eniten raamattua.

        Vaikka minä ja Netpunk ajattelemme asioista eri tavalla, niin kunnioitamme toisemme maailmankatsomusta.


      • -lapsi-
        Kuningas Herodes kirjoitti:

        Lapsi

        Ihan oikeasti? Eikö taivas ole avoinna myös vajavaisille? Yhdistelet raamatunlauseita ihan omassa järjestyksessäsi. Minun ei tarvitse osata raamattua ulkoa päästäkseni taivaaseen. Tuntuu kuin olisit Pietarin tilalla porteilla katsomassa, kuka on lukenut eniten raamattua.

        Vaikka minä ja Netpunk ajattelemme asioista eri tavalla, niin kunnioitamme toisemme maailmankatsomusta.

        Ok.


      • Kuningas Herodes kirjoitti:

        Lapsi

        Ihan oikeasti? Eikö taivas ole avoinna myös vajavaisille? Yhdistelet raamatunlauseita ihan omassa järjestyksessäsi. Minun ei tarvitse osata raamattua ulkoa päästäkseni taivaaseen. Tuntuu kuin olisit Pietarin tilalla porteilla katsomassa, kuka on lukenut eniten raamattua.

        Vaikka minä ja Netpunk ajattelemme asioista eri tavalla, niin kunnioitamme toisemme maailmankatsomusta.

        Kuningas Herodes sanoi :
        Eikö taivas ole avoinna myös vajavaisille?
        _______________
        Kuka tietää ?!

        Matteuksen evankeliumi:
        7:14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.


      • pertsa2012 kirjoitti:

        Kuningas Herodes sanoi :
        Eikö taivas ole avoinna myös vajavaisille?
        _______________
        Kuka tietää ?!

        Matteuksen evankeliumi:
        7:14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.

        PERTSA on kerrankin aika täsmällinen. Itse en tiedä yhtään ainuttakaan, joka pääsisi taivaaseen Jeesuksen esittämien ohjeiden mukaan.


    • Netpunk

      -lapsi, et sitten tässäkään ketjussa voinut pysyä ketjun aiheessa, vaikka itse toimit ketjun aloittajana. Heti kun joku esittää sinua katsomuksestasi eriävän mielipiteen, niin alat laukoa ketjuun mitenkään liittymättömiä tyhjiä fraaseja. Itsepä pyysit ihmisiä kertomaan mielipiteitään, joten olettaisi sinun kunnioittavan lähimmiäisiään edes sen verran, että et pyri vaientamaan heidän ääntään.

      • -lapsi-

        Netpunk, sana on vapaa. En sensuroi. Pyrin välttämään omasta hatustani vetämistä. Luotan Raamattuun, koska se elävöitti minut.

        Efesolaiskirje:
        2:1 Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,
        2:2 joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,
        2:3 joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;
        2:4 mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut,
        2:5 on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut -
        2:6 ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,
        2:7 osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.
        2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja -
        2:9 ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.


    • Netpunk

      -lapsi-
      Sinulla ja minulla on yksi yhteinen piirre: Kummalakaan ei ole jumalaa.
      Teistinä sinulla on usko jumalaa, ateistina minulla ei ole uskoa jumalaan.
      Fakta on fakta, uskoipa sitä tai ei. Raamattu ei ole todistettu fakta. Sinun uskomisesi ei tee siitä faktaa.

    • Uskotko?

      Kuulkaapas nyt, kakarat. Asia on niin, että Jumala aina todistaa itsensä ja olemassaolonsa. Jumala puhuu omilleen. Minulle on antanut paljon tietoa myös tulevasta ajasta. Itseäni koskevaa tietoa, että myös maaailmanmenoa käsittelevää tietoa. Eipä ole jäänyt epäselväsi, onko Jeesus Kristus Herra, vai ei.

      • Netpunk

        Teit argumentaatiovirheen: 1) Jumala ei ole todistanut olemassaoloaan minulle, siis ei todista AINA, 2) vastaamattomat rukoukset eivät todista jumalan olemassolo jumalan, siis ei aina puhu omilleen.


      • -lapsi-
        Netpunk kirjoitti:

        Teit argumentaatiovirheen: 1) Jumala ei ole todistanut olemassaoloaan minulle, siis ei todista AINA, 2) vastaamattomat rukoukset eivät todista jumalan olemassolo jumalan, siis ei aina puhu omilleen.

        Netpunk. Mieti. Henkimaailma vaikuttaa jokaisessa ihmisessä. Sokea pysyy sokeana, kunnes Jumala antaa mahdollisuuden löytää Hänet ja sokea haluaa löytää Hänet.

        Luuk:
        16:19 Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti.
        16:20 Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita
        16:21 ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa.
        16:22 Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
        16:23 Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
        16:24 Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
        16:25 Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
        16:26 Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'
        16:27 Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon
        16:28 - sillä minulla on viisi veljeä - todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan.'
        16:29 Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä.'
        16:30 Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen.'
        16:31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös.'"


      • Teit mokan
        Netpunk kirjoitti:

        Teit argumentaatiovirheen: 1) Jumala ei ole todistanut olemassaoloaan minulle, siis ei todista AINA, 2) vastaamattomat rukoukset eivät todista jumalan olemassolo jumalan, siis ei aina puhu omilleen.

        Teit suuren mokan, Jumala puhuu omilleen. Nähtävästi et ole Jumalan oma, vaan Herran anteeksiantoa vailla.


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Netpunk. Mieti. Henkimaailma vaikuttaa jokaisessa ihmisessä. Sokea pysyy sokeana, kunnes Jumala antaa mahdollisuuden löytää Hänet ja sokea haluaa löytää Hänet.

        Luuk:
        16:19 Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti.
        16:20 Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita
        16:21 ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa.
        16:22 Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
        16:23 Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
        16:24 Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
        16:25 Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
        16:26 Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'
        16:27 Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon
        16:28 - sillä minulla on viisi veljeä - todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan.'
        16:29 Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä.'
        16:30 Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen.'
        16:31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös.'"

        http://www.ancient-hebrew.org/files/3_letters_taw.gif

        Maailmassa on havaittavissa suunnitelmallisuutta. On järkevää ajatella, että kaiken taustalla on suunnittelija.

        Heprean kielessä käytetään merkkejä, joilla on eri merkityksiä. Esim. "tau/tav" tarkoittaa ristiä, neljääsataa (400) ja merkkiä (sign).
        http://www.hebrew4christians.com/Grammar/Unit_One/Aleph-Bet/aleph-bet.html

        1.Moos:
        1:14 Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,
        1:15 ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle." Ja tapahtui niin:
        1:16 Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet.
        http://www.youtube.com/watch?v=GiJb2o0XhYw
        http://www.youtube.com/results?search_query=Raamattu on ihmeellinen

        Suomalainen tiedemies luennoi aiheesta. Huomaa Suunnittelijamme asettama suhde 1:400.

        - Aurinko ja Kuu näyttävät taivaalla täsmälleen samankokoisilta. Aurinko on kuitenkin todellisuudessa suunnilleen 400 kertaa suurempi kuin Kuu, mutta se on myös 400 kertaa kauempana. Täysikuu näyttää yötaivaalla melko kirkkaalta, mutta Maasta katsottuna Aurinko on noin 400.000 kertaa kirkkaampi!
        http://www.ursa.fi/yhd/komeetta/esitelma/juhuovelin.htm


      • Netpunk kirjoitti:

        Teit argumentaatiovirheen: 1) Jumala ei ole todistanut olemassaoloaan minulle, siis ei todista AINA, 2) vastaamattomat rukoukset eivät todista jumalan olemassolo jumalan, siis ei aina puhu omilleen.

        Netpunk sanoi :
        Teit argumentaatiovirheen: 1) Jumala ei ole todistanut olemassaoloaan minulle, siis ei todista AINA
        ______________
        Sinä et ole Jumalan oma etkä siten saa minkäänlaisia todisteita.

        Johanneksen evankeliumi:
        14:21 Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa, mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle."


    • Netpunk

      Teit mokan.
      Faktuaalisesti sinulla ole jumalaa. Sinulla on halu uskoa (persoonalliseen) jumalaan. Tämä lasketaan faktaksi. Sinulla on halu uskoa, että ei-faktuaalinen jumalasi puhuu sinulle ja kaltaisillesi. Tämä lasketaan faktaksi.
      Ilmeisesti pidät itseäsi ei-faktuaalisen jumalan omana. Sinulla voi tässä tapauksessa olla ainoastaan orjan moraali ja sitä noudattavien orjan hyveet. Orjamoraaliin kuuluu myös orjuuttajan tappaminen tai pakeneminen. Kumpaan päädyt. Tosin voit pysyä paikoillasi orjana vaikka orjuuttajaa ei faktana olisikiin.
      Sinulla on halu, että ei faktana todennettava orjuuttajasi antaa sinulle anteeksi jotakin, joka ei edes ole fakta.

      • -lapsi-

    • Netpunk

      -lapsi- jumalakuvasi vaikuttaa maaniselta toiveajattelulta. Faktuaalisesti jumalasi on aivojesi tuottamaa harhaa. Kokemuksena se saattaa olla sinulle todellista, mutta todennattava fakta se ei ole.
      Taidat olla varsin uusi uskovainen kiihkossasi?

    • IR;

      Netpunk. Täällä on kyllä yritetty ennenkin mitätöidä Jumalaa ja Raamatun sanaa, siinä onnistumatta kuitenkaan. Selvää on kuitenkin, että ateisti ei usko ko. asioihin. Ei agnostikkokaan. Teistillä väärärt eväät ja täällähän ei ole tarkoituskaan ketään, eikä kenenkään uskoa muuttaa. Totuus on kuitenkin, että ellei aivan omakohtaisia kokemuksia Jumalasta ole, on turhaan lähteä toisen kokemuksiakaan mitätöimään. Väittelyllä ei tule faktaa uskomattomalle asiasta.

      Tiesitkö, että sinun ei ole pakko uskoa? Ihan itse olet vastuussa ratkaisuistasi lopulta. Niin oli rikkaanmiehenkin laita.

      16:27 Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon
      16:28 - sillä minulla on viisi veljeä - todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan.'
      16:29 Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä.'
      16:30 Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen.'
      16:31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös.

      • -lapsi-

        Miten tullaan uskoon?


      • Tuom.
        -lapsi- kirjoitti:

        Miten tullaan uskoon?

        Uskoon tullaan ihan subjektiivisesti. Neptunuksen ja IR:n ei tarvitse tulla uskoon. Uskoontulo on Jumalan valinta.
        Vaikea valinta, koska ihminen ei mielestäni voi tulla uskoon ihan vaan omilla arvon valinnoillaan. Itse ei siis voi valita uskoontuloaan. Siinä täytyy olla kutsumus, ja siinäkin Jumalan taholta tullut valinta.
        Näitä omin avuin uskoontulleita on lahkot pullollaan.
        Vain ne joita Jumala kutsuu, ja niistäkin vain harvat ottavat kutsun, pelastuksen vastaan.
        Monet ovat kutsutut, mutta harvat ovat valitut!


      • -lapsi-
        Tuom. kirjoitti:

        Uskoon tullaan ihan subjektiivisesti. Neptunuksen ja IR:n ei tarvitse tulla uskoon. Uskoontulo on Jumalan valinta.
        Vaikea valinta, koska ihminen ei mielestäni voi tulla uskoon ihan vaan omilla arvon valinnoillaan. Itse ei siis voi valita uskoontuloaan. Siinä täytyy olla kutsumus, ja siinäkin Jumalan taholta tullut valinta.
        Näitä omin avuin uskoontulleita on lahkot pullollaan.
        Vain ne joita Jumala kutsuu, ja niistäkin vain harvat ottavat kutsun, pelastuksen vastaan.
        Monet ovat kutsutut, mutta harvat ovat valitut!

        Aamen.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12399073#comment-69163344


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Aamen.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12399073#comment-69163344

        Kommentoin nimim. "satanin" aloittamassa ketjussa. Pian koko ketju poistui. Ei tullut yllätyksenä. He lopettavat omat ketjunsa, koska he eivät kestä totuutta. "Satan" aloitti otsikolla: "Asia jonka kristityt haluavat unohtaa aktiivisesti"

        satan31.7.2014 20:15 1
        Johanna tukiainen tuli uskoon jo 2008 ja kävi ihan kirkossakin saarnaamassa silloin.
        http://iltalehti.fi/viihde/200812318848791_vi.shtml
        http://www.hymy.fi/uutiset/vihdoin-video-katso-nain-johanna-tukiainen-saarnaa-kirkkovaelle
        Uskokaa tai älkää mutta tässä on video vuodelta 2008 missä Johanna Tukiainen todellakin saarnaa kirkossa.

        Kommentoin:

        -lapsi-4.8.2014 00:520 SULJE
        Loppujen lopuksi Jumalan sana pysyy. Koska Jumala on luonut kaiken, Hän myös operoi kaikkea. Langenneet ihmiset pysyvät sokeina, kunnes Jumalan armo osuu heidän kohdalleen. En tiedä miksi itse sain vastaanottaa Jumalan pelastavan armon.

        Efesolaiskirje:
        1:1 Paavali, Jumalan tahdosta Kristuksen Jeesuksen apostoli, Efesossa oleville pyhille ja uskoville Kristuksessa Jeesuksessa.
        1:2 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
        1:3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,
        1:4 niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä valinnut meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa,
        1:5 edeltäpäin määräten meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan,
        1:6 sen armonsa kirkkauden kiitokseksi, minkä hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa,
        1:7 jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan.

        2:1 Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,
        2:2 joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,
        2:3 joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;
        2:4 mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut,
        2:5 on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut -
        2:6 ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,
        2:7 osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.
        2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja -
        2:9 ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.

        Ilm:
        17:16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.
        17:17 Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.


      • Tuom. kirjoitti:

        Uskoon tullaan ihan subjektiivisesti. Neptunuksen ja IR:n ei tarvitse tulla uskoon. Uskoontulo on Jumalan valinta.
        Vaikea valinta, koska ihminen ei mielestäni voi tulla uskoon ihan vaan omilla arvon valinnoillaan. Itse ei siis voi valita uskoontuloaan. Siinä täytyy olla kutsumus, ja siinäkin Jumalan taholta tullut valinta.
        Näitä omin avuin uskoontulleita on lahkot pullollaan.
        Vain ne joita Jumala kutsuu, ja niistäkin vain harvat ottavat kutsun, pelastuksen vastaan.
        Monet ovat kutsutut, mutta harvat ovat valitut!

        Tuom. sanoi :
        Vain ne joita Jumala kutsuu, ja niistäkin vain harvat ottavat kutsun, pelastuksen vastaan.
        Monet ovat kutsutut, mutta harvat ovat valitut!
        _____________
        Aivan niin Tuom. !!
        Myös ateistille saattaa kutsu käydä ja montakin kertaa elämän aikana.
        Silloin on vain istuttava alas ja tehtävä ne tarpeelliset valinnat.


      • Tuom.
        -lapsi- kirjoitti:

        Kommentoin nimim. "satanin" aloittamassa ketjussa. Pian koko ketju poistui. Ei tullut yllätyksenä. He lopettavat omat ketjunsa, koska he eivät kestä totuutta. "Satan" aloitti otsikolla: "Asia jonka kristityt haluavat unohtaa aktiivisesti"

        satan31.7.2014 20:15 1
        Johanna tukiainen tuli uskoon jo 2008 ja kävi ihan kirkossakin saarnaamassa silloin.
        http://iltalehti.fi/viihde/200812318848791_vi.shtml
        http://www.hymy.fi/uutiset/vihdoin-video-katso-nain-johanna-tukiainen-saarnaa-kirkkovaelle
        Uskokaa tai älkää mutta tässä on video vuodelta 2008 missä Johanna Tukiainen todellakin saarnaa kirkossa.

        Kommentoin:

        -lapsi-4.8.2014 00:520 SULJE
        Loppujen lopuksi Jumalan sana pysyy. Koska Jumala on luonut kaiken, Hän myös operoi kaikkea. Langenneet ihmiset pysyvät sokeina, kunnes Jumalan armo osuu heidän kohdalleen. En tiedä miksi itse sain vastaanottaa Jumalan pelastavan armon.

        Efesolaiskirje:
        1:1 Paavali, Jumalan tahdosta Kristuksen Jeesuksen apostoli, Efesossa oleville pyhille ja uskoville Kristuksessa Jeesuksessa.
        1:2 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
        1:3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,
        1:4 niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä valinnut meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa,
        1:5 edeltäpäin määräten meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan,
        1:6 sen armonsa kirkkauden kiitokseksi, minkä hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa,
        1:7 jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan.

        2:1 Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,
        2:2 joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,
        2:3 joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;
        2:4 mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut,
        2:5 on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut -
        2:6 ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa,
        2:7 osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.
        2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja -
        2:9 ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.

        Ilm:
        17:16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.
        17:17 Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.

        Näihin täytyy aina suhtautua sekä vakavasti, että hieman varauksella. Voisi kyllä olettaa, että kun henkilö ilmoittaa tulleensa uskoon ihan julkisesti, että on tosissaan? (ainakin sillä hetkellä). Julkisuuskuva on useimmiten ihan toinen, kuin henkilön itsensä määrittelemä.
        Samaten en laittaisi ns. uskovia ja a teistejä niin kipakasti vastakkain. Rajankäynti saattaa olla hyvin häilyvä. Olettaisin että sellaiset aidot uskovat ja aidot ateistit sivistyneessä mielessä pohtivat elämän syvintä olemusta yhtä kummastuneena. Jumalan vastustaja, kieltäjä onkin etsiessään lähempänä Jumalaa, kuin eksynyt harhaoppinut tiukka kristitty.
        Toinen löytää Jumalan toinen ei! Ensimmäiset tulevat viimeiseksi, viimeiset ensimmäiseksi.


      • -lapsi-
        Tuom. kirjoitti:

        Näihin täytyy aina suhtautua sekä vakavasti, että hieman varauksella. Voisi kyllä olettaa, että kun henkilö ilmoittaa tulleensa uskoon ihan julkisesti, että on tosissaan? (ainakin sillä hetkellä). Julkisuuskuva on useimmiten ihan toinen, kuin henkilön itsensä määrittelemä.
        Samaten en laittaisi ns. uskovia ja a teistejä niin kipakasti vastakkain. Rajankäynti saattaa olla hyvin häilyvä. Olettaisin että sellaiset aidot uskovat ja aidot ateistit sivistyneessä mielessä pohtivat elämän syvintä olemusta yhtä kummastuneena. Jumalan vastustaja, kieltäjä onkin etsiessään lähempänä Jumalaa, kuin eksynyt harhaoppinut tiukka kristitty.
        Toinen löytää Jumalan toinen ei! Ensimmäiset tulevat viimeiseksi, viimeiset ensimmäiseksi.

        Hyvin puhut Tuom. Jumalan siunausta.

        Ajattelen

        Kylvetty sana putoaa neljään erilaiseen maaperään. Yksi niistä on otollinen. Siinä syntyy pelastava Kristuksen usko. Se tekee ihmisestä Jumalan lapsen. Jumalan lapsi lankeaa, mutta Hänen Isänsä armahtaa hänet.

        Luuk:
        8:11 Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
        8:12 Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
        8:13 Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
        8:14 Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
        8:15 Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.

        Luuk:
        15:13 Eikä kulunut montakaan päivää, niin nuorempi poika kokosi kaiken omansa ja matkusti pois kaukaiseen maahan; ja siellä hän hävitti tavaransa eläen irstaasti.
        15:14 Mutta kun hän oli kaikki tuhlannut, tuli kova nälkä koko siihen maahan, ja hän alkoi kärsiä puutetta.
        15:15 Ja hän meni ja yhtyi erääseen sen maan kansalaiseen, ja tämä lähetti hänet tiluksilleen kaitsemaan sikoja.
        15:16 Ja hän halusi täyttää vatsansa niillä palkohedelmillä, joita siat söivät, mutta niitäkään ei kukaan hänelle antanut.
        15:17 Niin hän meni itseensä ja sanoi: 'Kuinka monella minun isäni palkkalaisella on yltäkyllin leipää, mutta minä kuolen täällä nälkään!
        15:18 Minä nousen ja menen isäni tykö ja sanon hänelle: Isä, minä olen tehnyt syntiä taivasta vastaan ja sinun edessäsi
        http://1969j.files.wordpress.com/2010/08/prodigal_son.jpg


    • Seurailija1

      Tietenkin tärkeintä elämässä on löytää tie Jeesuksen Kristuksen yhteyteen, hän on elämä, totuus, eihän milläään muulla asialla ole edes väliä!.. Jeesus tie hoitaa koko elämän uskoontulosta taivaaseen asti, iankaikkiseen elämään Isän luo Aamen.

    • Tarkentava kysymys

      Siis, "epäilijöitä" ovat tässä tapauksessa ne jotka eivät heti usko palstaprofeettojen antamia päivämääriä ja sitä, että nämä profeetat nimitetään tuhatvuotiskaudella ylipapeiksi ja -tuomareiksi?

      Kysymyksesihän oli profetiapalstalla. Kristinuskollehan on erikseen oma palsta.

    • HUOM!

      Tarkentava kysymys

      "Kysymyksesihän oli profetiapalstalla. Kristinuskollehan on erikseen oma palsta."

      OLETKO YLPEÄ TYHMYYDESTÄSI?

      Vastaus: Raamattu on Jumalan sanaa, samoin profetiat ovat Jumalan viestimistä.
      Siis aivan uskovien asioita, uskovien keskusteluja, joihin ei näytä empiirisen tutkimuksen perusteella olevan uskomattomalla mitään muuta sanomista kuin pilkkaaminen, herjaaminen, solvaaminen ja oman pään keksintöjen esittäminen.

      Kysymys?
      Mitä kristinuskon osa-aluetta muuten tarkoitit käsitellä? (niilläkin on omat palstansa)

      Palstat: Kristinusko, luterilaisuus, lestadiolaisuus, vahoislestadiolaisuus, adventismi, ortodoksisuus, katolisuus vai haluatko palstalle, jonka nimi on yleistä kristinuskosta.
      kaikilla ed. mainituilla on omat erityispiirteensä.
      Suositus: opiskelehan vielä, ennen kuin tulet päsmäröimään uskovien palstalle.

      Eilen muuten herjausta täällä, että kun teitä on niin vähän.

      Totuus on, että vähän tai paljon, niin palsta ei muutu ateismin äänenkannattajaksi.
      En ole nähnyt misssään säännöisssä, että palstan aihealue olisi muutettavissa solvaajien tahdosta tai määrätyn kirjoittajamäärän puutteesta.

      • ---

        PAlsta ei ole eikä tule olemaan uskovien omistama.


      • Profetiatasa-arvoa
        --- kirjoitti:

        PAlsta ei ole eikä tule olemaan uskovien omistama.

        Näin on. Missään ei esitetä, että palsta olisi "uskovien palsta". Palstan aihe on profetiat ja niistä voi keskustella ihan mistä tahansa näkökulmasta. Täällä nyt sattuu pyörimään yksi tai useampi, joka ilmeisesti todella kuvittelee oikeudekseen määritellä asiat omine lupineen - ja tällä tarkoitan juuri näitä "tämä on uskovien palsta"-tyyppejä.


      • -lapsi-
        Profetiatasa-arvoa kirjoitti:

        Näin on. Missään ei esitetä, että palsta olisi "uskovien palsta". Palstan aihe on profetiat ja niistä voi keskustella ihan mistä tahansa näkökulmasta. Täällä nyt sattuu pyörimään yksi tai useampi, joka ilmeisesti todella kuvittelee oikeudekseen määritellä asiat omine lupineen - ja tällä tarkoitan juuri näitä "tämä on uskovien palsta"-tyyppejä.

        Raamattu on luotettavin tietolähde. Se voittaa mm. Nostradamuksen. Kukaan luotu ei pysty kumoamaan Luojaansa. Siksi kaikki profetiat on syytä punnita Raamatulla.


      • ---
        -lapsi- kirjoitti:

        Raamattu on luotettavin tietolähde. Se voittaa mm. Nostradamuksen. Kukaan luotu ei pysty kumoamaan Luojaansa. Siksi kaikki profetiat on syytä punnita Raamatulla.

        Unohdit Youtuben. Sehän on ainakin tällä palstalla ehkäpä käytetyin tietolähde.


      • -lapsi-
        --- kirjoitti:

        Unohdit Youtuben. Sehän on ainakin tällä palstalla ehkäpä käytetyin tietolähde.

        ---. Kiitos. Youtube on tärkeässä asemassa.


      • ---
        -lapsi- kirjoitti:

        ---. Kiitos. Youtube on tärkeässä asemassa.

        Se oli kylläkin sarkasmia, mutta ole hyvä.


      • -lapsi-

      • ---
        -lapsi- kirjoitti:

        ---. Kyllä netistä löytää hyvää hengellistä sanomaa. Oletko tempausvalmis?
        http://www.youtube.com/watch?v=1tXafvMDoWg

        Youtuben toiseksi paras tempausvideo? Sinä olet koomikko, etkö olekin? Ateisti esittämässä äärimmäisen stereotyyppistä nettijulistajaa?


      • -lapsi-
        --- kirjoitti:

        Youtuben toiseksi paras tempausvideo? Sinä olet koomikko, etkö olekin? Ateisti esittämässä äärimmäisen stereotyyppistä nettijulistajaa?

        ---. Olen fundis. Ota tai jätä. Raamattu ei muutu. Fundikset tullaan tempaamaan. Piankin. Ja jumalaton maailma riemuitsee. Eliitti ml. Vatikaani tulee sepustamaan sokeille orjilleen (sheeple), että heidän ystävänsä (grey aliens) tulivat pelastamaan maailman. Tässä oli vapaasti mukaeltu versioni lähitulevaisuudesta. Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut.
        http://www.youtube.com/results?search_query=vatican aliens
        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=sheeple magazine

        Älä luule, että eliitti tekee ufoleffoja huvikseen. Niiden tarkoitus on totuttaa ihmiset ajatukseen, että heidän pelastajansa tulevat avaruusaluksilla.
        http://www.youtube.com/watch?v=mYCBgSRNjk0

        Koska ihmiset ovat uskonnollisia ja monet heistä kuuluvat kristilliisiin kirkkoihin, on luonnollista, että heille tullaan tarjoamaan toisenlainen tempaus. Tuhoisa sellainen. Eliitillä on tapana ilmoittaa suunnitelmiaan elokuviensa välityksellä. Valitettavasti vain harvoja kiinnostaa katsoa leffoja sillä silmällä.
        http://www.youtube.com/watch?v=LSUAAKFLoL0

        Eliitti kertoi etukäteen omalla kierolla tavallaan WTC-iskusta v.1974.
        http://www.youtube.com/watch?v=nch1URmJvMA

        Opetusvideo
        http://www.youtube.com/watch?v=LGWDHKimYj8

        Ps. Miksi teidän kanssanne on vaikea puhua ufoista asiallisesti?


      • ---
        -lapsi- kirjoitti:

        ---. Olen fundis. Ota tai jätä. Raamattu ei muutu. Fundikset tullaan tempaamaan. Piankin. Ja jumalaton maailma riemuitsee. Eliitti ml. Vatikaani tulee sepustamaan sokeille orjilleen (sheeple), että heidän ystävänsä (grey aliens) tulivat pelastamaan maailman. Tässä oli vapaasti mukaeltu versioni lähitulevaisuudesta. Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut.
        http://www.youtube.com/results?search_query=vatican aliens
        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=sheeple magazine

        Älä luule, että eliitti tekee ufoleffoja huvikseen. Niiden tarkoitus on totuttaa ihmiset ajatukseen, että heidän pelastajansa tulevat avaruusaluksilla.
        http://www.youtube.com/watch?v=mYCBgSRNjk0

        Koska ihmiset ovat uskonnollisia ja monet heistä kuuluvat kristilliisiin kirkkoihin, on luonnollista, että heille tullaan tarjoamaan toisenlainen tempaus. Tuhoisa sellainen. Eliitillä on tapana ilmoittaa suunnitelmiaan elokuviensa välityksellä. Valitettavasti vain harvoja kiinnostaa katsoa leffoja sillä silmällä.
        http://www.youtube.com/watch?v=LSUAAKFLoL0

        Eliitti kertoi etukäteen omalla kierolla tavallaan WTC-iskusta v.1974.
        http://www.youtube.com/watch?v=nch1URmJvMA

        Opetusvideo
        http://www.youtube.com/watch?v=LGWDHKimYj8

        Ps. Miksi teidän kanssanne on vaikea puhua ufoista asiallisesti?

        Kuten sanoin, et kykene keskusteluun. Salaliittohörhöilyvideoiden ja raamatunlausekokoelmien vuosikautinen spammaaminen ei ole keskustelua.


      • -lapsi-
        --- kirjoitti:

        Kuten sanoin, et kykene keskusteluun. Salaliittohörhöilyvideoiden ja raamatunlausekokoelmien vuosikautinen spammaaminen ei ole keskustelua.

        ---. Ymmärrän, ettei langennut maailma kiinnostu pelastuksesta, ellei Jumala kutsu ensin.
        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=uskoontulo

        Matt. 4:4
        Mutta hän vastasi ja sanoi: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.'"


    • -lapsi-

      Esimerkki pilkkaajien herkkähipiäisyydestä. He kyllä haastavat Jumalan lapsia vastaamaan olettamuuksiinsa, mutta he saattavat jopa poistaa aloittamiaan ketjuja, kun heiltä loppuu paukut. Nimim. "satan" aloitti pilkkaamalla Herraan luottavia ihmisiä, ottaen hampaisiinsa Johanna Tukiaisen. Vastasin hänelle ja muille pilkkaajille, antaen ymmärtää, että heidän perusteensa ovat väärät. Pian kyseinen ketju poistui.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12399073

      satan31.7.2014 20:15 1
      Johanna tukiainen tuli uskoon jo 2008 ja kävi ihan kirkossakin saarnaamassa silloin.
      http://iltalehti.fi/viihde/200812318848791_vi.shtml
      http://www.hymy.fi/uutiset/vihdoin-video-katso-nain-johanna-tukiainen-saarnaa-kirkkovaelle
      Uskokaa tai älkää mutta tässä on video vuodelta 2008 missä Johanna Tukiainen todellakin saarnaa kirkossa. Johanna Tukiainen

      • ---

        Onhan tuo siis ihan sama Johanna Tukiainen, joka esitteli paljaita rintojaan männä viikolla parisataapäiselle, pääasiassa miehistä koostuneelle yleisölle? Siis tämä Johanna Tukiainen:

        http://m.hymy.fi/haku/j tukiainen ero/johanna-tukiainen-hammensi-strippiesityksellaan?sivu=1

        Ei ihan tuore kuva, mutta otettu kuitenkin uskoontulonsa jälkeen. Liekö mies, joka tuossa kuvassa Johannaa pitelee, mukana seurakuntatyössä?


      • -lapsi-
        --- kirjoitti:

        Onhan tuo siis ihan sama Johanna Tukiainen, joka esitteli paljaita rintojaan männä viikolla parisataapäiselle, pääasiassa miehistä koostuneelle yleisölle? Siis tämä Johanna Tukiainen:

        http://m.hymy.fi/haku/j tukiainen ero/johanna-tukiainen-hammensi-strippiesityksellaan?sivu=1

        Ei ihan tuore kuva, mutta otettu kuitenkin uskoontulonsa jälkeen. Liekö mies, joka tuossa kuvassa Johannaa pitelee, mukana seurakuntatyössä?

        ---. En ole seurannut Johannaa. Omassakin lihassani on tarpeeksi suitsimista.

        Room. 7:24
        Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?

        Olkaamme toisillemme armolliset.

        Johanneksen evankeliumi:
        8:1 Mutta Jeesus meni Öljymäelle.
        8:2 Ja varhain aamulla hän taas saapui pyhäkköön, ja kaikki kansa tuli hänen luoksensa; ja hän istuutui ja opetti heitä.
        8:3 Silloin kirjanoppineet ja fariseukset toivat hänen luoksensa aviorikoksesta kiinniotetun naisen, asettivat hänet keskelle
        8:4 ja sanoivat Jeesukselle: "Opettaja, tämä nainen on tavattu itse teosta, aviorikosta tekemästä.
        8:5 Ja Mooses on laissa antanut meille käskyn, että tuommoiset on kivitettävä. Mitäs sinä sanot?"
        8:6 Mutta sen he sanoivat kiusaten häntä, päästäkseen häntä syyttämään. Silloin Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan.
        8:7 Mutta kun he yhä edelleen kysyivät häneltä, ojensi hän itsensä ja sanoi heille: "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä."
        8:8 Ja taas hän kumartui alas ja kirjoitti maahan.
        8:9 Kun he tämän kuulivat ja heidän omatuntonsa todisti heidät syyllisiksi, menivät he pois, toinen toisensa perästä, vanhimmista alkaen viimeisiin asti; ja siihen jäi ainoastaan Jeesus sekä nainen, joka seisoi hänen edessään.
        8:10 Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?"
        8:11 Hän vastasi: "Herra, ei kukaan." Niin Jeesus sanoi hänelle: "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee."
        8:12 Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus."
        8:13 Niin fariseukset sanoivat hänelle: "Sinä todistat itsestäsi; sinun todistuksesi ei ole pätevä."
        8:14 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Vaikka minä todistankin itsestäni, on todistukseni pätevä, sillä minä tiedän, mistä minä olen tullut ja mihin minä menen; mutta te ette tiedä, mistä minä tulen, ettekä, mihin minä menen.
        8:15 Te tuomitsette lihan mukaan; minä en tuomitse ketään.
        8:16 Ja vaikka minä tuomitsisinkin, niin minun tuomioni olisi oikea, sillä minä en ole yksinäni, vaan minä ja hän, joka on minut lähettänyt.
        8:17 Onhan teidän laissannekin kirjoitettuna, että kahden ihmisen todistus on pätevä.
        8:18 Minä olen se, joka todistan itsestäni, ja minusta todistaa myös Isä, joka on minut lähettänyt."
        8:19 Niin he sanoivat hänelle: "Missä sinun isäsi on?" Jeesus vastasi: "Te ette tunne minua ettekä minun Isääni; jos te tuntisitte minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni."


      • Tuom.
        -lapsi- kirjoitti:

        ---. En ole seurannut Johannaa. Omassakin lihassani on tarpeeksi suitsimista.

        Room. 7:24
        Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?

        Olkaamme toisillemme armolliset.

        Johanneksen evankeliumi:
        8:1 Mutta Jeesus meni Öljymäelle.
        8:2 Ja varhain aamulla hän taas saapui pyhäkköön, ja kaikki kansa tuli hänen luoksensa; ja hän istuutui ja opetti heitä.
        8:3 Silloin kirjanoppineet ja fariseukset toivat hänen luoksensa aviorikoksesta kiinniotetun naisen, asettivat hänet keskelle
        8:4 ja sanoivat Jeesukselle: "Opettaja, tämä nainen on tavattu itse teosta, aviorikosta tekemästä.
        8:5 Ja Mooses on laissa antanut meille käskyn, että tuommoiset on kivitettävä. Mitäs sinä sanot?"
        8:6 Mutta sen he sanoivat kiusaten häntä, päästäkseen häntä syyttämään. Silloin Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan.
        8:7 Mutta kun he yhä edelleen kysyivät häneltä, ojensi hän itsensä ja sanoi heille: "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä."
        8:8 Ja taas hän kumartui alas ja kirjoitti maahan.
        8:9 Kun he tämän kuulivat ja heidän omatuntonsa todisti heidät syyllisiksi, menivät he pois, toinen toisensa perästä, vanhimmista alkaen viimeisiin asti; ja siihen jäi ainoastaan Jeesus sekä nainen, joka seisoi hänen edessään.
        8:10 Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?"
        8:11 Hän vastasi: "Herra, ei kukaan." Niin Jeesus sanoi hänelle: "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee."
        8:12 Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus."
        8:13 Niin fariseukset sanoivat hänelle: "Sinä todistat itsestäsi; sinun todistuksesi ei ole pätevä."
        8:14 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Vaikka minä todistankin itsestäni, on todistukseni pätevä, sillä minä tiedän, mistä minä olen tullut ja mihin minä menen; mutta te ette tiedä, mistä minä tulen, ettekä, mihin minä menen.
        8:15 Te tuomitsette lihan mukaan; minä en tuomitse ketään.
        8:16 Ja vaikka minä tuomitsisinkin, niin minun tuomioni olisi oikea, sillä minä en ole yksinäni, vaan minä ja hän, joka on minut lähettänyt.
        8:17 Onhan teidän laissannekin kirjoitettuna, että kahden ihmisen todistus on pätevä.
        8:18 Minä olen se, joka todistan itsestäni, ja minusta todistaa myös Isä, joka on minut lähettänyt."
        8:19 Niin he sanoivat hänelle: "Missä sinun isäsi on?" Jeesus vastasi: "Te ette tunne minua ettekä minun Isääni; jos te tuntisitte minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni."

        Oliko tämä nyt se kevennys tuossa alkulämmittelyssä? "Omassakin lihassakin paljon suitsimista." Vertailukohteena siis Johanna Tukiainen !
        On siinä suitsimista :)
        On tämä elämä yhtä suitsimista. Lapsena olen ajanut pillastunutta hevosta, joten joku kuva lihan villiintymisestä. Pornoteollisuus on sitten ihan oma lajinsa.
        Sitten tulevat viihde-ja pelielektroniikka, ja tietysti sotateollisuus.
        Mitä tässä vielä nähdään ennen tuhkautumista. tai ylöstempautumista.


      • ---
        -lapsi- kirjoitti:

        ---. En ole seurannut Johannaa. Omassakin lihassani on tarpeeksi suitsimista.

        Room. 7:24
        Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?

        Olkaamme toisillemme armolliset.

        Johanneksen evankeliumi:
        8:1 Mutta Jeesus meni Öljymäelle.
        8:2 Ja varhain aamulla hän taas saapui pyhäkköön, ja kaikki kansa tuli hänen luoksensa; ja hän istuutui ja opetti heitä.
        8:3 Silloin kirjanoppineet ja fariseukset toivat hänen luoksensa aviorikoksesta kiinniotetun naisen, asettivat hänet keskelle
        8:4 ja sanoivat Jeesukselle: "Opettaja, tämä nainen on tavattu itse teosta, aviorikosta tekemästä.
        8:5 Ja Mooses on laissa antanut meille käskyn, että tuommoiset on kivitettävä. Mitäs sinä sanot?"
        8:6 Mutta sen he sanoivat kiusaten häntä, päästäkseen häntä syyttämään. Silloin Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan.
        8:7 Mutta kun he yhä edelleen kysyivät häneltä, ojensi hän itsensä ja sanoi heille: "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä."
        8:8 Ja taas hän kumartui alas ja kirjoitti maahan.
        8:9 Kun he tämän kuulivat ja heidän omatuntonsa todisti heidät syyllisiksi, menivät he pois, toinen toisensa perästä, vanhimmista alkaen viimeisiin asti; ja siihen jäi ainoastaan Jeesus sekä nainen, joka seisoi hänen edessään.
        8:10 Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?"
        8:11 Hän vastasi: "Herra, ei kukaan." Niin Jeesus sanoi hänelle: "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee."
        8:12 Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus."
        8:13 Niin fariseukset sanoivat hänelle: "Sinä todistat itsestäsi; sinun todistuksesi ei ole pätevä."
        8:14 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Vaikka minä todistankin itsestäni, on todistukseni pätevä, sillä minä tiedän, mistä minä olen tullut ja mihin minä menen; mutta te ette tiedä, mistä minä tulen, ettekä, mihin minä menen.
        8:15 Te tuomitsette lihan mukaan; minä en tuomitse ketään.
        8:16 Ja vaikka minä tuomitsisinkin, niin minun tuomioni olisi oikea, sillä minä en ole yksinäni, vaan minä ja hän, joka on minut lähettänyt.
        8:17 Onhan teidän laissannekin kirjoitettuna, että kahden ihmisen todistus on pätevä.
        8:18 Minä olen se, joka todistan itsestäni, ja minusta todistaa myös Isä, joka on minut lähettänyt."
        8:19 Niin he sanoivat hänelle: "Missä sinun isäsi on?" Jeesus vastasi: "Te ette tunne minua ettekä minun Isääni; jos te tuntisitte minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni."

        Et ole seurannut Johanna Tukiaista? Kerrot keskustelleesi hänestä Ateismi-palstalla ja täälläkin jo useammassa kommentissasi. Minusta näyttää siltä että seuraat häntä tarkemmin kuin moni muu.

        Oletko muuten koskaan kokeillut suoriutua yhdestäkään keskustelusta ihan vain omilla mielipiteilläsi, omilla sanoillasi ja ajatuksillasi? Copypastespammi ei ole keskustelua.


      • -lapsi-
        --- kirjoitti:

        Et ole seurannut Johanna Tukiaista? Kerrot keskustelleesi hänestä Ateismi-palstalla ja täälläkin jo useammassa kommentissasi. Minusta näyttää siltä että seuraat häntä tarkemmin kuin moni muu.

        Oletko muuten koskaan kokeillut suoriutua yhdestäkään keskustelusta ihan vain omilla mielipiteilläsi, omilla sanoillasi ja ajatuksillasi? Copypastespammi ei ole keskustelua.

        --. Valitse aihe. Minusta tärkein aihe on elämä. Olen yrittänyt kestustella elämän perusteista ateistien kanssa. He ovat joko vaienneet tai poistaneet kommenttini. He ovat myös poistaneet kokonaisia ketjuja. Niinikään muiden keskustelijoiden ivaaminen on yleistä.


      • ---
        -lapsi- kirjoitti:

        --. Valitse aihe. Minusta tärkein aihe on elämä. Olen yrittänyt kestustella elämän perusteista ateistien kanssa. He ovat joko vaienneet tai poistaneet kommenttini. He ovat myös poistaneet kokonaisia ketjuja. Niinikään muiden keskustelijoiden ivaaminen on yleistä.

        Otat ensin itse esille jonkin asian, et pidä siihen saamistasi kommenteista ja vaihdat aihetta. Et sinä keskustele. Videospammi ja copypastejulistaminen eivät ole keskustelua.


      • 1234567...
        --- kirjoitti:

        Otat ensin itse esille jonkin asian, et pidä siihen saamistasi kommenteista ja vaihdat aihetta. Et sinä keskustele. Videospammi ja copypastejulistaminen eivät ole keskustelua.

        -lapsella- ei ole Ilmestyskirjan sanoma hallinnassa ei sitten alkuunkaan. Paljon on vielä lapsella opittavaa !


      • -lapsi-
        1234567... kirjoitti:

        -lapsella- ei ole Ilmestyskirjan sanoma hallinnassa ei sitten alkuunkaan. Paljon on vielä lapsella opittavaa !

        1234567... Jotkut meistä ovat pyytäneet sinua tukeutumaan Raamattuun. Odotamme.


      • -lapsi-
        Tuom. kirjoitti:

        Oliko tämä nyt se kevennys tuossa alkulämmittelyssä? "Omassakin lihassakin paljon suitsimista." Vertailukohteena siis Johanna Tukiainen !
        On siinä suitsimista :)
        On tämä elämä yhtä suitsimista. Lapsena olen ajanut pillastunutta hevosta, joten joku kuva lihan villiintymisestä. Pornoteollisuus on sitten ihan oma lajinsa.
        Sitten tulevat viihde-ja pelielektroniikka, ja tietysti sotateollisuus.
        Mitä tässä vielä nähdään ennen tuhkautumista. tai ylöstempautumista.

        Hyvä kommentti Tuom. Sanoisin suureen ahdistukseen joutuville:
        http://www.youtube.com/watch?v=8XZWgHNcUeA
        Mark. 13:19
        Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Mark.13.html


    • Netpunk

      -lapsi-
      Sinulla on kovat luulot itsesätäsi. Pyrit yli-ihmiseksi pelkän halusi uskoa voimalla. Sinulla on vain halu uskoa ja huutelullasi toteutat haluasi
      uskoa. Halusi uskoa vain osoittaa, että sinulla ei ole jumalaa, pelkkä halusi uskoa jumalaan.
      -lapsi-, halusi uskoa on eksyttänyt sinut niin että sinulla on pelkkä oma missiosi. Sillä ei ole mitään tekemistä jeesuksen, jumalan ja raamatun kanssa.
      Sinäkin olet kovin herkkähipiäinen kun kieltäydyt toisessa ketjussa vastaamasta (tai edes keskustelemasta) sinulle esitettyyn kysymykseen. Pelkkä halusi uskoa saa kiemurtelemaan vaikeiden kysymysten edessä.
      Kysysmys kuuluu: Miten voit perustella Israelin Gazassa käyttämän väkivallan uudella testamentilla ja jeesuksen opetuksilla?
      Kerran yritit perustella asiaa vanhalla testamentilla siteeraamalla hesekielia, joka ei ole uuden testamentin kirja. Siteeraa nyt uutta testamentia, kun niin haluat aina siteerata.

    • -lapsi-
    • Seurailija1

      Hieno ihminen tuo -lapsi- kulkee Jeesuksen jalanjäljissä ja sana on hallussa.. Otetaan rennosti helteellä ja nyt uimaan..

      • -lapsi-

      • Seurailija1
        -lapsi- kirjoitti:

        Kiitos Seurailija oivasta neuvosta:) Ajattelin kerätä kolehtia isompaa allasta varten;D
        http://www.youtube.com/watch?v=9fLBl_7qL2E

        Hyppää järveen -lapsi- se on paras allas eikä maksa mitään, jokikin menettelee samoin meri.. nyt menen...


      • -lapsi-
        Seurailija1 kirjoitti:

        Hyppää järveen -lapsi- se on paras allas eikä maksa mitään, jokikin menettelee samoin meri.. nyt menen...

        !molskis!


    • Seurailija1

      Tuksu palaa Jumalan käyttöön, hänestä tulee hyvä ja palava julistaja.. Hänen kauttaan Jumala pelastaa vielä ison tukun ihmisiä Aamen.

      • -lapsi-

        Sinulla on Hyvä Sanoma Seurailija :D


    • -lapsi- sanoi :
      Mikä on mielestänne tärkeintä elämässä?
      _____________
      Se ettei Jumalan Pyhä Henki meitä hylkää - siis se minkä Hän on laittanut meihin
      asumaan.

      Efesolaiskirje :
      1:13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti.
      1:14 sen, joka on meidän perintömme vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi - hänen kirkkautensa kiitokseksi.


      Jumalan silmät tarkkailevat meitä lakkaamatta ja Hän on todella elävä Jumala sikälikin
      että puhuu lapsilleen toisinaan selvästi kuultavalla äänellä.

      Hän myös ilmoittaa itsensä valituilleen :

      Johanneksen evankeliumi:
      14:21 Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa, mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle."

      • -lapsi-

        Kiitos Pertsa. Herra ei hylkää. Se tieto auttaa jaksamaan:)


      • -lapsi- kirjoitti:

        Kiitos Pertsa. Herra ei hylkää. Se tieto auttaa jaksamaan:)

        -lapsi- sanoi :
        Kiitos Pertsa. Herra ei hylkää. Se tieto auttaa jaksamaan:)
        _____________
        Ja tuossa on vielä lisätietoa siitä asiasta :

        Johanneksen evankeliumi:
        6:39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.


      • -lapsi-
        pertsa2012 kirjoitti:

        -lapsi- sanoi :
        Kiitos Pertsa. Herra ei hylkää. Se tieto auttaa jaksamaan:)
        _____________
        Ja tuossa on vielä lisätietoa siitä asiasta :

        Johanneksen evankeliumi:
        6:39 Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan herätän heidät viimeisenä päivänä.

        Aamen. Jumalan siunausta:)


    • Netpunk

      -lapsi- et taaskaan vastannut. Kyse oli perusteluista Israelin väkivallalle perusteuen uuteen testamenttiin ja jeesuksen opetuksiin. Niitä perusteluja vain ei ole. Vaikka kuinka haluat jumalasi vastaavan puolestasi, niin vastausta ei ole.
      -lapsi- eksyt ja eksytät.
      Olet ateisti siinä missä minäkin. Haluat kovasti arvonantoa ja arvostusta, mutta jumalaasi et ole koskaan kohdannut. Sinun halusi on vain luonut jumalkuvan. Se lienee kovin inhimillistä.
      Olet johtanut itsesi harhaan ja nyt yrität johtaa harhan uskonveljiäsi ja - sisariasi.
      Halusi uskoa ei tuo sinulle ns. armonlahjoja. Olet ja pysyt agnostikkona/ateistina.

      • -lapsi-

        Netpunk. Jumala päättää ja säätää. Hän kurittaa ketä kurittaa. Hän ei ole säästänyt omaa erityistä rakkauden kohdettaan, Jaakobia/Israelia. Moni juutalainen on toivonut, ettei Jumala olisi valinnut heitä omaisuuskansakseen.

        Käsittääkseni UT kieltää vakivallan käytön. Jumalan laki on voimassa. Jeesus ei kumonnut lakia, vaan täytti sen. Laista tuli ankarampi. Vanhan liiton aikaan äijät saivat himoita muiden vaimoja, kunhan eivät kajonneet heihin. Nyt ei saa edes himoita. Ymmärrätkö Jeesuksen ristin merkityksen?
        http://bibelfokus.se/fi/node/269
        http://www.youtube.com/watch?v=qYc4OKftMFU


      • Kuningas Herodes
        -lapsi- kirjoitti:

        Netpunk. Jumala päättää ja säätää. Hän kurittaa ketä kurittaa. Hän ei ole säästänyt omaa erityistä rakkauden kohdettaan, Jaakobia/Israelia. Moni juutalainen on toivonut, ettei Jumala olisi valinnut heitä omaisuuskansakseen.

        Käsittääkseni UT kieltää vakivallan käytön. Jumalan laki on voimassa. Jeesus ei kumonnut lakia, vaan täytti sen. Laista tuli ankarampi. Vanhan liiton aikaan äijät saivat himoita muiden vaimoja, kunhan eivät kajonneet heihin. Nyt ei saa edes himoita. Ymmärrätkö Jeesuksen ristin merkityksen?
        http://bibelfokus.se/fi/node/269
        http://www.youtube.com/watch?v=qYc4OKftMFU

        Minua sitten ihmetyttää näiden äärikristtiyjen käytös. Miten teillä on pokkaa puollustaa Isarelin kansaa käyttämään väkivaltaa muita kansoja kohtaan? UT kieltää väkivallan, mutta heti käännetään takkia sanomalla Jumalan laki on voimassa.

        Eikö Israelin kansa muista aikaa, jolloin Hitlerin apulaiset tuhosivat heitä? Nyt he itse lankeavat samaan syntiin lahtaamalla ihmisiä. Kyllä Jumalan kansalla huono muisti.

        Sitten te täällä rapsutatte partaanne ja annatte Israelin valtiolle hyväksyntää sotarikoksille. Se jos joku on synti.


      • -lapsi-
        Kuningas Herodes kirjoitti:

        Minua sitten ihmetyttää näiden äärikristtiyjen käytös. Miten teillä on pokkaa puollustaa Isarelin kansaa käyttämään väkivaltaa muita kansoja kohtaan? UT kieltää väkivallan, mutta heti käännetään takkia sanomalla Jumalan laki on voimassa.

        Eikö Israelin kansa muista aikaa, jolloin Hitlerin apulaiset tuhosivat heitä? Nyt he itse lankeavat samaan syntiin lahtaamalla ihmisiä. Kyllä Jumalan kansalla huono muisti.

        Sitten te täällä rapsutatte partaanne ja annatte Israelin valtiolle hyväksyntää sotarikoksille. Se jos joku on synti.

        Niin Herodes. Kyllä me parhaamme teemme, jotta lukisitte itse Raamattua. Ettei teidän tarttis elää epätietoisuudessa. Btw. Miksi päätit asettua terroristien puolelle? Hehän eivät voi suostua rauhaan. Miksi? Koska rauha tekisi heistä työttömiä. Maailmassa olisi rauha, jos Raamattu otettaisiin todesta.

        4Moos. 24:9
        Se (Israel) on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"

        Siunaa, jos kaipaat siunausta. Kiroa, jos kaipaat kirousta.
        http://www.weblessisrael.org/
        http://radiopatriot.wordpress.com/2011/07/23/norwegian-campsite-utoya-was-socialist-and-anti-israel/


      • Kuningas Herodes
        -lapsi- kirjoitti:

        Niin Herodes. Kyllä me parhaamme teemme, jotta lukisitte itse Raamattua. Ettei teidän tarttis elää epätietoisuudessa. Btw. Miksi päätit asettua terroristien puolelle? Hehän eivät voi suostua rauhaan. Miksi? Koska rauha tekisi heistä työttömiä. Maailmassa olisi rauha, jos Raamattu otettaisiin todesta.

        4Moos. 24:9
        Se (Israel) on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"

        Siunaa, jos kaipaat siunausta. Kiroa, jos kaipaat kirousta.
        http://www.weblessisrael.org/
        http://radiopatriot.wordpress.com/2011/07/23/norwegian-campsite-utoya-was-socialist-and-anti-israel/

        Lapsi,

        Tässä sinulle Youtubea. https://www.youtube.com/watch?v=7dK8Bg0SVdQ
        Minä en kannata terroristeja, mutta sinä kannatat ihmisiä, jotka elävät vanhassa testamentissa ja odottavat Jeesuksen syntymää lahkeeseen.

        Mietippä omalle kohdallesi tilannetta, jos sinun lapsesi olisi tapettu "terrorismin nimissä" Ethän sinä osaa asettua toisen asemaan. Palaat vaan raamattuusi ja etsit kipinöitä tempaukseen ja Palestiinalaisten tappamiseen.


      • Kuningas Herodes
        -lapsi- kirjoitti:

        Niin Herodes. Kyllä me parhaamme teemme, jotta lukisitte itse Raamattua. Ettei teidän tarttis elää epätietoisuudessa. Btw. Miksi päätit asettua terroristien puolelle? Hehän eivät voi suostua rauhaan. Miksi? Koska rauha tekisi heistä työttömiä. Maailmassa olisi rauha, jos Raamattu otettaisiin todesta.

        4Moos. 24:9
        Se (Israel) on kyyristynyt, se on laskeutunut maahan kuin leijona, niinkuin naarasleijona - kuka uskaltaa sitä häiritä? Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!"

        Siunaa, jos kaipaat siunausta. Kiroa, jos kaipaat kirousta.
        http://www.weblessisrael.org/
        http://radiopatriot.wordpress.com/2011/07/23/norwegian-campsite-utoya-was-socialist-and-anti-israel/

        Ja vielä haluan sanoa sinulle lapsi. Elät vahvasti Mooseksen lakien alla, vaikka väität olevasi UT:n puolella. Tämä naarasleijonan raamatunpaikka jälleen paljasti sinut jälleen.

        Sinä olet yhden miehen uskonto. Tiedät raamatusta paljon, mutta et osaa soveltaa sitä tähän päivään. Se on ongelmasi.


      • -lapsi-
        Kuningas Herodes kirjoitti:

        Lapsi,

        Tässä sinulle Youtubea. https://www.youtube.com/watch?v=7dK8Bg0SVdQ
        Minä en kannata terroristeja, mutta sinä kannatat ihmisiä, jotka elävät vanhassa testamentissa ja odottavat Jeesuksen syntymää lahkeeseen.

        Mietippä omalle kohdallesi tilannetta, jos sinun lapsesi olisi tapettu "terrorismin nimissä" Ethän sinä osaa asettua toisen asemaan. Palaat vaan raamattuusi ja etsit kipinöitä tempaukseen ja Palestiinalaisten tappamiseen.

        Herodes. Mihin pyrit? Tuntuu siltä, että vihaat Jumalan omaisuuskansaa ja ihannoit palestiinalaisia alistavia rikollisjärjestöjä.


      • -lapsi-
        Kuningas Herodes kirjoitti:

        Ja vielä haluan sanoa sinulle lapsi. Elät vahvasti Mooseksen lakien alla, vaikka väität olevasi UT:n puolella. Tämä naarasleijonan raamatunpaikka jälleen paljasti sinut jälleen.

        Sinä olet yhden miehen uskonto. Tiedät raamatusta paljon, mutta et osaa soveltaa sitä tähän päivään. Se on ongelmasi.

        Herodes. Mitä tarkoittaa "pelastus on juutalaisista"?
        http://bibelfokus.se/fi/node/269
        http://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0
        Käsittääkseni VT ja UT muodostavat erottamattoman kokonaisuuden. Ne kuuluvat kumpikin Raamattuun, joka on annettu meille pelastukseksi.

        Jes:
        53:3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
        53:4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
        53:5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.

        Ps. Mihin sinun Raamattu-tuntemuksesi pohjautuu?

        5Moos. 8:3
        Hän nöyryytti sinua ja antoi sinun nähdä nälkää, ja hän antoi sinulle mannaa syödä, jota et ennen tuntenut ja jota eivät isäsikään tunteneet, opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee.

        Jeesus itse vahvisti VT:n

        Matt:
        4:1 Sitten Henki vei Jeesuksen ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi.
        4:2 Ja kun Jeesus oli paastonnut neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä, tuli hänen lopulta nälkä.
        4:3 Silloin kiusaaja tuli hänen luoksensa ja sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin käske näiden kivien muuttua leiviksi."
        4:4 Mutta hän vastasi ja sanoi: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.'"
        http://www.nic.fi/~jlindell/messias.htm

        Pps. Miten on kansankirkomme mielestäsi suoriutunut Luojamme sille antamasta tehtävästä?


    • Netpunk

      -lapsi-
      Jeesuksen ristin (symboli)arvon minä selvitin jo ennen kuin sinä olit syntynytkään.
      Olet harhautuksessasi kovin ihmisvihamielinen ja samalla halveksit jumalaasi, jonka haluaisit osoittavan sinulle, että juuri sinä ole toikeassa.
      Sinä olet pelkästään leukojaan louskuttava väärä profeetta, joka on häpeäksi kristityille. Tämä on niin tyyppillistä heränneiden ja karismaattisten keskuudessa.
      Tämä olet sinä:
      2.Kor11:12-15
      12 Näin minä toimin nyt ja edelleenkin, jotta en antaisi halukkaille tilaisuutta ylpeilemiseen; eivät he ole hiukkaakaan meitä parempia. 13 Semmoiset ovat vääriä apostoleja, petollisia työntekijöitä, he vain tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. 14 Eikä ihme, tekeytyyhän itse Saatanakin valon enkeliksi. 15 Ei siis ole mitenkään merkillistä, että hänen palvelijansa esiintyvät Jumalan asian palvelijoina. He saavat tekojensa mukaisen lopun.

    • Jotain rajaa sulle

      Netpunk.
      Sulla menee lujaa. Liian lujaa. Tiedätkö syyn ja lääkkeen siihen?

      • -lapsi-

      • Tuom.
        -lapsi- kirjoitti:

        Armo näyttää olevan vaikea pala monelle. Tarkoitan, että on vaikeaa ottaa vastaan mitään ilmaiseksi. Tavallaan sen ymmärtää. Täällä on pitänyt raataa pysyäkseen hengissä.
        http://static.iltalehti.fi/perhe/maalaus_11jarnefelt1102hr_pr.jpg

        Niin siis jatka vaan samaan malliin, niin pidät muitakin hengissä. Ei kaikki jaksa raataa kovinkaan paljon. Mutta muista kevennykset välillä ;) tsemppistä.


      • Doomhammer

        Jotain rajaa sulle

        Tuollainen väitettyyn lääkityksen tarpeeseen vetoaminen on todella alhaista ja syljettävän paskaa argumentaatiota. Häpeä, jos surkeutesi tajuat. Tällaisella hihhulipalstalla tietenkin jauhetaan roppakaupalla paskaa, mutta ei se tee järkevästi ja kriittisesti ajattelivia hulluiksi (ellei liian kauaa seuraa tämän palstan tapahtumia).


      • -lapsi-
        Tuom. kirjoitti:

        Niin siis jatka vaan samaan malliin, niin pidät muitakin hengissä. Ei kaikki jaksa raataa kovinkaan paljon. Mutta muista kevennykset välillä ;) tsemppistä.

        Danke schön Tuom:)
        http://www.youtube.com/watch?v=ZUVEq6NC7mM


      • Suositus
        Doomhammer kirjoitti:

        Jotain rajaa sulle

        Tuollainen väitettyyn lääkityksen tarpeeseen vetoaminen on todella alhaista ja syljettävän paskaa argumentaatiota. Häpeä, jos surkeutesi tajuat. Tällaisella hihhulipalstalla tietenkin jauhetaan roppakaupalla paskaa, mutta ei se tee järkevästi ja kriittisesti ajattelivia hulluiksi (ellei liian kauaa seuraa tämän palstan tapahtumia).

        Doonhammer.
        Syljettävän alhaista argumentaatiota hihhulipalstalla.


        ......"ei se tee järkevästi ja kriittisesti ajattelivia hulluiksi (ellei liian kauaa seuraa tämän palstan tapahtumia)."
        ______________________

        Väärin. Pitää itsensäkin olla todella hullu, jos kuvailemallasi palstalla kirjoittelee. Kuvaamasi palsta on sen kaltainen, että tikullakaan ei järkevä ihminen sinne mitään kirjoita. Ei pysty.

        Kommentti: Hyvin olet viihtynyt kumminkin palstalla, jotta samaistuminen on jo niin pitkällä, että kuulut jo porukkaan. Älä siis sahaa oksaa, jolla itsekin istut.


      • Tuom.
        -lapsi- kirjoitti:

        Danke schön Tuom:)
        http://www.youtube.com/watch?v=ZUVEq6NC7mM

        Ihan sopiva kevennys, sopii kyllä tähän ilmapiiriin. Meille moderneille konservatiiveille maukasta ruokaa, yiddish version, välipalaksi kutsun saaneille ja kutsusta vielä osattomille.


      • Doomhammer
        Suositus kirjoitti:

        Doonhammer.
        Syljettävän alhaista argumentaatiota hihhulipalstalla.


        ......"ei se tee järkevästi ja kriittisesti ajattelivia hulluiksi (ellei liian kauaa seuraa tämän palstan tapahtumia)."
        ______________________

        Väärin. Pitää itsensäkin olla todella hullu, jos kuvailemallasi palstalla kirjoittelee. Kuvaamasi palsta on sen kaltainen, että tikullakaan ei järkevä ihminen sinne mitään kirjoita. Ei pysty.

        Kommentti: Hyvin olet viihtynyt kumminkin palstalla, jotta samaistuminen on jo niin pitkällä, että kuulut jo porukkaan. Älä siis sahaa oksaa, jolla itsekin istut.

        Vastakommentti: Sinun arvioisi viihtymisestäni jossakin ei kerro mitään samaistumisestani mihinkään porukkaan - en nimittäin sahaa juuri sitä oksaa jolla itse istun.


      • -lapsi-

    • -lapsi-

      Epäilijöille

      Raamattu tuntee menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Miksi? Koska Jumala on "Minä olen".

      2Moos. 3:14
      Jumala vastasi Moosekselle: "Minä olen se, joka minä olen." Ja hän sanoi vielä: "Sano israelilaisille näin: 'Minä olen' lähetti minut teidän luoksenne."
      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/2Moos.3.html

    • Netpunk

      -lapsi-
      Minä annan armoa kanssaihmisille (ja myös itselleni) joka päivä. Annan armoa sinullekin, vaikka sinun tapauksessasi se on vaikeaa, koska olet vain teistinen tollo. Sinä ja lahkolaisesi olette kristityn irvikuvia.
      Kristityn hyveistä sinä olet kaukana. Pitkämielisyys ja kärsivälisyys ovat sinulle tuntemattomia hyveitä.
      Kerskaat uskollasi. Se on niin tyypillistä karismaattisille. Te huudatte uskoa. "Katsokaa kuinka hurskas olen!" Tällä pönkitätte vain omaa agendaanne ja sitten vielä ihmettelette miksi teihin hengellisiin onanisteihin suhtaudutaan torjuavasti.
      Sinun olisi parasta lyödä per.see.si penkkiin, lukea raamattua ja odottaa sitä tempaustasi. Odottakaa vaan ihan hiljaa, niin teette ihiskunnalle palveluksen.
      Sinä kun näiden henkimaailman olentojen kanssa seurustelet, niin sinun henkimaailman olennot eivät kommenteistasi päätellen ole kristillisiä. Sinä olet siis väärä profeetta. Henkimaailmasta se raamattusi varoittaa moneen kertaan, mutta sen sinä jätät huomiotta. koska haluat uskoa, että juuri sinulle on uskottu profetooimisen armolahja.
      Jos nyt luet sitä raamattuasi, huomaat, että jeesus oli viimeinen profeetta. Sen jälkeen jokainen teistä on ollut väärä profeetta.

      • -lapsi-

        Netpunk. Mitä väärää on Raamatun siteeraamisessa? Raamattuhan elävöittää.

        Joh. 4:14
        mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."
        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Joh.4.html

        Room. 10:17
        Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

        Joh. 11:25
        Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.

        Luuk:
        12:1 Kun sillä välin kansaa oli kokoontunut tuhatmäärin, niin että he polkivat toisiaan, rupesi hän puhumaan opetuslapsillensa: "Ennen kaikkea kavahtakaa fariseusten hapatusta, se on: ulkokultaisuutta.
        12:2 Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.
        12:3 Sentähden, kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan.
        12:4 Mutta minä sanon teille, ystävilleni: älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi mitään enempää tehdä.
        12:5 Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää.


    • Netpunk

      -lapsi-
      En sanonut, että raamatun siteeraamisessa olisi mitään väärää. Et näköjään osaa edes lukea. Fanatismisi on ajanut sinut niin heikkoon jamaan, että luetunymmärtämisessäsi on hankaluuksia.

      • -lapsi-

        Netpunk. Ellet kiinnostu, en voi auttaa sinua. En vastaa sinulle. Kaiken oleellisen olen jo sanonut. Jätän sinut Luojamme haltuun. Hän siunatkoon sinua ja perhettäsi.

        Ap.t. 16:31
        Niin he sanoivat: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2739
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      352
      2594
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      70
      1744
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      132
      1648
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1402
    Aihe