Kuinka usein käytte baarissa?

Jannika26

Kuinka usein sinä ja puolisosi juotte/käytte baarissa? Käyttekö yhdessä vai erikseen? Onko teillä ikinä riitaa juomisesta?

Käymme mieheni kanssa vähintään kerran viikossa baarissa ja nyt haluaisin alkaa elämään terveemmin, eli vähentää alkoholinkäytön minimiin. Mies ei oikeen lämpene ajatukselle. Mitä mieltä olette, toimiiko suhde jos toinen ei juo ja toinen käy usein yksin baareissa?

7

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nutturatäti

      Baarissa käydään todella saatunnaisesti. Enemmänkin se rajoittuu ulkomaanmatkoilla ulkoravintoloihin, joissa saatetaan drinkki ottaa.
      En muista koska kumpikaan olisi kotimaassa käynyt. Ei vedä nuo räkälät yhtään, ällöttää se touhu.
      Alkoholia, so valkoviiniä tai olutta nautitaan joulupöydässä, ja uuden vuoden vastaanotoilla ystävien kanssa. Emme ole kiinnostuneet juomiskulttuurista kumpikaan. Mistään emme jää paitsi, päinvastoin.
      En voisi omalla kohdallani ajatella elämää puolison kanssa joka juoksisi baareissa ja joisi. Vapaita olemme kumpikin omiin menoihin ja harrastuksiin, mutta tuonkaltainen ei kumpaakaan viehätä, onneksi.

    • tuskintoimii

      En koskaan.

    • Kommentti Keijo

      Ei toimi suhde jos on erilaiset juomatavat. Toisesta tulee nalkuttaja, toisesta hälläväliä-anna-mun-juoda tyyppi. Lisäksi siinä tulee mustasukkaisuutta, kun odotellaan rellestäjää kotia pilkun jälkeen ja aletaan utelemaan, että kenenkä kanssa tanssit jne. Lisäksi väkivallan riski kasvaa, kun toinen painostaa lopettamaan ja toinen pistää hanttiin. Ja tietysti puoliso on aina ennen kuun loppua P.A. ja pöhöttynyt.

    • Mirkku ja Masa

      Me emme käy baareissa, eikä kumpikaan halua. Ollaan vähä alle 30.

    • Sinkkumies.

      Puliukon kanssa suhde harvemmin toimii.

    • nainen 21

      Avomieheni saattaa käydä kerran tai kaksi kuussa oluella tai parilla ystäviensä kanssa. Itse en baareissa viihdy. Ei tämä mitään ongelmia ole aiheuttanut, koska muutama kalja kuussa on ihan ok, eikä siihen rahaakaan aivan älyttömästi uppoa. Jotkut ovat sitä mieltä, että baareissa käyminen ei enää parisuhteessa oleville sovi, jos toinen ei ole mukana. Sitä en ymmärrä, sillä eihän baarissa käyminen automaattisesti tarkoita seuran etsimistä, vaan se on myös kohtauspaikka. En siis ole myöskään mustasukkainen tai epäluuloinen, kun syytä ei ole. Meillä siis toimii näin, mutta kerran viikossa olisi jo aika paljon, jos useamman ottaa. On aika kallista.

    • Minä vaan

      Minä käyn baarissa työkavereiden kanssa noin kerran puolessa vuodessa noin kerran kahdessa viikossa yhdellä työpäivän jälkeen. Tyttöystäväni käy noin joka toinen viikko työkavereiden kanssa ja en pidä yhtään tilanteesta. En ole näihin koskaan kutsuttu, saunailtoja, grillailua yms. Kerran ei edes kotiin tullut yöksi. Nyt on sitten tilanne se, että joko tulee aiemmin tuolta kotiin tai saa etsiä uudin kodin. Asumme asunnossani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe