Tinder ei anna vahvistaa puhelinnumeroa

tinderin-ongelma

Latasin samsungiini Tinderin. Ohjelma tallentui ja fb-sovellusasetusteni pitäisi olla ok, mutta tökkii siitä huolimatta.
Googletin mahd. ongelmatietoa, mutta en löytänyt vastaavaa.

Tinder vaatii puhnroani vahvistusta varten. Näppäilin sen kenttään mutta lähetys ei onnistu, ei löydy edes nappulaa.
Painoin 'valmis' mutta mitään ei tapahdu. Viestiä ei tule.

Osaisiko joku neuvoa

35

7624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtalon toveri

      sama vika täällä, lisäksi kun kirjoitan numeroa niin en näe kuin osittain vilkkuvan kirjoitusosoittimen. puhelin on mulla galaxy mini.

    • make04

      APUA, eikö kukaan tiedä?! Tekstiviestivahvistusta lähettäessä sanoo "tekstiviestivahvistuksen tunnuksen poyynnössä tapahtui virhe. Yritä uudelleen." Yritetty on miljoona kertaa

    • tyhmäkö

      Itselläni ollut sama ongelma,lopulta sain vahvistuskoodin,mut en tiedä mihin se syötetään??

    • vinossa

      Sama juttu kuin kysyjällä

    • ek1

      Ei mene eteenpäin muillakaan. .. Tietääkö kukaan,mikä mahtaa olla syynä?

    • enanuus

      Mulla tismalleen sama! Alan jo turhautua, mullakin Samsung 4s. Ei kai vika voi olla puhelimessa? Mitä tälle voi tehdä? Yritin poistaa sovelluksen ja ladata uudelleen, mutta palaa aina puhelinnumerovahvistukseen ja sama toistuu. En ymmärrä :(

      • jarkki85

        Osta iPhone köyhä


    • voivoi

      Sama täällä. Olisiko vain tilapäinen ongelma?

      • voivoi

        Mulla siis samsung s4.


    • tinderii_

      mulla sama juttu samsungissa.. :(

    • 1715

      Onko ongelma ratkennut?

    • 1477

      Meneekö ohi ajan kanssa?

    • hpjjh

      Mulla Sony. Ensimmäisellä kerralla onnistuin lähettämään puhelinnumeron ja odotin vahvistusviestiä tosi kauan. Sitten kokeilin uudelleen ja myöhemmin tuli kerralla kolme vahvistusviestiä ja jumi koko svellus. Nyt ei ole vuorokauteen antanut edes lähettää puhelinnumeroa vaikka poistin koko sovelluksen ja latasin uudelleen kaksi kertaa.

    • Arancia

      Ensimmäisellä kerralla meni kaikki hyvin, mutta latasi lataamistaan, eikä löytänyt yhtään henkilöä. Poistin sovelluksen ja tarkoitus oli asentaa se uudelleen, mutta tulee aina vaan ilmoitus "Hups! Tekstiviestivahvistuksen tunnusuksen pyynnöss tapahtui virhe. Yritä uudelleen" Tätä on nyt yritetty asentaa kahtena eri päivänä ja joka kerta jumittuu samaan kohtaan. :/

      • Olli1977

        Siinä on joku 4 kertaa mahdollista saada vahvistuskoodi omaan numeroon ja toiset 4 toiseen numeroon. Tämän jälkeen ei uusi numerokaan riitä. Asiakaspalvelu(dezdesk) jauhaa vain paskaa että:"Kiitos viestistäsi ja selvittelemme asiaa..." eikä todellakaan auta. Itse pääsin lopulta tinderiin kun loin uuden gmail-tilin ja tätä kautta uuden FB-tilin. Sitten hankin prepaid-liittymän(Varmista ensin toisella liittymällä että ottaa viestejä vastaan) ja asensin Lumia-puhelimeen tinder-sovelluksen ja kirjauduin tällä uudella FB-tilillä käyttäen prepaid-liittymää varmistuskoodin vastaanottoon. Kun olet päässyt uudella FB-tilillä tinderiin, voit kirjautua myös toisessa puhelimessa samalla FB-tilillä sisään. Jos olet maksanut tinderistä, niin kokeile maksaa uudelleen käyttämällä gmail-tiliäsi jolla olet sen aikaisemmin maksanut. Tinder herjaa että maksu onnistui ja tapahtui joku virhe jonka jälkeen sinulla on tinderplus- versio taas käytössä.


    • HerraAaaa

      Itsellä on sama ongelma. Käytössä Iphone 6 ja Ipad (ilman SIM-korttia), molemmilla sama ongelma. Hups:ia tulee koko ajan.

      • Tinder12345

        Ihan sama juttu iphone 4 ja 5 sekä ipad 2 ilman simmiä, alkoi la aamuna kun poistin itseni sieltä aloittaakseni alusta eikä vieläkään toimi...


    • Justootototototto
      • Tinder12345

        Toimiiko muilla jo, minulla ei ainakaan vaan tulee edelleen se hups vesti..


      • Nohö12345

        Eipä toimi... Alkaa porukka muuten hiiltyä aika hyvin tuolla sivustolla :D


    • tällasts

      Mulla toimi kun ekan kerran latasin. Menin sitten poistamaan profiilin, mutta kun latasin Tinderin uudestaan, tuli vain ilmoitus että "you already have authorised tinder". Loin sitten toisen fb-tilin vain Tinderiä varten, ja sillä sitten toimi se tekstarivahvistuskin.

      • Tinder12345

        Itsellä alkoi aamulla toimimaan ja pääsi kirjautumaan.


    • tönder

      Itse aikanaan tuosta "tunnistamisessa tapahtui virhe" tjsp pääsin ohi ainoastaan aspan avustuksella. Nopeaa toimintaa oli, mutta eivät vaivautuneet sitten millään tapaa ilmoittamaan, että "nyt pitäisi toimia". Enkä tiedä näin miehenä oliko se tuon vaivan arvoista muutenkaan.

    • Ääts

      Liittyiskö kenties siihen, että kun kuvat ladataan Tinskuun Faceookin kautta, puhelinnumeron varmistus tulee myös sieltä? Itse en ole Faceen antanut puhelinnumeroa, eli siinä varmaan syy. Eli antaa paskan olla. Eipä tinderin kautta ole aiemmin tullut tavattua kuin erokriisejä potevia naisia tai muuten vaan haarat levällän olevia.

    • Olli1977

      Siinä on joku 4 kertaa mahdollista saada vahvistuskoodi omaan numeroon ja toiset 4 toiseen numeroon. Tämän jälkeen ei uusi numerokaan riitä. Asiakaspalvelu(dezdesk) jauhaa vain paskaa että:"Kiitos viestistäsi ja selvittelemme asiaa..." eikä todellakaan auta. Itse pääsin lopulta tinderiin kun loin uuden gmail-tilin ja tätä kautta uuden FB-tilin. Sitten hankin prepaid-liittymän(Varmista ensin toisella liittymällä että ottaa viestejä vastaan) ja asensin Lumia-puhelimeen tinder-sovelluksen ja kirjauduin tällä uudella FB-tilillä käyttäen prepaid-liittymää varmistuskoodin vastaanottoon. Kun olet päässyt uudella FB-tilillä tinderiin, voit kirjautua myös toisessa puhelimessa samalla FB-tilillä sisään. Jos olet maksanut tinderistä, niin kokeile maksaa uudelleen käyttämällä gmail-tiliäsi jolla olet sen aikaisemmin maksanut. Tinder herjaa että maksu onnistui ja tapahtui joku virhe jonka jälkeen sinulla on tinderplus- versio taas käytössä. Onnea

      • Olli1977

        Niin siis alunperin käytin android-puhelinta missä tämä tinder-tili leipoi kiinni.


    • Tarviikosenumeron

      Täh? En kyllä muista, että Tinderi olisi puhelinnumeroa kysynyt. Olisi kyllä jäänyt antamatta.

      • tinderissä_oleva

        En itsekään muista tuollaista. Mielestäni riittää kun kirjautuu sisään Facebook-tunnuksillaan. Ehkä se on minulla automaattinen, kun Facebookista löytyy myös puhelinnumero.


    • salvation706544

      "Hot or not" sovelus on sitten toinen vaihtoehtoinen joka on Tinderin kaltainen ja toimii myös PC:lä. Itse kokeilin myös tinderiä asentaa puhelimeen parikertaa, mutta se ei lähtenyt koskaan toimimaan sen puhelinnumero systeemin takia. Hot or not on vähän vakaampi ja on hyvin pelanut. Porukkaa löytyy myös paljon sieltä.

    • Anonyymi

      Onko muilla ongelmia tinderin kanssa.? Mulla ei ole toiminut kahteen viikkoon :( lukee, että koodi lähetetty, mutta ei tule perille. Olen tehnyt kaiken, mitä ohjeita on annettu mutta se ei vaan aukea. Viestiä on turha laittaa tukeen, kun ne harvoin vastaa.

      • Anonyymi

        Moi, mulla ongelmia, koodia ei vain tule puhelimeen ja tinder asiakaspalvelusta toteavat että ongelmia on operaattorissa eli Teliassa. Jonka mukaan ongelmaa ei ole. Kiva kun just maksoin goldista, ottaa päähän.


    • Anonyymi

      Sama täällä,maksoin toisen kuukausimaksuni Tinderiin juuri ja samalla alkoi jumittamaan. Ihme rahastusta. Tinder väittää ettei ongelmaa ole ja puhelinliittymäpalvelusta sanotaan ettei ongelma ole siellä päässä.

    • Anonyymi

      Ei ole viikkoon toiminut Tinder. Kun yritän kirjautua, niin vahvistuskoodia ei vain tule, en tiedä missä vika.

      • Anonyymi

        Sama ongelma ollut itselläni eilisestä lähtien. Vahvistuskoodi ei tule perille. Ei kännykässä eikä tinder.comissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama ongelma ollut itselläni eilisestä lähtien. Vahvistuskoodi ei tule perille. Ei kännykässä eikä tinder.comissa.

        En ole päässyt tinderiin su 14.2 illan jälkeen. Koodia ei tule, eikä tinder si edes lähetä, ei tule viestiä "Koodi lähetetty". On kokeiltu selainta, sovellusta, puhelinta, läppäriä. Helpdesk jauhaa samaa mantraa, ei mitään apua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe