Hyödylliset idiootit

Lueppa Stigin juttu

Olipa naseva kirjoitus Seurakuntalaisessa ja melkoinen ajatuksenjuoksu kirjoittajalla, katson, että ansaitsee tulla arvostelun kohteeksi.
____________________________________________
Hyödyllinen idiootti on poliittisessa kielenkäytössä hyväuskoinen henkilö, joka on saatu houkuteltua kehumaan huonoa hallintoa. On väitetty, että Neuvostoliiton johtaja Vladimir Leninin käytti nimitystä Neuvostoliitolle myötämielisistä ei-kommunisteista. Vaikka viittaus Leniniin ei taida vastata todellisuutta, kuvaa termi erinomaisesti tänäkin päivänä monen ihmisen toimintaa Lähi-idän konfliktissa.

Hyödyllisten idioottien - joista suuri osa yleisesti ottaen on fiksuja ihmisiä - laajalla ja kuuluvalla avustuksella on terroristijärjestö Hamas onnistunut strategiassaan luoda sellainen konfliktitilanne, jossa Israel häviää teki se mitä tahansa.

Strategian kivijalka koostuu kirjaimellisesti elävistä kivistä: ihmisistä. Lapsista, naisista, sairaista, vanhuksista ... Heitä Hamas käyttää surutta ja jopa suurella tyydytyksellä aseina propagandasodassa. Terroristijärjestö on itse auliisti myöntänyt kansalaistensa roolin ihmiskilpinä. Sisäänpäin julistetaan autuutta sodassa kuolleille palestiinalaisille, mutta ulospäin käytetään kuolleita räikeästi todistuskappaleina Israelin pahuudesta.
http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/stigin_kynasta/951/hyodylliset_idiootit

7

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ---

      Hommahan toimii molempiin suuntiin. Mm. sinä olet omalta, joskin hyvin pieneltä osaltasi, Israelin hallitukselle hyödyllinen idiootti.

      • --- sanoi :
        Hommahan toimii molempiin suuntiin. Mm. sinä olet omalta, joskin hyvin pieneltä osaltasi, Israelin hallitukselle hyödyllinen idiootti.
        _________
        Mitähän esim. Venäjä tekisi jos Suomi alkaisi ampua ohjuksia Pietariin ??? :-) :-) :-) :-)

        Israelilla on olletikin oikeus itsepuolustukseen vai onko ???????
        Oikeudenmukaisuutta on sekin että Filistealaiset saavat vähintäin kymmenkertaisen
        määrän rautaa vastalahjana.

        Gazan kaistaa asuttivat muinoin Filistealaiset.


    • On älykäs kirjoitus

      Älykäs mies tuo Stigu, joka jatkaa blobissaan...

      'Muun muassa presidentti Bill Clinton on todennut Hamasin strategian olevan, että Israelia pakotetaan tappamaan mahdollisimman paljon palestiinalaisia, jotta maailma tuomitsisi heidät. Tiedämme varmaan kaikki miten se käytännössä toimii, joten siitä ei sen enempää.
      Jokainen, joka seuraa uutisia voi todeta kuinka erinomaisesti tämä strategia on purrut. Näytettään sydäntä riipaisevia kuvia tuhoista, verisistä lapsista, itkevistä ihmisistä ja puhutaan näistä pelkästään Israelin hyökkäyksien uhreina. Hamasin strategista uhrata omia kansalaisia ja sen roolista ja syyllisyydestä tragediaan vaietaan melkein aina. Hyödylliset idiootit välittävät ja vahvistavat Hamasin haluamaa kuvaa. Ja Hamasin johtajat riemuitsevat ja kiittävät avusta. Ja jatkavat tietystä strategialla, joka toimii paremmin kuin hyvin.'

    • Jesus slaves

      Tuota koko jupakkaa käsitellään medioissa ja netin keskusteluissa niin, että oletetaan että jompi kumpi osapuoli on oikeassa ja toinen väärässä tai päinvastoin. Itse olen sitä mieltä, että molemmat ovat yhtä väärässä. Jatkuva rähinä kivikautisten lorujen tulkintojen vuoksi on yhtä typerää, oli kyse kummasta osapuolesta tahansa.

    • Onhan tuo hyvin murheellista historiaa, jossa kumpikin osapuoli toistaa entisiä virheitä - sodalla ja tappamisella ei voi ratkaisua löytyä.

      Hamasin pitäisi ajatella palestiinalaisten parasta ja lopettaa kaikki aseellinen toiminta ja Israelin ei pitäisi koskaan vastata asein noihin Hamasin iskuihin. Israelin pitäisi olla ihan hiljaa ja jättää uutisoimatta kaikki Hamasin toimet. Ehkä siitä voisi sitten aueta neuvotteluja ja sitä kautta jotain yhteisiä ratkaisuja ongelmien ratkaisemiseksi.

      Vaikea tilanne siellä joka tapauksessa on, eikä näytä todellakaan siltä, että ratkaisua olisi näköpiirissä. Hamas saa joukkoihinsa valtavasti vapaaehtoisia lisää ja asiat vain pahenevat.

      Ei taida löytyä ratkaisua mitenkään, nuo konfliktit taitavat jatkua siihen asti, kunnes lähi-itään nousee suurvalta, joka ottaa haltuunsa kaikki alueet lähi-idässä.

    • Niinkö?

      Ettäkö allah auttaa terroristeja?

    • Kun amerikkalaiset pyrkivät 60-80-luvuilla estämään kommunistien vaikutusvaltaa Lähi-Idässä ja tukemaan tai kaatamaan hallituksia sen mukaan miten ne suhtautuivat amerikkalaisiin, jenkit samalla vahvistivat ja aseistivat ääriliikkeitä, jotka tuolloin olivat vielä pieniä ja voimattomia.

      Homma ryöstäytyi sittemmin käsistä eikä se ole enää jenkkien sen enempää kuin kenenkään muunkaan hallinnassa. Tilanne on vähän sama kuin laboratoriosta irti päässeen, leviävän ja tappavan viruksen. Tietysti islam on luonut hyvän kasvupohjan tuolle virukselle koska sen pyhässä kirjassa on riittävästi säkeitä jolla ihmisten tappaminen saadaan vaikuttamaan hyvin pyhälle ja jalolle toimimmalle.

      Ihan samat siemenet on raamatussa.

      Saisivat jenkit itse selvittää aiheuttamansa sotkut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      336
      3970
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      278
      2267
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      119
      1592
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1410
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1393
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1257
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1228
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1088
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1064
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      332
      976
    Aihe