Mitä naisena tekisin?

epätoivoiskee

Olen juuri eronnut parikymppinen ja pitkään olen ollut kiinnostunut eräästä miehestä meidän kaveriporukassa. Sain käsityksen että hän pitää minusta ja pientä viatonta sutinaa on aina ollut mutta hän viihtyy sinkkuna ja on aika hulivili ja spontaani.

Koska tunnetaan jo niin hänelle on helppo puhua/kirjoittaa. Olen jo muutaman kerran tämän vuoden aikana heittänyt rennon viesti että tulis ulos kaljalle/terassille/jokumuupaikka. Hän aina vastaa takaisin asiallisesti ja kivasti. Minusta tuntuu siltä että hän ei ihan ole ymmärtänyt että minusta olisi kiva mennä ulos hänen kanssa, ei treffit mutta kuitenkin kahdestaan.

Olen miettinyt pääni puhki että pitäisikö kysyä tai ei? Pelkään että hän ahdistuu. En halua että hän näkee minua kaikkihetitänne tyttönä ja että kiirehdin. Hän ehkä edelleenkin näkee että kuulun eksälle.

Joskus kun nähdään kaveriporukassa hän vaikuttaa tosi ahdistuneelta, joskus kun ilmestyn hän saattaa poistua paikalta. Kertokaa te miehet onko mahdollista että hän pelkää minua??

Miksi jotkut vaikenevat ja tekevät asioista näin hankalia? Puhumattakaan siitä että eräs ilta hän soitti kännipuhelun ja halusi minun luokse. Tuli ihan nurkan takaa. Tiedän kyllä mitä hän olisi halunnut.

Olen vain siinä tilanteessa että en tiedä mitä tekisin, pitäisikö naisena tarttua härkää sarvista ja jutella hänelle suoraan vai olla tekemättä mitään? En halua että kaverisuhde menee pilalle.


Ollaan kuitenkin 24-32 vuotiaita aikuisia, en jaksa päiväkoti leikkejä.

8

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdfasasfasss

      Ymmärrän. Muistan miten mullakin oli päiväkodissa rankkaa saada pidettyä panosuhteet panosuhteina ilman takertumisia.

      • ykkösmolo

        Kuulostaa vähän pelimieheltä. Ollut yön jossain muualla vonkaamassa reikää, mutta kun ei tärpännyt, niin soittaa varareiälle eli sinulle.


    • näin se

      sinä olet 24 ja ukko 32?

      joo, ei mitään leikkejä ja pelleilyä. ilmaiset asiasi ja jos siitä ahdistuu, ei voi mitään. sellaista elämä on.

      jos ei mitään yritäkään, ei voi mitään saadakaan.

    • Bellatrixter

      No ei se kovin hyvälle vaikuta että kelpaisit hännelle seuraksi silloin kun hän on tuhannen jurrissa lähdössä baarista. Muuten nähtävästi et seuraksi kelpaa kun ihan pakoonkin tarvii kipittää.

    • selväpeli

      Next.

      Ellet halua satunnaiseksi panoksi.

      • selväpeli

        Pientä viatonta sutinaa (=rankkaa flirttiä), spontaani ja hulivili kaveri. Jos on vielä hyvännäköinen, niin paneskelee pitkin kyliä ja sinä odottelet sitä kahville. Herääs nyt tyttö.

        Ja on siis tasan kiinnostuksesi ymmärtänyt. Hän ei halua olla kanssasi, ainakaan julkisesti. Siksi pötkii pakoon. Joskus oli pahasti naisen puutteessa ja soitti sinulle. Veikkaan, että oli aika etäinen sen jälkeen, sitä kaduttaa.

        Kukaan mies ei katso sinun kuuluvan exällesi, ellei exä ole hänen hyvä kaverinsa, joka pistäisi kenties pahaksensa.

        Joko noin, tai sitten olet hirvittävän seksikäs tyttö itse ja se kundi täysin munaton urpo, joka ei uskalla tarttua edes heittämääsi koukkuun. Silloin hän voi pelätä.


    • unohda tyyppi

      Minusta näytät kiinnostuksesi liiankin selvästi. Pelimieheltä tuo kyllä kuulostaa, eikä heitäkään kaikki hoidot kiinnosta.
      Ota etäisyyttä, se tulee perässäsi jos on tullakseen, muussa tapauksessa siirry seuraavaan. Älä ainakaan odota vakavaa seurustelua.

    • epätoivoiskee

      Juttu on nyt siinä että minä pelkään että hän luulee että haluan jotain vakavaa. Otin yhteyttä häneen ja soitin. Ilmaisin asiani aika selvästi, toisesta päästä tuli vain vastaus että joo kyllä voidaan nähdä. Piste.

      Miksi hankaloittaa asioita? Onko se vaa niin kamalaa? Mitä hänet mahdollisesti ahdistaa? me molemmat ollaan sinkkuja ja nautitaan siitä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe