CM- hiustalo työpaikkana?

työtön nyt

Hei vaan

Työttömänä kampaajana tässä katsastelen työpaikkailmoja mol.fi- sivuilta ja olen huomannut että cm- hiustalo etsii todella usein pirkanmaalla työntekijöitä. Kannattaako kyseiseen firmaan hakea töihin ja miksi siellä myös esimiesharjoittelijoita usein haetaan? Onko siellä joku vialla kun työvoima liikkuu niin kovin?

Olisin kiitollinen vastauksista, jotta saisin selvyyttä hakeako vaiko eikö töihin...

Kitooooos :)

115

18037

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työssäkäyvä

      todella mukava työpaikka ainakin omalla kokemuksellani, hae ihmessä! :)

    • haksahtanut

      Ei kannata!

    • Nelli_m

      Mukavan työpaikka, mutta.....
      Harmi, että palkkaus on erittäin huono. Tästä johtuu työntekijöiden suuri vaihtuvuus, samoin se että ko. yrityksen liikkeisiin etsitään jatkuvalla syötöllä uusia esimiesharjoittelijoita. Jos liikkeessä mihin haet ei ole esimiestä, hoidat esimiesharjoittelijana kaikki hänelle kuuluvat työt, MUTTA palkkauksesi on sama kuin perus työntekijöillä miinuksena vain se, että on lähes mahdotonta päästä provikoille sillä muuta hommaa on paljon!

    • Heihei00

      Ennen kun aloitin, kaikki varoittelivat että älä mee, älä mee. Menin silti, vaikka tiesin että on paska maine. Aika pian näki että olivat ihan oikeassa kaikki varoittelijat. Ei todellakaan kandee mennä. Ite lähin onneks ajoissa mutta oon kuullu että ihan sama meininki siellä on tänäki päivänä. Samanlaista ku ois missä tahansa mäkkärissä töissä, että mikäs siinä jos se kelpaa. Mut kuitenki jos kampaajan koulutus löytyy ni mikä tahansa paikka on työympäristönä kivempi. Et iha mite tykkää, mutta sanonpahan sen etten oo törmänny elämässäni keneenkään kampaajaan jolla ois hyvää sanottavaa hiustalosta... Ja hakevat siksi koko ajan uusia kampaajia koska eivät saa vanhoja jäämään.

    • tessu

      Suosiolla jättäisin väliin. Tähän astisen työurani helposti kamalin ja ahdistavin työpaikka ikinä ja olen kuitenkin ollut aiemmin suljetulla dementiaosastolla työssä. Polkevat työntekijöitään sen minkä kerkeävät ja yrittävät huijata kaikessa mahdollisessa. Olin ko. firman palkkalistoilla vuoden päivät ja sinä aikana esimiesharjoittelijoita tuli ja meni, kun kukaan ei kestänyt sitä kaaosta ja painostusta.Työkavereista valtaosa mietti irtisanoutumista ja jälkeenpäin moni onkin sen tehnyt. Antavat perättömiä varoituksia työntekijöilleen, eivät noudat tes:iä, palkkaus on surkea,jos mainitset PAMin niin joudut heti silmätikuksi ja alkaa savustaminen ulos. Liitossa ovat aika voimattomia tämän firman suhteen, kun työntekijät eivät uskalla tai ymmärrä viedä kaikkia asioita eteenpäin vaikka todellakin olisi syytä.

    • Jorma Dick

      Itse olen cm hiustalossa duunissa. Työpaikkana se on perseestä. Omaan vuosien kokemuksen alalta 24 vuotta ja olen kouluttanut kampaajia alalle ja vetänyt kursseja kampaajille. Olin poissa alalta puoli vuotta lopetin firman ja pidin sapattia, kun palasin alalle hakeuduin töihin " mihin vaan " eli cm hiustaloon. Saan JATKUVASTI esimieheltäni ( Naiseltani ) negatiivista palautetta kuinka huono olen , en osaa leikata , en osaa värjätä en niin mitään. Myyn sen mielestä vääriä tuotteita ja teen vääriä hoitoja.. ( Olen erikoistunut hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyihin yhdistän hiuspohjan hierontaan myös kasvohieronnan ..paitsi se on kielletty Cm hiustalossa koska sitä ei ole hinnoiteltu ) No mulla onnex loppuu työsuhde koska se on määräaikainen ..kuten lähes kaikilla cm hiustalossa... Kerronko lisää ? ;)

      • Jorma Dick

        oltuani viikon duunissa viikon, esinainen kysyi " mix mä en löytänyt sua Facebookista "....(, höh sen takii ,ku mä laitoin heti estot päälle kun työsuhde alkoi ) " En ole facebookissa ".. :D


    • Tuhero

      Joo paskahan se on..vituttaa kun en oo ite saanu otettua lopputiliä vaan vielä kituutan..en suosittele kenellekään ja toivon sydämestäni että koko paska menee vielä konkurssiin..eihän siellä työntekijätkään pysy paitsi me onnettomat luuserit joilla ei oo muuta elämää..

      • työtönkarvari

        miksi? Onko liksa surkea vai eikö ihmissuhteet toimi? Kerro palkkauksesta?


    • jossee

      Työntekijät ovat ilkeitä toisilleen, esimiesHARJOITTELIJOILLA (halvempi pitää harjoittelijaa jonka voi harjoittelun jälkeen potkia ulos) nousee kusi hattuun ja siitä alkaa työntekijöiden mollaus. Jos et 30min ehdi miehelle tehdä kättelyä, paikalle viemistä, pesua, leikkausta, kuivausta, (mahdollisesti vastata puhelimeen välissä) ja tuotteiden esittelyä niin tulee huutoa kuinka huono olet. Saat 8h päivän aikana istua vain ruokatauolla, muuten se on täysin kielletty. Palkka on vedetty minimiin, 2000€ edestä tulee myydä kuussa tuotteita jos haluaa yhtään provikkaa. Listat ammottavat tyhjyyttään useana päivänä ja ainoat asiakkaat tulevat ovelta mutta eivät palaa uudestaan...

      • Harri1966

        Mä olin Hiustalossa duunissa . Mun osaamiset on amerikkalainen parranajo , hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyt Redken . Kerastase Wella, Loreal tuotesarjoisssa oli lähinnä. I can serve clients in english .. I´m one of bro.. Olen vaan top . mutta .. oli kiva kun esimies kirjoitti siihen vihkoonsa kuinka asiakkaat valitti musta... ikinä en nähnyt niitä valittavia asiakkaita..


    • edelleentöissä

      Joo,firman omia sääntöjä,sääntöjä ja sääntöjä,myyntitavoitteita ja kyttäämistä!Sinne vaan jos pää kestää!Tai sitten tekee niinkuin itsestä hyvältä tuntuu ja haistattaa paskat kaikelle siellä!

    • lllllindis

      Ei ikinä tänne töihin arvon parturi-kampaaja kollegat! Voin sanoa, että TÄYTTÄ PASKAA koko pulju!!! Työntekijöitä ei arvosteta ollenkaan! Maailman paskimmalla palkalla pitäisi olla 8h päivässä seisova Jumalatar, jonka pitää myydä joka asiakkaalle saatanasti tuotteita ja hoitokäsittelyjä, sekä mielistellä ylimpiä esimiehiä saamatta mitään kiitosta!!!!!! Lisäksi voit varautua siihen, että listat ammottavat sen verran tyhjyyttään, että saat päivän aikana olla enemmänkin SIIVOOJA kuin KAMPAAJA. Säännöillä alistetut nuoret koulusta valmistuneet kampaajat siivoovat pölyjä 24/7 työpäivästään, vaikka pölyn pölyä ei hyllyissä näy! Sairaimpia sääntöjä vielä sairaimpien sääntöjen perään, minkäänlaista järjenkäyttöä ei näissä liikkeissä tunneta!!! Jos edes harkitset kyseistä paikkaa, niin ole myös valmis siihen, että minkäänlaista joustoa ei tässä työpaikassa tunneta, vaan voit heittää heipat työvuorotoiveille tai viikonloppuvapaille!!!

      • Redkenanus

        Niin totta . Puolen tunnin aikana pitää pakkomyydä tuotteita ,hoitokäsittelyjä ja muita lisäpalveluja vaikka asiakas ei tarvitsisi niitä , pestä, leikata ja föönata hiukset. Asiakkaalle pitää viedä lehtiä naaman eteen ,tarjota kahvia . Kaikkea mahdollista paskaa mitä ei normaalissa kampaamossa ei tehdä. Itse olin firmassa duunissa vähän aikaa, jumalauta että se aika söi päätä. Raitafoliotkin kuulemma taitoin väärin vaikka olin ollut alalla vuosia ennenkuin menin hiustaloon duuniin. Jos sairauslomat kesti yli 2 viikkoa vuoden aikana esimies otti puhutteluun aiheena: sovellutko alalle. Sairauslomalla kehoitetaan menemään töihin tekemään korvaavaatyötä ?? Eli jos sulla on käsi irti et voi leikata hiuksia niin ainahan voit pyyhkiä pölyjä.


    • Entinentyöntekiä

      Itse suosuttelen paikkaa, minusta oli oikein mukava työ ympäristö ja hyvä yhteishenki, tykkäsin!

    • omiaon

      Kyselen palkkauksesta? Kun näyttää nettiajanvaraukset ammottavan tyhjyyttään, ovatko työntekijät pelkästään provikkapalkalla? Miten siis palkkaus systeemi toimii?

    • hiustalo

      Palkkaa jää noin tonni verojen jälkeen. Palkka esitetään joo "provikkana", mut TODELLISUUDESSA, et voi saada juuri yhtään enempää, vaikka pääsisit provikkarajan yli, sen verran kierosti palkkasysteemi tehty. Että kannattaako sitten tonnilla olla hiustalossa töissä..? - Ei. Mikä muu työpaikka tahansa!

      • työttömäkinenempi

        Eihän sillä nyt elä , sehän on köyhyysrajan alapuolella.
        Alkaa olla niin kuin USA:ssa et pitää tehdä kahta tai kolmea työtä et pärjää, tai sitte vaan soskusta hakeen tukea.


      • Exkampaajanykhoitsu
        työttömäkinenempi kirjoitti:

        Eihän sillä nyt elä , sehän on köyhyysrajan alapuolella.
        Alkaa olla niin kuin USA:ssa et pitää tehdä kahta tai kolmea työtä et pärjää, tai sitte vaan soskusta hakeen tukea.

        Kampaajien palkat ovat muutenkin alakantissa, jopa myyjät ja siivoojat saa parempaa liksaa.


    • Orjatyöpaikka

      Juu en todellakaan voi suositella. Itse olin kyseisessä puljussa töissä vuoden verran ja oli sen verran hirveä kokemus, että mikä tahansa on parempi työpaikka. Tessiä ei kunnioiteta ja työntekijöitä kyykytetään huonolla palkalla. Tosiaan verojen jälkeen jäi noin tonni taskuun, koska provisioista oli turha haaveilla korkean rajan vuoksi. Esimiehet kaikki järjestään aivan kusipäitä ja varsinainen omistajapariskunta myös samaa kastia. Pamiin sai olla yhteydessä harva se päivä...

      • eivoiollatottakaan

        Kyllä pa-kampaajilla on hävyttömän huonot palkat, koulutus kuitenkin 3v ja työssä jatkuvaa koulutusta, kampaajan työ on oikea matalapalkkatyö , eihän tuolaisella tonnilla elä mitenkään, pakko hakea sosusta lisää.


    • Jarozlaw

      Niin vitun perseestä koko firma. Et saa vapaata edes lapsesi syntymäpäiville. Omat hautajaisesikin pitää sijoittaa omalle vapaapäivällesi. Jos asiakas tykkää työstäsi se tarkoittaa sitä että esimies pitää sulle puhuttelun kuinka huonoa jälkeä teet.

      • Anonyymi

        Et saa edes vapaata lapsesi syntymäpäiville....mietitäämpäs....kuule harvassa paikassa saa, homma toimii niin, että ne synttärit pidetään silloin, kun on vapaata. Asia erikseen on sitten esim. omat 50 tai 60 v. synttärit, jotka ovat palkallisia vapaita, no, riippuu tietysti millainem työehtosopimus on.


    • zatov

      Kehotetaanko kampaaja-partureita kauppaamaan vaillinaisia hoitoaineputkiloita asiakkaille alennettuun hintaan? Ostin hoitoainetta shampoota miesten hiuksiin huomattavalla alennuksella, kun niitä leikkauksen yhteydessä tarjottiin.

      Kotona huomasin, että ainakin hoitoaineputkilo oli kovin vajaa, mitään sinettiä ei ollut. Lieneekö käytetty hiusteni pesun yhteydessä samoja putkiloita, kun niin nopeasti ilmestyivät eteeni tarjolle hiusten leikkaamisvaiheessa? Varmuuden vuoksi taidan leikkeuttaa hiukseni jossain muualla jatkossa.

      • asiakasturkusest

        Ne purnukat on aina vajaita siis purkki tai putkilo on suurempi, kun määrä, kerran mittasin määrän ja se oli se mitä purkissa luki.
        Muutamissa tuotteissa on määräys ensin ravistettava ennen käyttöä niin sillon pitää olla tilaa ravistukseen.


    • Kamalapaikka

      Älkää missään nimessä menkö töihin hiustaloon. Palkka on aivan paska, 1000-1200 jää verojen jälkeen käteen, vaikka on kuitenkin alan AMMATTILAINEN ja useampi vuosi työkokemusta, niin palkka ei nouse. Koskaan. Proviikka rajat niin korkealla, että on turha kuvitellakkaan pääsevänsä, ja jos pääset, niin jotai 100e saa lisää, wuhuu... Viikonloppu vapaat kerran kk. Monesti sekin on niin, että vaikka tämän kuun ensimmäinen lauantai, ja seuraavan kuun viimmenen lauantai, eli melkein 2 kk väliä. Perjantaita ei saa koskaan vapaaksi.

      Jos olet sairaslomalla, esimiehet soittelee joka päivä että koska tuut takasi, ei saa rauhassa hoitaa itseään kuntoon, vaan sitte menee puolikuntoisena töihin, ku ei kehtaa jäädä enään kotiin.

      Ihan uskomattomia tavoitteita lauotaan tuote ja palvelumyynteihin, joihin koskaan ei ole mahdollista päästä. Ja kun ei pääse, tulee sanomista. Koko ajan pitää myydä asiakkaille lisämyyntejä, tuotteita ja jos et saa myytyä, haukutaan ja moititaan sua silloinkin.

      Koko ajan hiustalossa kytätään ja huohotetaan niskaan, sielä on periaatteena tulos tai ulos. Kiitosta ei juuri heru.

      Koko ajan pitää tehdä jotain, pyyhkiä samaa hyllyä jo viidettä kertaa samana päivänä, et saa hetkeksikään hengähtää, vaikka asiakkaita ei näy missään, kun on kiskuri hinnat. Työilmapiiri on ihan jäätävä.

      Itse pääsin pois sieltä paskasta muihin hommiin, ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Kaikki työntekijät haluavat lähteä, ja moni lähtee opiskelemaan, koska hiustalo antaa aivan väärän kuvan hiusalasta. Kyllähän sekin jotain kertoo, kun kaikki työntekijät ovat nuoria ja koko ajan hiustaloissa ympäri suomea on työpaikka ilmoituksia avoinna.

    • Kokemustalöytyy

      Pelkkää paskaa saa niskaan tuolla. Älkää menkö.

    • Chilichica

      Itsellä bruttotulo on Hiustalolla ollut n.1850€ Provisiopohjalla. Toki lisät tuo noin 100€,enkä ole päässyt provikoille mutta tyytyväinen olen ollut. Hiusalalla ei ole parhaat palkat,onneksi lisät nousevat nyt marraskuussa. Meidän liikkeessä on hyvä työporukka ja homma toimii.

      • hoitsutätit

        kyllä teillä on huonot liksat , kun tosta ottaa verot pois, niin miten sillä elää?


      • 2v_talossa_ollut
        hoitsutätit kirjoitti:

        kyllä teillä on huonot liksat , kun tosta ottaa verot pois, niin miten sillä elää?

        Helposti. Verot valmiiks vähennettyinä 1200€ lisät provikat nii kätee tuli semmone noin 1550€. Palkka ei oo iso mut sil pärjää hyvin ku asettaa elämise oikeelle tasolle.

        Yleisesti tästä hiustalo -keskustelusta;
        Meidän liikkees on iha paras porukka ja en vaihtais sitä mihinkää. Vaikka työnantajana ei oo todellakaa mikää paras nii jokasessa ketjussa on huonot puolet.


    • paskaduunia

      Mun piti olla 3 kk harjoittelussa Hiustalolla, mulle riitti viikko ja lähin menemään.. tiuskitaan sen minkä kerkiää ja haukutaan työnjälkeä. Vitun paska paikka. Työpaikkakiusaamista ainakin harjoittelijoille

    • Astamaria

      Työajat ovat epäsäännöllisemmät, kuin epäsäännölliset työajat. Tavallisesti yksi viikko sisältää sekä aamu-, että ilta- ja välivuoroja. Iltavuorosta saa siis mennä aamuun harvinaisen usein. Työvuoroista tiedät parhaassa tapauksessa seuraavat kaksi viikkoa kerrallaan. Pahimmassa tapauksessa et edes sitä. Et saa tietää edes seuraavaa vapaata lauantaita etukäteen, ellei se satu kuulumaan tulevaan kahteen viikkoon.

      Työnantajan puolesta työajoissa ei löydy joustoa mihinkään suuntaan, mutta työntekijältä sitä on löydyttävä joka suuntaa.

      Kannustava palkkaus tarkoittaa sitä, että raadat peräsuoli pitkällä koko kuukauden ja saat tilillesi aika mitättömän korvauksen menetetystä vapaa-ajastasi, vaikka olisit päässyt tämän maagisen provikkarajan yli myynneilläsi.

      Firman johto on ottanut linjauksen, jonka mukaan sairaanhoitajan kirjoittama todistus sairausajasta ei kelpaa sairaslomapalkanmaksun perusteeksi. Tämä ok, sillä sittenhän työnantaja on esittänyt sen lääkärin, jolta todistuksen voi hakea (työterveys). Tai niin sitä äkkiä luulisi. Työterveyttä ei näe enää omalla ajalla suoritetun työhöntulotarkastuksen jälkeen, vaan sairaslomatodistukset haetaan jo valmiiksi ylikuormitetulta julkisen puolen lääkäriltä tai yksityiseltä lääkäriltä, jonka maksat itse.

      Sairaslomallasi sinulle soitellaan kotiin ja kysellään milloin pääset takaisin töihin.

      Myyntiäsi tarkkaillaan kokoajan ja kaikkien myyntitulokset tulevat koko liikkeen henkilöstön nähtäville esimiehen kommenteilla varustettuna.

      Ylitöitä liikkeissä ei tehdä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos asiakas saapuu väriin klo. 15.00 ja työaikasi loppuu klo. 17.00, mutta värissä kuluu aikaa enemmän kun tuo kyseinen kaksi tuntia, niin se on voi voi. Palkanmaksu loppuu klo 17.00.

      Kun olet työnteollasi kerryttänyt itsellesi täydet lomapäivät, sinua odottaa neljän viikon kesäloma. Tätä tosin et pidä neljänä perättäisenä viikkona, vaan se jaetaan ainakin kahteen, jossei jopa kolmeen osaan.

      Tästä voi jokainen itse päätellä, että miksi hiustaloihin haetaan työntekijöitä jatkuvalla syötöllä.

      • Niimpää

        Tähän lisäisin vielä kahvitauot, jotka on tessissä määritelty. Teoriassa ne on olemassa, mutta käytännössä niitä ei kyllä pidetä. Niitä ei saa merkata listaan ja jos oot saanu juuri kahvikupin etees kun ovesta tulee asiakas, niin kahvihan jää siihen odottelemaan.

        Sen lisäksi tämä hiustalon "loistava" fiksaamo syö ne vähäsetkin provikat, jotka voisit saada.


      • Tökeröälainrikkomista

        Eikö teidän ammattiliito, oliko se se PAM, voi puuttua noihin epäkohtiin.


      • Niimpää

        Ei. Työntekijät soittelevat kilpaa liittoon, mutta liitto ei voi tehdä mitään, koska kaikki nää asiat on suunniteltu siten, että ne joko hipoo nippanappa tessiä tai sit ne pystyy selittään niin, että se muka menis kuten tessissä.


    • Plahh

      Tuohon loma-asiaan lisäisin vielä sen, että työnantaja on määritellyt muutaman viikon vuodesta, jolloin kukaan ei ole lomalla. Näihin kuuluu mm. koulujen hiihto- ja syyslomat, sekä viimeiset viikot ennen koulun loppua ja ennen sen alkua. Aivan loistavaa ainakin kaikkien sellaisten työntekijöiden osalta, joilla on lapsia.

      • Välttäkää

        Sekä jouluviikko, pääsiäis viikko.. onhan noita. Ihan vitun paskaa.


    • Kampaaja

      Kuulostaa kamalalta paikalta työntekijälle. Liikevaihto huitelee 13 miljoonassa, joten tietää kuka on tyytyväinen. Toivottavasti asiakkaat tajuavat äänestää jaloillaan.

    • Surullinen

      Kuulostaa tämä ketju niin tutulta, en voi käsittää miksi toimitaan näin. Toivon syvältä sydämestä että paska lentää vielä tuulettimeen ja omistaja pariskunta piston sydämeen. Loppuunpalaneita ihmisiä ja surullisia hiustalo tekee.

    • asdftyguhij

      Vanha ketju mutta sama meno hiustalolla senkuin jatkuu.. Voi kumpa kampaajat tajuaisivat olla hakematta töihin tähän yritykseen... Työntekijöitä ei arvosteta...

    • Boikottiin

      Onpa ikävän tuntuisia kokemuksia työntekijöillä. Itse laitan tämän hiustalon nyt pysyvään boikottiin. Työntekijät ovat firmojen voimavara, ei rasite., ja heitä tulee kohdella arvonsa mukaisesti.

      • Ahkeroitsija

        Aivan loistava työpaikka.Tessin mukaan
        menee kaikki.Palkka ajallaan,koulutukset yms.kohdillaan.
        Yrityksessä kuuluu tehdä tulosta, kummallista ajatusmaailma viljellään.
        Hyvin johdettu yritys.
        Palkka tessin mukaan,kannattaa laskea
        kuinka paljon saisi tehdä omassa yrityksessä töitä saadakseen kulujen jälkeen saman summan käteen,tai pääsisi korkeammalle tulotasolle.Saa painaa tosissaan töitä.Ihme ininää.


      • Ahkeroitsijalle

        Taitaa olla yrittäjä itse tai joku hänen lähipiiriinsä kuuluva antamassa palautettaan.

        Yrityksessä kuuluu tehdä tulosta, olet oikeassa, mutta kukaan ei sitä määräänsä enempää pysty tekemään. Tuloksesta luvataan provikat. Olen tehnyt provikoita parissa eri yrityksessä; toisessa ne oli vajaa 100-150e/kk ja toisessa 14-17e/tunti (nämä siis peruspalkan päälle). Osaatko arvata kumpi oli Hiustalo?

        Kun katsoo kyseisen firman omistajan verotuloja, niin ei varmaan jää epäselväksi kenellekään, että Hiustalon työntekijät tahkovat tulosta.

        Palkka ajallaan? Se onkin vähintä mihin kyseinen yritys pystyy. Käyhän siinä aikasi kuluksi tekemässä kyselykierros lomarahojen oikeellisuudesta ja ajallaan maksamisesta. Saatat yllättyä.

        Vinkki vitosena: Kannattaa harkita toiminimen perustamista, koska hiustaloon antamallasi työpanoksella saat jo itse yrittäjänä ihan kivan leivän.


      • valotpäälle

        tulosta täytyy tehdä mutta onko oikein laatia mahdottomia tavoitteita kun asiakkaita on päivässä tasan yksi?


    • Qwertyqwery

      Työpaikkana aivan kamala, en suosittele kenellekkään. Vie koko ilon työnteosta ja tästä ammatista. Itsekin itkukurkussa joka aamu töihin menin. En ihmettele yhtään miksi kyseiseen paikkaan on kokoajan vapaita työpaikkoja, kertoo jo paljon. Tämä kannustavapalkkaus on myös täysin naurettava, koska provikkarajat ovat niin korkeat että niihin ei voi päästä. Vielä on olemassa hyviä ja kannustavia työpaikkoja ja tämä ei ole sellainen!

    • kokenutkonkari

      Olemme muutamassa tampereelle joulukuussa perheeni kanssa ja nyt työpaikkaa metsästän... Mol:in kautta hiustalo hakee useaan liikkeeseen tampereelle työntekijöitä....
      No kun lukee kommentit yllä niin enpä ihmettele enään, että miksi haetaan niin moneen pisteeseen tekijöitä eikä kommentit anna yrityksestä hyvää kuvaa.
      En hae kyllä tuollaiseen yritykseen töihin!!!

      • Kdldkfbdklf

        No tänne pääset varmasti töihin, todennäköisesti firman otetaan kuka vaan töihin kellä parturi-kampaajanpätevyys. Kannattaa kyllä pari kertaa miettiä ennen kun menee, tämä kyllä kasvatti jonkun verran kun sai nähdä millaisia työpaikkoja on myös niiden kivojen paikkojen rinnalla. Toivottavasti pilkka osuisi joskus yrittäjien omaan nilkkaan niinsanotusti.


    • Eienääikinä

      Vanha ketju, mutta tuore aihe edelleen.

      Firma ei arvosta työntekijöitä eikä asiakkaita. Liukuhihnalla vaan asiakkaat sisään ja ulos. Provisiorajat korkeat, ja liikkeisiin palkataan koko ajan lisää väkeä, vaikka kysyntää ei olisi. Aiheuttaa sen, että vielä pienemmät mahdollisuudet päästä provisioille. Sairaslomia ei saa pitää, jotta esimiehet saisivat enemmän rahaa, siksi niistä soitellaan jatkuvasti perään ja pakotetaan töihin.

      Varsinais-suomessa ainakin ammattitaidottomat esimiehet, näköjään kuka tahansa teinipissis pääsee siihen hommaan pompottamaan nuorempiaan.

    • Porchetmaksavat

      Älkääs nyt, ne katumaasturi-Porchet, talot ja etelänmatkat maksavat aika paljon, joten ei yrittäjällä ole varaa maksaa parempia provikoita, vaan kiristää täytyy myös TES:n tulkintaa venyttäen. Painetta, painetta työntekijöiden niskaan! Huhu kertoo, että tuotemyynnin provikoita syövät myös ne jatkuvat -70 % alennukset. Pitääkö paikkaansa? Eli tuotealennukset maksaisivat osittain työntekijät pienempinä provikoina?

      • Niih

        No eikö näin? Saadaksesi muutaman euron provikkaa tuotteista täytyy sun verottoman tuotemyynnin olla 2000e/kk. Eli verollisena noin 2500e.


      • eienääikinäprovisiolle

        kyllä. provisiota syö jatkuvat tuote ja palvelualennukset. kaikki on koko ajan alennuksessa ja silti tavoitteet on samat. asiakasmäärät on liian pienet verrattuna tavoitteisiin, jotka ovat järkyttävän suuret. jatkuva kyttäys, negatiivinen ilmapiiri ja laatu heikkenee koko ajan tuotteissa ja palveluissa. osa tuotteista vuosia vanhoja ja niitä myydään edelleen. ajatelkaa!

        lafka toimii tessin mukaan, se on totta ja ikävä totuus. huono tes hiusalalla. en kylläkään ole varma onko provisiolle pääsemisen mahdollisuuksien heikentäminen laillista....


    • ComesAroundGoesAround

      Teidän tekstinne kuulostaa aivan entiseltä Hairstorelta-onko vanha kettu siis tehnyt uuden liikkeen?Aikanaan sain todistaa samanlaisia epäkohtia siellä.Työkaverini työt loppuivat,kun tuli ilmi että hän on raskaana,esimies päätti pääsetkö lääkärille sen jälkeen kun olit näyttänyt kuumemittarisi lukeman,työpaikka kiusaamista harrasti yksi mielestään maailman mahtavin kampaaja homomies,palkka ei ollut sitä mitä luvattiin.Piti olla 1650 lähtö johon tulee provisio 10 000e myynnistä päälle,eikä se millä oikeasti perheeni kanssa kitkuteltiin 700e/kk.Monta tonnia jäi sille tielle,enkä varmasti tule niitä koskaan takaisin saamaan.

      • Nejslslfbdn

        Ei oo sama omistaja. Kuulin myös tosta Hairstoren touhusta, mutta sehän taisi mennä jossain vaiheessa konkurssiin koko pulju. Nykyään toimii uudella nimellä New Hairstore ja eri omistajat. Nyt kai ihan ok työpaikka ? Helppohan se on nuoria vastavalmistuneita kusettaa tällä alalla kun ei tiedä oikeuksiaan.


    • Tiukat_ohjeet

      Hiustalon esimiehille tulee tiukat ohjeet toimintatavoille tiedätte kyllä mistä/keneltä. Ja niistä toimintatavoista eivät esimiehet saa lipsua. Sen, ja monen muun asian takia, vaihtuvuus on esimiehissäkin kovaa luokkaa.

    • Hairdresser

      Hui hitto.... taidan jättää väliin vaikka ens viikolle oli haastattelu sovittu. Onko näistä säännöistä kellään sanottavaa, eli millasia ne on?

    • Uhri

      Hei!
      Luin kaikki kommentit läpi ja sama touhu jatkunut vuodesta toiseen. Itsekkin olen sen virheen tehnyt, että astunut jalallani kyseiseen firmaan. Se on täysin totta että palkkaus on ihan huijausta ja sairaslomia et saa pitää. Tai kun yrität pitää niin silti joka päivä sinua pyydetään tulemaan töihin. Esimiehet on ihan kamalia puhuvat pahaa työntekijöistä ja kokoajan tulee jotain negatiivista. Tässä firmassa asiakkaita niiataan ja työntekijöitä moititaan vaikkei olisi tehnyt mitään väärää. Vuoden päivät kävin itku kurkussa töissä, sain firmasta paniikkikohtauksia useaan otteeseen. Otin yhteyttä työterveyteen, työsuojeluun yms. Ei mistään apua joten irtisanouduin terveyteni takia. Harmi että piti polttaa itseni niin loppuun ennenkuin tajusin ettei tämä ole sen arvoista. Varoituksen sanana kaikille älkää vaan missään nimessä menkö töihin hiustaloon vaikka työhaastattelussa paikka ja esimiehet vaikuttaisi miten mukavilta tahansa sitä se ei tule olemaan.

    • Pelastamielenterveytesi

      Älkää hyvät ihmiset menkö hiustaloon töihin, jos oma mielenterveytenne on teille yhtään kallisarvoinen asia. Täysin epäammattimainen johto, joka ei ole kuullutkaan työhyvinvoinnista, työn joustoista, jaksamista tukevasta työvuorosuunnittelusta, työntekijöiden arvostamisesta ym.

      Palkka ala-arvoisen huono, vaikkakin tessin sallima. Se ei silti tarkoita etteikö työstä voisi maksaa ansaittua palkkaa, johan se olisi kilpailuvalttikin. Tosin tämä firma luottaa siihen, että aina on tulijoita koulunpenkiltä ja siksi eivät panosta työntekijöihin. Sairaslomia ei sallita ja sairaslomalta soitellaan töihin tai osittaiselle työajalle. Pakollisiin menoihin ei järjesty vapaata, jousto on täysi nolla. Niin kuin täällä joku aiemmin kirjoitti, niin omiin hautajaisiinkaan ei vapaata varmaan järjesty. Varoituksia jaellaan aivan epäolennaisista asioista.

      Aivan luokaton firma :(

    • Pulaatekijöistä

      Avoimia työpaikkoja katsoessa vaikuttaa, että ei ole tuohon firmaan menijöitä edes suoraan koulun penkiltä. Työntekijöiden haku on jatkuvaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älkäö menkö kyseiseen lafkaan töihin. Täysin läpimädät omistajat, jotka tulevat Tampereen myymälöissä ikkunan taakse pälyilemään huolitko hetkeäkään takahuoneessa. Luulisi, että 13m liikevaihtoon vaaditaan muutakin tekemistä kuin työntekijöiden terveyden raiskaus.

    • Anonyymi

      En sitten kyllä vertaa millään tavalla tätä kusista firmaa Newhairstoreen. Storella työntekijää arvostetaan 10000 paremmin. Myöskin storella itse saan erinomaista palkkaa kevytyrittäjänä. Hiustalo oli kusisin työpaikka ikinä. Siellä velkaantuu ihminen.

    • Anonyymi

      Miten hyvin Hiustalo hoitaa palkan lisäksi muut työnantajan velvoitteensa kuten lomarahojen maksun ajallaan yms?

    • Anonyymi

      Palkka tulee ajallaan, mutta sehän on luokattoman huono. Luvatuille provisioille ei juuri pääse, provisiorajat on niin korkeat. Hiusalalla ei ole tällä hetkellä voimassaolevaa tessiä, joten yrittäjä voi maksaa palkkaa mitä tahansa. Tänä keväänä ilmoittivat ystävällisesti, että kesän lomaraha maksetaan vasta 10. joulukuuta jos työsuhde on voimassa tuolloin. Aiemmin raha maksettiin toukokuun palkan yhteydessä. Kuka työntekijöitänsä arvossa pitävä työnantaja tekee tällaista? Kuvitteleeko yrittäjä tällä pitävänsä työntekijät firmassa? Olevan tuottavia tyytyväisiä palkollisia? Omasta lomastaan hän varmaan ei ole tinkinyt. Monen työntekijän kesälomasuunnitelmiin tämä varmasti teki ikävän loven.

    • Anonyymi

      Hiustalon viimeksi julkaistun tilikauden tulos on ollut noin 1,5 miljoonaa euroa!! Voittoa on kertynyt tuon verran ja sen päälle he näköjään eivät edes maksa pienipalkkaisten työntekijöidensä lomarahoja vakiintuneen käytännön mukaisesti. Kuulostaa uskomattomalta! Lyön vaikka vetoa, että kohta ovi käy kiihtyvään tahtiin ulospäin tuosta firmasta.

    • Anonyymi

      Ovi taitaa käydä jo. Porukka lähtee ja uusia ei ole tulossa. Yrittäjän olisi aika avata silmänsä tai kohta saa pistää toimipisteitä kiinni. Olisi aika arvostaa niitä, jotka mahdollistavat tuon miljoonatuloksen.

      • Anonyymi

        Itse jouduin esimiesten silmätikuksi, pitivät lukemattomia palavereja epäkohdista työskentelyssäni ja väittivät että kieltäydyn töistä. En saa vittu viedä edes roskia kun epäilevät että poltan tupakan samalla!! Vaikka en ole koskaan jäänyt kiinni tupakoinnista työajalla. Kuukausi sitten pitivät palaverin ja uhkasivat koeaika purulla-> jäin sairaslomalle ja nyt kutsuivat kuulemistilaisuuteen. Ihme kiusaamista aluepäälliköstä lähtien. Sairaslomani oli määrä kestää kuukauden ja kun tämän ilmoitin esimiehelle, parhaimmillaan hän soittaa kaksi kertaa viikossa tulenko töihin ja mikä tilanne. Vaikka olen suoraan sanonut että olen sairaslomani loppuun. Kahvitaukoja en saa pitää ja heti kun menen yksin takahuoneeseen, olettavat että istun kahvilla ja tästä seuraa puhuttelu. Koska ilmeisesti Hiustalossa ei kahvitaukoja saa pitää jos muut työntekijät eivät ole aikataulultaan ehtineet. Odotan innolla mitä kuulemistilaisuudessa minun kerrotaan nyt tehneen ja purkavatko sopimukseni.. toki tähän tilaisuuteen minun ei tarvitsisi osallistua koska olen sairaslomalla.


    • Anonyymi

      Uskokaa jo, ne Porschet eivät ole halpoja autoja.

      Hiustalo taitaa olla aika säännöllinen näky työtuomioistuimessa. Viimeisimpänä yhtenä valittajana liittyen "ASIA: Työehtosopimuksen yleissitovuutta koskeva valitus". Tuon Hiustalo ja muut valittajayritykset hävisivät (päätös 6.6.2019) työtuomioistuimessa. Jos työehtosopimuksen yleissitovuus on jollekkin firmalla tuollainen mörkö, että asiasta pitää yrittää riidellä työtuomioistuinta myöten, niin se kertoo yrityksen kulttuurista todella paljon. Voitto viime tilikaudella 1,5 €, eikä sekään riitä!

      • Anonyymi

        Korjaus... siis voitto tietenkin 1,5 miljoonaa euroa. :)


    • Anonyymi

      Mahtaa Hiustaloa harmittaa, kun hävisivät työtuomioistuimessa. Joutuvat noudattamaan työehtosopimusta.

      • Anonyymi

        TARKOITTAAKO ETTÄ TES VOIMASSA? Mistä kuulit?


    • Anonyymi

      Sori, se päätösteksti oli niin pitkä, että kirjoitin yllä väärää tietoa työtuomioistuimen päätöksestä. Kesäkuinen päätös oli, että TES ei ole yleissitova ja että työehtosopimuksen yleissitovuus on päättynyt 30.10.2018. Tuo työtuomioistuimen päätös perustui aikaisemmasta päätöksestä (=TES on yleissitova) valittaneiden yritysten haluun kumota yleissitovuus. Hiustalo oli siis yksi niitä valittajista. Minun mielestäni kaikkien kynnelle kykenevien kannattaa jättää tuo firma. Vaikuttaa, että sillä ei ole halua kunnioittaa vakiintuneita työehtokäytäntöjä. Kaikista uusista ja tulevista etujen heikennyksistä kannattaa kysyä lisää liitosta ihan vaan varmistuakseen, että heikennykset ovat lainmukaisia. Oli TES voimassa tai ei, niin työehtojen minimit kuitenkin säädetään erillisissä laissa.

    • Anonyymi

      Ja millä tuota yleissitovuutta voitaisiin perustella? No sillä, että palkkatyötä tekevät parturi-kampaajat järjestäytyisivät eli kuuluisivat liittoon! Liitolla ei ole oikein aseita kun edustettavia jäseniä ei ole riittävästi. Nykyajan nuoriso ei oikein tunnu tajuavan miksi olisi tärkeää kuulua liittoon. Kaupan alalla on sama edessä kun nuoret eivät järjestäydy ja ammattiliitto menettää mandaattinsa.

    • Anonyymi

      En todellakaan suosittele Hiustaloa, olen käynyt Palokassa monet kerrat asiakkaana aiemmin tyytyväisenä. Nyt ilmapiiri on sielä muuttunut ikäväksi.
      Moni työntekijä hengaa kassalla ja juoruaa muista työntekijöistä niiden selkien takana niin että me asiakkaat kuitenkin kuulemme sen, pesupaikallakin juttelevat toisilleen :(
      Tulee vain sääli niitä joista puhutaan hyvinkin ilkeään ääneen, mitä ne sitten meistä asiakkaista puhuvat siellä?

      • Anonyymi

        Tiedän hyvin tuon tunteen! Jos työntekijät eivät voi hyvin, heijastuu se väistämättä myös työpaikkaan. Toivottavasti firman johto osaa tukea työntekijöitään!


    • Anonyymi

      Mikä fiilis tämän firman työntekijöillä on nykyään?

    • Anonyymi

      Olen ollut jo useamman vuoden ko. firmassa töissä ja tyytyväinen olen aina ollut. Tietysti näin isossa firmassa on oltava kaikilla samat säännöt, joten jos olet enemmän yrittäjä tyyppinen tekijä, niin ei ole sinun työpaikkasi. Muuten voin suositella työpaikkaa.

      • Anonyymi

        Esimies(harjoittelija)? :D


    • Anonyymi

      Ämmät jaksaa valittaa, pitäiskö se raha saada ilmaiseksi?

      • Anonyymi

        Ei siitä ole kysymys, vaan työehtosopimuksen ja lakien noudattamisessa ja oikeudenmukaisuudesta.


      • Anonyymi

        Minä en ole ämmä.


      • Anonyymi

        Olen mies, eikä täällä tosiaan saa mitään ilmaiseksi, sinä saat tehdä talkootöitä ,jos taloutesi sen kestää.


    • Anonyymi

      Kannattaa ensisijaisesti katsella muualta töitä. On yrityksiä, missä työntekijöitä oikeasti arvostetaan, koska niissä johto tietää ketkä sen tuloksen loppujen lopuksi tekevät. Itse kiertäisin kaukaa firmat, missä työehtosopimus on paha asia.

      • Anonyymi

        Nimeä hiusalan työnantaja joka ei ole työehtosopimusta vastaan?


      • Anonyymi

        Olen täysin samaa mieltä kanssasi :)


    • Anonyymi

      olin hiustalossa harjoittelussa viime syksynä. ainoa hyvä asia ko. paikassa oli ohjaajani ammattipätevyys, muutoin oli tähänastisen elämäni paskimmat viikot :D

      takatilojen seinät oli vuorattu myyntiraporteilla, esimies oli kommentoinu jokaista jotenkin - myös negatiivisesti.
      kyseenalaistin mielessäni tota jäätävää myymisen tarvetta, etenkin hoitopalveluiden myyntejä. suurinpiirtein joka päivä ois saanu myydä niitä hoitopalveluja, että pääsis kuukauden tavoitteeseen ja että esimies ei tulis vinkumaan. eipä niin helppo homma jos sulle sattuu asiakkaaks vaan fiksaamotöitä ja pari leikkuuasiakasta, joilla ei oo kiinnostusta maksaa jo valmiiks korkeen palveluhinnan päälle 30-40 ylimääräistä. lisäksi tuotemyyntien tavoitteet oli järjettömiä, kun otetaan huomioon tuotteiden ylihinnat ja asiakkaiden vähäinen määrä.

      meille harjottelijoille pidettiin kunnon myyntipuheita, kuinka kannattaa hakea koulun jälkeen (tai vaikka jo 3. vuonna) heille töihin. proviisiota ja myyntikilpailuja hehkutettiin, mutta ei kerrottu proviisiorajoja tai muita seikkoja, jotka provikkapalkkoihin liittyy.

      mulle annettiin ohjeita ristiin rastiin, esimies sano toista, työntekijä muuta ja ohjaajakin oli neuvonu ihan eri tavalla. olisin halunnut tehdä parturinäyttöjä, mutta kun kuulemma malli, missä on käytetty saksien lisäksi hiustenleikkuukonetta ei ole näyttötyö. sanoin useempaan kertaan että näyttöpapereissa lukee, että pitää näyttää myös koneella-ajoa. kahvitaukoja ei ollut, 6-8 tunnin aikana 30 min ruokkis. oli jalat hellänä aina päivän lopussa, kun ei saanut yhtään istua :D

      viimeisenä vielä, että jopa mun saikkuja kyseenalaistettiin, ja vielä korona-aikana, koska jäin kaksi kertaa saikulle yhden harjoittelun aikana 🙄

      en siis menisi töihin tähän puljuun, kun valmistun koulusta. enkä suosittele sitä kenellekään.

    • Anonyymi

      Täysin allekirjoitan kaiken ylemmän. Muutamia hyviä päiviä ollut, mutta kaiken aikaa todella uuvuttavaa. Päivän kohokohtia ovat iloiset ja tyytyväiset asiakkaat, kunnes sen jälkeen kuulet miten toinen työntekijä olisi tehnyt työn tai miten siitä supistiin selän takana.

      Ja juuri tämä ettei tes:sin kahvitaukoja edes ole vaan pelkästään yksi 30min ruokatunti. Taukohuoneessa onkin sitten mukava lueskella myyntiraportteja sekä jos tulee yksikään huono palaute niin se tulostetaan taukohuoneen seinälle ja siihen viereen jonkun toisen hiustalon hieno palaute :))..

      • Anonyymi

        Tessissä lukee että kahvitauot pidetään työn lomassa, ei niitä erikseen tarvi merkatakaan työvuorolistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tessissä lukee että kahvitauot pidetään työn lomassa, ei niitä erikseen tarvi merkatakaan työvuorolistaan.

        Juu, mutta missä välissä sä ne kahvitauot pidät jos listat on varattuna perä perään asiakkaita todella tiukoilla aikatauluilla ylipäänsä.. sanotaan että pidät sitten hiljaisemmalla hetkellä vähän pidemmän tauon. No, se ei paljoa viikon päästä lämmitä!!


    • Anonyymi

      Moni kommentoi työehtosopimusta eli tessiä. Sitä ei hiusalalla ole koska työntekijöiden oma liitto PAM mokasi, ei hoitanut asiaa ajallaan ja tes purkaantui. Pam riitautti asian, vei oikeuteen ja hävisi. Eli ihan työntekijäliiton toiminnasta johtuen tessiä ei ole. Sulaa hulluutta maksaa pamille mitään, ytk antaa samat edut paljon pienemmällä maksulla. Pam ei ole oikeutettu eikä pysty tekemään mitään enempää kun ei ole enää oikeutta. Oma moka.

    • Anonyymi

      Arvostaako Hiustalo työntekijöitään? Kaannattaako hakea?

      • Anonyymi

        Suoraan kysymykseen suora vastaus, EI arvosta joten älä mene kyseiseen firmaan töihin!


    • Anonyymi

      Osaako joku sanoa minkälaiset palkat esimiesharjoittelijoilla tuolla puljussa on nykypäivänä? Siis jotain tarkkaa euromäärää.. ihan paska ei nyt kelpaa :D

      • Anonyymi

        200€ enemmän, kuin parturi-kampaajan pohjapalkka tuossa firmassa. Pieni korvaus siihen verrattuna, että myy sielunsa tuolle firmalle! Kirjallisia töitä niin paljon, ettei pääse enään provisiolle. Perus pa-ka tekee siis tuossa firmassa enemmän palkkaa, kuin esimies harjoittelija tai päällikkö :D Päälliköt niin ylikuormittuneita, että päät hajoilee. Firman päättäjiä ei kiinnosta työntekijöiden väsymys tai ylikuormittuvuus. Aina on uusia vastavalmistuneita tulossa pompoteltavaksi. Ongelmista jos yrität puhua, niin olet ylemmän portaan ihmisten kiusaaja. Vastaukseksi saat "jos meno ei miellytä, aina voi lähteä". Päälliköt ovat taitavia manipuloijia ja osaavat helvetin hyvin psykologisen pelin. Välttäkää tätä firmaa viimeiseen asti, mikäli arvostatte itseänne, vapaa-aikaanne ja ammatillista ylpeyttänne.


    • Anonyymi

      Ilmeisesti edelleen huono/kyseenalainen meininki jatkuu kun ketju taas aktiivinen? :D

      • Anonyymi

        Se ei siitä tule muuttumaan koskaan! Jos alat arvostelemaan tai kyseenalaistamaan firman toimintatapoja niin asia käännetään niin että vika on työntekijästä, ei firmassa..


    • Anonyymi

      Onko asiat parantuneet, kun on näin hiljaista?

      • Anonyymi

        moikka:) lue mun kommentti tost alta, sama meno jatkuu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        moikka:) lue mun kommentti tost alta, sama meno jatkuu!

        Ikävä kyllä se kirjoituksesi on näköjään poistettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikävä kyllä se kirjoituksesi on näköjään poistettu.

        joo huomasin saman…


    • Anonyymi

      Kertoo yrityksestä paljon, kun näemmä joudutaan suomi24:n palstalla sensuroimaan työntekijöiden kirjoituksia. Tuo poistettu kirjoitus vaikutti täysin asialliselta ja uskottavalta. Onko sensuroinnin syynä suomi24:n sensori vai onko joku (kukahan mahtaisia olla?) vaatinut suomi24:ltä kirjoituksen poistoa?

    • Anonyymi

      Hiustalon liikevaihto ei kasva ja kannattavuus heikentynyt. Ehkäpä Hiustalon kannattaisi madaltaa organisaatiotaan ja siirtää myös ne kaikki aluepäällikön titteleillä olevat oikeisiin töihin ja tienaamaan provikoilla.

    • Anonyymi

      Hiustalon meno ei ole todellakaan muuttunut. Huonointa johtamista mihin olen ikinä urallani törmännyt. Moraalitonta touhua sekä työntekijöitä että asiakkaita kohtaan.

    • Anonyymi

      juu mun kirjotus poistettiin… mutta siis ihan sama meno jatkuu terkuin ollu jo reilun vuoden töissä vakkarina, hiustalo näitä sensuroi

    • Anonyymi

      En suosittele kenellekään itseään arvostavalle kampaajalle, imee kaiken kiinnostuksen ja intohimon kampaajan työtä kohtaan. Hiustalon johto ei sinussa nää kun vaan rahat mitä kassaan tuot, työhyvinvointi ei niitä kiinnosta tippaakaan. Ja meno senkun pahenee ja säännöt tiukkenee. Esimiesten johtaminen aivan ala-arvoista, niinkun korkeempienkin päälliköiden. Mitkään epäkohdista ei ole yrityksen syy vaan ainoastaan työntekijöissä kaikki vika, eikä sitä arastella kertoa. Porsaanreiät kyllä löytyy millä kiertää mitäkin työehtosopimuksia. Olkaa tarkkana ja tarkastakaa KAIKKI mitä ne väittää todeksi, kokemuksesta suosittelen. Minuuttiakaan aikaani enkä euroakaan siihen yritykseen enää laita ikinä. Hiusalan maineen kuraa kokonaan.

    • Anonyymi

      Suuri osa itseään arvostavista ammattilaisista on jo jättänyt Hiustalon. Suosittelen samaa muillekkin! Töitä on tarjolla muuallakin, joissa kohtelu on parempaa. Kannattaa katsella ja kysellä muualta töitä!

    • Anonyymi

      Karmea työpaikka, kytätään ja mollataan. Aluepäällikkö kaikkein kamalin. Heidän sanavarastoon ei todellakaan kuulu kehut eikä kannustus. Kannattaa kiertää kaukaa.

    • Anonyymi

      Kyseisessä firmassa yli olleena ja ylemmälle tasolle edenneenä ei ole sen arvoista, irtisanoin itseni kun alkoi energia loppua, lomien jälkeen palaminen tuntu kamalalta. Kovat odotukset ja hirveä painostus pistää työntekijät väsyneeksi ja syö omaa motivaatiota aika paljon. Esimiehille ei uskalleta ilmaista ongelmia saatika aluepäälliköille.

      Ylemmällä tasolla et tule tekemään enempää palkkaa kun perus rivityöntekijä enemmänkin poltat itsesi loppuun vähän lastentarha meininkiä kun aikuisia ihmisiä kaitset ja sanat menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :)
      Aloittelevalle hyvä ja turvallinen sillä palkka työ, mutta kokeneelle ihmiselle en suosittele. En tunne ketään joka ei olisi polttanut itseään loppuun melkein tässä firmassa. Toki aina positiivisia asioita on ja ystäviä saanut mutta ei ole oman mielenterveyden arvoinen.

    • Anonyymi

      Itse erehdyin edes hakemaan kyseisestä firmasta työpaikkaa vaikka luin kyllä täältä kommentit ja huomasin että joka paikkakunnalla vähintään kaksi paikkaa auki. Päätin antaa mahdollisuuden...Noh...
      Sain sieltä takaisinpäin puhelinsoiton ja keskustelu edetessä sain todella epäammattimaiseen sävyyn tiuskimista. Kamalin työhaastattelu ikinä! En todellakaan ollut enää kiinnostunut menemään paikan päälle. Sen verran kuitenkin itsekunnioitusta omistan.

      Ilmeisesti heillä ei ole helppoa saada työntekijöitä mutta tuolla käytöksellä ei kukaan ainakaan sinne edes harkitse menevänsä. Toivottavasti kukaan opiskelija sinne ei eksy koska saa alasta kyllä aivan väärän kuvan.

      • Anonyymi

        Se on valitettavaa kun tuo on monelle vasta valmistuneelle mahdollisuus ekaksi työpaikaksi koska palkallinen, itsekkin menin tuonne töihin ja vedin itseni ihan poikki marmatettiin ja soitettii perään vaikka oli kipeänä ... Ja jos pääsi proviikoille palkka nousi 50-70€ että ei ole kyllä wörttiä ja jos et kättele (kyllä jos et ole hiustalossa käyty sinulle valitetaan jos et kättele jokaista asiakasta kehen päähän aiot koskea), myy tuotteita/lisäpalveluita analysoi pää hierontaa sinulle puhutaan siitä seuraavassa palaverissä aivan kun olisi maailman loppu tulossa ... Ja siellä otetaan ihan kaiken laisia tyyppejä sisään taidoista riippumatta,koska niin "paha" pula työntekijöistä, itse kun olin töissä tuolla liikkeessäni oli 12 kampaajaa, joilla pyrittiin ettei proviikoihin varmasti pääse ... Ja sitten koko liikkeen maine kärsii,kun ei kouluteta vastavalmistuneita vaikka liikkeessä olisi kelpo tekijöitä


    • Anonyymi

      Hiustaloon ei kannata mennä työhön eikä asiakkaaksi. Ns. esimieheksi siellä näyttää pääsevän tosi löysin taidoin, asiakaspalvelu 0.

    • Anonyymi

      Näin asiakkaana ehkä vähän häiritsee se että minun hiukset pitää aina pestä siellä. Varmaan niin on helpompi leikata mutta voisin myös pesemättä käydä siellä. Siinä tulee sellainen olo että onko hiukseni jotenkin niin likaiset että ne pitää pestä vaikka on itse pessyt ne vähän aikaa sitten.

      Se pään hieronta on hieman turhaa myös vaikka ihan mukavalta sekin tuntuu. En mene sinne hierottavaksi vaan pyytämään hiuksenleikkausta.

    • Anonyymi

      Ei näytä olevan herkkua työntekijänä, vaan ei ollut kyllä asiakkaanakaan. Tukka värjättiin ihan päin peetä ja yritettiin laskuttaa erikseen paksusta tukasta, vaikkei sellaisesta etukäteen ollut mitään puhetta.

    • Anonyymi

      Itse olin hiustalossa ekalla vuodella harjoittelussa. Aluksi annettiin tehdä asiakkaita mutta, yhtäkkiä emme saaneet enään tehdä mitään istuimme kahden muun ekan vuoden harjoittelijan kanssa 6h päivässä. Muilta harjoittelijoita oltiin kysytty ennen harkan alkua millaisia vuoroja toivovat, minulta ei kysytty joten olin aina yksin 14-20. Muut työntekijät eivät puhuneet meille ollenkaan ja jos kysyimme tekemistä oli vastaus vain "ei oo nyt mitään". Kun mainitsin palaute keskustelussa opettajalle että työntekijät eivät puhuneet mitään sanoin paikan esimies joka oli meidän työpaikka kouluttaja että hän ei kerkeä keskustella koska jos ei ole asiakasta niin hänellä on paperi töitä, mutta kummasti löytyi aikaa toisen työntekijän kanssa juoruilla koko aika ja puhua asiakkaista huonoon sävyyn. Kasvihuoneessa kyllä istuskeltiin ja me opiskelijat seisoimme tiskillä ja otimme asiakkaita vastaan ja palvelumme heitä, kun me menimme takahuoneeseen ja laitoimme oven kiinni tuli heti perässä joku aina huutamaan että ovea ei saa laittaa kiinni että näkee tuleeko asiakkaita, vaikka he olivat itse aina ovi kiinni siellä. Kerran olin ruokatauolla ja yksi työntekijä tuli silloin töihin ja istui viereeni syömään mutta ei sanonut sanaakaan kun oli tervehtinyt. Kun harkka loppui ei kukaan kiittänyt meitä siellä olemisesta eikä kaikki edes sanoneet heippa kun lähdimme. Työajoista ei kysytty että sopivatko ne meille ja jos piti vaihtaa vuoroa nii se piti vaihtaa toisen harjoittelijan kanssa jos hänelle sopi vaihto. Kaikin puolin huono kokemus oli ensimmäiseksi harjoitteluksi ja olin todella pettynyt. Minun piti mennä heille kesätöihin ja aluepäällikkön piti tulla katsomaan minua ja keskustelemaan siitä, hän kävi kerran muiden asioiden takia ja sanoi että kerkee tulee ennen kuin harkka loppuu, ei häntä vain näkynyt sen jälkeen eli todella törkeää käytöstä.

      • Anonyymi

        lisäksi aluepäällikkö tyrkytti minulle seuraavan harkan paikkaa että "tuut sit tänne syksyllä ku on tuttu paikka" voin sanoa että en astu siihen paikkaan enää ikinä, niin huono kokemus oli ja harkasta jäi käteen vain huono kuva alasta sekä ikävä tunne. Lisäksi jouduin muutaman kerran olemaan poissa erinäisistä syistä ja aina tarvittiin joku lääkärin lausunto vaikka olen alaikäinen joten huoltajan kuittaus olisi pitänyt riittää vielä kun keltään muulta harjoittelu kaveriltani ei pyydetty mitää sairausloma todistuksia jos oli pois yms.


    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe