Koen itseni riittämättömäksi...

perusharmaa

Taas meni metsään. Tunnen oloni riittämättömäksi. Tuntuu etten ole ollenkaan mielenkiintoinen partneri kenellekään naiselle.

Lapsuuteni elin vähävaraisessa perheessä. Harrastuksiin ei ollut varaa. Vanhemmat eivät oikein jaksaneet kannustaa muuhun kuin koulunkäyntiin, joten mitään erityistä taitoakaan en koskaan oikein oppinut. Sain kuitenkin hyvän kasvatuksen ja uskallan sanoa, että olen fiksu ja hyvin käyttäytyvä nuori mies.

Kuitenkin tuntuu, että naiset ei jaksa kiinnostua musta pidemmäksi aikaa. En voi kutsua heitä mihinkään mökkeilemään, koska sellaista meillä ei ole. En pysty häikäisemään heitä millään erityistaidoilla, kuten kitaran tai muun soittimen soitolla. En lapsena ja nuorena pystynyt kovin aktiivisesti ottamaan osaa mihinkään erikoisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin ja nykyisin tuntuu, etten oikein edes tiedä mitä kaikkea täällä maailmassa voi tehdä. Lisäksi tuntuu, etten osaa tai minulla ei ole tarpeeksi kunnianhimoa panostaa johonkin tällaiseen elämän kannalta ei välttämättömään asiaan täysillä, koska olen lapsesta asti oppinut ja kasvanut tulemaan melko vähällä toimeen. Enkä koskaan oikein oppinut myöskään pyytämään kavereita meille kotia, koska en keksinyt että mitä meillä voisi tehdä, kun viimisimpiä huvituksia ei ollut. Tämä on jatkunut myöhemmin siten, että en aina oikein tiedä, että miten päin pitäisi olla, jos pyydän jonkun luokseni, erityisesti jos tämä on nainen johon olen ihastunut.

Olen yrittänyt kehittää myöhemmällä iällä itseäni valtavasti, mutta tuntuu silti etten riitä oikein mihinkään. Olen yrittänyt kehittää itselle muitakin taitoja kuin hyvä pää ja fiksu käytös. Silti tuntuu, että enemmin tai myöhemmin saan kuulla naisilta, että olet mukava ja huippu tyyppi, muttei halua musta enempää kuin "kaverin". Sitten niistä ei koskaan kuulu mitään.

Meinaa masentua. Tuntuu, etten pysty tarjoamaan naisille mitään mielenkiintoista. Ainoastaan turvallisen miehen, joka ottaa naisen huomioon. Se ei tunnu riittävän kenellekään. Lisäksi, ehkä näistä taustoista johtuen onnistun aina kiinnostumaan itse juuri jostain sellaisesta naisesta, joka osaa jotain mitä itse en osaa ja mihin ei ole oikein edes ollut nuorempana mahdollisuutta panostaa.

4

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eitetykl

      Ei millään pahalla, mutta mikään ei ole niin luontaantyöntävää kun itseään vähättelevä ihminen, joka vielä päälle säälii itseään.

      Eipä sitä kellään perusjampparilla hirveesti kummepia taitoja ole, ei meillä naisilla, eikä teillä miehillä... Kunhan on tyytyväinen itseensä ja sinut elämänsä kanssa.

      Lopeta noi haaveet olla prinssi uljas, ja ole oma itsesi. Lakkaa säälimästä itseäsi ja unohda toi "jos saisin lottovoiton niin...". -asenne.

    • Mielenkiintoista.

      Ryhdy vanhemman, kokeneen naisen rakastajaksi, ja pyydä häntä koulimaan itsesi täydelliseksi rakastajaksi ;)

    • 4+15

      Asenteesi on varsin raskas... Jos vaikka tutustuisit naisiin ja kokeilisitte yhdessä jotain uutta? Tai lähdet vain mukaan, jos joku nainen sulle jotain ehdottaa? Jos vain vänkäät vastaan, etkä halua tehdä mitään tai mennä minnekkään, niin ei ole ihme jos ei naisia kiinnosta. Monet ihmiset elävät eläväistä ja mielenkiintoista elämää vaikka rahaa ei liiemmin ole. Jos olet oikeasti enemmän kirjojen parissa viihtyvä rauhallinen kotimies, niin ehkä sinun pitäisi tutustua kaltaisiisi naisiin?

    • Positiiivari

      Keskityt viestissäsi enimmäkseen vain ikäviin asioihin, vaikka kuitenkin mainitset, että sinusta tuli fiksu ja hyväkäytöksinen nuori mies.

      Onko sulla sitten mitään, mistä nautit tässä elämässä? Mikä sua kiinnostaa/innostaa?

      Miksi sinun pitäisi osata jotain, mitä nainen osaa? Mitä se sitten onkaan... Ja ei kaikki naiset halua olla itikoiden syötävänä mökillä. Itseni mukaan lukien meitä naisia on helppo viihdyttää. Käytä vain hieman mielikuvitusta. Keksi jotain kivaa siihen liittyen, mistä nainen tykkää. Vie se piknikille tai tee maukas illallinen. Vie nainen pyöräretkelle/uimaan/jäätelölle...

      Minusta miehessä tärkeintä juuri hyvä käytös (kohteliaisuus ja huomaavaisuus), huumorintaju ja sopivasti rento asenne. En kestäisi mitään tiukkista, joka koko ajan kritisoi elämääni, enkä miestä, jolle kaikki vitsit pitäisi selittää... Tutustuminen voi olla hauskaa puuhaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1373
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      1019
    3. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      969
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      954
    6. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    7. 3
      860
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      859
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      851
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      848
    Aihe