Klassiset säveltäjät

postimyynti

Hei,

Jokunen viikko sitten posti toi mainoskirjeen nimeltään Klassiset säveltäjät. Tartuin tilaisuuteen ja tänään tulikin ensimmäinen lähetys; Sibeliuksen ja Beethovenin levyt. Mukana tulee CD-kirja ja erillisiä kansioon koottavia tietolehtisiä "kaupan päälle".

Onko joku muu liittynyt tähän ja jos on niin pidättekö siitä, systeemistä yleensä, hintatasosta jne. Avajaispaketti oli lähes ilmainen, muut maksavat sitten normaalisti, luulisin. Kahden levyn paketti tulee suhteessa edullisemmaksi: 23,90, sis. postikulut. En edes tiedä mitä CD:t nykyisin kaupassa normaalisti maksavat... :), mutta en pitänyt sitä niin kalliina.

Tämä on lahja pian 10 v täyttävälle pojalleni, joka ei muusta musiikista perusta kuin klassisesta! Koulun musiikin tunneille valittavista levyistä hän ei ole pitänyt vielä yhdestäkään; teknoa, räppiä jne. Poika soittaa itse pianoa joten mielestäni lahjavalinta on oikeaan osunut...

Mielipiteitä tästä sarjasta?! Kiitos!

13

4863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minna

      Olen itse hankkinut Klassisen musiikin helmet -sarjan, joka on samankaltainen. Levyillä on ollut käyttöä opettajan työssäni, jossa olen voinut suht helpolla saada materiaalia tunneille. Olen ollut tyytyväinen ja sitä muistellessani tilasin myös mainitsemasi sarjan. Mieluiten ottaisin tietysti koko sarjan kerralla. Olisikohan se mahdollista, pitääkin ottaa selvää!!!

      Toiset ovat sitä mieltä, että teokset kärsivät kun niistä on mukana vain osa. Mielipiteensä kullakin.

      • Milla.MaGia

        Sitä samaista mainosta, ja kyllä pisti silmään miten vähän musiikkia oli otettu Beethoveniltakin mukaan, mutta hyvä sitä on jostakin aloittaa. Jospa sitä sitten tulee tutkittua ja kuunneltua lisää.
        Kun ne on säveltänyt niin laajoja musiikkialueita, ettei yhden cd:n avulla saa mitään selville.


    • Hifisti

      Itse aloitin tuon sarjan keräämisen. Olen myös kerännyt saman kustantajan jo edellä mainitun klassien musiikin helmet-sarjan.

      Äänitteiden laatu on erittäin hyvä. Ne soivat hyvin vähän laadukkaimmissakin äänentoistolaitteissa. Äänite on myös hyvin puhdas joten suosittelen.

      Mielestäni äänitteiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

    • Nalle puhina

      Me tilasimme 9-vuotiaalle pojallemme juuri tuon ja olemme itsekin kuunnelleet.

      Hintataso on minusta laatuun nähden erittäin edullinen.

      Tasokkaat esittäjät ja kaikki muu musiikkitieto siinä samalla innostavat aikuistakin kuuntelemaan näitä.

      Tilasimme juuri tuon kahden levyt paketin ja poikamme odottaa innolla jo seuraavaa (kolmatta)pakettia joka tulee aivan lähipäivinä.

      Ilmestymisvauhtikin on ihan sopiva (kolme viikkoa välissä).

      Tiivistettynä itse pidin ja poikamme pitää ja jopa klassisesta musiikista piittaamaton miehenikin sortuu joskus kuuntelulle :)

    • Maatiai2

      dvd LEVYT Klassissta säveltäjistä ovat erinomaisia. Todella hyviä. Vaan laskutus IMP (International Masters Publishers), on silkkaa petosta.
      Kun olet aikasi saanut viikkojen väliajoin hyviä DVD tä ja maksanut laskut, alkaakin tulla karhuja. Kun arvelet että olet unohtanut maksaa sen ja sen ja maksat. tulee lisää DVD tä ja lisää laskuja ja karhuja ja välistä ihan "ilmaiseksi" kirjoja ja eläin juttuja jne ilman laskuja ja sitten taas laskuja ja karhuja . Olet poika liemessä ennenkuin HERÄÄT. Firma IMP kusettaa ja rajusti. Saat 2 laskua yhtäaikaa ja et kyllä eroita mikä eroittaa nuo laskut. Toinen on lisätarjouksen osa ja toinen oikea lasku. Hyvin ovelaa.
      Laskutus on ihan eri ihmisten miehittämä kuin Klassiset Säveltäjät tarjoojat. Eivät tiedä toisistaan ja kätkeytyvät " Olen vaan palkollinen täällä" asenteeseen.

    • asiantuntijja

      Aika rahastusta tuo klassiset säveltäjät sarja. Ei kukaan maksa tuollaisia summia. Itse ostin melkein koko sarjan hintaan 20 € kirpputorilta oikeastaan lukemiseksi. Levyt ovat aika arvottomia. Kirpparilta niitä saa joka tuutista alle eurolla ja huuto.netistä myös halvalla. Ei mitään laatu-cd:itä tosiaan, vaan sekundaa. Esimerkiksi klassisen musiikin asiantuntijakeräilijät eivät ole noista kiinnostuneita. Sopinee kylläkin tutustumistarkoitukseen, mutta harkitsisin vielä noilla hinnoilla. Euro per cd on O.K. noista.

    • KlassSävel

      Kyllä klassiset ovat aivan mahtavia levyjä, ammattilaistenkin käytössä. VIelä vain pitäisi tulla Liszt.... Oih, Franz!

    • kalle

      Klassiset säveltäjät myynnissä : myy ja osta. com

      http://www.myyjaosta.com/search/list?_filter=&_tradeTypes=1®ionIds=[]&municipalityIds=[]&minPrice=&maxPrice=&userType=&_withImages=on&categoryFilters=20000;1000228&searchOptionsOpen=false&openCategoryFilters=20000&_openCategoryFilters=&_categoryFilters=&_categorySelected=&campaignId=&_filter=_filter&userId=&query=

    • kokemuksen iän

      Ei kuulu tälle palstalle moinen kevytmielinen roskarahastus. Teokset ovat pilkottuja, mitä voidaan pitää suurimpana häväistyksenä.

      Tottakai monet esitykset ovat laadukkaita, ne kun on poimittu usein tunnettujen artistien levytyksistä. Mitä sitten, saman tien voit hankkia oikeita kokonaisuuksia ilman julkaisijan terrori-interventioita teoksiin.

      Suosittelen ehdottomasti omaehtoista tutustumista aihepiiriin. Sen sijaan, että tyydyttäisiin johonkin valmiisiin best of -kokoelmiin iskelmäihmisille suunnattuina, olisi syytä pitäytyä vähintäänkin kokonaisuudet täydellisinä sisältävissä äänitteissä. Oppaaksi soveltuisi tällöin monin verroin tarkoituksenmukaisemmin jokin alan opus, joita löytyy myös kirjastoista pilvin pimein.

      Varsinkin ulkomaisista verkkokaupoista aivan erinomaisia äänitteitä saa usein lähes pilkkahinnoin - ja ostaminenkin on riskitöntä, ainakin näillä suurilla toimijoilla (joilla useimmiten on myös kattavimmat valikoimat ja edullisimmat hinnat).

    • Klassinen rulaa

      Kokonaisten teosten kuunteleminen on tosiaan se juttu.

      Tällä palstalla ei muuten kaivata ponterojengin mielipiteitä taidemusasta.

    • Taidemusiikkifani

      Itse ostin antikvariaatista sarjan "Saint-Saens" ja "Rimsky-Korsakov"-osat hintaan 2€/kpl. Olivat avaamattomia, vielä muoveissa. Olen samaa mieltä siitä, että levyillä kuuluisi olla kokonaisia teoksia, eikä vain "parhaita paloja". Toisaalta edellämainitut levyt (sekä Berlioz-, Tchaikovsky- ja Smetana-osat) sisältävät myös sävellyksiä kokonaisuudessaan. Ihan OK kokoelma niille, jotka haluavat tutustua klassiseen musiikkiin. Äänitys ja esitykset ovat useimmiten erittäin onnistuneita.

    • kuoripukki

      Jos haluaa todella paljon pillua niin kuoroteoksia kannattaa säveltää! Silloin märkä vako ei lopu.

    • kaappiensiivous

      Vinyylit menossa myyntiin. Mikä divari ostaisi klassisia vinyylejä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      78
      3756
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3012
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2930
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2788
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2724
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2475
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      272
      2263
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      215
      1956
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1927
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1887
    Aihe