kuppikoosta....

pienimustikkatyttö

Onko kuppikoko liian pieni rintaliiveissä, jos kun käsiä nostaa ylöspäin, kuppiosan reuna nousee,epämukavasti rintojen päälle.

11

202

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivottavasti auttoi

      Käytät liian isoa ympärystä. Kannattaa ottaa napakka mitta rintojen alta ja pyöristää se alaspain lähimpään vitoseen ja mahdollisesti vielä vähentää tästä vielä 5cm jotta saadaan tarpeeksi napakat liivit. Tuki tulee suurimmaksi osaksi ympäryksestä, jolloin ympäryksen täytyy olla napakat.

      Muista aloittaa liivien kiinnitys aina uloimmasta hakasesta, jolloin liivejä voidaan kiristää kun venyvät ajan myötä käytössä. Muista myös suurentaa kuppikokoa tarpeeksi. Esim jos käytät nyt 75B ja oikeampi ympärys olisi 65 kannattaa aloittaa koosta 65D, näissä kupin tilavuus on siis yhtäsuuret. Jos kokeilet oikeaa ympärystä liian pienellä kupilla, ei ympärys mahdu välttämättä päälle/ aivan liian tiukka ja kupit menevät rintojen päälle.

      Hyviä ohjeita löytyy mm, bravissimo.com ja suomeksi lumingerie.fi.

    • opaiweopi

      Kuinkahan kauan kestää kun ongelmasi ratkaistaan Triumph Doreeneilla...?

      • Ei voi kestää kovin kauan, tosin Doreen-setä on kiireinen koska hän on juuri aloittanut uuden ketjun: " 12-vuotias tyttö haluaisi rintaliivit mutta.....". Vanhemmassa ketjussa hän on 13-vuotias, eli nuorenee koko ajan : )


      • opaiweopi
        cecepe kirjoitti:

        Ei voi kestää kovin kauan, tosin Doreen-setä on kiireinen koska hän on juuri aloittanut uuden ketjun: " 12-vuotias tyttö haluaisi rintaliivit mutta.....". Vanhemmassa ketjussa hän on 13-vuotias, eli nuorenee koko ajan : )

        Sama havainto. Olisiko jossain asiallisempaa keskusteluyhteisöä, jossa tuo häirikkö voitaisiin bannata?


    • rintaliivit

      Eihän tässä missään ole kerrottu ikää.

    • kdkd

      Todellakin ongelmasi on liian iso ympärys. Kuten ylempi kirjoittaja jo ohjeistikin: napakka ympärysmitta mittanauhalla ja pyöristys alempaan 5 senttimetriin kertoo oikean liivien ympärysmitan eli jos ympärysmittasi rintojen alta on esim. 78 cm, oikea liivien ympärys on 75cm (tai 70 cm liivien napakkuudesta riippuen). Kiinnitä liivit aina sovitushetkellä uloimpiin hakasiin --> käytössä liivimateriaali löystyy, ja voit sitten kiristää ympärystä siirtämällä kiinnitystä sisempiin hakasiin.

    • Pienimustikkatyttö

      Kiitos asiallisista vastauksistanne!

      Ja ihmettelijöille tiedoksi, olen 15-vuotias tyttö. Rinnan ympärystä en pysty enää pienentämään, nykyiset rintaliivini ovat 65AA...

      Olen hyvin pienikokoinen ja kehityn myöhemmin kuin kuin muut. Asia ahdistaa välillä, kun rinnan ympärys on pieni, ja ensimmäiset "kunnon" rintaliivit sain heinäkuun lopulla. Edes kuukautiseni eivät ole alkaneet. Hyväksyn kuitenkin itseni tälläisenä kuin olen, meikitön, lyhyt ja muodoton.:)

      • Mustikkatytölle; sinua ei ole missään tapauksessa tarkoitus mollata. Täällä vain on eräs kirjoittelija, joka esiintyy 12- 13-vuotiaana tyttönä aloittaen aina uusia ketjuja. Perusteema on aina sama; hän tarvitsisi liivit muttei osaa/uskalla hankkia tai kysyä äidiltään. Kirjoitustavallaan hän yrittää jäljitellä nuorta tyttöä mutta paljastuu samaksi henkilöksi jos kirjoituksia vertaa. Hän lienee myös erityisen viehtynyt Triumphin Doreen-liiveihin, koska hehkuttaa niitä useissa muissa ketjuissa.
        Eihän tuossa sinänsä ole mitään pahaa mutta huvittavaa se on ; )


      • kdkd

        Tosiaan erikoisliikkeistä saa liivejä myös 60 cm ympäryksellä. Liiviliikkeitä alkaa olla jo myös pienemmissä kaupungeissa, rohkeasti vaan käymään niissä. Kannattaa tietysti käydä vilkaisemassa myös Sokoksen valikoimat ja kysyä myyjältä suoraan, että onko 60 cm liivejä valikoimissa ja millä merkeillä. Liivit maksaa asiantuntevassa liikkeessä monesti vähän enemmän, mutta saat myös todennäköisemmin sopivammat liivit kuin itse arpomalla esim H&M sovituskopissa ilman apua.


    • toivottavasti apua

      Myös 60 ympäryksen liivejä on olemassa, vaikkakin hiukan kiven alla. Esimerkiksi Change myy 60 ympäryksen liivejä, myös brittiläisistä verkkokaupoista esim figleaves.com löytyy 60 ympärystä pienellä kupilla. Kannattaa kuitenkin ensin suunnata tuonne Changeen. :)

    • Ninnelnannel

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe