Vatsa oireet?

llaal

Laitoin elämäntapani remonttiin, olen aina syönyt epäterveellisesti ja rakastanut ulkona käymistä(syömistä). Kesän jälkeen huomasin pömpöttävän vatsani, suurentuneet reidet ja pyllyn levinneen. En ole ylipainoinen, mutta en mikään hoikkakaan, enään.

Laihdutuksessa olen kiinnitänyt huomiota kasvisten syöntiin, kokojyvään, jättämällä napostelun pois, pienentämällä ruoka-annoksia, pitämällä tavoitteellisen päivän kalorimäärän, ja syömällä viidesti päivässä n.2-3h välein. Liikuntaa en harrasta sen kummemmin kuin pyöräilemällä töihin(edestakaisin n.8km) ja päivittäisillä valinnoilla(esim.portaat, kävely ruokakauppaan).

Nyt laihdutusta on kestänyt reilut kaksiviikkoa. Ensinnäkin kuukautiseni alkoivat vaikka e-pillereitä olisi laatassa vielä puolitoista viikkoa. Hieman tätä ennen uloste muuttui löysäksi. Vatsani ennen toimi ehkä 4-5 päivän välein ja nykyään toimii joka päivä ja monta kertaa päivässä. Onkohan tämä ihan normaalia? Puuttuuko ruokavaliostani jokin aines joka auttaa tasapainottamaa vatsaani? Syön päivässä pari tummaa täysjyvärukiinista näkkileipää ja nyt olen aloittanut aamuisen puuron syönnin. Toki on myös hedelmät/kasvikset joista kuidun saan.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeile nyt jättää kokonaan nuo leipäpalat ja puurot pois ja hedelmiäkin riittää yksi päivässä kuten vanha sanontakin toteaa. Rasvana kunnon voita ja oliiviöljyä ja sitten tuoreita vihanneksia kunnon annos. Nuo "kovetettuja rasvoja" sisältävä välipalat pois ja kyllä pari ateriaa muutoinkin riittää.

      Luonnon kala, kana ja terveellinen hyvä liha ovat paikallaan ja sitten salaattipäivä kerran viikossa. Nuo valmiit einesruuat eivät kuulu hyvään ruokavalioon.

      Muutoin tilanteesi kuulostaa oikean suuntaiselta.

      • näillä toimii

        Kyllä voi ihan hyvin syödä aamulla kaurapuuroo lisää joukkoon pellavansiemeniä ja pari palaa aitoo ruisleipää....muuten kannattaa syödä marjoja rahkaa pähkinöitä munia lihaa kalaa kanaa paljon kasviksia ja pari hedelmää päivässä vaikka omenoita ja vettä tietysti pari litraa


    • hedelmätonplussaa

      Oletko aloittanut jonkun syömisen, mitä et ole aiemmin syönyt? Tuo kun voi myös olla jonkun allergiaa.

      Hedelmiä tai puuroa ei kannata jättää pois, ne ovat hyviä ruokia.

      Myös kannattaa muistaa, että kun vaihtaa ruokavaliota, niin keho saattaa olla hitusen sekaisin, mutta jos on jatkuvasti ripulia, silloin on kyse allergiasta tai ettei keho pidä kyseisestä tuotteesta.

      Kirjoita tästä lähtien kaikki mitä syöt ja juot ja postaa tänne. On helpompi silloin nähdä millaisesta ruokavaliosta on kyse, kuin summasta arvailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11111
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3103
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      215
      2962
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1746
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      52
      1672
    9. 85
      1648
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe