Kuinka iso munaa pitää olla

bmi 33

...jotta se kompensoi lihavuuden?

Mulla on luusta mitatan reilut 18 senttiä, mutta käyttövaraa on lihavuuden takia arviolta 15-16,5 senttiä. Luulisin.

Kun ottaa huomioon, että lihava mies hässii todennäköisemmin pullean kuin hoikan naisen kanssa kanssa, sen käyttövaran vaatimukset lisääntyvät entisestään naisen läskien takia.

8

389

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yök

      Hyi! Kaks läskiä!

    • 35hq34

      Korvien välissä lienee se 30cm tyhjää tilaa.

    • ===================D

      AAHAHAHAHAHAHAHAHA

    • normaali nainen

      Ei munan koko ole kovin tärkeä asia suurelle osalle naisista. Ei se kompensoi lihavuutta ollenkaan. Lihavuutta voisi kompensoida enemmänkin hauskuus, rehellisyys, elämänilo jne. Mutta lihavuus on kyllä iso miinus ainakin normaalipainoisille naisille lähes aina. Onneksi siitä on helppo päästä eroon, kun tekee elämäntapamuutoksen.

      • 33 bmi

        Olen kuulamme luonnostani hauska ja luova, tiedä sitten olenko molempia riittävästi tälle BMI:lle.

        Mua kuitenkin kiinnostaa enemmän pulleat naiset, minkä takia toinkin naisen pulleuden esille. Tämä sen takia, että pulleat naiset vaan vaikuttavat olevan keskimäärin hauskempia, estottomampia, irstaampia, jne. kuin normaalipainoiset naiset.


    • iloiset läskit

      Eli epätoivoisia

    • Dolly Sirkka

      Hyi kun alkoi pelkkä ajatus jo oksettaa että kaksi pullukkaa naimassa? :( Hyi kun siinä varmaan hiki haisee ja nokka tuhisee jo parista työnnöstä :( Itse kauniina naisena valitsen sänkyyni timmin mustan miehen jolla vähintään 20cm patukka housuissa.

    • 33 bmi

      Yhtä huvittava ilmiö joka kerta kun kertoo preferoivansa pulleampaa naista ja vielä antaa sille perusteet. Se joko säälittävää epätoivoa tai sitten vaihtehtoisesti ällöttävää ym. paskaa. Tällaiset reaktiot yksinään paljastavat, että alkuperäisessä pointtinsa on totuutta.

      Muutaman hoikan, nuorensinkku naisen tunnen ja pakko sanoa, että nämä vaikuttavat jakavan saman mentaliteetin, mitä keskustelupalstoilla näkee. Eli luulevat hoikkuutensa avulla olevan automaattisesti pulleita houkuttelevampia ja ihan aidosti ihmettelvät, miten monet pulleat naiset ovat suhteessa samalla kun ovat itse asiassa suhteen. Luulevat hoikuuden yyksinään antavan jonkun etuoikeutuksen.

      Eivät ole varsinaisesti tyhmiä tai edes tylsiäkään, mutta silti niin "mukanajuoksentelijoita" kuin vaan voi olla. Harvoin sanovat mitään mielenkiintoista ,hauskaa, pitävät yllä läppää, vaan suurimman osan ajasta naureskelevat mukana tai ovat hiljaa, jos muut ei pidä keskustelua yllä.

      Pulleat naiset tuntuvat olevan täysi vastakohta. Tiedä sitten johtuuko se nimenomaan pulleudesta, että ovat estottomampia, hauskempia, häpeilemättömämpiä ja yleensäkin paljon ja hauskempaa seuraa. Osaavat heittää läppää, jopa omatoimisesti ja ovat kaikin puolen sanavalmiimpia piikittelemään ja kuittailemaan takaisin. Näiden naisten kanssa tulee oikeasti naurettuja paljon ja läppä on paljon jouhevampaa.

      En ala yleistämään, että se menee kaikkien kohdalla näin, mutta keskimäärin kuitenkin. Ja ymmärrän kyllä, että painonvartijoiden on vaikea myöntää olevansa väärässä miesten ulkonäkökeskeisyydestä, mutta he kuitenkin ovat. Baarissa suurin osa miehistä kyllä varmaankin hakee hoikkaa ja tiukkaa pillua, mutta jos miehen täytyy oikeasti valita timmi, tylsähkö nainen vai sitten pullea, mutta hauskempi, irstaampi, estottompi nainen, kyllä mies valitsee näistä sen naisen, jonka kanssa viihtyy paremmin ja keskimäärin valinta osuu nimenomaan tähän pulleampaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6620
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3948
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1515
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe