Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ulkomaalaiset deittisivustot

Tietääkö kukaan hyviä ulkomaalaisia deittisivustoja. Haluaisin deittailla ulkomaalaisen naisen kanssa (enkä tarkoita itä naapuria) esim. Espanja,Portugali.

4

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokeillut

      Muslimia.com,thaicupid ja afrointroductions.com

    • Mötesplatsen =)

    • Anonyymi

      Olisko lisää?

    • Anonyymi

      Samantyylistä avausta olin itsekkin matkalla väsäämään. Alkaa mennä jo herne palkoineen nenään, kun näistä Suomidaameista yrittää kumppania löytää. Varmaan jo jokainen maksuton palvelu käytössä ja kaikissa paikoissa on samat naamat pitämässä mykkäkoulua.

      Olen 33v mies. Savuton, lapseton, alkoholia ei juurikaan mene muuta kuin tölkki saunajuomana. En viihdy baareissa, enkä muutenkaa yö-elämässä. Työpaikka ja ok-talo löytyvät. Kotityöt hoituvat ja liikuntaakin tulee harrastettua sen verran, että kunnossa pysyy. Ehkä olisin ollut hyväkin saalis, jos olisin syntynyt 20v aikaisemmin, jolloin tuollaisia arvoja viellä arvostettiin. Mutta nyt, some aikakaudella ketään ei tunnu kiinnostavan, pitäisi olla elämä levitettynä esiin Facebookissa tai joissain muissa somekanavassa. Tai ilmeisesti pitäisi vähintään osallistua johonkin tv:n sinkku örvellys ohjelmaan, että saisi turhan julkkiksen leiman, jolloin rupeaisi vientiä löytymään.

      Ehkäpä aasian suunnassa osattaisiin viellä arvostaa miehiä, jotka haluavat elää rauhallista hiljais eloa kumppaninsa kanssa, ilman että pitää olla kokoajan tavoittelemassa jotain täydellisempää ja hienompaa.

      Onhan Suomessakin naiset toisinaan toki lähestyneet treffisivuilla. Yleensä he kirjoittavat varsin selvästi, että olisi kiinnostusta tutustua ja tavatakkin, mutta sillä ei tunnu olevan merkitystä, että kuinka kiinnostuneita he kirjoittavat olevansa, koska ennemmin tai myöhemmin he kuitenkin katoavat jäljettömiin. Edellisessä viestissä he viellä kirjoittavat, että olisi mukavaa nähdä ja tutustua, mutta seuraavaa viestiä ei enään koskaan kuulu. Enkä rupea edes ehdottelemaan mitään seksi juttuja tapaamista koskien.

      Jos tiedätte joitain hyviä ulkomaalaisia treffi sivustoja, missä Suomalaiselle normaalille miehelle voisi olla kysyntää, niin laittakaa linkkiä ylös.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe