Hyväksikäytetyt joutuvat maksamaan

elatusapua

"Kun Olivas oli 14-vuotias koululainen, hänellä oli seksisuhde 20-vuotiaaseen naiseen.

Arizonan osavaltion laki lähtee siitä, ettei aikuinen voi harrastaa seksiä laillisesti alle 15-vuotiaan kanssa - ei yhteisymmärryksessäkään - joten Olivas on näin ollen seksuaalisen hyväksikäytön uhri.

Olivasilla ei kuitenkaan ollut tuolloin oikeudellisia vaateita naista kohtaan, ja pari ajautui vuosiksi erilleen.

Varsinainen yllätys tuli kaksi vuotta sitten: Olivas sai kuulla, että nainen oli tullut seksisuhteesta raskaaksi ja synnyttänyt lapsen.

- Sain kuulla, että minulla oli kuusivuotias tytär. Se oli täysin käsittämätöntä.

Nyt Olivasilta vaaditaan takautuvasti lapsen elatusmaksuja ja lääkärilaskuja kaikkiaan 15 000 dollarin edestä.

USA Todayn mukaan Olivasin tapaus on harvinainen, muttei ainutlaatuinen. Tunnetuin vastaava tapaus on 1990-luvun alkupuolelta.

Tuolloin 13-vuotias kansasilaispoika saattoi raskaaksi 17-vuotiaan lapsenvahtinsa. Vuonna 1993 Kansasin ylin oikeusaste linjasi, että pojan on maksettava elatusapua, vaikka lakiteknisesti hän olikin seksuaalisen hyväksikäytön uhri.

Miesten oikeuksia ajavan National Center for Menin johtaja Mel Feit pitää päätöksiä ajattelemattomina. Hän sanoo USA Todaylle, ettei vastaavia päätöksiä tehtäisi ikinä, jos roolit olisivat päinvastoin.

- Ajatus siitä, että nainen lähettäisi rahaa hänet raiskanneelle miehelle, on täysin naurettava. Sitä ei hyväksyttäisi eikä sitä pitäisikään hyväksyä.

Arizonan sosiaaliviranomaiset kuitenkin korostavat, että elatusapu on suunnattu nimenomaan lapselle, ei lapsen äidille."
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288733233314.html

Kuinka sairaaksi yhteiskunta voi mennäkään akkojen hyysäämisessä kun alaikäisenä hyväksikäytetyt pojat joutuvat aikuisena maksamaan elatusmaksuja jopa takautuvasti. Ei ole edes tiennyt ämmän tulleen raskaaksi eikä ole voinut vaikuttaa päätökseen pidetäänkö lapsi.

Jos alaikäinen tyttö tulisi raskaaksi ja luovuttaisi lapsen hyväksikäyttäjän kasvatettavaksi, ei ikinä vaadittaisi naiselta elatuskorvauksia. Yhtä hyvin noiden miesten pitäisi voida vaatia jälkikäteen korvauksia hyväksikäytöstä, akat vankilaan ja lapsi isälle tai huostaan.

Jos yhteiskunta pitää lapsen saamia rahoja tärkeänä niin pitäisi hyväksikäyttäjän tai sukunsa kustantaa elatus ja lapsi uhrille tai sitten yhteiskunnan jos ei ole varaa. Tälläiset päätökset saa halveksimaan akkoja koko ajan yhä enemmän.

8

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sekin vielä

      Jos osat olisivat olleet toisin päin, ei olisi edes kysytty vaan mies olisi joutunut oikeuteen, maksamaan korvaukset ja elatusmaksut. Uskomatonta miten röyhkeitä akat voi ollakin, että rahastavat vielä jälkeenpäin vaikka poika jo vapautti syytteistä.
      Akat rahastaa aina vaikka itse olisivat yllyttäneet seksiin ja esittäneet täysi-ikäistä.

    • elinkautinen

      Kaksi nuorta mustaa veljestä, toinen vasta 15v, tuomittu kuolemaan lapsen raiskauksesta ja murhasta, muutettu elinkautisiksi ja ehtivät olla vankilassa 30 syyttöminä. Luonnollisesti ei ole ollut mitään todisteita syyllisyydestä ja silti olivat valmiita tappamaan. Olisiko naisia tuomittu ikinä ilman todisteita edes vankilaan saati kuolemaan.

      "Henry McCollum ja Leon Brown tuomittiin vuonna 1984 Pohjois-Carolinassa lapsen raiskauksesta ja murhasta.

      Tuolloin 19-vuotias, nyt 50-vuotias McCollum sai kuolemantuomion. Hänen neljä vuotta nuorempi velipuolensa, nyt 46-vuotias Brown tuomittiin alunperin myös kuolemaan, mutta myöhemmin tuomio lyhennettiin elinkautiseksi.

      - Sydämessäni ei ole vihaa. Annan anteeksi niille ihmisille, vankilasta vapautunut McCollum kommentoi toimittajille.

      - En pidä siitä, mitä he tekivät minulle ja veljelleni. He ottivat minulta 30 vuotta pois ilman syytä, mutta en vihaa heitä.

      Veljeksiä syytettiin Red Springsissä vuonna 1983 tapahtuneesta 11-vuotiaan Sabrina Buien raiskaamisesta ja murhasta.

      Jutun syyttäjänä toiminut Joe Freeman Britt kertoo, että tytön ruumis löytyi "rakastavaisten kujaksi" kutsutulta alueelta. Brittin mukaan joka puolella paikkaa oli oluttölkkejä, kondomeja ja tupakantumppeja.

      Yksi tupakantumpeista vapautti lopulta vankilassa syyttöminä istuneet veljekset. Tumpista löytyi DNA:ta, joka kuului Roscoe Artisille. Tuomittu raiskaaja ja murhaaja Artis asui Buien surman aikaan vain 100 metrin päässä paikasta, josta ruumis löytyi."
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014090418630633_ul.shtml

      Mikä tätä maailmaaa oikein vaivaa, että miehet ollaan valmiita tuomitsemaan ilman todisteita, mutta täysin selvää pedoraiskaajamurhaajaa, kuten auerska ei haluta millään tuomita, vaikka ulkopuolinen on täysin mahdoton. Oikeuden käynti tullut maksamaan jo 2 miljoonaa vaikka olisi voitu heti tuomita, kuten mies olisi tuomittu vastaavassa tapauksessa.

      Suomessakin on mies tuomittu esim. vain sillä perusteella, että on samaan aikaan ollut kotona ja nainen ehkä tapettu tai vaan kaatunut epilepsian takia läheisellä tallilla, johon kenellä tahansa vapaa pääsy. Mitään näyttlä syyllisyydestä ei ollut. Siinäkään ei naista olisi ikinä tuomittu vastaavalla perusteella.

    • näitä riittää

      Taas naisopettaja käyttänyt oppilasta hyväkseen väkisin. Onneksi pojatkin ovat alkaneet tuoda tapaukset julki.

      "30-vuotias Saralyn Gayle Portwoodia uhkaa nyt Dallas Newsin mukaan [lähde] jopa 20 vuoden vankeustuomio.

      Oppilas kertoo opettajan jo aiemmin tänä vuonna kehuneen häntä komeaksi, lähettäneen tekstiviestejä ja kosketelleen sopimattomasti.

      Yhtenä päivänä poika kutsuttiin Portwoodin huoneeseen. Opettaja kaatoi hänet pöytää vasten, laski hänen housunsa ja antoi oraaliseksiä.

      Pojan mukaan hän ei halunnut minkäänlaista suhdetta opettajansa kanssa. Siitä huolimatta opettaja lähetti hänelle edelleen tekstiviestejä ja ihmetteli pojan asennetta.

      Huhut alkoivat kiertää koulussa kantautuen muiden opettajien korviin. Lopulta asia vietiin poliisille."
      http://www.findance.com/uutiset/22933/naisopettaja-antoi-vakisin-oraaliseksia-17-vuotiaalle-oppilaalleen

    • tässä taas

      https://www.youtube.com/watch?v=prwlOCzeLn0

      20v hel-vetin ruma ämmä yritti saada 13v söpön pojan isäksi rumalle pennulleen, mutta onneksi DNA-testi paljasti ettei ollutkaan isä. Kuinkahan moni onkaan huijattu "isäksi", 30% jopa avioliitossa syntyneistä lapsista on vieraalle miehelle.

      Eniten ihmetyttää miksi tuo otus ei ole vankilassa, vaikka jopa kertoi tienneensä pojan alaikäiseksi. Mies olisi laitettu aivan varmasti vankilaan riippumatta vaatiiko tyttö sitä. Kommenteissa suurin osa samaa mieltä, mutta on näitä akkoja joiden mielestä akat saa tehdä mitä vaan, poika/mies aina syyllinen, silti hekään eivät syyttäisi alaikäistä tyttöä.

      • omavika

        Mies tuskin koskaan pystyy sukupuoliyhdyntään vasten tahtoaan. Yhdyntään ryhtyessään miehen on aina syytä muistaa, että jokainen yhdyntä voi olla raskauden alku. Ihan jokainen, ellei itse huolehdi ehkäisystä. Tästä voi implisiittisesti lukea, että älä luota (vieraan) naisen ehkäisyyn, jos et isäksi halua.

        Omasta tahdonvaraisesta toiminnastaan miehen on järjetöntä syyttää muita.


      • Mies aina syyllinen
        omavika kirjoitti:

        Mies tuskin koskaan pystyy sukupuoliyhdyntään vasten tahtoaan. Yhdyntään ryhtyessään miehen on aina syytä muistaa, että jokainen yhdyntä voi olla raskauden alku. Ihan jokainen, ellei itse huolehdi ehkäisystä. Tästä voi implisiittisesti lukea, että älä luota (vieraan) naisen ehkäisyyn, jos et isäksi halua.

        Omasta tahdonvaraisesta toiminnastaan miehen on järjetöntä syyttää muita.

        Mies? 13-vuotiaasta pojasta oli kysymys. Tietääkö sellainen varmasti edes sitä, kuinka raskaaksi tullaan?


      • femakko hiljaa
        omavika kirjoitti:

        Mies tuskin koskaan pystyy sukupuoliyhdyntään vasten tahtoaan. Yhdyntään ryhtyessään miehen on aina syytä muistaa, että jokainen yhdyntä voi olla raskauden alku. Ihan jokainen, ellei itse huolehdi ehkäisystä. Tästä voi implisiittisesti lukea, että älä luota (vieraan) naisen ehkäisyyn, jos et isäksi halua.

        Omasta tahdonvaraisesta toiminnastaan miehen on järjetöntä syyttää muita.

        Miehellä voi penis jäykistyä tahtomattaan ja etenkin murrosikäisellä helposti fyysisestä ärsytyksestä. Samalla tavalla tytöt voi saada kiihottumaan vaikka eivät haluaisi, hermot toimii aina.


    • surullista

      Olen nainen itse, mutta olen kauhistunut luettuani tapauksesta ja sitä mieltä, että niin väärin, niin väärin asiat meni :(
      Ei rikoksen uhrin pitäisi joutua maksamaan rikollisen aiheuttamista seurauksista! Eihän se alaikänen voi olla valmis päättämään lapsesta jos ei lain mukaan seksistäkään ole!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2759
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      360
      2614
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2190
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1788
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1773
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1764
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      139
      1678
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1432
    Aihe