Vitutusta ja raivoa.

DeadReconing.

Vittu mikä raivo sisällä. Tekisi mieli niin paljon tappaa joku... Eikä ketä vain, vaan itseni koska tämä on paska paikka elää ja koska olen vitun täynnä tätä kaikkea kusta mikä on todennäköisesti jo noussut omaankin päähän.

Parempi olisi jos ei kyntäisi tätä paskaa päivästä toiseen ja koettaisi hymyillä kuin kaikki olisi aivan kunnossa. Nobody gives a fuck and I don't give a fuck if you hate me but I hate myself.

Olisi pitänyt jo aiemmin tehdä asialle jotakin, nimittäin lopettaa tämä paskainen elämä koska olen ollut aina se vitun pelle. Kaikki ne ihmissuhteet joita minulla on ollut, ovat päättyneet päin helvettiä... Ainakin tämä viimeinenkin, ihana narsisti oli elämässäni imemässä kaikkea mitä joskus olin. Nyt hortoilen kaduilla kuin kuollut kone. Jos joku minut vielä tästä herättäisi, olisin kai maanpäällisessä taivaassa.

Kuinka voin tuntea näin demonistisesti? Koska kukaan ei ole koskaan ymmärtänyt tätä paskaa jota kannan sisälläni, joksi olen kai muuttunut. Alistunut ihmishahmo joka on etsinyt parempaa, on suorittanut elämässään enemmän kuin luuli mutta ahdistuksen, menneisyyden ja masennuksen seasta on vaikea nähdä realistisin silmin ja saada kontaktia ihmisiin. Koska ihmisillä on ollut tarve laittaa minut kyntämään paskaa vaikka he ovat nähneet kuinka kuollut olen. Why so?

Muuttunutko? Ihmisenäkö? Minäkö? Ei. En ole enään minä.

7

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämä tuli takaisin

      Olen ollut samanlaisessa tilanteessa monta kertaa. Kironnut itseni alimpaan helvettiin siksi,että taas oli vääränlainen suhde. Väkivaltaa,pettämistä,nöyryyttämistä. Kaikkea helvetisti. En ole halunnut uskoa,että taasko mulle kävi näin.
      Olen viinaa juomalla yrittänyt saada pahaa oloa hetkeksi pois. Mutta,krapulat on vielä karmeimpia.
      Hirveä psyykkinen kipu koko ihmispaskassa. Mustaa,joka puolella. Painajaisia,joissa juokset karkuun. Halua hypätä sillalta alas.
      Tällaisessa tilanteessa raahauduin lääkärin vastaanotolla. Lähdin sieltäkin välillä pois,kun en kestänyt muita ihmisiä,enkä kirkkaita valoja. Lääkäri kysyi ensimmäiseksi,miksi pakenit. Itkin hysteerisesti ja sanoin pelkääväni kuollakseni.
      Lääkäri rauhoitteli ja sanoi,että ainakin minulla on paniikkihäiriö,vakava sellainen. Plus vielä muuta.
      Kertoi lyhyesti paniikkihäiriöstä,lääkityksestä.
      Lakkasin itkemästä. Kukaan ei ollut koskaan puhunut minulle noin ystävällisesti. Hän kirjoitti vielä nukahtamislääkkeitä.
      Menin kotiin sekavana. Aloin syömään lääkkeitä ja pistin korkin kiinni,vähäksi aikaa.
      Sain nukuttua lääkkeiden avulla.
      Aluksi paniikkilääkkeet teki tosi huonon olon. Ajattelin,etten kestä.
      Soitin lääkärille. Hän sanoi,että kestä vielä muutama päivä,niin alkaa helpottamaan se pakokauhu.
      Kestin ja kärsin.
      Sitten tapahtui ihme. Yksi aamu heräsin,en hiestä märkänä,vaan normaalisti. Kahvi maistui.
      Olen ällikällä lyöty.
      Näin alkoi paranemiseni pikkuhiljaa.
      Jokapäivä yksi pilleri,loppuelämän.
      Ihana lääkäri oli oikeassa.
      Sain elämäni takaisin. Vähensin radikaalisti viinan juontia,muutin yksin asumaan,sain määräaikaisen työpaikan.
      Uskalsin,minusta tuli rohkeampi,pelottomampi.

    • Taistellen sotaan

      Tiedän kans ton tunteen, kun vittu joutuu taisteleen koko ajan. Muakin aikanaan alistettiin tosi pahasti ja nyt on mennyt melkein kymmenen vuotta taistellessa itsemurha ajatuksia vastaan. Mulla on kans muutama lääke joita joudun syömään. Päätin tossa vähän aika sitten, että en silti vetäydy syrjään, vaikka paskaa satais niskaan. Teen asioita joista pidän, enkä välttele ihmisiä. Kun tuntuu siltä, että jos jään vaan kotiin, enkä tee mitään järkevää tai harrasta mitään niin se on pahinta. Tuntuu että se on elävältä haudattuna olemista. Menneisyys toki painaa, mutta sitä ei voi enää muuttaa. Tulevaisuuden voi. Tiedän ettei nää asiat hetkessä muutu, mutta tää koko elämän aika on periaatteessa oppimista varten. Että ikävistäkin asioista voi oppia jotain. Oon aina ollu tosi herkkä loukkaantuun pienistäkin asioista, mutta tavallaan sitä on tässä vähitellen oppinu kovettaan itseään ja sanomaan vastaan. Oon 24v. ja vaikka oonkin vielä tosi nuori, niin tuntuu siltä että elämä on siinä vaiheessa, että laitan kaiken peliin. All in. Tulee se jättipotti tai ei, mutta en jaksa enää elää varjo elämää.

    • DeadReconing.

      En tiedä, olenko masentunut, tiedän vain kyseenalaistavani sen kokoajan.

      Nukuin koko päivän koska oli krapula ja satuin vain heräämään yhdentoista aikoihin. Nyt sitten olen hereillä yön. Tuomitsen itseni tästäkin, vaikka tein sen välittämättä seurauksista kun halusin pahan oloni pois.


      Syytän itseäni myös siitä, että valitan kokoajan miltä minusta tuntuu. Enkä ymmärrä miksi, koska olen kokeillut kaikki ratkaisut mitä ihminen voi yrittää tehdä asialle.

      En tiedä miksi tunnen näin mutta haluaisin jo tosiaan pois tästä paskasta, mutta ongelmana on se että pidän arvoani matalana ja olen luullakseni hyväksynyt että olen syyllinen tähän.

      En tiedä miksi teen tätä koska yhdestä ihmisestä ulospäin, tämä on liikaa ja kukaan ei haluaisi olla tämänlaisen ihmisen kanssa joka ei ole vakaa.

      Haluaisin parantua perheeni ja vanhempieni takia.

      https://www.youtube.com/watch?v=xxVPyE73jJo

      Taidan tarvita jonkun ihmisen elämääni, tosin kuin normaali ihminen ei tarvitse ketään.

      • DeadReckoning.

        Korjaan tuota krapula-asiaa sen verran, etten ole vetämässä itseäni pohjalle vain olin viettämässä aikaa tutun kanssa ja tutustuimme kahteen ihmiseen, näin kyllä jopa pitkästä aikaa palan itseäni tulevan takaisin.


    • DeadReckoning.
      • For your help

        Ota vain lisää kierroksia tästä jos siltä, mutta nämä sinun juttusi kuuluvat tuonne Henkinen Hyvinvointi ja Mielenterveys -osastolle. Täällä on tarkoitus keskustella kuolemasta ja menetyksestä.
        Sinun kannattaisi mennä lääkäriin. Tiedän tuon tunteen ja siihen saa kyllä apua lääkkeiden muodossa ylimenoajaksi, jonka jälkeen voit - taas lääkärin kautta - päästä tai etsiytyä johonkin terapiaan tai psykologille tms.
        Sen vielä lisään, että viina lisää pahaa oloa. Sen pämppäämistä kannattaa miettiä. Ennemmin sitten rauhoittavat lääkkeet.


    • hoitaja.

      Juu voi sua raukkaa, lääkäriin kannattaa mennä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      459
      3369
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      451
      3277
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      135
      2918
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2242
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2110
    6. 187
      1460
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1367
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1232
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1060
    Aihe