Converse kengät

Nina.

Mitä on teidän näkemys valkoisiin/vaaleisiin Converse kenkiin on?
Pesettekö ne usein vai saako ne olla vähän likaisia?
Vaikka ne ovat valkoiset/vaaleat, ovatko ne sellaisia kenkiä millä menette esim. mökille?

36

2290

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lika ei haittaa

      Ei ne käytön jäljet Converseissa haittaa. Pikemminkin päinvastoin, ne näyttävät coolimmilta likaisina.

      Mulla on n. 70 paria Consseja ja vain muutamat oon pitänyt puhtaina...

      • olisi tyypillistä

        Onko tämä suomalainen näkemys asiasta?


      • niin tyypillistä
        olisi tyypillistä kirjoitti:

        Onko tämä suomalainen näkemys asiasta?

        Oliko tuo suomalaisen esittämä kysymys?


      • likaiset suomalaiset
        niin tyypillistä kirjoitti:

        Oliko tuo suomalaisen esittämä kysymys?

        Tyhmä näsäviisaus pois.


      • no to tampester
        likaiset suomalaiset kirjoitti:

        Tyhmä näsäviisaus pois.

        Kuinka vajaalla sä oikein käyt?


    • Anna mennä vaan ;)

      Itse käytän consseja päivittäin. Omistan kahdet parit. Yhdet korkeat valkoiset ja yhdet keltaiset matalat. Ne ovat kyllä saaneet olla mukana vähän kaikessa. Vaikka ne ovat välillä aika likaiset se ei haistaa minua yhtään kun niissä nyt ei ole ihan mutaa tai jotain sellaista.
      Olen ollut molemmilla tallissa ratsastamassa useita kertoja kun ratsastus saappaat unohtanut. Sen jälkeen ne ovat välillä olleet aha mutaisia. Pieni pesu kotona ja ne toimii taas.
      Niihin valkoisiin on jäänyt sellainen keltainen raja ala reunaan varmasti hevosten virtsasta.

    • tyyli-Conssi

      ihan itse saa valita tyylinsä vapaasti minkä kokee eniten omakseen. Niinkin voisi tehdä, että olisi kahdet valkoiset Converset, joista toisia pitäisi pesuilla puhtaina ja toisten antaisi tulla törkeen sikalikaisksi. Silloin ei tarvitse miettiä turhia.

    • Connsit joka lähtöön

      Minulla on kolmet conssit. Yhdet korkeat ja yhdet matalat valkoiset ja vielä yhdet korkeat vaaleanpunaiset.
      Olen pari vuotta käyttänyt melkein ainoastaan conssit. Minulla ei ole niin iso väli missä kunnossa ne ovat kun ne on ehjät. Pesen niitä välillä kun siltä tuntuu. Tällä hetkellä korkeat valkoiset ovat enemmän kelta/harmaita kun olen ollut tallissa niillä. Maanantain tallissa kävin viemässä lantaa ulos avolantalaan. En huomannut että menin lankusta ohi kotikäryllä. Tulos oli se että astuin molemmilla jaloilla lantaan ja upposi nilkkojen asti sinne. Kosteus tuli suoraan läpi. Ajattelin jos huuhtelen niintä saman tien niin ehkä ei jää niin paljon jälkiä. Menin kävelemään keskellä avolantalassa olevaan vesilätäkköön. Suurin osa lannasta lähti pois. Huomasin sitten että ei se ihan puhdasta vettä ollut. Vesi oli valunut siihen lantakasasta :S
      Olin tallissa niillä sitten vielä reilut pari tuntia ja kotona huuhtelin niitä vielä vähän.
      Tänään kun lähdin töihin otin ne jalkaan. Ihan keltaharmaat vielä ja haisee vähän heppa lannalle.
      Tänään taas töitten jälkeen 2-3 tuntia tallissa niillä.
      Minua ei haittaa yhtään vaikka conssit ovat vähän likaisia, voin silti mennä töihin tai kauppaan niillä

      • Renkiäijä

        Järkevää kun kumisaappaatkin on keksitty ajat sitten??


    • tyyli-Conssi

      siinä oikea asenne Consseja kohtaan: reilusti niissä vain mihin tahansa, vaikka talliin!

    • converset $459

      Ebayssa myydään made in usa Converseja $459 hintaan. Conversethan alun perin valmistettiin usassa, kunnes tehtaat lakkautettiin ja tuotanto siirretiin kiinaan, ja materiaalit vaihdettiin halvempiin ja heikompiin. Kiinan-converseilla on ihan sama missä niitä käyttää ja miten pesee, eikä haittaa vaikka hajoavat parissa viikossa kun eivät ne ole minkään arvoisia ja jälleenmyytinarvo on 50 senttiä.

      http://www.ebay.com/itm/Vintage-Converse-Made-In-USA-Original-70s-Chuck-Black-Label-Red-Size-M-10-Rare-/181535422435?pt=US_Mens_Vintage_Shoes&hash=item2a445ab7e3

    • kalle15

      Ihan hirveet rönttöset!

      • hienot kengät

        Tuskin joku Public Enemyn tai Scarfacen laulaja käyttää mitään loakeja tai allen-edmondseja tms. Vaan tuollaiset U.S.A. converset ovat juuri sopivat.


      • osta elämä
        hienot kengät kirjoitti:

        Tuskin joku Public Enemyn tai Scarfacen laulaja käyttää mitään loakeja tai allen-edmondseja tms. Vaan tuollaiset U.S.A. converset ovat juuri sopivat.

        No just joo! Siks vaa, ku kaks ihmistä koko maailmassa käyttää tuollasia hirvityksiä, ni kaikkien pitäs alkaa innostumaan niistä. Mene vähäks aikaa mehtään huutamaan, ni saat ylimääräsen energias ulos.


    • tyyli-Conssi

      minulla olisi ollut tilaisuus ostaa made-in-USA Converset ennenkuin valmistus loppui, mutta sudet ja oudot (90-luvun) jenkki-autot nähtyäni en ollut enää koskaan kiinnostunut mistään jenkkitavarasta. Jos ei osaa tehdä Caddillaccia, niin osaako mitään?

      Vaikuttaako kumipohjaisen kangaskengän latuun niinkään, tehdäänkö se Indonesiassa, Kiinassa vai missä jenkkilässä. Olen havainnut eri maiden Conssien välillä vain (pieniä) kokoeroja, en muuta olennaista.

      • Kuka muistaa?

        80- luvulla Nokiakin teki Conversen näköisiä kangastennareita. Kannassa luki conversen sijaan Nokia ja varvasosan kumi oli conversen sileästä poiketen rypyläpintainen.


      • Muistan...
        Kuka muistaa? kirjoitti:

        80- luvulla Nokiakin teki Conversen näköisiä kangastennareita. Kannassa luki conversen sijaan Nokia ja varvasosan kumi oli conversen sileästä poiketen rypyläpintainen.

        ...ja ne olivat rumia!


      • mamiskengät
        Muistan... kirjoitti:

        ...ja ne olivat rumia!

        80-luvulla tennareita ja pussipenaaleita käyttivät ainoastaan mamikset. Piti olla paljon hienommat lenkkarit ja kovakantinen hieno penaali jossa on paljon lokeroita.


    • Katu- uskottavuus

      Mitä likaisemmat, sen parempi. Festareilla täysin putipuhtaat converset saavat lähinnä sääliviä katseita.

    • sikailija

      mökillä kasvimaalla ja ruohonleikkuussa Conssit saa tyylikkkään likaisiksi. Kokeilkaa! Menkää joka paikaan vaan Consseissa

    • kopijoijat

      Mitä klooneja sitä oikein ollaan. Miksi pistää samanlaiset popot jalkaan kuin muillakin ?
      Vai onko kumitossujen pitäminen yksilöllistä muotia ?

      • uijijat

        Miksi kaikilla uijijoilla on samanlaiset kledjut päällä?


      • Näyttää hyvältä

        Mikä siinä, jos joku vaate- kenkäyhdistelmä vain näyttää hyvältä? Useimpien mielestä näyttää. Miksi kieltää käyttämästä kivan näköisiä vaatteita ja kenkiä vain, jos jollakin toisellakin on samanlainen yhdistelmä? Ei kai ihan periaatteesta tarvitse laittaa esimerkiksi ruskeita trumpettilahkeisia vakosamettihousuja ja haisaappaita, ihan vain, ettei kenelläkään mulla ole samanlaisia?


    • klooneja

      . Moni kummitossujen pitäjä haluaa olla yksilöllisesti puettu. Silti samaa tossua tulee kadulla vastaan, milloin enemmän tai vähemmän lintassa.

      • Sääliksi käy

        Voi ei, eikö sulla ole varaa Consseihin?


      • Niin käy
        Sääliksi käy kirjoitti:

        Voi ei, eikö sulla ole varaa Consseihin?

        No eikö nuo nyt ole yhdet halvimmista "merkkikengistä" mitä on? Ja laatukaan ei ole hääppöinen. Reunakumi alkaa irrota kankaasta päkiän kohdalta jo muutaman päivän käytön jälkeen. Ja ihan sama missä on valmistettu.

        Työkenkinä sisätöissä ihan hyvät, koska eivät hiosta kuten esim. nahkakengät. Kaikkeen muuhun käyttöön huonoimmasta päästä. Epämukavat, koska ei juuri minkäänlaista kantaa eikä iskunvaimentavaa pohjaa. Huvittaa katsella teinejä, jotka talvipakkasillakin palelluttavat varpaansa kankaisissa Converseissa, jotka eivät pidä kylmyyttä tai vettä ja muuta kosteutta pisaraakaan. Väkisin vaan pitää niissä kulkea, kun se on niin "coolia". Sääliksi käy.


    • en tajuu-u

      Miksi mökilläkin pitää kulkea Converseissa, kun kumisaappaatkin on keksitty? Pitääkö mökilläkin olla trendikäs, jossain sienimetsässä ihan vaan siltä varalta, että joku (karhu?) tulisi vastaan.

    • jönsse

      Kyl skönsseissä vöi öllä väik käkkää eikä häittää.

    • Äämentäjä

      >Saako vaaleissa Converse-kengissä näkyä lika?

      Vaalit kuin vaalit – minä äänestän just niissä ronttosissa, mitkä jalassa sattuvat milloinkin olemaan. Paskaset tai ei, ääneni on aina yhtä arvokas tai arvoton.

    • tyyli-Conssi

      joo,, noin se menee -- äänesi on arvoton, niinkuin minunkin, mutta (valkeat) Conssit jaloissa kokee korkeampaa ihmisarvoa ja omanarvontuntoa.

    • klarin

      Consseissa saa ja suorastaan pitää näkyä käyttö ja käytön jäljet. Hieman likaiset näyttää vain paremmalta, kuin klorinilla vitivalkoisiksi hinkatut popot.

    • Anonyymi

      Conssit vaan paranee kuluman myötä. Itse nostan kuluneet Converset surutta festareiden jälkeen taksin penkille tai kuskin kojelaudalle, huomio on melkein aina ollut positiivista ;)

      • Anonyymi

        Ehdottomasti kuluneet ja suoraan uuden taksi mersun valkoisille nahka penkeille ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehdottomasti kuluneet ja suoraan uuden taksi mersun valkoisille nahka penkeille ;)

        Kyllä täytyy kuljettajana myöntää että naisten conssit kojelaudalla tai penkillä niin mittari voi yllättäen antaa aika hyvin alennusta ;)


    • Anonyymi

      Ehdottomasti samaa mieltä kuluneet Converset itsevarmasti käytettynä antavat erittäin ”coolin” kuvan.

      • Anonyymi

        Kyllä mikään ei ole ”coolinpaa” kuin kuluneet conssit surutta lähes uudelle valkoiselle penkille.. Siinä joutuu jo melkein kuljettaja maksumieheksi.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe