en jaksa enään

paskaa saatana

Nojoo.olen aika usein tyttöystäväni luona ja olen luonteeltani tosi mukava,sosiaalinen ja hyväluonteinen,SILTI kun teen AINA ruokaa,siivoan,autan kotitöissä,tyttöystävän sisaruksien läksyjen teossa niin SILTI minusta mäkätetään tyttöystävälle silloin kun en ole paikalla ja muuta..teen saatana kaikkeni auttaakseni heitä ja tyttöystävääni.eikai täs auta muu kun että tyttöystävä tulee vain minun luo enkä tule enään muijani luo?? Onko muilla mitä kokemuksia??

10

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selvitä syyt

      Nimimerkkisi kertoo todelliset käytöstapasi. Töitten tekeminen ei ole kylässä pääasia, vaan se miten siellä seurustellaan jne. Nyt olisi ratkaisevaa tietää, mistä asioista he sinua haukkuvat, ja parantaa olemistasi siltä osin.

    • mummo965111111

      Tuo sinun kielen käyttö on kamalaa. Jos todella se on samaa sielläkin, niin enpä ihmettele vaikka sanottaisiin suoraankin eikä selän takana.

    • Hyvän tunnistää hyvästä

      Ap, ymmärrän kirjoituksestasi, että olet todella pahoittanut mielesi ja ilmeisesti aivan syystä. Lohduttaako tyttöystäväsi sinua? Vaikka et tekisi mitään tyttöystäväsi kotona, niin on rumaa käytöstä, että sinua siellä haukutaan selkäsi takana. Tyttöystäväsikö sinulle tämän kertoo? Puolustaako hän sinua? Puolustavatko hänen sisaruksensa sinua? Siis he, joita autat ja jotka syövät valmistamaasi ruokaa?

      Sinun täytyy kuunnella sydämesi ääntä. On vaikea näin ulkopuolisena tietää, että kuinka vakava tuon ilmeisesti perheen käytösongelma on, siis jos vanhemmat ovat mukana haukkumassa. Jos he käyttäytyvät asiallisesti, ja selän takana haukkujat ovat vain tyttösi sisarukset, niin tilanne ei ole ihan niin paha.

      Kuuntele sydäntäsi. Se on varmaa, että jos sinulla tulee toistuvasti paha olla tyttösi kotona, niin sinun ei ole hyvä enää mennä sinne. Sinun pitää suojella itseäsi.

      En tiedä kuvion vakavuutta. Oletko myös omassa kodissasi kiltti poika, joka auttaa mutta saa vain haukkuja palkakseen? Jos näin on, niin olet tiedostamattasi hakeutunut samanlaiseen kuvioon, missä sinua ei kohdella hyvin, vaan haukut tulee teit mitä tahansa.

      Tärkeintä on, että itse tiedostat, mitä ympärilläsi tapahtuu ja miten lähelläsi olevat ihmiset käyttäytyvät. Sinun kannattaa yrittää olla reagoimatta. Näin ajatuksesi pysyvät selkeinä. Näet selkeämmin, mitä tapahtuu. Useimmiten ihmisten käytös johtuu heistä itsestään. Ulkopuolinen ihminen saa vain osansa. Eli joutuu aina tiettyyn rooliin esim tässä perheessä. Voit myös tsekata, että onko omassa käytöksessäsi mitään, missä olisi aihetta motkotukseen?

      Hyvä sääntö olisi oppia jo nuorena, että jos sinulla tulee aina joidenkin ihmisten parissa paha olla, niin poistu heidän luotansa, äläkä enää mene sinne.

      Kerronpa lyhyesti. Olen sinua paljon vanhempi ihminen. Oikeastaan tämä kuvio on ollut jo lapsuudessani, mutta minä sokea ressukka olen sitä ikäni toistanut, koska olin sokea. En uskonut yhtä ihmistä, joka vuosikymmeniä sitten sanoi minulle: Pysy pois sieltä itsesi takia. Pidin häntä julmana. Vasta myöhemmin tajusin, että olen itse julma itseäni kohtaan, kun menen aina uudelleen hyvien tekojeni kanssa ihmisten pariin, jotka eivät osoita kiitollisuutta avustani ja hyvistä teoistani. Autan siis aina missä nyt apua tarvitaan. Esim kuljetan autolla jonnekin yms. Kiitokseksi voin saada jopa röyhkeätä kohtelua. Seuraavalla kerralla kaikki on unohdettu ja voin saada moitteita. Minä olen sentään aikuinen jo keski-ikäinen ihminen. Lapsuuden roolit ja kuviot perheissä istuvat kuin terva vaatteissa.

      Jos sinulla on samantapainen kuvio taustallasi, toivon että sinä kykenet jättämään taaksesi ihmiset, jotks eivät osaa kohdella toisia hyvin. Vaikka he olisivat omaa perhettäsi. Pahimmassa tapauksessa siihen menee pari vuosikymmentä, kuten minulla. Vietin koko viikonlopun kuskaamalla äitiäni asioillaan, yms auttamista ja tuomisten viemistä. Viikonloppu päättyi minun haukkumiseeni ja epäasialliseen käytökseen. Minä, typerys kun olen, sain vihdoin ja viimein tarpeekseni. Jotakin tapahtui ja tajusin, etten mene enää tuollaiseen paikkaan. Enkä ole puhelimella yhteydessä. Tämä on pitänyt. Ei tee enää mieli ottaa kakkaa päin kasvoja. Myöhemmin joutunen auttamaan äitiäni, mutta nyt kun ei ole pakko olla tekemisissä, niin en ole.

      Olet huomattavasti nuorempi ihminen kuin minä. Minä toivon sinulle, että kykenet jättämään taaksesi ihmiset, jotka eivät kohtele sinua hyvin. Mikäli omassa käytöksessäsi on korjaamisen varaa, korjaa virheesi.

      Onnellista matkaa hyvään elämään ja hyvien ihmissuhteiden rakentamiseen sellaisten ihmisten kanssa, jotka kohtelevat sinua hyvin. Ei tarvitse sääliä kaltoinkohtelijoita. He eivät koskaan opi virheistään, jos he eivät joudu katsomaan peiliin jäätyään yksin.

      • hunaja897

        Voimia sinulle ja aloittajalle.


    • vanhemmat suojelee

      Jotenkin en voi olla miettimättä mistä mäkätetään. Onko sinun muu käytös minkälaista. Entä sinun taustasi.

      Jos muu elämäsi on retuperällä, niin siinä ei vanhempia lohduta että tiskaat ym. paikalla ollessasi.

      Uskon että joku asia vaivaa tyttöystäväsi vanhempia, jokin mistä he ovat huolissaan. Koskien tytärtään ja hänen tulevaisuuttaan.

      Äitinä voin sanoa, että olen hyvin tarkka millaista elämää lasteni kaverit viettävät ja millainen tausta heillä on. Sillä ei ole mitään tekemistä miten paljon he mielistelevät käydessään.

      Jos taustalla on runsasta alkoholin tai muiden päihteiden käyttöä tai rikosrekisteri. Niin aivan varmaan tekisin kaikkeni että sellainen kaveri häviäisi lapseni elämästä.

      Eipä tuosta sinun kirjoituksesta käy ilmi muu aika elämästäsi kuin se jonka vietät tytön kotona.

      • etkö ajattele?

        Eli nyt kysyn suoraan sinulta.olen ammattikokki.käyn töissä ja maksan laskuni.tein rikoksen 8vuotta sitten viimeksi ja sen jälkeen en ole ollut missään tekemisissä poliisin kanssa.eli mä kuuluisin kans siihen "pysy kaukana" kategoriaan.eli sinä ajattelet vain sitä mitä hän teki joskus kivikaudella etkä sitä mitä hyvää hän nykyään tekee?olisit surkea anoppi ei pahalla :)


      • vanhemmat suojelee
        etkö ajattele? kirjoitti:

        Eli nyt kysyn suoraan sinulta.olen ammattikokki.käyn töissä ja maksan laskuni.tein rikoksen 8vuotta sitten viimeksi ja sen jälkeen en ole ollut missään tekemisissä poliisin kanssa.eli mä kuuluisin kans siihen "pysy kaukana" kategoriaan.eli sinä ajattelet vain sitä mitä hän teki joskus kivikaudella etkä sitä mitä hyvää hän nykyään tekee?olisit surkea anoppi ei pahalla :)

        Riippuu minkä rikoksen teit. Kaikkea ei voi hyvittää sakoilla tai pienellä istumisella täyshoitolassa.


    • Vanha Herra

      Kannattaa pitää tyttöystävät ja muijat kaukana toisistaan!

      Ellei ne sitten ole bi-seksuaaleja? :D

    • lammas_vai_ori

      Heillä on itsellä ongelmia ja paha olla. Paras ehkä joo että olet sieltä poissa vaikkapa kaksi kuukautta putkeen ja annat tyttöystävän jotenkin tuoda ilmi juuri tuo aloituksesi viesti (lueta hänelle osuva teksti). Että saatat palata auttelemaan jos kohtelu muuttuu, tai sitten ei. Anna heidän mehustua siellä keskenään helmikuuhun asti, ja jos mahdollista etsikää yhteistä asuntoa. Pidä pintasi. Hyväluontoisuus ei saa olla tahdotonta uhrautuvaisuutta, kyllä miehellä pitää olla myös oma tahto ja temperamentti, muuten hänen käy huonosti lopulta.

    • Mitä on syy?

      Mietipä, miksi tyttöystäväsi kertoo sinulle perheen "mäkätyksistä"? Miksi tyttöystäväsi haluaa pahoittaa mielesi kertomalla negatiivisia asioita perheestään?
      Ongelma on tyttöystävän, ei sinun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3248
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1851
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1038
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe