Mybros seinäjoki

Ranetski

kiinostava auto olis siellä myynnis ja pitäis kattomahan mennä onko kokemuksia mybros liikkehestä?

124

7736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huonoja_kokemuksia

      ikävä kyllä on kokemuksia... ja huonoja semmosia.

      • Jalmari4241

        Huonoja kokemuksia. Auton ostajana kääntäisin katseen muualle.


      • Pettyneet242

        Pettynyt. Miten auto voi päästä läpi katsastuksesta, kun pakoputken katti katalysaattori oli täysin tukkeessa. Mybros hoitanut katsastuksen? Pakoputki jouduttiin piikkaamaan auki...Uusi maksaa ainakin 1.200


      • tiedustelija2

        Mikäs auto oli kyseessä?


      • hyva_kokemus

        Täällä poikkeuksellinen suomi24 kirjoittaja, itselläni hyvä kokemus auton ostosta.


      • huono_kokemus

        Ikävä kyllä huonoja kokemuksia täälläkin Mybros seinäjoesta.


    • muista_taustat

      ihan muutaman vinkin annan, tsekkaa auton taustat ja historia tarkkaan.

      www.autorekisteri.fi kannattaa oottaa laajin, näät onko kiertopalkinko jne.. ja ehkä pirauttaa aikaisemalle omistajalle..

      ja suosittelen ajamaan pitkän lenkin... useita kymmiä kilometrejä ja antamaan autolle kenkää ja jarrua jne...

      • varoitus

        VAROITUS! KIERTÄKÄÄ TÄMÄ FIRMA KAUKAA. EI OLE AVOIN YHTIÖ ON OSAKEYHTIÖ. EIKÄ VASTAA SITOUMUKSISTAAN, VAIKKA NIIN LUPAA...


      • voroitus
        varoitus kirjoitti:

        VAROITUS! KIERTÄKÄÄ TÄMÄ FIRMA KAUKAA. EI OLE AVOIN YHTIÖ ON OSAKEYHTIÖ. EIKÄ VASTAA SITOUMUKSISTAAN, VAIKKA NIIN LUPAA...

        Eikö siis osakeyhtiöstä uskalla ostaa autoa? Millaisen sitoumuksen sait liikkeestä? Vai kirjoitteletko ihan lämpimikseen täällä?


    • en_suosittele

      Täällä ollut parikin viestiketjua koskien tätä kyseistä liikettä, mutta jännästi ne vaan katoaa kun faktoja alkaa tulla tiskiin...

      en suosittele!

    • Tule hyvä mies

      kauppaa tekeen, lämminverivarsa vaihros käy, riisselimersustkin tykätään, pullakahvit päälle kun kaupat syntyy

    • vastuu

      Jäätävää paskaa tämä kyseinen kauppa myy.. eivät tunne sanaa virhevastuu, että kannattaa miettiä ostatko.. okei jos ostat niin vähän sama ku pelaat lottoa =)

    • Alfa

      Löysin myös mieleisen perheauton tuosta paikasta. Kaveri oli menossa vilkaisemaan sitä minulle kun hänellä oli vapaapäivä ja oli muutenkin menossa kiertämään autoliikkeitä Seinäjoelle. Itse olen päiväsaikaan töissä 80 km päässä joten en noin vain pääse katsomaan autoja normaalin aukioloajan sisäpuolella.

      Oli kuulemma tosi nihkeä vastaanotto kun kaverini rehellisesti myönsi katsovansa minulle autoa. Vastasivat tyyliin että jos haluaa koeajaa niin saa ostajaehdokas itse tulla paikalle, muuten ei ole asiaa autoa sen kummemmin kokeilla. Muitakin moitteita kyseinen pulju sai kaveriltani mitä en viitsi kaikkia tähän kirjata. Luotan tuohon kaveriini täysin ja en astu lähellekkään tuota liikettä jos ei heitä kerta kiinnosta myydä. Pitäköön tunkkinsa...

      Lyhyestä virsi kaunis - En suosittele.

      • palvelueipelaa

        Vaikuttaa tosi hyvältä asiakaspalvelulta jos ei kiinnosta edes autoa myydä, mutta hyvä ettei kauppoja syntynyt :) Eiköhän niitä autoja löydy muualta mistä saa palvelua!


    • kierrä_kaukaa

      Kannattaa kiertää kaukaa.

    • kannattaakirtaa

      Suosittelen kanssa kiertämään kaukaa

    • vanimiäs

      Olin jo aikeissa lähteä katsomaan tuota Starcraft pakua. Onkohan missä kunnossa? Nyt epäilyttää vähän...

      • lue tiedot

        Hyvässä kunnossa on, niinhän tuossa ilmoituksessa sanotaan.


      • letukkaa

        Soita myyjälle, tai käy paikan päällä. Meinaatko, että täällä joku osaa sulle kertoa missä kunnossa se on?


    • tarkasta_taustat

      " Hyvässä kunnossa on, niinhän tuossa ilmoituksessa sanotaan. "

      Niihän niissä yleensä sanotaan... totuus selvii yleensä kaupanteon jälkeen jos koeajolla ei kaikkea huomakkaan.. suosittelen kyllä tarkastamaan aina oli kyseessä mikä tahansa liike https://www.autorekisteri.fi/ ja pirauttamaan vaikka edelliselle omistajalle tai sitä edelliselle jos on vaihtanut omistajaa turhan tiuhaan.. tuo kulu tästä voi olla useiden tuhansien säästö jättää osmatta semmonen auto mihin menee se useampi tuhat euroa..

    • naalin poika

      Hyviä ovat autot siellä turha vouhottaa.

    • salapoliisiosa2

      Eikös tuo Louko oo jotain korpeee seinäjoella.. eli vähän ku venäjälle menis :D

      kannattaa käydä varmaan kattelee.. niitten autokanta näyttää olevan aika samaa aina.. eli myyvät auton ja auto jostain syystä tulee takas? ja se myydään taas kunnossa olevana miksi?

      teinpäs itsekkin salapoliisin työtä kun se tuntuu olevan muotia, eräästä heillä myynnissä olevasta autosta.. no pirautettiin edelliselle omistajalle joka oli vaihtanut sen liikkeessa josta tuli heille.. totesi että pysy kaukana kyseisestä autosta..

      en siis mollatakseni heidän toimiaan, mutta eipä tunnu olevan eka kerta kun autokauppias kusettaa.. miten voivat myydä laatikkoviallista... autoa joka syö öljyä 1000km 1 litran kuulemma niin täysin toimivana jos toistamiseen?

    • kierrä_kaukaa

      Kandee kiertää kaukaa..

    • Hyvä autokauppa

      Atcarin lähellä on Pasin Auto niminen autoliike, hyvät ja edulliset autot ja rehellinen ja mukava palvelu, suosittelen ehdottomasti! Ei ole tarvinnut pettyä tuohon liikkeeseen

    • mersumies4

      Ilse kans vuosi sitten hain mersun pasin autosta, mitään moitittavaa ei ollut, auto oli edullinen ja hyvin on toiminut, rehellinen kauppias!

    • vapaamies5

      Joo itellä kans hyviä kokemuksia pasin autosta!

    • mainosmies3

      Mä ostin pasin autosta huonon auton, ei luvannut osallistua korjaukseen. Ei voi suositella! Kävin vaihtamassa toisessa liikkeessä toiseen.

    • kannatan

      Kyllä on tietävää porukkaa liikentees. Ainut vika vaan että kaikilla tuntuu olevan virheellistä tietoa. Ensinnäkin atcar oy ja mybros ei ole sama liike...eikä enään nykyään toimi samoissa tiloissa. En osaa sanoin kuvata tähän miten aivotonta porukkaa täälä palstalla on...en yksinkertaisesti osaa. Jos mybros yrityksen osoite menee johonkin loukolle niin mitä sitten? Saa kai sitä postinsa ottaa esim kotiosoitteeseen vaikka autoliike toimisi muualla vai eikö saa saatana? Moni varmaan luulee että olen mybros henkilökuntaa kun kirjoitan näin mutta en ole. Vituttaa vain kun on niin tyhmiä ihmisiä täälä maailmas. Sitten tämä herra joka kirjoitti että kaveri oli menossa tutkimaan autoa eikä saanut koeajaa kun ostaja itse ei ollut paikalla niin se on sellanen juttu että on olemassa paljon riskejä kun liike antaa auton koeajoon. Esim kolarit..varastetaan osia omaan samanlaiseen tai vaihdetaan osia ym ym. Miksi ottaa riski ja antaa auto koeajoon jos tietää ettei kauppaa tule kun ei ole ostajakaan paikalla? ! Ajatelkaa asioita kauppiaan silmin! Minun mielipide liikkeestä on että suosittelen. Olen itse ja moni tuttavani ostanut sieltä auton ja hyviä on ollut. Tunnen kojaamomiehen joka huoltaa ja korjaa heidän autonsa. Liike tekee usein jopa 5000-10000e autoonkin jakopääremontin valmiiksi jos on tulossa eteen niin ennenkuin laittaa edes myyntiriviin.

      • Åpoi

        Jaa,ettet ole henkilökuntaa vai??


    • audi4ever

      Ohukainen , paksukainen ja hupulainen....

      Kaikki nämä joppari liikeet myy samaa vaihto autokuraa. Hattua täytyy nostaa kun myyvät hikisestä parakista autoja takuulla ja ilman.

    • minätiedän

      Minä tiedän mitä tekivät mutta sulle en kerro, näillä asioilla on katsos naamaraja :)

    • kannatan

      Sanoin jo aikaisemmassa viestissä että en ole liikkeen henkilökuntaa tai edusta heitä millään tavalla. Mutta tulihan sieltä joku viisas nimellä jobbari77 joka kuitenkin näin uskoo. Audi4ever eikö käsiraha riittänyt vai eikö rahoitus mennyt läpi nuoresta iästä johtuen vai mikä on mennyt vikaan kun täälä nimitellään paksukaisiksi ym ym? Sitten on vielä toinenkin kareperse joka karehtii toisten pärjäämistä kun pitää ruveta vihjaamaan kaikenlaasta ja kyselemään mitäs nämä miehet ennen tekivät? Köyhät kyykkyyn..opetelkaa tekemään autokauppaa!!

    • Renkaanpotkija

      Asiallista palvelua olen liikkeessä nuoresta iästä huolimatta saanut. Myyjä vaivautui ajamaan auton hallin perältä pihalle ja esitteli perinpohjin. Tuolloin Mybros ja Atcar toimivat vielä samoissa tiloissa, nyttemmin näkyy siirtyneen Rengastielle ko firma. Kauppoihin ei kuitenkaan päästy, koska oli melkoisen paljon elämää nähnyt, ehkä jossain vaiheessa hieman kolaroitukin kiertopalkinto kyseessä. Hinta oli kuitenkin kohdallaan, niin kuin näyttää liikkeen muillakin vaihdokeilla olevan ja auto hävisikin listoilta hyvin nopeasti.
      Www.autorekisteri.fi kannattaa muutaman euron pulittaa siitä tiedosta, että näkee auton omistushistorian ja sitä kautta epäilyttävät asiat jos niitä ilmenee. Edellisen omistajan numeron jos saa käsiin niin kannattaa kyllä soittaa ja kysellä autosta.
      Louko on Seinäjoen keskustasta parikymmentä kilometriä Peräseinäjoelle päin. Yrityksen osoite on Rengonharjuntien ja Seinäjoentien (Honkakylä) risteyksessä. Ei kai siinä mitään epäilyttävää ole.

    • myskimies

      Kiunnon fixatttua kuraa,näitä fixataan niikkin silmän lumeeksi,lommoja peitellään pakkelilla,paukkupullolla korjataan maalivikoja,lupaukset on suuria, takuuta tai kuluttajasuojaa oikeen painotetaan ettei niitä tämäikäisissä ole,saati sitten edes takuuta, muutama tuttu ostanut ja itse meinasin mutta myyjän ylimielinen asenne ja näsäviisastelu riitti.

    • paskaasaa

      Joo! Ei kannata tuonne autokauppaan rahojansa laittaa. Paskaa saa ja huonot välirahat vaihtoautosta. Todella pettynyt ostettuun autoon, oli muka tehty huoltoja mutta ei niitäkään kunnolla. Ja auton kun ensimmäisen kerran pesi niin tuli kivoja yllätyksiä!!!

      • sitäsaa

        Mielenkiinnosta kysyn, että minkä auton menis ostamaan :o


    • KRIL

      Takuuta ei varmaankaan ole.. virhevastuu kylläkin vaikka kuinka painottavat (riippuen tietenkin autoniästä, ajetuistakilometreistä ja tulleista vioista).

      Itsellä sen verran kokemusta kyseisestä yrityksestä, että myivät minulle täysin pommin (piti olla huollettu ja kunnossa), noh eipä ollutkaan, autoon upposi melkein auton hinnan verran rahaa erillaisiin korjauksiin. Yllätys, että myyjä ei ollu halukas osallistumaan korjauksiin ollenkaan. No vein asian eteenpäin ja parisen viikkoa sitten sain kuluttajariitalautakunnasta suosituksen, että myyjän on annettava hinnan alennusta, myyjä tarjosi alunperin keikesta puolta siitä mitä KRIL:n päätös oli lopulta.

      No nyt odottelen koska maksavat vai maksavatko vaikka näin lupasivat..

      Mutta odotellaan, miten tässä käy!

      • KRIL_korjaus

        Tarkennuksena:

        "myyjä tarjosi alunperin keikesta puolta siitä mitä KRIL:n päätös oli lopulta. "

        Eli myyjä tarjosi x summaa mikä oli lopulta puolet siitä mihin KRIL:n päätyi.


      • KRIL

        "Yllätys, että myyjä ei ollu halukas osallistumaan korjauksiin ollenkaan"
        "myyjä tarjosi alunperin keikesta puolta"

        Eli myyjä toimi vastuullisesti ja lupasi osallistua korjauskustannuksiin. Tietämättä tapauksesta ja autosta sen enempää, niin puolet kuulostaa kohtuulliselta.


      • kRIL
        KRIL kirjoitti:

        "Yllätys, että myyjä ei ollu halukas osallistumaan korjauksiin ollenkaan"
        "myyjä tarjosi alunperin keikesta puolta"

        Eli myyjä toimi vastuullisesti ja lupasi osallistua korjauskustannuksiin. Tietämättä tapauksesta ja autosta sen enempää, niin puolet kuulostaa kohtuulliselta.

        Tarkennuksena, myyjä ei tarjonnut kaikesta puolta. Myyjä tarjosi noin 10% ja KRIL:n päätöksen myötä sain noin 20%.

        Myyjä noudatti KRIL:n päätöstä ja case closed.


    • ehjäkosla

      Väliäkös sillä mistä sen Toyotan, BMW, Mersun, Volkkarin, Audin, Skodan, onhan noita vaikka kuinka paljon, ostaa. Niissähän ei ole koskaan mitään vikoja vai tuleeko niihin sitten autoliikkeeseen menon jälkeen paskoja?. Ihme ininää.

    • Kuortamo

      Tarkootus oli mennä yhtä autua kattomahan mutta ny ku näitä kirjootuksia lukoo niin tairanpa jättää välihin.....ei kuulosta hääviltä.

    • överlex

      Kertokaa ny saatana mullekin,missä liikkeessä avosylin sitten luvataan välittömästi korjaamaan viat mitä autoon sattuu tulla ostamisen jälkeen?ainahan käytetys autos on hajoamisen riskejä,ja ne on nieltävä,ihmeesti nää veljekset vaan kauppaa tekee ja autot vaihtuu,eli menkää itseenne perseaukiset sakarit,ja kärsikää jos koiranluut kolajaa.en kommentoi muuta,eli hyvästi paljon ja näkemiin.

    • Autossa vika. Joutuuko poliisille menemään? En suosittele. Rakkaat palstalaiset onko mitään ohjetta. Autosta tietämätön ja luotin myyjän puheisiin. Asia toivottavasti vielä ratkeaa mutta mieli on maassa :( Onko ne veljeksiä.

      • VaihtoABC

        Poliisille? No huh huh!?!
        Jos autossa on vika, ensin yhteys myyjäliikkeeseen (suosittelen asiallisuutta reklamoidessasi).
        Myyjäliike on yleensä varsin hyvin tietoinen myyntitoimintaansa koskevasta virhevastuulaista ja sen tuomista velvoitteista.
        Jos vika/ominaisuus on virhevastuuasia, todennäköisesti sen mukaisesti myös asialliselle asiakkaalle toimivat ja asian kuntoon hoitavat lain velvoittamalla osuudella.
        Jos vika/ominaisuus ei ole mielestään virhevastuuasia ja sinun mielestäsi kuitenkin on, ota yhteys kuluttajaneuvontaan. Sieltä suositus (äläkä sitten pillastu, kun virhevastuu ei olekaan takuu) ja 90% autoliikkeistä sitä suositusta myös noudattaa sellaisenaan.

        Ihan mielenkiinnosta: Mikä vika autossasi on, kun olet sitä mieltä että autoliikkeenhän se on ilman muuta korjattava tai sinulle korvattava?


    • Ostin auton hyväyskoisena että sillä pääsee monta vuotta. Nyt sitten mittarilukema osoittautui vääräksi :( Meinaa itkettää melkein.

      • MieliPuolta

        Miten mittarilukema on mielessäsi sama asia kuin auton vikaisuus?
        Eli sinulla on ehjä auto? Häh? Mitä vttua?!?
        Ootko nyt ihan tosissasi???


      • hämillään

        En tykkää kun ei tiedä kilometrejä :( En ymmärrä autoista mitään. Ei tohdi ajaa jos se hajoaa.


    • Myyjä ei vastannut kun kysyin virhevastuusta.

      • MieliPuolta

        Ei vastannut puhelimeen? Vai muuttui mykäksi? Saiko ehkä jonkun halvauksen ja menetti puhekykynsä?
        Ota sitten yhteyttä kuluttajaneuvontaan, äläkä nyt stanan pelle tee itsestäsi ihan idioottia poliisia asialla vaivaamalla... kuluttajaneuvonta www.kkv.fi kertoo kyllä, onko autossa virhe vai sinun päässäsi sumentuneita mielikuvia takuusta.


      • hämillään

        Muuttui mykäksi. En soita :(


    • Taidan kumminkin soittaa sinne poliisille :(

      • MieliPuolta

        Ei ole.


    • tyytyväinenasiakas

      Itse olen kyseisestä liikkeestä kaksi autoa ostanut. Ensimmäinen toimi aluksi hyvin, sitten alkoi hajoilla. Tämä ei tosin millään tavalla ole autoliikkeen vika, kyllähän paljon (ja vähemmänkin) ajetussa autossa kuluvat osat hajoaa. Toisen ostin tammikuussa ja toimii kuin unelma! Sain vanhasta hyvän välirahan. Toki autonvaihdossa oli vanhan auton rahoituksen kanssa takkua, mutta se johtui vain ja ainoastaan rahoitusyhtiön puolelta huonosti hoidetuista asioista ja huonosta informaatiosta. Itse olen saanut hyvää palvelua, ja uudessa autossa ilmastointikin täytettiin, kun soitin ja kerroin, ettei se toimi.
      Sain vielä hyvitystä rahallisesti jälkeenpäin, kun auto oli "liian kauan" nimissäni. Ja tämä siis johtui rahoitusyhtiöstä.
      Itselläni ei ole kuin hyvää palautetta antaa!

    • 519

      Fiksut myyjät ja hyvät kuvat autoista. Niitä täytyy vaan tentata että millainen kiertopalkinto sieltä löytyy. En suosittele. Osaavalle varmaan ihan hyvä paikka. Hinnat kohtuulliset.

    • kautoauppias

      Vittu miten huonoa tää kirjoittajien kielioppi! Missä vitun perähikiän kiertokoulussa olette ne kokonaiset kaksi vuotta kansakoulua käyneet?

    • silmäkusi

      hyviä kauppamiehiä valitettavasti vähemmän rehellisiä.

    • sjoki6

      Juu kieroja kuin korkkiruuvit. Harmi kun onnistuivat vedätyksessä.

    • Pettyneet

      Älkää vaan ostako mitään. Lupailevat hoitavansa virhevastuut ja muut takuut jotta saavat kaupan. Todellisuudessa eivät vastaa mistään eivätkä hoida asioita, eivätkä maksa tai korvaa mitään. Heittäytyvät täysin passiivisiksi...kokeneita kettuja.
      Pistettevä haaste tulemaan, pääsevät reissaamaan käräjäoikeuteen...

      • faktojatiskiin

        "Lupailevat hoitavansa virhevastuut ja muut takuut..."

        Virhevastuut ymmärrän ne sisältyvät jokaiseen autoliikkeen autoon muissakin liikkeissä, mutta antoivatko lisätakuita autolle? Vai mitä sisältää "muut takuut" -lauseke?

        "Pistettevä haaste tulemaan, pääsevät reissaamaan käräjäoikeuteen..."

        Ööö... vai niin... hohhoijaa. Pitää nähtävästikin taas vähän neuvoa.
        Jos liike ei noudata virhevastuusuositusta, jonka ensin sinä asiakkaana olet kuluttajaoikeusneuvojalta kysynyt ja hän on suosituksensa asiaan antanut, voit reklamoida edelleen kuluttajariitalautakuntaan.
        Riitalautakunta käsittelee asian ja antaa oman suosituksensa. Jos tätäkään suositusta liike ei noudata, voit vasta sitten marssia haasteen tekoon... ei ennen näitä suosituksen hakemisia (ellei kyseessä ole petos tmsv. oikea rikos), nämä on normaalit reklamoinnin askeleet käytetyn auton kaupassa.

        Kuluttajaoikeusneuvojan suositus tulee n.1-2kk:ssa.
        Riitalautakunnan suositus tästä n.2-6kk:ssa.
        ...sitten vasta oikeuteen, jos aihetta on ja siellä saattaa käsittely viedä aikaa 6-12kk.

        Laskeskele siitä, millaisen asian kanssa kannattaa "taistella" ja erityisesti lue se kauppasopimuksenne, oliko siinä todella luvattu takuu autolle. Henkilökohtaisesti uskon nimittäin vahvasti, ettei takuuta ole myönnetty. Virhevastuu ei ole takuu.


      • Faktori

        Ettehän Te niitä suosituksia Noudata...Koittette välttyä maksamasta aika härskiä touhua...


      • Faktorit_tiskiin
        Faktori kirjoitti:

        Ettehän Te niitä suosituksia Noudata...Koittette välttyä maksamasta aika härskiä touhua...

        Nyt jokainen hiemankaan asiaa ymmärtävä voi käydä katsomassa mustalta listalta löytyykö firma sieltä? Ai ei löydy vai? Siis noudattavat suosituksia. Taas joku yksittäinen häirikkö täällä kirjoittelee.


      • pettyneet2

        Samaa mieltä kokeneita ovat. Kannattaa laittaa kännykkä sopivasti rintataskuun ja nauhoittamaan keskusteluita. Ja vaikka puhelut nauhalle. Tai tietysti parempi jos jättää ostamatta kyseisestä liikkeestä.

        Minullekin sanoivat että ei jaksa enää jutella, työt kärsii. Tietysti olin samaa mieltä ja annoin olla. Passivoituneen kanssa olisi hyvin hankala enää jutella. Kertoili myös että alkaa vxxxtutuskäyrä nousta liikaa, kovin rauhassa silti jaksoi olla, eli hermot on rautaa myyjällä.


    • Kusetettavat

      Älkää sekaantuko tähän firmaan millään tavoin. Pettymys tulee. kusettavat minkä kerkiävät...

      • Juspekki

        Ku meetkaupoille ota ammattimies mukaan tai vie autotohtorille, ni ei tarvii itkee täällä itseään uneen.


    • huppoi

      hyviä kokemuksia itsellä. Palvelu pelaa ja hinnat on kohtuulliset

    • 4234

      Niinkuin palautteesta näkee, että ei oikein todellisia suosituksia tule. Hyviä myymään ja vedättämään.

    • ensuosittele

      Täällä myivät auton ilman huoltokirjaa. Vähän myöhemmin netin kautta löytyi linkki edelliseen myynti-ilmoitukseen ja puhelinnumero myyjälle. Ei pitänyt mittarilukema paikkaansa. Sain tämän firman pomon luurinpäähän ja tunnusti että mittaria on ruuvattu. Myöhemmässä toisessa puhelussa kielsi koko jutun ja kielsi että olisin hänen kanssa edes puhunut. Oli kuulemma reissussa. Harmi että ei ollut ensimmäisessä puhelussa nauhoitusta päällä. Olisi jäänyt kiinni jos puhelu olisi mennyt nauhalle.
      Piti maksaa jotain 500€ kaupan purusta, eli eivät palauttaneet koko kauppasummaa.

      Kannattaa viedä juttua eteenpäin jos on isommista rahoista kyse.

    • mybrosseinäjoki

      Niin firma ei varmaan mustalla listalla ole. Pientä vedätystä, mutta sellaista että se ei vielä syö kauppoja liikaa. Muistakaa että se on vaan mittarilukema, siis MITTARIkukema. Siinä vaan lukee (näkyy) sellainen lukema vaan :) Ei siis ajomäärä tai joku sellainen.

    • 234432

      Itse tiedän että ei ole vain yksittäinen häirikkö. On täällä näköjään jo muitakin tuttuja ja kavereita. Palauttakaa vaikka rahat niin on yksi häirikkö vähemmän :D

    • 42523523

      Tuohan siinä juuri on. Kukaan täysjärkinen ei lähde kinaamaan jonkun vähäpätöisen seikan takia. Vaikka se kuuluisikin autoliikkeen kontolle. Eli valittaa voi ja kannattaakin. Tai sitten vaan jättää ostamatta tästä liikkeestä. Eli muitakaan käyttää sitä GOOGLEa ennen kaupantekoa.
      Niin ja juuri he painottavat että takuuta ei ole. Ainakin sitten jälkikäteen. Ei tietysti olekaan koska takuu on vapaaehtoinen ja he eivät sellaista anna. Se ei poista virhevastuuta, eli takuusta on mielestäni turha puhua, ei kuulu aiheeseen.

      ELI KÄYTTÄKÄÄ sitä normaalia maalaisjärkeä :)

      "Kuluttajaoikeusneuvojan suositus tulee n.1-2kk:ssa.
      Riitalautakunnan suositus tästä n.2-6kk:ssa.
      ...sitten vasta oikeuteen, jos aihetta on ja siellä saattaa käsittely viedä aikaa 6-12kk.

      Laskeskele siitä, millaisen asian kanssa kannattaa "taistella" "

    • 54345

      En muista mitä siinä kauppasopimuksessa tarkalleen luki. Itse en ollut ostamassa. Mutta kannattaa tosiaan lukea mitä ne ovat siihen "satuilleet". Vetäytyvät joillain verukkeilla. Ei ole kyllä enää pienintäkään muistikuvaa mitä lapussa luki. Joku voisi sen sepustaa tänne jos löytyy.

      • faktojatiskiin

        "En muista mitä siinä kauppasopimuksessa tarkalleen luki."
        Heh. Ja silti tuossa ylempänä huutelet luvanneensa TAKUITA!?

        "Joku voisi sen sepustaa tänne jos löytyy."
        Häh? Mistä ihmeestä kukaan muu kuin sinä ja myyjä voisi löytää ja sepustaa sinun ja myyjän välisen sopimuksen sisältöä?

        ...ja noilla eväillä olet sitten käräjäoikeuteen menossa asioittesi kanssa? Huhhuh... paljonko sinulla onkaan ylimääräistä aikaa ja rahaa tuhlattavaksi?


      • faktojatiskiin

        Sielläkö taas liikkeen myyjä huutelee :) En pysty sanomaan juuta enkä jaata noista muista kirjoituksista. Takuu tulee uutten autoon ja mybos myy käytettyjä. Niinkuin sanoin sana takuu ei kuulu ollenkaan tähän aiheeseen. Yritetään vaan saada aihe käännettyä ihan joksikin muuksi.

        Kuluttajasuoja taisi määritellä virhevastuuta auton iällä, ajokilometreillä sekä vähän kai hinnallakin. Eli eihän noissa juuri mitään lohtua ole ja lisäksi liike lupautuu maksamaan vaan puolet kuuluvasta.


    • 423423

      Itsekin olen siellä pasin autossa käynyt muutamia kertoja. Eli kohtalaisia pikkupaikkoja voi löytyä. Vikojahan on tietysti autossa kuin autossa, eli tarkkana kannattaa olla.
      Kannattaa ainakin tarkistuttaa huoltokirja ja soitella merkkiliikkeen huoltoon, että kuinka autoa on mahdollisesti huollettu. Niin ja soitella vaikka edelliselle tai jollekin vanhalle omistajalle. Jos sattuu kiertopalkinto kohdalle, niin ei ole kenelläkään kovin hauskaa.

    • 44324

      Niin ja firmassa pomo on ilmeisesti vaan papereissa toimitusjohtaja. Ainakin niin kertoilivat, eli pomo löytyy mutta tekee samaa duunia ja on vain nimellisesti se toimitusjohtaja. On myös selvästi fiksuin. Erittäin hyvä puhumaan.

    • 423432
    • dfsd

      Tuosta tulikin mieleen että kannattaa lukea rekisteriotteesta myös auton edelliset rekisterikilvet? Kilvethän voi vaihtaa, mutta siitä kai jää merkintä.

    • faktojatiskiin

      mybros käytetyn auton kauppakirja
      myyjä mybros oy
      rengastie seinäjoki

      Kauppaehdot:
      a) kaupan kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se on.
      b) ostajan kanssa on käyty läpi auton huoltohistoria, huollon tarpeet, sekä käyttöohjeet.
      c) mikäli ostaja haluaa purkaa kaupan, on myyjällä oikeus vaatia kaupan purkamista korvausta, joka on vähintään 20% kaupan kohteen kauppasummasta.
      d) ostaja vakuuttaa, että hänen vaihtoajoneuvosta antamansa tiedot ovat oikeat. eikä ajoneuvoa rasita katsastuksen korjauskehotukset.
      e) ostaja on lukenut tämän sopimuksen ehdot
      f) omistusoikeus siirtyy vasta, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu

      lisätiedot
      ajoneuvo toimitetaan asiakkaalle korjauksen jälkeen
      myyjä ostaja
      tämä kauppakirja on laadittu kahtena kappaleena

      Tuossa yksi sopimus. Mittarilukema alle 300.000 ja hinta alle 10.000 €

    • faktojatiskiin

      Niin ja tosiaan itsekin ihmettelen sanaa TAKUU. Sitä ei ole kyllä varmasti tuosta liikkeestä luvattu. Faktoja tiskiin siis :)

    • ATCARPASKA

      Ostin perkele erehdyksessäni tuolta Atcarista auton huutokaupat.com sivuilta viikko sitten. Saatana sanoi että auto on loistoyksilö ja kaikki kunnossa.
      Paskan marjat !

      Nyt se saatanan romu on korjaamolla ja tulossa 1500€ lasku !!!
      Jotain saatanan omia nikkarointeja tehnyt, ettei merkkiliikkeen autosähkärit tiedä mitä johtoja on vedelty.
      Ja pohja täysin läpimätä.
      Kiertäkää tämä kusettaja kaukaa.
      Samoin kun tää ATCAR myy tuolla huutokaupat.com SIVUILLA.
      Kiertäkää nuo sivut kaukaa !!!!!
      Täysin läpimätiä ja paskoja romuja. Eikä mitään vastuuta.
      Kusettaja pahimmasta päästä !!
      Ihme kun ei ole saanut vielä turpaansa.

      • huutokauppaTAITOLAJI

        Noooh... siinäpä ne tuli taikasanat:
        huutokaupat.com, Eikä mitään vastuuta.

        EI TIETENKÄÄN huutokaupalla ostetussa tuotteessa ole mitään vastuuta myyjällä!


    • huutaja2

      Osaa ne näköjään lahoimmat laittaa huutokaupan kautta, että ei joudu itse korjaamaan. Paaliin ne sais laittaa eikä huutokauppaan.
      Atcar saataa olla eri firma kuin mybros. Mutta mistäs noista nyt osaisin sanoa. Ainakin Mybros kannattaa kiertää kaukaa.
      Kuinkahan se menee kun autoliike myy huutokaupan kautta? Tietysti on kiinni myös auton hinnasta, jos on halpa, niin saahan se silloin romukin olla.
      Liike kyllä itse tarkistaa "sähköt" ja pohjan ja jos on liikaa vikaa niin kannattaa huutokaupata pois vaivoista. Ei ne huvikseen ala huutokauppaamaan. Tai jos ei mene kaupaksi, niin ainakin huutokaupalla viimeistään menee.

    • kuluttaja1

      Elkää ostako tuolta.

    • Mustalista

      Älkää vaan koskaan ostako mitään ko .olevasta liikkeesä. Ei vastaa huutonsa tai lupauksiinsa. Kusettavat virhevastuusta. Ottakaa se kirjallisena kauppakirjaan. Eivät varmaan kirjoita sitä ylös. Kun auto laukeaa aika pian kaupanteon jälkeen, niin kyselevät sitten vaan jotain vikakoodeja, kun pitäisi korvata ja osallistua heti ja sassiin. Aika vittumaista toimintaan. Ovat vaan täysin passiivisia kaiken korvausten suhteen ym.

      • toinenkauppias_

        Ja sitten faktat tähän kommenttiin:

        "Ei vastaa huutonsa tai lupauksiinsa. Kusettavat virhevastuusta. Ottakaa se kirjallisena kauppakirjaan. Eivät varmaan kirjoita sitä ylös."

        => Virhevastuuta ei autoliikkeestä ostaessa tarvitse erikseen kauppakirjaan kirjata, se on automaattisesti voimassa aina, kun ostaa auton autoliikkeestä. Sitä ei voi kiertää, poissulkea tai heikentää kuin ehdottomalla ja aukottomalla kauppakirjaan merkittävällä lisäyksellä, jonka myös ostaja on allekirjoituksellaan vahvistanut:
        "Auto myydään kaikilta osin täysin kunnostettavaksi, autossa ei ole yhtäkään kunnossa olevaa osaa, myydään purettavaksi tai kunnostettavaksi kaikilta osin." Tämäkään ei välttämättä vielä riitä virhevastuun poistamiseksi. Toisin sanoen: virhevastuustaan autoliike ei voi juuri mitenkään irti rimpuilla.

        "Kun auto laukeaa aika pian kaupanteon jälkeen, niin kyselevät sitten vaan jotain vikakoodeja, kun pitäisi korvata ja osallistua heti ja sassiin."

        => No niin... nyt tullaankin siihen miten virhevastuu toimii ja miten se ei toimi. Se ei toimi "pitää korvata ja sassiin" missään autoliikkeessä. Se ei ole uuden auton takuuta vastaava takuu, vaikka turva virheiden varalta asiakkaalle onkin ja vieläpä ilmainen turva.
        Myyjäliikkeelläkin on oikeuksia. Ensimmäinen oikeutensa virhevastuuasiassa on virheen olemassaolon selvittäminen, vaikkapa vikakoodien selvittelystä alkaen, eli tämä kyseinen liike on varsin johdonmukaisesti kanssasi toiminut. Ja virhevastuulakien mukaisesti. Seuraava askelhan olisi (edelleen myyjäliikkeen oikeus) ,että ottavat kantaa vikaan ja neuvottelevat ostajan kanssa miten ottaisivat osaa, missä vika korjattaisiin ja miten kunnostuskuluja jaettaisiin. Tai ei jaettaisi, jos edelleen pitävät oikeutenaan olla osaa ottamatta ja kokemuksesta mielestään virhe ei kuulu virhevastuuasiaksi. Tässä vaiheessa, virhevastuulakien mukaisesti, asiakas erimieltä ollessaan voi ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaneuvonta kuulee molempia osapuolia ja virhevastuulakien mukaisesti antaa suosituksensa virheen kunnostuksen kulujen jakamiseen. Tämäkään ei toimi "heti ja sassiin" ja melko usein suositus voi olla juuri kuten myyjäliike jo sanoikin;
        "Ei virhevastuuasia, ei suositella liikkeen osanottoa kuluihin."

        "Aika vittumaista toimintaan. Ovat vaan täysin passiivisia kaiken korvausten suhteen ym."

        => No passiivisuus ei tietenkään ole hyväksi reklamaatioiden hoitamisessa eikä kenenkään edunmukaista, ei edes myyjäliikkeen. Eikä tosin ole hyväksi myöskään ostajan takuuluulottelu tai "ja sassiin" mölähtelykään... jonka uskoisin tämän ulosantisi luettuani olevan lähtökohtaisesti syy myös liikkeen asianhoidon passiivisuuteenkin.

        Vittumainen asiakas kohtaa usein vittumaisia vastareaktioita. Näinhän tässä on tainnut tälläkin kertaa päästä käymään.


    • Ympärikieroa

      Ympärikieroja paskanjauhajia suoraan sanottuja. Eivät korvaa virhevastuu asioitaan...
      Tekevät kyllä kaupan mutta palvelut loppuu siihen.Kiertäkää mahdollisimman kaukaa.
      Ovat tosi ovelia...

      • KerrothanLisää

        "Eivät korvaa virhevastuu asioitaan..."

        Aika kova väite.
        Virhevastuu asia sinun mielestä vaiko ihan lain mukaan virhevastuu asia?
        Sillä kun on eroa kuin yöllä ja päivällä, onko kyseessä ostajan mielipide vai Suomen laki...


    • Vesittävät

      Koittavat vesittää näitä asiakkaiden kirjoittamia tosi juttuja täällä lievemmiksi tai joksikin muuksi...

    • Faktat

      Montako virhevastuuta Mybros Oy on todella korvannut? Ei varmaan yhtään...Ei korvaakkaan vaikka kaupanteon yhteydessä komeesti lupaavat. Koska se on monesti kaupanteon ehto. Valehtelevat päin naamaa... Ilmoittakaa mitä olette korvanneet ja koska jotta voidaan asiaoita tarkistaa...

    • Jomppe30

      Mybros toimii Seinäjoen Autokeskuksen kanssa samoissa tiloissa ja myy heidän allaan autoja nettiautossa. Ilmeisesti tullut sen verta paljon negatiivista palautetta, että eivät voi toimia omalla nimellään. Olkaa siis tarkkana kenen kanssa olette tekemisissä. Omakohtaisia Mybros kokemuksia liikkeestä reilun vuoden takaa, enkä voi todellakaan suositella. Myyvät kuraa ja yrittävät paeta vastuustaan.

    • Mustalista

      Näköjään Mybros muuttanut nettiauto.com osoitteensa olevan Tampere. Liekkö Seinäjoella ei autot enää kaupaksi mene johtuen liikkeen huonosta maineesta. Tässäkin ketjussa on monia autokaupoilla heidän kanssaan huiputettuja. Varokaa siis Mybros Seinäjoki ja Tampere ovat sama liike.

    • Tertzi84

      Täytyy sanoo, et kyl nää suomi24 tyyppiset keskustelupalstat on hyviä. Olin aikeis lähtä kattoon heillä myynnis olevaa e63 amg meseä, mut kyl jätän näitten aiempien kirjoitusten ja kokemusten jälkeen suosiolla väliin. Tais säästyä iso raha :)

      • Hepskukkuu123

        Juu, hyvin sopii toi liikkeen motto: erikoista tavallisen hinnallla = suomeksi paskaa jonka saisit muualta edes jonkinlaisella takuulla :)


    • TENHOSTENROTH

      Olet pizzamies ihan oikeassa, nämä pienemmät jobbariliikkeet kuten KARON KONSULTING, ATCAR , SJK AUTOKESKUS yms ovat ihan ok firmoja, työtänsä vain tekevät, toisinkuin pikkujari mites hänen laita? Autotori? Yms.

    • ent.as

      valitattavasti on

      • ent.as2

        Mina ei osata soomee, mina olla liikkeen muuja :)


    • Jussixc

      Kas kas...SJK:lla olis ollut kiinnostava auto mutta taitaapa jäädä tämän palstan ansiosta auto sinne liikkeeseen : ) Kiitos paljon, huonja kauppoja kalliista autosta ei huvita tehdä.

    • tyytyväinenAasiakas

      Pakko kommentoida ihan faktapohjalta.
      Ostin 120tkm ajetun m-sport bemarin. Tein kunnon koeajon eli testasin voimansiirron, alustan ja jarrut ennen ostopäätöstä. Vastaavalla hinnalla en olisi mistään saanut samanlaista. Tyyppien osaaminen eritoten m-sarjalaisista on hyvällä tasolla, tietävät olennaiset jutut ja osaavat kertoa mitä kannattaa itsekkin katsoa. 160tkm mittarissa nyt vuoden jälkeen ja autoon on vaihdettu etulaakerit, takaiskarit ja normihuollot (lue:auto saa kyytiä, osat kuluu). Autoon oli tehty kallis vaihdelaatikkohuolto MyBros:n aikana ja homma oli mennyt käteen, sain MyBros:lta huoltoliikkeen kuitit ja olen hoitanut asian heidän kanssaan jo. "6kk" takuuaikana auton toiset takavalot sulivat, ne on tässä vuosimallissa tyyppivika. MyBros halusi että homma korjataan Laakkosella ja tilitti kuittia vastaan kulut mulle takas sen sijaan että olisin itse korjannut, arvostan tätä.

      • Mainosmiehiä

        Hieno mainospuhe liikkeen myyjältä :) valitettavasti tuossa ei ole mikään totta.


    • Perttu999

      Vieläkö tämä firma on pystyssä vai mihin ovat kadonneet?

      • tarkennuksia

        Onks sul luetun ymmärtämises jotain vikaa vai miks kyselet? Tos ylempänähän selväst sanotaan, et Ylöjärvellä poijjaat duunaa yhdes SJK Autokeskus puljun kaa. Käy sielt kyselemäs.


    • Lopputulee

      Mahtaa olla lopettamista vaille valmis tämä firma, kun katsoo viimeisimmän tilikauden liikevaihtoa ja tulosta.

    • Anonyymi

      Mybrosin tulos viime vuodelta oli 1000 euroa. Eli eivät voi korvata myymänsä auton mahdollisia yllättäviä vikoja. Käykääpä katsomassa yrityksen taloustiedot. Varmaan toiminta loppuu tänä vuonna. Varokaa varokaa.

    • Anonyymi

      SJK Autotalo liiketappio 22.000 euroa. Eli konkurssia pukkaa myös sille kuten Mybrosillekin. En suosittele. Katsokaapa raportti taloustiedoista. Suomen asiakastieto.

    • Anonyymi

      Eihän näitä enää ole ?

    • Anonyymi

      Googlatkaapa

      Mybros taloustiedot

      Niin koko firman karmea taloushistoria paljastuu.

    • Anonyymi

      Mikä on Mybros käyntiosoite? Missä liike fyysisesti sijaitsee?

    • Anonyymi

      Minä löysin vain puhelinnumerot ja postilokeron. Eihän postilokerossa voi käydä autoa katsomassa Jotain hämärää tässä on. Mikähän se on?

    • Anonyymi

      En osta mittään kyseisestä firmasta. On niin salaperäistä. En suosittele muillekaan.

    • Anonyymi

      Mybrosin "voitto" viime vuodelta oli 4.000 euroa. Nyt kun tiedetään se että autoliikkeellä on vastuu autosta myynnin jälkeen. Eli jos jotain vikaa autossa ilmenee kaupan jälkeen niin autoliikkeen on osallistuttava korjauskustannuksiin. Miten se on Mybrosin kohdalla mahdollista kun rahaa kassassa ei ole.

      • Anonyymi

        Asiakastiedosta voi kyllä katsoa asioita, mutta sitä ei ole paljon hyötyä, koska asiat ovat
        yleensä sellaisia, joita huonolla koulupohjalla ei ymmärrä.
        Kysymyksessä on vain tilnpäätöksessä näytetty voitto.
        Ennen viimeistä riviä yritys voi tehdä tuloksesta erinäisiä varauksia ja poistoja.
        Huonosti menee vasta silloin, kun ei ole varaa tehdä poistoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiakastiedosta voi kyllä katsoa asioita, mutta sitä ei ole paljon hyötyä, koska asiat ovat
        yleensä sellaisia, joita huonolla koulupohjalla ei ymmärrä.
        Kysymyksessä on vain tilnpäätöksessä näytetty voitto.
        Ennen viimeistä riviä yritys voi tehdä tuloksesta erinäisiä varauksia ja poistoja.
        Huonosti menee vasta silloin, kun ei ole varaa tehdä poistoja.

        Höpö höpö ja höpö. Ei kirjanpidolla voi tehdä ihmeitä silloin kun yritys toimii vain Seinäjoella. Ei muissa kaupungeissa eikä varsinkaan muissa valtioissa.


    • Anonyymi

      Eiköhän tää oo ihan hyvä liike.

    • Anonyymi

      mypro hyva like toimi ku tsuk tsuk vesa

    • Anonyymi

      Ei kai kukaan hullu enää Mybrosissa asioi. Onhan niitä oikeitakin autoliikkeitä.

    • Anonyymi

      Mybrosilla ei ole varaa pitää liiketiloja. Autot myydään tien varsilla.

      • Anonyymi

        Mybrosin liiketappio viime vuodelta 1000 euroa. No huh huh.


    • Anonyymi

      Mybros on käytännöllisesti katsoen konkurssissa. Jotain vanhoja autonresuja myydään kuukausi kaupalla. Varokaa tätä puljua.

    • Anonyymi

      Nyt Mybros ostaa takaisin aikaisemmin myymiään autoja. Tässä on nyt käynyt niin että auto on ollut niin resu että ostaja on vaatinut kaupan purkua. Juuri tällaista on myydä huonokuntoisia autoja. Varokaa tätä puljua ja heidän resuja autoja.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe